27327
-
Nuki #14479 Kit érdekel ki áll az első helyen? Ha szpemmel, és ez jó érzéssel tölti el akkor minek piszkáljuk az ilyet? Engem például egyáltalán nem érdekel hogy "A pc-s játékoknak leáldozott II." vagy a "Forma-1" topik az első. Téged igen? -
#14478 szerencsére keveseknek ez a meglátása :) -
#14477 nem azért mintha zavarna csupán ha benézel a topikba akkor megy a harc hogy a topik a top10 élére kerüljön és már ürölnek ha top3. holott a top10-nek nem ez lenne a lényege hogy spammel előre jutatssák a topikokat... -
#14476 Meglátásom szerint is a sajátba nyitás lenne a megoldás... -
#14475 Inkább az összes ilyen játék go a saját forumba vagy a gumiba! -
#14474 az is igaz :D -
Cat 02 #14473 akkor számold össze hány [város] connection van ^^ -
#14472 nem így gondolom, mindenki ilyet nyit [apro](még én is :/) -
Cat 02 #14471 miért zavar téged ? mondta vki h mindennap be kell menned és végigolvasni ? -
#14470 Kellene az sg -nek egy olyan topik, hogy A nagy Ismerd fel topik, mert már unom :/ -
#14469 olyasmi design-ra gondoltok, mint amilyet a photoshop munkák topicban csináltak ? -
Cat 02 #14468 Valaki nemrég kérdezte ugyanezt, sőőt, láttam topicban is h az sg logo megváltozott, mégse lett berakva
Emlékeim szerint mintha Faustus régen csinált volna olyat h a logo melletti (userek logoja) részben esett a hó (bár az is csak FF kieggel volt elérhető) -
#14467 rendbe. :) akkor, lehet én csinálni fogok, egyet kettőt... :) -
#14466 Igen. -
#14465 ff-hez flashblock ext.nem indítja el őket,amíg rá nem kattintasz
persze attól hogy ide belinkelem a "nagyközönségnek" nem lesz jobb,ellenben enyhe off :)
St:amit a #14428-ban írtam nem fontolod meg? -
#14464 Azt szeretném kérdezni, hogyha csinálok, vagy vki egy dizájnt, minden eseményre, vagy eseményekre, akkro az lehetséges, hoyg beteszitek? -
#14463 Lásd két hozzászólással előbb...
Nem mintha a bannerem annyi problémát tudna okozni :D -
#14462 az a nagy baj, hogy bármilyen flash-t be lehet, így elég vad dolgokat lehet... anno pont az őrületek miatt volt elvetve a flashes logo is, mert konkrétan le lehet vele fullasztani bármit (itt is csak találni kell pár sokat töltögetős meg őrültködős .swf-et, és...) -
#14461 Aham, szal ez az oka annak, hogy újabban a munkahelyi gépen folyton kihajít a firefox egy bizonyos proxyn keresztül. Eddig csak azt csinálta, hogy nem láttam, mit írtam a topic-ba, de mostmár a bejelentkezést is eltolja
(tudom, melóban dolgozzak! :D) -
#14460 Biztos, hogy jó 5let volt a flash makró? O_o -
#14459 St elmondta itt a topicban: (#13348)
A javascript egy időre ki volt tiltva, mivel egyesek sniffelésre ezáltal jogosultság megszerzésére használták. Most orvosoltuk a problémát más úton, amelynek ára, hogy ha az IP-cím változik, újra be kell jelentkezni.
Sadist: Akkor a "bejelentkezve marad (régi)"-t le is lehet húzni a WC-n...
St: ha gyakran változik az ip-d, akkor igen. vagy a fejlécbe ágyazható javascriptet lehet lehúzni. tessenek választani... -
BIZ0906 #14458 Régen olyan simán nem jelentkezett ki manapság meg akkora szar hogy csak nézek. Más oldalon mittom én pl Youtube Google-n bent marad itt miért kell folyton bejelentkezni? És ott is változik az ip-m
Jólenne ha megjavítanák(tok) -
#14457 ez nagyon jó, még anno kértem is szóval KÖSZÖNÖM:D -
#14456 Nem én mondtam... -
#14455 kösz hogy hülyének néztél :) term. így csináltam,próbáld ki magad! ha simán az url-t másolod youtube-ról,akkor nem működik.perzse lehet az ff hibája,akár egy kiterjesztésé,maga a flash is
simán az url:
és ugyanez,csak direkt linkként (tahát nem 'watch?v=')
-
#14454 (flash)forrás(/flash), a ( és ) értelemszerűen [ és ].
A MAKRÓK gombra kattintva ott van a megoldás, bár egy saját gomb nem lenne rossz, ha már url-nek és képnek van. -
#14453 ha csak simán az url-t írom be,nem jó!legalábbis nálam nem jeleníti meg a videót,a flash "ott van".ha az embed-ből szúrom be a hivatkozást a vidre,akkor már rendesen működik.csak így egy fokkal körülményesebb :) -
#14452 csak youtube-al működik? -
#14451 htx, BÚÉK. -
#14450 mától lehet beszúrni videót a fórumba -
#14449 -
#14448 inkább a JS-bannereket kéne beszüntetni és csókolom, a bejelentkezés mehetne a megszokott módon.
-
#14447 Ne offoljunk, ha szabad kérnem! -
#14446 Én is ismerem a hibamegoldási sebességet errefelé, ezért ajánlottam ezt a mentőlehetőséget. Tény hogy a fox sokat eszik, de manapság 1 giga minden valamirevaló pc-ben van szerintem. Nem mellesleg pedig a béka feneke alatt vannak a memóriaárak, 1gb DDR1 10k, DDR2-ből ugyanennyi pedig 6k, nem egy vészes összeg.
Ettől függetlenül várom a hiba megoldását, mivel az adsl 24 óránként bont, és utána újralogin nemrulez. -
#14445 thunderbird az egy pop3-om kliens mint outlook ha jól tudom! mi köze a böngészőhöz? :S bocs lehet én vok láma mert még lusta voltam thunderbird-re átérni outlookrol! -
Cat 02 #14444 ez is igaz, bár régi gépen thunderbird volt mindig ott és semmi gáz nem volt -
#14443 jó de érzed, hogy mi az a minimize to tray.
pár órás böngészés után simán bezabál 100-150 megát is fox (2.x-es) a telepített kiterjesztésektől függően, akinek kevés ramja van (pl. 512), ott nem mindegy, hogy a rendszermemória ötödét fenntartja magának a böngésző, így inkább bezárja, minthogy a háttérben futtassa. halott ügy.
még az is elég lenne, ha pl. kilépve a topik hozzászólás mezője helyett egy loginform jelenne meg, de ismerve a "kapacitás hiányt" 2-3 hónapot saccolok neki minimum... -
#14442 Tommy: örülj neki h mindennap, nekem minden ff újraindításkor :)
Kicsit offtopic, de használd a MinimizeToTray nevű tűzróka kiterjesztést, leteszi az óra mellé ha kinyomod, így nincs újraindítás, csak gyors indulás és gyönyörű haj! -
#14441 pedig nekem az van kiválasztva, h 'amíg le nem járnak' ! -
#14440 szerintem nem törli a cookie-kat.