27327
  • cSuwwi
    de pl. popupban ettől még lehetne
    csak a kedvencek, a topikokban meg egy linkes hivatkozás

jelentősen nem lassítana sztem, mert csak kérésre jönne le, ill. nem kéne mindig a főoldalra zarándokolni, hanem 1x-i letöltésre végig lehet minden megjelöltön járni.
  • Takezó
    Értem. Köszönöm a választ:)
  • St
    Ez jó ötlet, már nekem is eszembe jutott, az előző layout váltás során volt is egy olyan verzió, amiben benne volt. A gond az vele, hogy a bookmark egy masszív SQL query sorozat, ami odabasz rendesen az SQL szervernek, ha mindenkinek megjelenne. Itt az sem megoldás, hogy csak a VIP-eknek, mivel több mint 1000 VIP van, és ők generálják bizony a lapletöltések jórészét.
  • tehen_m
    pl ezt
  • Takezó
    de buta vagy...

valaki fejes: #9604 ?
  • bertino
    aha, szal nem :\
  • St
    ja, kb.
  • ollie
    Programozd le, St biztos beleteszi. :)))
  • bertino
    egyébként a VIP logo méretét (nem a vizuálisat, hanem a fizikálisat) nem lehetne növelni picivel ? :S mittomén nem 16k, vagy mennyi, hanem mondjuk.... 20, 25 ?
  • bertino
    cikkírásban is egy két helyen...
  • Palinko
    szerintem nem kell
  • CUCLI
    ja. gumiba hasznos lesz :D
  • Akos 001
    Be kéne építeni egy ellenőrző progit a helyesírásra.
  • Pheel
    Pontosan ezt szokta csinálni az ilyen topicokkal az arra járó moderátor.
  • haxoror
    Lehet hogy csak én vagyok erre ideg de az olyan topickokat amiknek már a címe is helyesírási hibás szerintem rögtön törölni/javítani kéne, ez így olyan prolis.

Vagy csak én vagyok túl régimódi mert nem követem a "trendy-hogy-nem-tudok-magyarul-írni" vonalat.
  • blackgamer
    köszi szépen!
  • St
    annyi értelme van mint MSN-en, vagy IRC-en ugyanez, de egyébként ügyes program, gratula
  • Pheel
    Szerintem beteges, de amúgy ügyesnek tartom és további sok lelkesedést kívánok ;-)
  • blackgamer
    Nem tudom kellene-e SG-nek, de elkészült legújabb programom, ami a Winampban játszott dalt jeleníti meg aláírásodban. részletek itt...
  • Punker
    addig örülj amíg nem kaptál reklám stb priviket számolatlanul.
  • littleNorbi
    Miért zaklatná ???Nem pedofil fórum ez...
  • echo
    Helyesírási hiba és sok elírás a hozzászólásokban: engem ez spec nem zavar, inkább a tartalmi részre gondoltam. Néha csak egy kicsit kéne átfogalmazni valamit, hogy az eseteleg ne tűnjön bunkónak vagy bántónak, vagy egyáltalán értelmes legyen. Ráadásul egy hosszabb hozzászólást elég kényelmetlen átolvasni ebben a kicsi ablakban, meg eleve nem is úgy ír az ember, hogy azt álandóan vissza olvassa. Na mindegy, egyszerűen első hallásra fura, hogy megvan a technikai háttér hozzá és inkább sms-ekre mentek és így a fórumozók csak egy része használhatja. Ennyi erővel lehetne pl a nagybetű használatért is pénzt kérni :) A külsőségeket, meg a tárhelyet még értem, de szerintem ezt kár...
    Egyébként részemről ejtve a dolog, tudomásúl vettem bár továbbra is magas.
  • Max7
    hogy ne zaklassa valaki privátban!
  • littleNorbi
    Ez miért fontos neked ???Ez sztem felesleges...
  • akyyy
    VIP-seknek lehessen a beállításoknál olyat kérni, hogy ne lehessen kipipálni, ki mikor olvassaa el a privát üzeneteket, esetleg, azt hogy beállítva nem jeleníti meg hogy mikor látogattuk az fórumot , vagy mikor szoltunk utoljára hozzá egy topicba.
  • St
    Vannak más fejlesztések is: már nem lassul be esténként.
  • St
    A véleményemet erről Sadist fogalmazta meg a #9634 -ben.
  • Dodo55
    Látom az Sg Ingyenes fórumokban az ip cím mellett az email cím is megjelenik a hsz-ek fejlécében. Csak ennyi újítás volt, vagy van más is?
  • littleNorbi
    Ez jó ötle!
  • Sadist
    Ha sóher vagy, akkor olvasd el többször a hozzászólásod, mielőtt elküldöd. Ha meg lusta vagy, de nem is akarsz égni a helyesírási hibáid miatt, akkor fizess VIP-et. Ilyen egyszerű.
  • Akos 001
    inkább 2x meg kell gondolni hogy mit írsz.
  • precision
    volt már erről korábban szó...a hsz szerkesztés a VIP -k privilégiuma marad...sajnos
  • leveskocka
    ez jo 5let
  • echo
    Szerintem a szerkesztésnek nem kéne fizetséghez kötöttnek lenni. Jobbak lennének tőle a hozzászólások, mivel az ember ha visszaolvasva úgy találja, hogy az úgy ahogy beírta hülyeség már nem fog plussz egyet hozzászólni, hogy ezt megmagyarázza. Viszont szerkesztéssal simán átfogalmazhatná. Mérlegelhetnétek nem nyernétek-e ezzel többet mint az esetleges, sms-ekből adódó bevételel. (a fórum maga biztos nyerne)
  • littleNorbi
    Vannak jó ötleteim...
  • mukika
    Ha te mondod... Ez már valamivel jobb ötlet volt.
  • littleNorbi
    Te meg ne gyere többet erre a fórumra !!!
  • EvilDevil
    mi a bajod ezzel? nagyon jó a háttér... a besúgás amugy sem szép dolog..
  • precision
    sg feature
  • Thanatos
    kaptam egy iylen pü-t:
    Feladó:
    Elküldve: 1970. 01. 01. 01:00
    Tárgy:

ez normális eset? :DDDD