27327
-
#9703 Helyette valami alternatívát is tudsz mondani vagy csak nincs és kész? -
mod #9702 Érthető, tudtam, hogy ez lesz az oka... -
#9701 stratégiai okokból lett letiltva. egy ilyen kis cégecske ne nőjjön fel rajtunk és a többi fórumon. -
#9700 De bizony, tegnap délután óta. -
#9699 hmz? o_O
Szerintem nincs letiltva az SG-n, csak a képfeltöltés.hu-n a hotlinkelés.... :|w -
#9698 Haligali! Csak érdeklődnék hogy miért lett letiltva a képfeltöltés.hu -
#9697 please st helpignel! http://www.sg.hu/listazas.php3?id=949273730 itt valamit nagyon elcsesztem! elvieg amit beraktam headert az eddig müködött most egy linkel bővült a dolog frisítettem és a karbantartás felkerül az egész mindenség fölé és ha ráklikelek nem tudom ujra berakni a kódot mert nincs elküld gomb! ráadásul a topikot is szétbaszta :( please help nem direkt volt -
#9696 Nekem olyan volt,hogy berakták a kijelentkezés linkjét a topikba (képként).
Szal csak azért gondoltam. -
#9695 valami olyasmi feltöltési módszer kéne, mint acoolon volt/van, valami flashes cucc, és egy kódbeszúrással akár egy topicba le is lehetne játszani:)
ezzel kodecprobléma kiszűrve, valamint améretét is figyelembe lehet venni -
#9694 kosz.epp a minap jutott eszembe,egy temahoz jo lett volna egy kis 2megas video.nekem sok idom van adjak? -
#9693 ez jó ötlet, már régóta fent van a to-do listán, csak még időm nem volt rá.
-
#9692 Még mindig nem jó!
jó lenne,ha nem szólnál mindenbe bele.
és ez a bug a saját topicnál jön elő -
#9691 de most megy:D
biztos bug,volt hogy kijelentkezett amikor belementem egy topikba:I -
#9690 Hi!
Irni akartam egy hsz.-ást és ezt írta ki:
Ez mér van?
aztán visszalépek azt kidob az sg-ről. -
Borg #9689 Ez nem webtárhely, ilyesmire a fórum szempontjából semmi szükség. -
#9688 Inkább mindenféle adatnak -
#9687 van 50Mb tarterulet kepeknek.jo lenne,ha pl.10Mb - ot ebbol lehetne kisebb videok feltoltesere,megosztasara hasznalni. -
#9686 mikor látjuk az új dizájnt?:)
Esetleg egy képet kapunk? -
#9685 ez már régóta nem igaz, most sok tartalékunk van cpu idő téren.
azért van lent, mert fent a jelenlegi dizájnban nemigazán van helye. új fórumlayout kell hozzá -
#9684 Értem én a problémát, de ugye szerinted is ez viccesen hangzik!
Ennyi erővel akkor nem is kellene berakni!
Vagy oda kellene írni, hogy "Ritkán használd csak mert megfingatja a servert"
Amugy további jó munkát a webes fejlesztőknek, és ha lehetőségetek lesz ennek a problémának az orvoslására a közeljövőben, az igazán pozitiv lenne és sokan hálásak lennének .
Peace! -
Borg #9683 Amúgy most sem "hiba" folytán van alul, hanem teljesítménygondok miatt.
Ha felül van, akkor jóval többen használnák, ami megfingatná rendesen a szervert ;) -
#9682 Köszönöm a választ.
Remélem hamarosan látni fogjuk, a következő dizájnt. -
#9681 igazad van, tisztában vagyunk ezzel, a következő dizájnban már valószínűleg felül lesz. -
#9680 -
#9679 Elnézést kérek.Valóban nem volt egyértelmű a kér(d)és.
Dichter ráhibázott a lényegre.
Az a gond, hogy sokan nem is keresik a "Keresőt" mert nincs látható helyen, ezért sokan nem is tudják, hogy létezik, mivel nem mindenki olvassa végig a hozzászólásokat a lap aljáig.
Ezáltal sok értelmetlen, felesleges és dupla postokkal telitődik meg az igy is több oldalszámú topic.
Tehát erre kellen egy józan megoldás.
Magyarán ha a "Keresés" közvetlenül a banner alá kerülne a topicokban, az sokkal praktikusabb lenne(és talán a modoknak is kevesebb gondjuk lenne a flamerekkel)
Nekünk meg a lamerekkel.
Peace. -
#9678 Szerintem az, hogy a keresés nem a lap tetején, hanem az alján található. -
#9677 ohh, értem. kösz a választ.
végülis a hozzászólásra ugrás funkcióval eljutottam oda.. -
#9676 ez egy hiba, amely a lap cache algoritmusával van összefüggésben abban az esetben, ha 80 hozzászólásnál több megjelenését engedélyezted -
#9675 Helo.
Miért van az, hogy mondjuk a lap alján az utolsó hozzászólás #2709, rákattintok a "Következő(2)" linkre, és a következő lapon az első hozzászólás #2558? Azaz kimarad ~150db. És nekem pont onnan kellene valami... -
#9674 Tulajdonképpen mi is a problémád? Számomra nem derült ki sajnos. -
#9673 az ugrás a #xxxx-edik hozászóláshoz! tehát nem csak szóra keresrá hanem hozzászólásszámra is! szal nem alaphiba! a töbiekel meg ne foglalkozz itt csak ezt kaphatod semmi mást! -
#9672 Miért is alaphiba? -
#9671 -
#9670 LOÁL! -
#9669 Üdv minden moderátornak és webszakértőnek!
Kihez forduljak ehhez a nem hülye kérdéssel?
Miért van a lap alján a kiba****** "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" opció?
Alaphiba.Sorry, de orvosolni kellene valahogy! -
#9668 ez mi ?
már 7 napja kivan írva, hogy lejárt a vipem ? :S -
#9667 ha nem tetszik ragaszd le egy csík szigszalaggal. -
#9666 jó lenne ha a "VIP regisztrációd lejárt" felirat nem virítana pirossal a képernyő sarkán, napokig... kicsit idegesítő, másrészt attól mert mindig látom még nem fogok előfizetni rá... -
#9665 listázd fejel lefelé (fav mellet) majd vissza és no problem :) -
#9664 az Óvodai jelek topicba mért a #135. hozászolástól kezdődik az első hsz.?