27327
-
Garfield #6670 Igazad van az oldalszámos dolgot félrenéztem.
Viszont a hozzászólásra hivatkozás csak akkor működik, ha a kérdéses hozzászólás az adott oldalon van. Próbálj meg mondjuk a 3000-es hozzászólást elérni... -
#6669 nem erre gondolsz?kép
,de működik az efajta hsz elérés:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080392254#6667
talán elég lenne az is, ha valaki beírja pl azt, hogy #6667 akkor azt automatikusan linké generálódjon miután elküldi. -
#6668 sátánték D: -
Garfield #6667 Hol? Mert nálam se FF, se IE alatt nincs. Egyetlen legördülő menü van: ahol a fórumon belül a topikokra tudok ugrani közvetlenül.
Apropó: tényleg, régebben mintha működött volna a hozzászólások közvetlen elérése <topik_URL-je>#<hozzászólás_száma> formában, ilyenkor odaugrott a böngésző. Most mintha nem működne (vagy nálam nem megy valami?)
(Pl. ezen hozzászólás elérése: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080392254#6667) -
#6666 a kettes jó ötlet, én is már gondolkodtam a megvalósításán, de ha átlagolva számol, akkor az esetleges törölt üzeneteknél eltérések lesznek
pl. 6000-6100-ig lesz a listában, de 6000-6110-ig listáz, ha 10-et töröltek, én legalábbis erre jutottam elsőre.
#6666 -
#6665 2. (y) -
#6664 3/a az oldalak legördülő menü fent is van. -
Garfield #6663 Ötletbörze:
1. Topiknyitás: a topiknyitást és az első hozzászólás beírását kapcsoljátok ösze. Vagyis a topiknyitással egyidőben kelljen megadni az első hozzászólást, nem pedig úgy, mint most, hogy megnyitja a topikot, aztán valamikor beírja az első hozzászólást.
2. Az topikok alján levő legördülő menükben - ahol az oldalakra lehet ugrani közvetlenül - ne az oldalak száma szerepeljen, hanem az oldalakon szereplő hozzászólások száma "-tól-ig" formában, természetesen figyelembevéve a felhasználó beállítasait ("egy oldalon megjelenő hozzászólások száma").
A probléma az, hogy ha hivatkoznak egy bizonyos számú hozzászólásra, akkor elég nehéz megtalálni, hiszen a hozzászólások ide-oda "ugrálnak" az oldalon.
"Ugrálás" alatt a következőkre gondolok:
Van egy 354 hozzászólásos topik. A 354. hozzászólásban hivatkoznak a 154-es hozzászólásra, amely 100-as oldalbeállításnál még a nyitóoldalt követő oldalon olvasható. Hozzáírnak még kettőt a topikhoz, mire a hivatkozott hozzászólás már a nyitóoldalt követő második oldalon található.
3. A keresősáv ne csak az oldal alján szerepeljen, hanem a hozzászólásos szövegmező és a hozzászólás lista közt is. Lásd tipikus "most lusta vagyok utánaolvasni, légyszi válaszoljatok" típusú hozzászólások. Szerintem egy csomó embernek fogalma sincs arról, hogy lehet keresni a topikokon belül is.
3/A Esetleg felkerülhetne ide az oldalugrásos legördülő menü, de ez nem lenne annyira fontos, mint a keresés. -
#6662 Jaja, ma pl 30 hozzászólást átugrott, pedig csak olyan 5-10 körül szokott. -
#6661 Nálam is megtörténik mostanság párszor. -
#6660 miért van az, hogy néha elcsúszik az utolsó olvasott üzenetem.szal pl tegnap este olvastam 1 topicot és ma 3 újat írt ki, de azok mind tegnap estiek és olvastam őket.és van ez fordítva is, hogy pár üzenetet olvasottnak jelez, pedig nem láttam még őket. -
#6659 sajátját? Dddddddd -
#6658 ok, nem szóltam... -
Garfield #6657 Gmail?
Egy extension-ből kifolyólag egy kattintás egy ikonon és már tölti is a webes felületet új fülben.
De ez már OFF. -
#6656 a jelszó megjegyzős böngészőknél megadható többnyire egy mester jelszó is (myie-nél tudom hogy volt, de sztem ffx-nél is van). használd.
böngészéskor 1x megadod, és minden jelszavas dolognál felkínálja, ha mentetted -
#6655 nem mentek le jelszót a gépre és nem maradok bejelentkezve...tudom hülye vagyok de mivel soxor volt hogy ezer helyről neteztem, mexoktam...
És pl mennyivel szarabb lenne a gmailt is használni ha nem menne úgy hogy beírom a címet, enterezek, és már írhatom is a nevet, jelszót. Nem kell az egérhez kapkodni... -
Garfield #6654 Miért, te kézzel írod be minden egyes alkalommal? Nálam a böngésző csinálja, csak az OK-ra kell nyomnni. -
#6653 vki igen elkényelmesedett :D -
#6652 A bejelentkezésnéél ha megnyílik az ablk akkor kapásból villoghatna a kurzor a név mezőben mret így állandóan az egérhez kell kapkodni. -
#6651 gondolom ez a "van már ilyen topik" szindrómára akar megoldás lenni
hát nemtom, sztem a sok readonly újreg ugysem fogja törölni a saját topikját, hiába vágjuk a fejéhez, hogy van már ilyen topik -
#6650 A topic megnyitása után a topictinyó 5 percig törölhetné a topicját, esetleg megváltozathatná a nevét. -
#6649 ezt mar en is irtam hetekkel ezelott :D -
#6648 #6614 -
#6647 Sztem kellene egy faxa kis "friends" lista a kedvenc topikok mintájára, hogy kéznél legyenek. -
DJviolin #6646 Becs szó megjavulok. egyébként a bünti óta, (asszem itt vertem ki a balhét), mégcsak csunya szót sem mondtam. Kivéve a szoljuk le a másikat topikot. :-)) Ja, meg volt egy kredencem, amikor bezártad a németjuhász topikomat, de azt megérterttem, mert jogos volt, mert sok kutyás topik van. Sok topikot szórnak el a pincsisek. Ilyen kredenc kutyának meg minek külön topik. :-))
Mostantól nem káromkodok, tehát alapjáraton leszek. A csunya szók helyett kredencet modnok. :-))
Nem kell bünti, már befejeztem az offtopikot, és ezennel lezárom a bezsélgetést, és többet nem írok ide.
Üdv:
DJviolin -
#6645 azt mondtam hogy h anormálisan fórumozol, te 2 hónapja se vagy itt és már balhéztál, ergó nem vagy feltétlenül megbízható. -
#6644 "Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!" <- tudom :)
csak egy pelda: ez szerintem ugyan olyan mint az IRC -en az OP, AOP, SOP, HOP - idovel vagy megkapod vagy nem :P en folyton servert floodoltam, takeltem, anyaztam, a vegen megis server admin lettem :D -
DJviolin #6643 Értem. Tehát akkor x idő. Már alig várom, hogy eljöjjön az az x. :-)) -
#6642 már válaszoltam -
DJviolin #6641 Ja :-))
Please egy moderátor válaszoljon az előbbi kérdésemre. -
#6640 ebben nem tudok segiteni. en itt senki vagyok :D -
DJviolin #6639 Tehát akkor még van remény? És mégis mennyi az az idő? Egy év, esetleg kettő? -
#6638 itt azert nem hiszem hogy olyan sokat szamit a buntetett eloelet mint a valo eletben :) -
DJviolin #6637 Ahha. Én voltam már büntetve, mert nem féltem a bőrömbe. ez jelentheti azt is, hogy nem lehetek a Vitorlázórepülés házigazdája? Csak kérdeztem. :-( -
#6636 X ideig kultúráltan viselkedni, és reménykedni hogy a fejesek látják a kérést :) -
DJviolin #6635 Sziasztok!
Bocs ha offtopic, ezért most please ne büntessetek meg. Nem tudom máshol feltenni ezt a kérdést.
Szóval mit kell ahhoz elérni, hogy egy karesz a saját topikja házigazdája legyen?
Üdv:
DJviolin -
#6634 De nem csak Általános eszmecsere létezik. Fiúk, lányok, kapcsolatok, Játékosok, Konzolosok, Hardware, Saját, ezekben mind lehet nem segítségkérő topikot nyitni. Egyébként meg, valaki nyit egy olyan topikot, ami már létezik. És akkor mi van?? Olyan jókat tudok nevetni, amikor órákat idegeskedtek ezen. Azért vannak moderátorok, akik fogják ,és bezárják, esetleg büntipontot is osztanak. Fölösleges lépés lenne, amivel az újakat büntetné az SG, ezzel a lépéssel. -
#6633 Ez így ebben a formában (megmarad a pirosvonal) jónak tűnik.
Ja a pirosvonallal még az is a problémám, hogy ha már több, mint 100 hsz óta nem olvastam a topikot, akko nem működik. Szerintem át kéne ugrania arra az oldalra ahol az utolsó olvasott hsz van, és odarakni a pirosvonalatö. -
#6632 Szerintem meg akinek még kevesebb, mint 50 hsz-a van, és kevesebb mint 1 hete regisztrált, az amikor topikot akar nyitni és rányom a címadás után a mehetre, automatikusan a google.co.hu fogadja az általa megadott topikcímmel :D -
#6631 meg a legtobben azert csinalnak ujra es ujra ugyan olyan topicot mert vagy le van zarva es oda nem tud irni vagy pedig torolve lett mert felesleges. es mivel ezt O nem tudja igy nyit egy 100. -at topicnyito akcio elejere oda kell rakni a google kereso dialogot meg nemi instrukciot minek eis van ez itt :)