27327
-
#6751 Sztem az elég rossz, hogy a "megnyitott témák" kikerülnek az adataidból ha az egyik topiknak lesz házigazdája. De hisz attól még én nyitottam!
Nem mintha annyira felháborítana a dolog, csak sztem így logikus, nem? :-) -
Takezó #6750 kicsit bonyolultabb beszúrni :Ð -
#6749 Tedd a galériádba. Annyit pakolsz, amennyit a galéria enged, és olyanokat, amilyeneket akarsz. -
#6748 Ez az átka, ha közben olvas az ember. Válaszolnak rá közben 50-en. -
Takezó #6747 tényleg, új szmájlik sosenem lesznek? -
#6746 TAB + ENTER-rel elküldi.
Sortemelni meg SHIFT + ENTER-rel lehet mondjuk MSN-en. -
#6745 Új megszentelős szmájlit! -
#6744 erre céloztam én is;) -
#6743 nem sima enter, hanem tab majd enter, így is jó sztem -
#6742 ez nem chat, de két gombnyomásból már megy az üzenetküldés. -
Chief #6741 egérgörgővel :D -
#6740 Az kéne még csak ! Mégis mivel emelnél sort az üziben ?!! [Uramatyám !] -
#6739 enterrel is el lehessen küldeni a hsz.-t -
#6738 A fórumstatisztikákhoz lehetne egy "összes regisztrált tag" stat ot rakni? -
#6737 írtam be egyenlőségjelet az aláírásomba (másolva működik), nincs benne semmi ördöngősség, csak sima html ismeret
http://www.ascii.cl/htmlcodes.htm
ugyanígy volt bent régebben kacsacsőr is, meg minden tiltott karakter. számmal is lehet hivatkozni minden karakterre :) -
#6736 Na most ez hogy van? Ott az aláírásodban az = jel. -
#6735 jobb mint a semmi, de jó lenne ha sg-n belüli reklámozást lehetne legalább linkelni :) -
#6734 href.hu
vagy
tinyurl.com
megoldható :] -
#6733 persze csak a vip-eknek, igaz? -.- -
#6732 és rá lehesen kattintani -
#6731 én annak örülnék, ha lehetne URL-t linkelni. természetesen korlátozásokkal: csak egyet. -
#6730 De bele lehetne venni, hogyha valaki x időn belül újabb turpisságot csinál, akkor a kiszabható büntiszám is emelkedne. Pl. valamikor szpemmelt, kap érte 1 büntit. Ha két hét múlva megint szpemmel, akkor már nem 1, hanem 2-t kapna érte. -
#6729 igazából nem lehet, mert pl visszaesőket máshogy pontozunk stb. -
#6728 Nem lehetne engedni egyenlőségjelet aláírásban?
Topiklinket pl nem enged betenni. -
#6727 Kircsi, ezeket le is lehetne írni valahova, hogy pl.
spam 1 bünti
reklám 2 bünti
18+-os kép/link 3 bünti
stb.
Szal meg kéne szabni, hogy miért mennyi jár, mert minden moderátor másként osztja a büntit. -
#6726 spam-ért ezentúl csak 1 bünti megy. -
#6725 Feladó: St
St visszavont 3 db büntetőpontot!
Feladó: St
St 1 db büntetőpontot adott neked.
Indoklás:
spam (by punker)
Öhm, ez mi? Jófiú voltam és visszavontál két büntit? :) Htxvm! -
#6724 unreg-eknek van csak. -
#6723 Hozzászólásban elhelyezett reklám? :S Szerintem sürgősen futtass le egy Ad-aware-t és/vagy Spysweepert! -
#6722 azt az "egyszerűbb" felhasználók kevésbé használnák szvsz. -
#6721 Vagy mondjuk tag-ek? -
#6720 Lehetne pár kategória a hsz-ek között.valahol a mehet gomb környékére kéne kipipálhatós módszerrel rakni szerintem olyanokat, hogy kép, kérdés, válasz, link...(meg lehetne más is, de most nem jut eszembe) és ezekre lehetne külön keresni, hogy pl csak azokat a hsz-eket listázza amiben a kép ki lett pipálva.
remélem érthető -
blackgamer #6719 ötletes dolog a hozzászólásban elhelyezett reklám, vip-ként is látnám?
Minap külföldön voltam, ahol az időeltolódás miatt zavaros időpontokat írt ki a fórum!
Esetleg megoldható lenne beállításoknál megadni, hogy melyik időzónában vagyunk? -
#6718 én személyszerint pont hogy kevesebbet írnék
mert nem vagyok spammer!:p -
#6717 Szerintem is kevés a napi 40.
Amúgy szerintem felesleges ezt tárgyalni, amig nem mondják rá a fejesek, hogy ok. -
#6716 nem, csak ... :O -
#6715 félsz? :D -
#6714 a 40 a szpemhez nem keves egy kicsit ? :O -
#6713 na megígérem neked hogy ha meg lesz csinálva hogy a bejelentkezésnél a névnél villogjon a kurzor, és ha elbaszom a passt akkor ha visszamegyek akkor meg a passnál, akkor befizetek.
de amúgy nem kell komolyan venni...én mindig csak poénból írom le ide az ötleteimet, nem gondolok arra hoyg esetleg egyszer meg lesz valósítva... -
#6712 Elmúltál 18 éves, majdnem 3 éve vagy itt(userinfo). Szerintem beleférne ennyi támogatás az oldalnak. Na mindegy, nem szeretnék ebből vitát, úgyhogy itt le is zárom a témát részemről.