Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
igen

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

PResident Evil
😄

Loál János
Meg Jano is!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

PResident Evil
sztem jó lenne, mert könnyû megjegyezni 😊

Loál János
Tuti regelnék egyet.

St
Gondolkozom a dolgon, egyébként már tervezem egy ideje
PResident Evil
vagy az még a legjobb...

cSuwwi
talán lehetne a vip tagsághoz csapni extraként

shit happens

PResident Evil
ha gondolod gyõzõdj meg róla... csinálj egy szavazást...

PResident Evil
én igen...

St
használnátok @sg.hu -s email címet?
precision
Bár sztem az "picit" leterhelné a szervert

Bazinga!

PResident Evil
iken ^.^

precision
ja sztem is, legyen ingyenes mailfiok az sgseknek 😄

Bazinga!

PResident Evil
igen jó ötlet !!!!

szacsi
??

:-O http://www.ashes.hu O-:

Jano
Utóbbi.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

csak most lett 3 topiconként szürkésebb az ányalat vagy én nem vettem eddig észre?

PResident Evil
ARGH !!!

szacsi
SG-s mail

:-O http://www.ashes.hu O-:

biztos egyszer szólt be és azt is törölték :>

cSuwwi
ezt hogy sikerült összehozni?

Regisztráció idõpontja: 2004. 03. 23.
Utolsó üzenet idõpontja: -
Üzenetek száma: 1

a mai születésnaposoknál az utolsóelõtti tagé az nfo

shit happens

Tuvok
Nem lehetne a szövegmezõt kicsit kiszélesíteni, mondjuk pont akkorára, amekkora maga a fórum szélessége ?

Z
Jó lenne, ha a gumiszoba témáinak nyitói is fel lennének tüntetve az adatlapon. HTX!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Törölt felhasználó
Mosmá nekemis salalalala 😊 (Az itthoni gépen faxa)
Dzsini
F12 - popupok, javascript engedélyezve?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tuvok
nekemis

Dzsini

nekem tökéletesen megy salala 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
Operában nem megy a smiley beszúrás 2 napja salalalala.
Tegyük fizetõssé a topic-nyitást :-) emelt díjas sms, vagy gazdagok lesztek, vagy rend lesz :-)

Z
Akkor sem hiszem el!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Dzsini
tessék albiont használni 😊 az nekem idáig minden feedet feldolgozott 😊

cSuwwi
öööö, azzal sem megy, megnéztem.
már nem tudom, mi lehet a baj.

shit happens

mikike
próbáljátok meg a 2.0-ás rss.rdf-et

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Dzsini
az SG 0.91-es RSS-t használ, amivel kompatibilis kellene hogy legyen (legalábbis xml alapján) - de nemokés.

mikike
csuwwi szerint csak az RSS 2.0val kompatibilis, itt meg egy ócska verzió van

Dzsini
de kipróbáltam, és nekem se dolgozza fel 😊 (és ahogy felmentem a support fórumra azt írták, hogy sok gond van a newsreaderrel egyelõre, a fél világgal nem kompatibilis... karácsonyra jön a trillian3, ahoz újraírják az összes plugint, addig ajánlják a külsõ programokat)

mikike
egyébként jó lenne az is, ha lenne itt olyan beállítás, hogy egy topik összes üzenetét mutassa (még akkor is ha az #10000)

mikike
köszönöm a kitérõ választ

Dzsini
nem használom a trillian news plugint.

mikike
-1

mikike
ezt az RSS csodát hogy lehet bekonfigurálni Trillian News Feed pluginhoz, mert nekem nem megy

mikike
akkor igen
de egyébként a keresõknek ez a feladatuk, nem tudtad?

Dzsini
okosan megint el fogjátok érni, hogy St akkor se olvassa a topicot ha van rá ideje...

tomsolo
nekem megy!!!!!!!!!!444444444444

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

cSuwwi
és ha az okostojás...
sazl

shit happens

Z
Ennek a topiknak az elején van egy post, amiben ezt írják:
"frissüljön folyamatosan a fórum"

Na most, ha Neked ez is sikerül ctrl+f billkomboval, akkor megeszem a kalapom...

Z
Akkor: #1739!!!!

Loál János
Ez IE funkció, sima keresés az oldalon.

Z
Mész a www.szanalmas.hu-ra!