27327
-
#9663 de pl. popupban ettől még lehetne
csak a kedvencek, a topikokban meg egy linkes hivatkozás
jelentősen nem lassítana sztem, mert csak kérésre jönne le, ill. nem kéne mindig a főoldalra zarándokolni, hanem 1x-i letöltésre végig lehet minden megjelöltön járni. -
Takezó #9662 Értem. Köszönöm a választ:) -
#9661 Ez jó ötlet, már nekem is eszembe jutott, az előző layout váltás során volt is egy olyan verzió, amiben benne volt. A gond az vele, hogy a bookmark egy masszív SQL query sorozat, ami odabasz rendesen az SQL szervernek, ha mindenkinek megjelenne. Itt az sem megoldás, hogy csak a VIP-eknek, mivel több mint 1000 VIP van, és ők generálják bizony a lapletöltések jórészét. -
tehen_m #9660 pl ezt -
Takezó #9659 de buta vagy...
valaki fejes: #9604 ? -
#9658 aha, szal nem :\ -
#9657 ja, kb. -
#9656 Programozd le, St biztos beleteszi. :))) -
#9655 egyébként a VIP logo méretét (nem a vizuálisat, hanem a fizikálisat) nem lehetne növelni picivel ? :S mittomén nem 16k, vagy mennyi, hanem mondjuk.... 20, 25 ? -
#9654 cikkírásban is egy két helyen... -
#9653 szerintem nem kell -
CUCLI #9652 ja. gumiba hasznos lesz :D -
#9651 Be kéne építeni egy ellenőrző progit a helyesírásra. -
#9650 Pontosan ezt szokta csinálni az ilyen topicokkal az arra járó moderátor. -
haxoror #9649 Lehet hogy csak én vagyok erre ideg de az olyan topickokat amiknek már a címe is helyesírási hibás szerintem rögtön törölni/javítani kéne, ez így olyan prolis.
Vagy csak én vagyok túl régimódi mert nem követem a "trendy-hogy-nem-tudok-magyarul-írni" vonalat. -
blackgamer #9648 köszi szépen! -
#9647 annyi értelme van mint MSN-en, vagy IRC-en ugyanez, de egyébként ügyes program, gratula -
#9646 Szerintem beteges, de amúgy ügyesnek tartom és további sok lelkesedést kívánok ;-) -
blackgamer #9645 Nem tudom kellene-e SG-nek, de elkészült legújabb programom, ami a Winampban játszott dalt jeleníti meg aláírásodban. részletek itt... -
#9644 addig örülj amíg nem kaptál reklám stb priviket számolatlanul. -
#9643 Miért zaklatná ???Nem pedofil fórum ez... -
echo #9642 Helyesírási hiba és sok elírás a hozzászólásokban: engem ez spec nem zavar, inkább a tartalmi részre gondoltam. Néha csak egy kicsit kéne átfogalmazni valamit, hogy az eseteleg ne tűnjön bunkónak vagy bántónak, vagy egyáltalán értelmes legyen. Ráadásul egy hosszabb hozzászólást elég kényelmetlen átolvasni ebben a kicsi ablakban, meg eleve nem is úgy ír az ember, hogy azt álandóan vissza olvassa. Na mindegy, egyszerűen első hallásra fura, hogy megvan a technikai háttér hozzá és inkább sms-ekre mentek és így a fórumozók csak egy része használhatja. Ennyi erővel lehetne pl a nagybetű használatért is pénzt kérni :) A külsőségeket, meg a tárhelyet még értem, de szerintem ezt kár...
Egyébként részemről ejtve a dolog, tudomásúl vettem bár továbbra is magas. -
#9641 hogy ne zaklassa valaki privátban! -
#9640 Ez miért fontos neked ???Ez sztem felesleges... -
#9639 VIP-seknek lehessen a beállításoknál olyat kérni, hogy ne lehessen kipipálni, ki mikor olvassaa el a privát üzeneteket, esetleg, azt hogy beállítva nem jeleníti meg hogy mikor látogattuk az fórumot , vagy mikor szoltunk utoljára hozzá egy topicba. -
#9638 Vannak más fejlesztések is: már nem lassul be esténként. -
#9637 A véleményemet erről Sadist fogalmazta meg a #9634 -ben. -
Dodo55 #9636 Látom az Sg Ingyenes fórumokban az ip cím mellett az email cím is megjelenik a hsz-ek fejlécében. Csak ennyi újítás volt, vagy van más is? -
#9635 Ez jó ötle! -
#9634 Ha sóher vagy, akkor olvasd el többször a hozzászólásod, mielőtt elküldöd. Ha meg lusta vagy, de nem is akarsz égni a helyesírási hibáid miatt, akkor fizess VIP-et. Ilyen egyszerű. -
#9633 inkább 2x meg kell gondolni hogy mit írsz. -
#9632 volt már erről korábban szó...a hsz szerkesztés a VIP -k privilégiuma marad...sajnos -
#9631 ez jo 5let -
echo #9630 Szerintem a szerkesztésnek nem kéne fizetséghez kötöttnek lenni. Jobbak lennének tőle a hozzászólások, mivel az ember ha visszaolvasva úgy találja, hogy az úgy ahogy beírta hülyeség már nem fog plussz egyet hozzászólni, hogy ezt megmagyarázza. Viszont szerkesztéssal simán átfogalmazhatná. Mérlegelhetnétek nem nyernétek-e ezzel többet mint az esetleges, sms-ekből adódó bevételel. (a fórum maga biztos nyerne) -
#9629 Vannak jó ötleteim... -
#9628 Ha te mondod... Ez már valamivel jobb ötlet volt. -
#9627 Te meg ne gyere többet erre a fórumra !!! -
#9626 mi a bajod ezzel? nagyon jó a háttér... a besúgás amugy sem szép dolog.. -
#9625 sg feature -
Thanatos #9624 kaptam egy iylen pü-t:
Feladó:
Elküldve: 1970. 01. 01. 01:00
Tárgy:
ez normális eset? :DDDD