27327
-
#14519 konkrétan Bradock egyike az alapító atyáknak :) amúgy meg vannak a listán olyanok, akik régebben aktívak voltak, most meg már kevésbé azok... Efreet is ezen a listán lehetne, ha pont a napokban nem ébresztik fel ;) ettől máris jófiú lett :) (pedig pár havonta 1x lép be...) -
#14518 Félreértesz...Nem a pont a lényeg hogy ki hány pontot ad hanem hogy végzi e a munkáját vagy sem... a munkát lehet úgy is végezni hogy nem osztasz pontot vagy éppen adsz de visszavonod mint ahogy az én esetemben is előfordult aszem pont tőled kaptam.....
van olyan (link2) akiről információ sincs hogy mikor lépett be utoljára..... :S -
#14517 utolsónak:
Utolsó látogatás időpontja: 2006. 02. 28. 18:54
az érdekes :) -
Borg #14516 Ugyanmár. Ők a prauk! Nem adnak pontot, mert attól jó moderátorok ha szeretik őket, tudod. -
#14515 Igazából sokak által feszegetett problémát vetnék fel.... Tudom amint st meglátja hogy a moderátorokról van szó el sem olvassa a postot de azért remélem nem hiába való az az 5 perc amit rászántam... szal sok az inaktív moderátor... csak az általános eszmecsere listát futottam át és 18 modból 6 inaktívnak tekinthető:
link1 link2 link3
link4 link5 link6
Nem azt mondom hogy maga a joguk a probléma hanem az hogy a helyükre lehetne felvenni más moderátorokat akik jobban végeznék a munkájukat! Illetve található olyan is a listában aki kb 3 hete nem lépett be nyilván nem teljesen inaktív de nem éppen hasznavehető ha csak 3 hetente látogatja a forumot! -
#14514 Az offolást fejezzétek be! -
#14513 ... -
#14512 Ráadásul úgy, hogy a fórum főoldalán a Legújabb témákban is ott volt. A többi már jött magától. -
#14511 igazad van
ha már ott nem néztem, csak 2 oldalra visszamenően a játékosokban és volt annyi eszem, hogy használni mertem a keresőt télleg járt. -
#14510 A te esetedben azért tényleg járt az a pont.
Legújabb témák
01.10. Borderlands
01.10. FlatOut: Head On
01.10. Kaméleon
01.09. Modellügynökség
01.09. Kinek van a leggagyibb gépe?
01.09. Borderlands <-----------------------------------------------------------------
01.09. Godfather
01.09. Blutengel
01.09. futball videók
01.09. Az Én kutyám -
#14509 Ez fícsör. -
Cat 02 #14508 az a gáz h néha jó a kereső és a modinak meg pont megtalálja -
#14507 néhány moderátor munkájáról nem is beszélve.
azért adnak pontot, mert nem működik a kereső.
az ilyeneknek is csak gratulálni lehet.
Persze aztán ő van felháborodva, hogy szol az ember kicsit magasabb hangon, amikor teljesen jogtalanul ad az idiótája pontot.
a gond csak az, hogy a nyitott forumban ott a linkje, hogy használta a hülye user és nem dobott ki semmit.
no comment. -
Anteris #14506 mint ahogy beléptető ablak sem került a főoldalra pedig csak a netes portálok 99%-án vagy így... -
Mirk #14505 én úgy veszem észre a legtöbb itteni ötletből nem lesz semmi -
#14504 aha :) az tényleg kéne az sgre
Értelek mit akarsz mondani, régen volt erröl szó, és nem lett bellöle semmi -
#14503 Meg látszódjon az adatlapon a logó/kép. De ez már egy régi történet. -
#14502 Kitaláltam egy ujabb dolgot :)
Aki ir nekem privit, és megnyitom, a feladoban szereplö név link ként is funkcionáljon a felhasználói adatlapjához -
#14501 A főoldal letöltéseihez topik, mint a híreknél? -
#14500 A privát üziknek az automata törlésére nem gondoltok komolyan? :S Van olyan privát üzim ami 1 éves és elég sokszor visszanézem mert fontos infókat tartalmaz!
Javasolnám azt, hogy egy kis jelölő négyzet... (mind kijelöl) legyen így könyebben törölhető a sok üzenet és valjuk be töb olyan üzenet van amit törölnél mint meghagynál így csak onann kell kiszedni a pipákat amelyik üzit emg akarod hagyni!
Továbbá a kimenő üzeneteknél ne azt írja hogy én küldtem el szal ne a küldö nevét irja ki mert nyilván én vagyok ezt tudom hanem a címzett nevét... ez mindenhol így van mert így van értelme...
Amúgy sok értelmét nem látom az elküldött üzeneteknek... ott szivesen törölnék mindent a fent megnevezett gombal... egyesével én sem állok neki törölni bár multkor nekiestem és minden töröltem szal msot csak fél éves anyagom van bent....
ezzel csökkene az adatbázisméret párszáz megával :) -
#14499 hehe lol -
Dodo55 #14498 Nem értelek félre: <a href=http://www.sg.hu/forum.php>link</a>
Ezt beírod, és link lesz belőle. -
#14497 félre értesz :) ilyen beszurásra értem ---> link -
Dodo55 #14496 Privátba olyan html kódot szúrsz be, amit csak akarsz, legalábbis nemrég még így volt, de ezt ne hangosan, mert még valaki visszaél vele -
#14495 wow olyan sok, ja hát te moderátor voltál, minden nap kaptál 20 privit :D, könyedén ösze jönn az a 2800 xD -
Borg #14494 Nekem kb 2800 van, neki se állok törölgetni :) -
#14493 Nekem lenne egy ötletem mi kéne az sgnek :)
A legtöbb forumon úgy van, ha elolvastad a privit, akkor 30 nappal késöbb törlödik.
Azért gondolom hogy ez jó ötlet, mert épp takaritom a bejövö üzeneteimet, és találtam 2005 t xD
Na meg lehetne egy kezdetleges link beszúrási lehetöség privátba -
bracsek #14492 Honnan feltételezed egyáltalán, azt hogy aki írta, esetleg nem olyan "figyelmetlen", hogy a <br> benne van a kiírásban, és nem az uj sorra térésekből adódik, én semmin nem lepődök meg. [nem gondolja komolyan] de azért ezt is meg lehet csinálni, és aki meg se nézi mit generál a kódja abból ezt is kinézem. -
Dodo55 #14491 Lehet erre céloztál, de konkrétan nem mondtad ki, hogy a parser előbb viszi a flash taget, mint az új sorok <br>-esítését. -
bracsek #14490 Valószínűleg az van, hogy ezt írtam. -
Dodo55 #14489 Valószínűleg az van, hogy a flash kódot előbb dolgozza fel a fórummotor, a [ flash ] tageket már kicseréli rendes html kódra, ami viszont \n karaktereket tartalmaz, és a \n <br>-re cserélése csak ezután következik, így a html kódban szereplő \n-ek is <br>-re cserélődnek. -
bracsek #14488 Ezekre a <br>-kre tényleg szükség van? Mert nagy a gyanúm, csak a motor cseréli az újsorratérést <br>-re, ami végett a flash picitt lenebb kezdődik, hamár új sorba kell(-ene?) megjelenjen, bőven elég volna egy <br> az elején.
<object width="425" height="355"><br> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OEFhVsbFL-g&rel=1"></param><br> <param name="wmode" value="transparent"></param><br> <embed src="http://www.youtube.com/v/OEFhVsbFL-g&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed><br></object>
Gyanus, hogy a kigenerált kódot a fejlesztő meg se nézte, alias le vagyunk tojva.[bocsánat, ha tévedek] -
#14487 az egyetértők is szoktak irogatni elég magas számban, persze nem mondható el ez minden kritikánál... -
#14486 meg akkor is a hozzászólók 90%-nak más lenne a véleménye, csak mások szólnának hozzá... az egyetértők minek irogassanak? -
#14485 "Nincs rá kapacitás." -
Cat 02 #14484 Nem lehetne valami tapasztalt embereket felvenni filmkiritkaíráshoz
Én nem szoktam elolvasni, csak a kommenteket, de ott az emberek 90 % nak más a véleménye -
#14483 Köcce a 3. csillagot! :) -
#14482 Ez igaz. -
#14481 Modiknak az adatlap kiírhatná azt is, hogy hány pontja van a t. usernek, esetleg valami history-szerűen a mikorok és miértek is ott lehetnének. Időnként sokat segítene a döntésben. -
#14480 amúgy lehet hülyeségnek hangzik, de lehetne akár valami "a nap ajánlata" rész, ahol véletlenszerüen lennének benne topicok.. hogy ez miért lenne jó ? én személy szerint nem szoktak bogarászni a topic listát, hogy hű, hova lenne jó írkálni, és nem is szoktam túl gyakran keresőben azért topicot keresni, hogy legyen hova postolgani... de arra már volt példa, hogy megláttam valami topicot a top10-ben, amiről nem is gondoltam volna, hogy létezik, vagy valamely topicban megemlítették, megsasoltam és utána elkezdtem oda kommentezni én is..szóval lehet hogy egy ilyen nap ajánló után az ember találna érdekes topikot..akár azt is meglehetne tán oldani valahogy, hogy valamilyen rendszer alapján lenne egy lista, hogy mely topicok kerülnének be ebbe az ajánlóba (hogy mondjuk eleve értelmes topicokat ajánljon)