Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
mikor lehet letölteni majd az sg-rõl? többen panaszkodtak már (chaten,topikokban), hogy nem tudnak letölteni a bizonyos "550 PWD Permission denied" hiba miatt
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nekem is hasonló a problémám mint Crem-nek, az egyik agyas haverom beálította a szülinapi dátumom 1900.08.21-re tudniillik nagyot tévedett 😛
Ebbõl kifolyólag ismeretlenként is jelenik meg de a csillagjegy oroszlán ami szintén idegesít, na valaki volna olyan szives és átálítaná 1988.04.11-re?
elõre is köszönöm.
viszlát
Köszönöm !!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Lenne egy apró személyes problémám.😊 Lehet, hogy nem jó helyen járok, mégis azt hiszem anno itt olvastam a hibáról. Valamiért a születésnapi dátumom megváltozott. 10-rõl 12-re állítódott. Nem tudom, hogyan, és mikor, de ha valaki visszaállítaná, annak megköszönném!😊
A többi adat érdekes módon jó...
Elõre is köszönöm !
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nm
Jut eszembe St mikor lesz következõ ilyesmi már tavaly is igérted de nem lett belõle semmi<#rolleyes>#rolleyes>
4 találat abból 2 sg-s,2 meg sg-sek általa alapított fórum :-pp
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nem olyan rég volt itt SG-n egy desktopháttér pályázat...Érdekelnének arra készült munkák, esetleg valahol még megtalálható?
THX...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
BUDA > miskolc.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
más fórumoknál már elõfordul pl. index fórum a torzsasztal.hu, vagy a linkcenter forumcenter.hu címen megtalálható
szeretik az emberek a külön elérhetõséget, bár lehet csak olyasmi pszihológia mint az árak végén a 9-esek
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
oldschool.trance.techno.rave
😊
Érted.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tehát egy moderátort kéne oda kinevezni házigazdának,akit érdekelnek a kamionok! az ötlet nem rossz,kérdés van-e ilyen moderátor? 😊)
a megszállott az két "t" a végén
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Amse írta:
Akkor zárjátok be végleg.Szerintem nem az elsõ olyan topic lenne ami azért lesz bezárva, mert nem tudnak viselkedni benne.
Szerintem ez nem olyan probléma amit a moderátorok nem tudnak megoldani.
Én pedig erre írtam, hogy
Megtehetitek, hogy bezárjátok, de azzal sok ember ellenetek fog fordulni. Tudom, hogy nem hat meg ez :] de biztosan találtok más megoldást erre is, ugyanúgy mint ezernyi más problémára itt😊
Erre szerettem volna válaszolni, csak félrenyomtam😊 Fáradt vagyok, még1x elnézést:]
Szerintem megoldás lehetne, az is, ha kineveztek egy olyan moderátort házigazdának oda, akit érdekel a téma, és ha gáz van, egybõl osztogatja a büntit a résztvevõknek, és akkor kapásból látják, hogy akár õk is lehetnek a következõk.
Szerintem néhány topikban már bevált...
Persze, ez csak az én véleményem:]