27327
-
#9623 Ugyanhol? :D Most jöttem rá igazán, milyenjódolog, mert soktopic van felvéve a kedvencekbe és ez a fícsör nagyon rulez ilyenkor. -
#9622 éppakartammondani, demondjuk életbenemhasználtam -
#9621 ezt úgy oldom meg, hogy FF-ben a görgővel nyomok lá a linkre :) -
#9620 vajon hol látta? :D -
#9619 -
#9618 Kedvencek pop-upban is? Nemkéne mindig visszanézni a fórum főoldalra. -
#9617 #9600
Ami nem megy, nem kéne erőltetni... Foglalkozz szerintem más dolgokkal, inkább ne adj több tippet. -
#9616 Életkor: 14 alatt -
#9615 Vmi reagálás ??? -
#9614 ok :) -
#9613 amúgy meg ki van tiltva :) -
#9612 2 év alatt 17 hozzászólást írt, és kitudja mikor volt utóljára aktív, lényegtelen..... -
#9611 szép nick... -
#9610 Lehetne még évforduló naptár, vagyis úgyanúgy ahogy van szülinap naptár is.Pl én 2004.7.02án regisztráltam és akkor lenne az évfordulóm... -
Takezó #9609 igen, ezért nem is mondtam, h probléma, csak jó lenne:ð -
#9608 Hát nálam eltüntek a kedvencek...
...aztán miután "visszajöttek" be akartam ide jönni,és azt írta,hogy nincs ilyen téma.Egyébként tényleg nagyon belassult:( -
#9607 ha arra gondolsz, hogy nagyon belassult akkor a válasz igen...legalábbis nálam most nagyon lassu :( -
#9606 Borult a rendszer? -
#9605 tabbed browsing? -
Takezó #9604 mert jól esne.........
azért, h lássam a favos totyikokat... -
#9603 :o
miért is? -
Takezó #9602 a bal oldali menüsort lehetne állandóvá tenni? szal ha belépek egy totyikba, is lássam?:) -
#9601 jah akkor sry...
úgy írtam, hogy nem olvastam vissza...
de most megkeresem... -
#9600 Ezerszer meg lett már dumálva, olvass vissza! -
#9599 ez jó:D -
#9598 "Mi kéne, hogy még jobb legyen?"
sztem több újabb szmájli!! szerintem... -
#9597 ez alapján legalább 10 topikot be lehetne zárni.
Sztem azt bízzuk az adott topikba járóknak. Engem nem zavar nem járok oda,aki meg odajár sztem beszéljen a házigazdával... -
#9596 már nem azért de ilyet amit pl ebben a topicban a háttérrel műveltek nem szabadna engedni... legalább a stilizálást le kellene vmilyen szinten korlátozni a házigizdák számára -
#9595 http://felirat.sg.hu/ o_O -
#9594 Opera Mivinvel próbáld, azzal igen jól be lehet hozni:) (saját és gumis topicocat kivéve sajnos:( ) -
#9593 HTML képes böngészővel igen, de használhatatlan és óriási forgalmat generál. -
#9592 wapról el lehet érni a fórumot? -
#9591 Nagyon unatkozhattál hajnali fél 5-kor :D -
#9590 én attól mentem a falnak, hogy nézem a topicot, na mondom beleírok, és sehol egy olyan, hogy hozzászól vagy valami
aztán látom, hogy egy hsz fejlécében ott az, hogy Új -
#9589 ki nem kényszerített hiba... a stat nyílván csak akkor frissül, ha oldalletöltést csinál, deha csak a cseten áll, akkor a 2 framet frissíti állandóan nem az egész oldalt, így nem frissíti a statot... logikus :D -
#9588 -
#9587 Csakhogy senki sem válaszolt semmilyen formában.... -
#9586 dehogynem :| -
#9585 Az is röhejes, hogy a hwsw-n lecserélték a fórumszoftvert, erre kiderül, hogy az sem bír egy topicban pár ezer hozzászólásnál többet (chello topic MCMMXXIV....). -
#9584 Attól hogy minden második nap megkérdezed még nem lesz hamarabb. Mellesleg ez egy sokadrangú dolog szerintem....