Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
töröltem még aznap...

akyyy
az az én szmájlim, a moderátoros topicjában már szoltam hogy töröljék, nem emlékszem hogy van e még.... utolag is bocsi<#wave>

(ha vhol van még akkor törölhetõ...)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dichter
#890 az

Dichter
Lapgörgetésnél már nem fog jelentkezni ugye? Vagy ki tudod törölni?

St
az, bug, valaki onnan szúrt be szmájlit és nem kellett volna...
Dichter
Ha megnyitom a Mi ennek a számnak a címe topikot, felugrik egy authentikáló ablak, smile.fxp.hu címmel, és kéri a nevem, és jelszavam. Valami bug?

Pyx
nem vagy bejelentkezve szöveget dobott.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

St
elvileg megoldottam most, ha valaki 2-nél több büntipontot kap, akkor nem tud csetelni
chaten ban káromkodásért? Végre. (Sigmavirus1-nek legalább a "mottóját" nézzétek el, anélkül nem lenne Sigmavirus1. :-) )

Más: tegnap kikapcsoltam a scriptizét, azóta békén hagy, vagy egyszerûen közli, hogy hibát észlelt, és kilép. Mit kapcsoljak még ki, hogy mûködjön végre? (a gépemet, az agyamat és a grillsütõt ne mondjátok, azon már túlvagyok :-) )

És õ, azt nem lehet megcsinálni, hogy bejelenentkezéskor a moderátori jogok is automatikusan jöjjenek? Tehát ne kelljen mindig azokat is külön felvenni...
ollie
jó ötlet! <#eljen>

Dichter

Nem, k*rvára nem sok az öt büntipont

St
azt találtam ki, hogy a moderátoroknak mûködni fog chaten a /ban parancs.
ivjoe
HA folytatja a proletár személy, akkor jöhet a következõ 2!
Pyx
(szvsz 1-2 is elég lett volna)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

akyyy
honnét tod? én meg csak úgy szolok hog ymikor nekemkettõ volt, is már az volt kiírva a chat tetejére hogy nem vagoyk bejelentkezve! szal! és mikor lejárt a büntim, ujra tudok írni!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ThePartyFace
Nem sok az 5 büntipont a cseten valo karomkodasert?
Mintha kicsit raszalltatok volna erre a chat temara, pedig teljesen komolytalan cucc...

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Punker
St csak úgy mondom hogy chat-re 5 büntiponttal is tudnak irogatni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

örökbanra visszatérve, pl szorgalmaznám elvinnek, mert már megint bassza a chatet 😮 😞

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Rafaelo
jah 😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Aquir
de ha simán bemegyek a beálltásokba és kijövök megin az a szin a háttér :/ (nincs más szin vagy kép beállitva)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ThePartyFace
Hátja...nem árt néha megtörölni😊

Aquir
kukitörlés jó lett 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

St
tûzfal tiltja/megjegyezte a kukikat?
Sadist
Cookie törlés, utána próbáld visszaállítani alapra.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
IM-netrõl szeded az ilyen tuti tippeket? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Aquir
segiccség. nem akarom ezt a buta szint látni :o

Aquir
semmi baj nem volt eddig 😊

imneten azt mondták hogy mozarellát kell használni 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Aquir
egyre rosszabbul érzem magam...-> nem tudok bemenni a beállításokba !! arra az oldalra dob mikor vagy "a fórum fõoldalra" vagy "vissza a beállitásokhoz" van, de az utobbinál is ugyanott marad ! SG szelleme segiccs

Sadist
Hmm érdekes, most néztem a beállításokat és a születési év nem volt kitöltve. A hónapot és a napot megjegyezte, de az évet nem. Pedig 1000%, hogy régebben kitöltöttem 😊

Loál János
F0F0F0

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Aquir
egy kérdés: hogy lehet az eredeti SG-hátteret visszahozni? Meguntam a beállított sötétkék színt (ami passzol az SGszínvilágához 😉 ), kitöröltem, és most ilyen szinu a háttér.

Sadist
(Plusz 58 db téma a gumiszobában)

Láma!
ok, köszönöm!

St
Rövidtávon nem, most kvara be vagyok havazva melóval, nemigen fogok júniusig az SG-nek fejleszteni.
Láma!
St pliz legalább reagálj ara hogy várhato-e a privát üzeneteknél a csoportos törlés vmijen szintü megvalositása, mert ha nem, akkor kezdhetem egyesével törölni,és talán jövö hétre végzek.

mikike
...érdekes dolog ez a számítástechnika

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Punkerwork
nekem 2 nap után megszûnt magától 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

St
kapcsold ki a script debugging-ot, semmi értelme és akkor nem õrülsz meg
Rafaelo
a hívás kivan küldve a halálfaszába 😞

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Ettõl õrülök meg minden nap!

Rafaelo
gumi is good!

nemcsakfeel
úgysem használná senki a keresõt nemazért, meg úgysem szoktam ott topikot nyitni<#miaz> csak úgy megjegyeztem..
ha kell vmi nyitok újat, azért gumi 😊

*hihi ** *

ThePartyFace
Sztem orulj, hogy van gumi^^

PResident Evil
ez fájt <#szomoru1>

nemcsakfeel
A gumiba topig nyitásnál miért írja ki hogy használtad e a keresõt? szöveget, mikor NINCS IS GUMIKERESÕ.

*hihi ** *

PResident Evil
nagyon üt 😄

áZ! 😊

...sose azt nézd...