27327
  • Max7
    Célotok a jo moderátorok eltávolítása és minden féle ... bocsánat a szóért... szaros moderátort felvenni akik istennek képzelik magukat? Probáltam segítésget kérni a megfelelő helyen de csak azt kaptam válaszul hogy nem tud segíteni... eddig 3 moderátoról tudok akik végezték is a munkájukat ténylegesen de el lettek távolítva.... nem értem....
  • Cat 02 #14558
    És hány betűs szótol keres ?
  • bracsek #14557
    Köszönjük szépen.
  • bertino
    most néztem meg, igaz, köszi!
  • St
    topickereső már napok óta jó...
  • Cat 02 #14554
    Gyakran nem keres
    pl
  • bertino
    ?!
    több hónapja nem működik :(
    mármint a fórumkereső
  • St
    mi a baja?
  • Cat 02 #14551
    Topicban a kereső jó lesz valaha ?
  • bracsek #14550
    A fleshbeszúrásban a <br> tagek száma után néznél? Nagyon szépen megköszönnénk :) meg szebb is volna :)
  • St
    mától tesztképpen lehet a privátüzikhez fájlokat csatolni
  • Max7
    Bezért topikok is tartalmazhatnak hasznos információkat amit nem biztos hogy átmásolnak a már régebben nyitott topikjába! Ezért nem tartom jó ötletnek viszont a szemétdomb tényleg felesleges az öszes off hozzászólással eggyüdt!
  • Gerzson
    Sziasztok!

Csak érdeklődni szeretnék. Idén lesz új SG póló?
  • Cat 02 #14546
    szemétdomb az tudod mi ?
  • akyyy
    ennyi erővel a konzol is felesleges (nekem nincs, hogy másnak van, és neki fontos, az már mind1 is)

viszont 1 hét utánni törlés a bezárt topikoknak nem rossz
  • Cat 02 #14544
    eleve zárt topcicotat lehetne törölni 1 hét után :S
    meg sztem szemétdomb is felesleges
  • bracsek #14543
    Az új topikok listáján a bezárt topikokat nem kellene feltüntetni, mert nekünk fórumozóknak így a fórum azon része nem sokat ér, most is a 10 topikból 2 van nyítva, zárt topikba pedig nem tudok írni.
    Persze a modoknak jó ha látják, hogy két nappal azelőtt ugyanazt zárták, de minket nem nagyon érdekel, kivéve, hogy vótmánozhatnunk keresés nélkül, míg nyitva van. Vagy az új topikok moderátor jóváhagyásával jelennének meg mert napi 3-5 ből jó esetben 1 marad nyitva(néha valaki eltűnteti a bezártakat, törli vagy mit csinál, de ez nem megoldás.). De engem csak a Legújabb témák listája érdekelne.
  • gz8
    Ez legalább annyira jó ötlet, mint a 3D chat.
  • Desiderata #14541
    Ms. Dewey mintájára lehetne bejelentkezéskor egy szexi csaj aki elmondaná mi történt az SGn addig amíg nem voltam, hány új cikk, milyen játékmegjelenések, egyéb
  • Sir Quno Jedi
    Egyesek szerint a gondolatbűn létezik (szerintem is :D), úgyhogy kezdhetsz aggódni! (tuuudom, majd Effreet jóakul megvéd :D) :DDDD
  • precision
    pedig szerintem ez még viccnek is rossz (sry)
  • bracsek #14538
    Ha már azt írod az enyémre is reagáltad, mint ott is leírtam nem értek vele egyet, mert nem pénzel mérik a fórumképes magatartást, viszont hidd el el lehet érni a permbanhoz szükséges pontszámot annélkül is, hogy fórumképtelen hsz-ér vagy hülyetopiknyitásért egy pontot is kapnál, én ezen pontjaimból szeretnék valamily módon hosszabbtávon párat letudni.
  • Dzsini
    te meg próbálj meg visszaolvasni, hogy mire írtam ezt... (14530-31)
    hallottál arról, hogy gondolatkísérlet? na ez az volt :)
  • biomage
    szóval azt akarod mondani, hogy kitiltás után fizet valaki és nem lesz kitiltva, lássuk csak valaki raszista kármokodo anyázó stb ember kap egy kitiltást és fizet xy forintot és viszajönn, ezt akarod kérni?
    örülj hogy nem büntetet meg gz8 az ötletedért
  • gz8
    Mivel a legtöbb helyen egy szék értéke nem haladja meg a 4-5000 forint, így a plusz jogos. Az már más kérdés, hogy a vandál, tapló stb. ügyfél jelenléte milyen bevételkiesést okoz, akár rövid távon is.

Szummázat: pokolba a renitensekkel.
  • Dzsini
    ...és végül akar-e a tulajdonos olyan kocsmát, ahol az a szokás, hogy pénzért lehet vandálkodni.
  • Dzsini
    ha a két szék olcsóbb, mint 20k, akkor pluszban van a cég ;) (más kérdés, hogy hány új tag lesz, aki szintén pénzért akar széket törni, és hány olyan, aki inkább nem jár olyan helyre, ahol pénzért lehet széket törni...)
  • gz8
    Akkor had' vonjak párhuzamot az általad írtakkal: berúgsz, összetörsz két széket és kidobnak a kocsmából, mert tapló köcsög módjára viselkedsz. 20 rugóért vissza akarod kuncsorogni magad.

Látsz benne logikát? Én nem.
  • bracsek #14531
    Az egy dolog, hogy szerintem is jó volna valmilyen módszer a pontok csökkentésére, de ezzel a megoldással nem értek 1-et, mivel így nem számítana, hogy viselkedik, hanem csak fizet valamit és csinálja tovább a hülyeséget. Attól a százegynéhány permbannos regtől úgysem gazdagodna meg senki, viszont elősegítené a nemtörődöm fórumozást, mert úgyis visszaveszem a jófórumozó mivoltomat, de egy korekten kidolgozott módszernek sokan örülnénk, akik már pár éve fórumozunk és a (mi) tévedéseinkből nagy lépésekkel közel kerültünk a permbanhoz. [de ezt is le volt írva párszor, majd ha úgy érzik lesz belőle valami, egyelőre örülnénk, ha a hibás flash beillesztést kijavítanák.]
  • DjDano
    Be lehetne vezetni egy emelt díjas SMS rendszert amivel csökkenteni lehetne a bűntetőpontok számát! Így akár a permbanra tett felhasználónév felszabadítására is lehetőség nyílna! Nem viccnek szántam!

• precision
  • Pheel
    Egyesek pont azért sírnak, mert túl sokat moderálunk...
  • Dzsini
    nekem igen, azt nem értem, miért kellene azoktól, akik régebben moderáltak és jelenleg épp nem aktívak elvenni a moderátori jogokat.
    de ha jól tudom jelenleg az az álláspont, hogy elegendő számú aktív moderátor van, és amennyire látom nincs probléma sehol amiatt, hogy kevesen felügyelnek.
  • Cat 02 #14526
    miért ? nem mind1 hány moderátor van ?
  • Dzsini
    "a helyükre lehetne felvenni más moderátorokat akik jobban végeznék a munkájukat"
  • Max7
    csak annyit kérek tölled hogy próbáld megérteni amit írok! off befejezve
  • precision
    szerintem nem azt mondta hogy zavarja őt hogy van joga, és azt sem mondta hogy vegyék el tőle...csak azt szeretné ha lenne több aktív moderátor
  • Dzsini
    miért zavar, hogy megvan még a moderátori joga? nem találkozol vele, nem ad büntetőpontot, az adatbázist meg elhiheted, nem lassítja, hogy a neve mellett el van tárolva, hogy ilyen jogai vannak. És ha holnaptól újra használni szeretné megint állítgassa St át a jogokat?
  • Max7
    volton van a hangsúly.... aktív volt.... nem a multat kell nézni... persze a rendszerváltás elött jó volt mindekinek mert nem volt munkanélküli vagy legalábbis nem annyi mint most... volt leváltottuk....
  • Dzsini
    na jó, nem alapító, de elég régi arc és aktív közreműködő volt errefele :)