27327
-
#14639 Azon nem sok múlik, hanem MINDEN. :-P -
#14638 Meg a moderátoron, azt kihagytad. -
#14637 Sok múlik a hangnemen, az előéleten, a kérések gyakoriságán és főként megalapozottságán... -
#14636 Aha, amikor még egy egyszerű bannercsere is 2 napot vesz igénybe, akkor majd a modok kérésre ugrani fognak :|
Amúgy nem a bíró csukja le a bűnöst, a bíró csak elítéli. A lecsukás a büntetésvégrehajtás feladata.
"Nem lehet a házigazdának túl sok jogot adni, mert azonnal visszaélnek vele. A házigazdik nincsenek annyira megválogatva és túl sokan is vannak ahhoz, hogysem ellenőrizni lehetne őket."
Ezen jót kacarásztam :) -
#14635 Modi azt ír át és úgy amit csak akar, házigazda meg szól a modinak, ha nagyon arra vágyik, hogy nem törölni akar, hanem módosítani és a modi megteszi neki, ha éppen akarja. Ez így szép és jó. Nem lehet a házigazdának túl sok jogot adni, mert azonnal visszaélnek vele. A házigazdik nincsenek annyira megválogatva és túl sokan is vannak ahhoz, hogysem ellenőrizni lehetne őket. Utólag meg lehetne nyomozni, hogy ki, mikor, kinek és mit módosított... Hát peeersze...
Lecsukni is csak a bíró csuktathat le, ügyész, vagy ügyvéd az nem...de pláne nem az utcai közrendőr, vagy a bkv ellenőr. -
#14634 Nincs rá kapacitás. -
#14633 módosította felirat sokszor nem ártana -
#14632 felejtsd el megvalósítása lehetetlen! a torrent oldalak és pl a phpbb forumok fejlettebbek és reform kellene ahoz hogy az sg behozza a lemaradását és mint tudjuk a reformot a kis emberek szívják meg mint pl mi forumozok... (nem politikai célú hozzászólást olvashattak) -
#14631 Kifejtenéd bővebben? -
#14630 Konkrétan álmodik a nyomor, de idővel majd beleér a kezetek a bilibe. ;-) -
#14629 Ezzel csak annyi a gond, hogy velem is megesett már, hogy többször módosítottam ugyan azt a hozzászólást. Akkor mit színezel ki, és mit nem?
Meg mivan akkor, ha csak a heJesírást bütyköli meg valaki? -
Dodo55 #14628 Szerintem is jó ötlet, de a visszaélések elkerülése érdekében én is nélkülözhetetlennek tartom a módosította szöveget, sőt, azt is jó lenne esetleg jelölni valahogy, hogy mi módosult.
Pl a módosította szöveg fölé víve az egeret beszíneződhetne vagy aláhúzódhatna a házigazda által módosított rész, bár tudom, hogy ez nem 1 sor programozás, mert nem elég a különbséget nézni, különbség esetén keresni kell a következő azonosságot, és onnan már nem jelölni, stb.
Először gondoltam arra, hogy megjeleníthető lenne az eredeti szöveg, de ha pont amiatt lett módosítva, mert valami reklámot, vagy ilyesmit tartalmazott, viszont a hozzászólás fontos információkat tartalmazott egyben, akkor az úgy nem lenne jó. -
#14627 néha jól jönne egy ilyen lehetőség -
#14626 egyetértek -
#14625 Én akkor is örülnék a módosította... szövegnek, ha a magamég módosítom -
#14624 Csakis utóbbival, ha nem jelölné, hogy a hozzászólást módosította valaki, azzal gusztustalanul vissza lehetne élni vele. -
#14623 nem is rosz ötlet :) -
#14622 Módosítási jog a házigazdáknak?
Időnként elég lenne csak belepiszkítani a hozzászólásba, mert csak egy részével nem ért egyet az ember, vagy csak topikszabálynak nem felel meg.
Esetleg még módosítás után megjelenhetne a hozzászólás allján, hogy módosította ez ekkor meg akkor. -
#14621 sry csak futólag átmentem az oldalon, annyira nem olvastam bele :) Leragadtam a vadidegenes autós bulldogos sztoridnál :D -
#14620 Ezt ugáztam én is párral lejjebb. :D -
#14619 Az SG (Sanoma) csak eladja egy külsős cégnek a reklámfelületet, innentől azon a cégen múlik hogy mi kerül ki arra a helyre, az eladónak nincs beleszólása mert "bérbeadta" a reklámhelyet - én így tudom (van sanomás ismerősöm) -
#14618 Az akkor úgy lesz jó. -
#14617 máskor is ki volt lőve 1-1 nem ideillő reklám a külső szervezés ellenére, valószínűleg most is így lesz. -
#14616 Az OLDAL, nem a WEBoldalra vonatkozik ember!!! Ééérted mán?!?!? Tudod, politikai "oldal"-ra kéne asszonycincálni! -
#14615 Az lényegtelen. Aki hülye ahhoz eljutnak és behálózzák, ha másképp nem, leszólítják az utcán.
Minap is próbálkoztak velem (ki tudja kinek a megbízásából), pedig sosem szállok ki az autómból csak végcélnál és nem állok szóba idegenekkel, de így is megvárják, míg leállok és belépnék a házamba a kapun (cégnél belső parkoló van kamerás automata kapukkal, ott "nehezebb" dolguk van :D), máris odajönnek és leszólítanak (hihetetlen amúgy, ez kb. 5-10 másodperces intervallum, ami után egy kutyákkal védett, zárt ojjektumba jutok, ahol nem férnek hozzám). Érted! Nem zavarja, hogy teli a kezem és hogy sietek és ott üvölt a 2 kutya. Azért EZ már dúrva.
Gyűjtik az adatokat, felmérik a terepet. Én csak kívánni tudom nekik, hogy hatodíziglen pusztuljanak ki családostúl, rokonostúl ismerősöstűl, barátostúl és párttársaikkal együtt (lehetőleg lassú és kínos legyen a haláluk, az úgy korrekt). ÉS ilyenekkel van teli a világ. Nem képesek felfogni a tüppedt agykezdeményükkel (jó, tudom ezeknek az sincs), hogy van aki nem óhajt résztvenni a csökött "játékukban" és nem kíváncsi rájuk. Egyik oldalra sem. -
bracsek #14614 Csak nem ezen a portálon kellene "beszopják valamelyik oldal propaganda-maszlagát". (Látod, te is a portált minősítetted, nem az esetleg rajta megjelenő reklámokat... a kettő eléggé összefügg.) -
#14613 Nem hiszem, hogy ez hiba lenne. Eladsz egy reklámfelületet, onnantól, hogy egy külső cégé, akár magát Belzebúbot is reklámozhatja, ehhez vajmi kevés közöd van, ha nem sértik a hatályos jogszabályokat. Sajnos ez van. De ma már egyetlen portál sem engedheti meg, hogy beleugázzon a megrendelők cuccaiba, mert azok meg udvariasan odébbállnak (és igazuk van).
Lényeg, hogy a fórumokon NINCS politizálás, tehát vérpistike és vérödönke nem robbanthatják ki a 3.VH-t, mert az IQ-juk elérte a fizikailag lehetséges minimumot és beszopták valamelyik oldal propaganda-maszlagát. Ez így jó. Értelmes ember nem kíváncsi rájuk. -
#14612 Ahogy tudom, nem az SG szervezi a reklámokat, hanem külsős cég cuccait teszi ki. Gondolom ott történt a hiba. -
#14611 Mondjuk az sem gyenge, hogy a vezető hírben egy melegportált linkelnek... -
#14610 A pénz mindig is pártsemleges volt. -
#14609 a reklám pénz és ezért minden elvet fel lehet dobni... mármint a pénzért! -
#14608 ha már jó pár éve (nagyon helyesen) politika mentes az sg, akkor az ilyen kicsit csípi az ember szemét:
gondolom megint a sanoma kavart be önkényesen, de kicsit elkeserítő, hogy minden évben le kell futni ezt a kört újra, és újra... -
#14607 én is vmi ilyesmit mondtam, csak máshogy -
Dodo55 #14606 Nincs megnyitva a spoiler, viszont le van zárva. Így a nem létező spoiler div/table helyett a hozzászólás div/tablejét zárja le. -
#14605 Mintha a "spoiler" kapcsoló lenne elírva, talán az miatt, nem?
szerk.: nemcsak elírva, hanem mintha le sem lenne zárva a spoiler-es rész. -
#14604 Szétesik a hzzászólás....
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1203864888 #175
? -
bracsek #14603 úgy, hogy a moderátorok írhatnak html kódot a téma nevébe, de nem tudom más hogy van vele, de nem tartom jó ötletnek kiszínezni a fórumot, ha már kiemelnek egy-egy fórumot, jó lenne ha ezt a közösség véleményének figyelembe vételével tennék, és nem (csak?) a Ződszar és MezőgazadaGsági topikok lennének kiemelve... -
Wolfsnack #14602 színes topik nevet hogy lehet csinálni?
ilyet mint itt
meg az is érdekelne hogy vastagított betűvel hogyan lehet címet írni -
#14601 helyben tárolt tartalom / cache -
#14600 Ok, cookiek megvannak, a gyorsítótár micsoda?