27327
  • Nuki
    Kit érdekel ki áll az első helyen? Ha szpemmel, és ez jó érzéssel tölti el akkor minek piszkáljuk az ilyet? Engem például egyáltalán nem érdekel hogy "A pc-s játékoknak leáldozott II." vagy a "Forma-1" topik az első. Téged igen?
  • joebacsi
    szerencsére keveseknek ez a meglátása :)
  • Max7
    nem azért mintha zavarna csupán ha benézel a topikba akkor megy a harc hogy a topik a top10 élére kerüljön és már ürölnek ha top3. holott a top10-nek nem ez lenne a lényege hogy spammel előre jutatssák a topikokat...
  • gz8
    Meglátásom szerint is a sajátba nyitás lenne a megoldás...
  • Max7
    Inkább az összes ilyen játék go a saját forumba vagy a gumiba!
  • Benc16
    az is igaz :D
  • Cat 02 #14473
    akkor számold össze hány [város] connection van ^^
  • Benc16
    nem így gondolom, mindenki ilyet nyit [apro](még én is :/)
  • Cat 02 #14471
    miért zavar téged ? mondta vki h mindennap be kell menned és végigolvasni ?
  • Benc16
    Kellene az sg -nek egy olyan topik, hogy A nagy Ismerd fel topik, mert már unom :/
  • Shiwo
    olyasmi design-ra gondoltok, mint amilyet a photoshop munkák topicban csináltak ?
  • Cat 02 #14468
    Valaki nemrég kérdezte ugyanezt, sőőt, láttam topicban is h az sg logo megváltozott, mégse lett berakva
    Emlékeim szerint mintha Faustus régen csinált volna olyat h a logo melletti (userek logoja) részben esett a hó (bár az is csak FF kieggel volt elérhető)
  • Benc16
    rendbe. :) akkor, lehet én csinálni fogok, egyet kettőt... :)
  • SHADOWEYES7
    Igen.
  • ProGabe #14465
    ff-hez flashblock ext.nem indítja el őket,amíg rá nem kattintasz

persze attól hogy ide belinkelem a "nagyközönségnek" nem lesz jobb,ellenben enyhe off :)

St:amit a #14428-ban írtam nem fontolod meg?
  • Benc16
    Azt szeretném kérdezni, hogyha csinálok, vagy vki egy dizájnt, minden eseményre, vagy eseményekre, akkro az lehetséges, hoyg beteszitek?
  • RelakS
    Lásd két hozzászólással előbb...

Nem mintha a bannerem annyi problémát tudna okozni :D
  • Dzsini
    az a nagy baj, hogy bármilyen flash-t be lehet, így elég vad dolgokat lehet... anno pont az őrületek miatt volt elvetve a flashes logo is, mert konkrétan le lehet vele fullasztani bármit (itt is csak találni kell pár sokat töltögetős meg őrültködős .swf-et, és...)
  • RelakS
    Aham, szal ez az oka annak, hogy újabban a munkahelyi gépen folyton kihajít a firefox egy bizonyos proxyn keresztül. Eddig csak azt csinálta, hogy nem láttam, mit írtam a topic-ba, de mostmár a bejelentkezést is eltolja

(tudom, melóban dolgozzak! :D)
  • RelakS
    Biztos, hogy jó 5let volt a flash makró? O_o
  • Dzsini
    St elmondta itt a topicban: (#13348)
    A javascript egy időre ki volt tiltva, mivel egyesek sniffelésre ezáltal jogosultság megszerzésére használták. Most orvosoltuk a problémát más úton, amelynek ára, hogy ha az IP-cím változik, újra be kell jelentkezni.

Sadist: Akkor a "bejelentkezve marad (régi)"-t le is lehet húzni a WC-n...

St: ha gyakran változik az ip-d, akkor igen. vagy a fejlécbe ágyazható javascriptet lehet lehúzni. tessenek választani...
  • BIZ0906
    Régen olyan simán nem jelentkezett ki manapság meg akkora szar hogy csak nézek. Más oldalon mittom én pl Youtube Google-n bent marad itt miért kell folyton bejelentkezni? És ott is változik az ip-m
    Jólenne ha megjavítanák(tok)
  • akyyy
    ez nagyon jó, még anno kértem is szóval KÖSZÖNÖM:D
  • gz8
    Nem én mondtam...
  • ProGabe #14455
    kösz hogy hülyének néztél :) term. így csináltam,próbáld ki magad! ha simán az url-t másolod youtube-ról,akkor nem működik.perzse lehet az ff hibája,akár egy kiterjesztésé,maga a flash is

simán az url:

és ugyanez,csak direkt linkként (tahát nem 'watch?v=')

• gz8
    (flash)forrás(/flash), a ( és ) értelemszerűen [ és ].

A MAKRÓK gombra kattintva ott van a megoldás, bár egy saját gomb nem lenne rossz, ha már url-nek és képnek van.
  • ProGabe #14453
    ha csak simán az url-t írom be,nem jó!legalábbis nálam nem jeleníti meg a videót,a flash "ott van".ha az embed-ből szúrom be a hivatkozást a vidre,akkor már rendesen működik.csak így egy fokkal körülményesebb :)
  • BiG G
    csak youtube-al működik?
  • Loál János #14451
    htx, BÚÉK.
  • St
    mától lehet beszúrni videót a fórumba
  • St
  • PíszLávJuniti
    inkább a JS-bannereket kéne beszüntetni és csókolom, a bejelentkezés mehetne a megszokott módon.
  • gz8
    Ne offoljunk, ha szabad kérnem!
  • BiG G
    Én is ismerem a hibamegoldási sebességet errefelé, ezért ajánlottam ezt a mentőlehetőséget. Tény hogy a fox sokat eszik, de manapság 1 giga minden valamirevaló pc-ben van szerintem. Nem mellesleg pedig a béka feneke alatt vannak a memóriaárak, 1gb DDR1 10k, DDR2-ből ugyanennyi pedig 6k, nem egy vészes összeg.
    Ettől függetlenül várom a hiba megoldását, mivel az adsl 24 óránként bont, és utána újralogin nemrulez.
  • Max7
    thunderbird az egy pop3-om kliens mint outlook ha jól tudom! mi köze a böngészőhöz? :S bocs lehet én vok láma mert még lusta voltam thunderbird-re átérni outlookrol!
  • Cat 02 #14444
    ez is igaz, bár régi gépen thunderbird volt mindig ott és semmi gáz nem volt
  • cSuwwi
    jó de érzed, hogy mi az a minimize to tray.
    pár órás böngészés után simán bezabál 100-150 megát is fox (2.x-es) a telepített kiterjesztésektől függően, akinek kevés ramja van (pl. 512), ott nem mindegy, hogy a rendszermemória ötödét fenntartja magának a böngésző, így inkább bezárja, minthogy a háttérben futtassa. halott ügy.
    még az is elég lenne, ha pl. kilépve a topik hozzászólás mezője helyett egy loginform jelenne meg, de ismerve a "kapacitás hiányt" 2-3 hónapot saccolok neki minimum...
  • BiG G
    Tommy: örülj neki h mindennap, nekem minden ff újraindításkor :)

Kicsit offtopic, de használd a MinimizeToTray nevű tűzróka kiterjesztést, leteszi az óra mellé ha kinyomod, így nincs újraindítás, csak gyors indulás és gyönyörű haj!
  • Benny04
    pedig nekem az van kiválasztva, h 'amíg le nem járnak' !
  • Benny04
    szerintem nem törli a cookie-kat.