27327
-
#6711 fizeted?
Nem.
Hátakkormeg? -
#6710 Öööö, miért is nem? -
#6709 nem lehet mindenki vip... -
#6708 Akkor korrigál (szerkesztés) -
praksi #6707 olyat nem lehet megvalósítani, hogy "hozzászólás előnézet"? képlinkeknél eléggé gáz, hogy az ember utólag látja csak, h elbaltázta, meg hasonlók -
#6706 mondjuk a határokat lejjebb lehet vinni...
és a legalsó lehetne read-only user, mert úgyis szeretitek ezt a kifejezést :D -
#6705 Ez jobb ötlet, mint az enyém!
Grat!
Szuper ötlet (lenne). -
#6704 szerintem alapból hülyeség a hozzászólások alapján rangsorolni a fórumozókat.
Az már sokkal reálisabb lenne, ha a regisztrált napok és a hozzászólások arányában lennének rangsorolva.
pl:
napi 40-csillagoség átlag hozzászólás: szpemmer.
napi 20-40 átlag hozzászólás: mittomén...nagyonaktív tag :D
napi 10-20 átlag hozzászólás: standard fórumozó.
napi 4-10 átlag hozzászólás: csendestárs.
napi 0-4 átlag hozzászólás: élő(?)halott(?).
mondjuk 3 hónap után lehetne rangot kapni, addig newbie az ember. és minden rangot a neve mellett jelölne egy kis kép (mint a csillagok).
nem mondom hogy támogatom/nem támogatom az ötlet eme megvalósítását, de sztem túl sok meló lenne megvalósítni, és ahhoz képest nem sok pluszt ad (esetleg néhányan keményen küzdenének a szpemmer rangért). -
#6703 reméljük belefér az éves újítások listájába :D
már első olvasásra sem 5 perces meló egyik sem, gondolom az időigényesség az egyik legfontosabb szempont.
a kimenő priviket nem nehéz megoldani, a törlésre kéne egy jogosulsági szint, és szevasz (legalábbis a dromon így megy) :) -
#6702 Ja, barátok, meg tiltólista.
Aki tiltón van az nem privizhet rád.
Full jó lenne. -
#6701 + a kimenő üzenetek mentése
de akár sg mail-ről is működhetne:O
szal látnád az ott lévő leveleidet is és ha jönne mail akkor a fórumon is láthatnád. -
#6700 St nem lehetne megoldani hogy priviknél is le lehessen tiltani 1-2 embert? -
#6699 felvetem a kérdést ismét, talán már idöszerű!
a privát üzenetek csoportos törlése, megvalosithato-e a jövöben valamikor? -
Garfield #6698 Akkor most képzeld el a veszett jó csajos topikot egyetlen oldalon: letöltés után küldi a szolgáltatód a felmondó levelet. -
#6697 Mondjuk ez igaz.
DE!!!!!
Mivel a nagyon főemberek adnák (nem autómatice), ezért el lehetne bírálni.
Tehát viszonylag rövid idő alatt elért 10.000 hozzászólás = spammer.
Nem kap.
1+ év alatt elért 10.000 hozzászólás = nem valószínű, hogy spammer.
Én már ittvagyok vagy 2-3 éve és még nem értem el a 10.000-et. Bár nincs is annyi időm! -
Takezó #6696 Szvsz a második fura lenne: ld. szpemmerek :\ -
#6695 Szpemmereknek jelzés? -
#6694 #6685 -
#6693 #6684 valami, bármi?
Eszembe jutott még egy lámaság.
Az emberek 10.000 hozzászólásonként kaphatnának valami grátisz kijelzést a csillagok elé (kereszt, kitüntetés vagy ilyesmi).
Ezis növelné az adott személy presztizsét és megbecsülését. Szerintem. -
#6692 neked igen..... -
#6691 a sok sql lekéréstől meglassulna a fórum, akármilyen gép van alatta
a böngészőről nem is beszélve (már a mistral teljes listájánál is meg akarja szakítani a firefox)
cache-elve megoldható lenne, csak van-e rá igény? (és tárhely)
vagy teleport-tal/flashgettel is le lehet szedni, kis ügyeskedéssel -
#6690 És a szerverre nem gondolsz?
Azért mert te letöltöd a 1000 másik ember mért szívjon? -
Takezó #6689 igen, de időm, mint a tenger :Ð -
#6688 egy nagyobb topiknál 50.000 hsz jelenne meg egy oldalon. Nemcsak a szervert, de a Te kliens gépedet is izzasztaná. -
Takezó #6687 Ilyet mé nem lehetne, jópár fórumon van ilyen megoldás, és nekem is teccik. -
#6686 Ezzel tökéletesen egyetértek.
Itt nem a VIP-pel kapcsolatos bónuszokra hívtam fel a figyelmet, hanem a VIP státusz megszerzésének könnyedségére! -
#6685 VIP mert extra jogai vannak pl nagyobb képtár..... -
#6684 Utolsó sirámom!
"Azok a fontos emberek, akik az SG Fórum törzsközönségét alkotják. VIP fórumozó az a regisztrált felhasználó lehet, aki legalább 1 hónapja regisztrált és minimum 200 hozzászólással rendelkezik az SG Fórumában."
Namost. Nekem ez baromira nem vip. Ok, tudom, nektek is kell ez a kis plusszbevétel, de így minden viszonylag nyúbi VIP tud lenni egy hónap után.
Meg a 200 hozzászólás? Ugyanmár. Szerintem szánalmasan kevés (nem próbáltam, de szerintem: bemegy a gumiba, őrültködik fél napot és máris vip lehet).
És egy hónap után nem lehet valaki törzstag sem.
Számomra az optimális (lehet lehurrogni, tudom, úgysem lesz igy, csak leirom):
2-3 hónap viszonylag rendszeres látogatás (hetente 1-2x legalább) és (nem vagy) minimum 1000 hozzászólás.
Na egy ilyen ember már vip. Bár tudom, hogy a bevétel megcsappanna, de akkor ne VIP legyen a neve.
Ez csak az én véleményem. Köszönöm, hogy meghallgatatok! -
#6683 Akkor bocs, kiszedem! -
#6682 kb 50 hsz-szel ezelőtt volt erről szó. -
#6680 Akkor törölhetitek a hsz-t, ha gondoljátok! -
#6679 Láttuk már, köszi. Bug, együtt kell élni vele :) -
#6678 Még nem igazán jöttem rá a 100%-os reprodukcióra, de ha rájövök feltétlen szólok.
Nagy valószínűséggel akkor történik valami, ha belépsz egy topikba, elkezdesz írni de még nem frissül teljesen az egész (250 hozzászólás). Ezután egy villanással jelez, hogy minden betöltve és ekkor jön/jöhet elő a dolog.
http://www.sg.hu/galeria/10288229371123496795.JPG -
#6677 mikike pls. menj a gumiba és ott áruld az okos gondolataidat. köszi. -
#6676 ...viszont le tudnék menteni egy topicot és net nélküli gépen is tudnám olvasgatni -
#6675 Plusz a sávszéled is meggebedne. Főleg a 10000+ hozzászólásos topikoknál. -
#6674 az valószínüleg túlságosan leterhelné a szervert a nagyobb topikoknál -
#6673 jó lenne egy gomb amivel a témában az összes hozzászólás megjelenne egy oldalon és nem kellene lapozgatni a végigolvasáshoz -
#6672 Egyszerűbben is meg lehetne oldani. Lenne egy kis input, amibe beírod a hsz számot, és az SQL fv. kilistázza az adatbázisból azt az egy hozzászólást. cSuwwi biztos jobban le tudná írni, de a lényege ez. -
#6671 ;)
jah, sajnos.akkor be kell építeni 1 bonyolult matekszámítást ami kiszámolja, hogy melyik oldalon van és odalapoz. :)))