Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaZoK
ezért ez a nem mindegy 😄

ja igen hozzáteszem, hogy a mögöttem lévõ 2 hozzászóló nekem válaszolt 😊)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Shaman
néha hallanak zenét jópáran forumozás közben.... ez valami fícsör?

(én nem mert tûzfal blokkol,csak sok helyen olvastam)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

precision
? 😊
ez egy fórum, nincs ilyenre szükség 😊

Bazinga!

Volt már ilyesmi.
akyyy
akkor inkább lehesen bejelölni egymást "ismerõsnek"

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

😊 sms banner nem lesz az oldalon? ilyesmire gondolok (nem mintha hiányozna 😊

St
õszintén szólva nem izgat a gondolat hogy egy huszadrangú, marginális szolgáltatás befûzi-e oda, vagy nem.
most találtam rá a forumkereso.hu oldalra, SG nem lesz elérhetõ az oldalról?

Azt szeretném kérdezni hogy a Beállítások - Foglalkozás, hobby: szövegdobozának max karakterszámát nem tudjátok esetleg megnövelni?
mert akkor jobban lehetne trükközni a profillal

más
Nem találtam mûködõ megoldást a nicklogó automatikus cseréjére, esetleg megoldható lenne hogy külsõ képre hivatkozna a nicklogó, mert akkor egy sima script mindig tudná cserélni
vagy az mégjobb ha több nicklogót tudnánk SG-re feltölteni és a rendszer mindig véletlenszerûen kidobna egyet

szeptemberi új design változtat a profilon is?

Max7
Mint mondtam nem használtam eddig még rss-t tehát nem tudom hogy mûködik de nem is ez volt a probléma hanem hogy egy hírlevél spamnak lett nevezve aminek semmi köze nincs a spamhez!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Sadist
Tényleg rengeteg tanulás kell ahhoz, hogy feltelepíts egy RSS hírolvasót, vagy egyszerûen rábökj FFx-ben arra a kis narancssárga bigyóra :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Max7
#11635: ha megézed poénosan mondtam

#11634: én pl még soha nem használtam és valahogy nincs is kedvem megtanulni használni nem kell még 1 gond a nyakamba!

Amúgy ha már ilyen komolyra fordítottuk a szót akkor csak hogy tisztába legyünk a foglmakkal a SPAM kéretlen reklámlevél! Amit az sg küld az nem az! Kérted és le is iratkozhatsz rólla! Én hasznosnak tartom! Mindig mailban olvasom el az aktuális híreket és nem az oldalon ha meg valami érdekel megnézem bõvebben itt!

Részemrõl a témát lezártam nem akarok büntit kapni érte!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

precision
most mit kötekedsz? nézz meg egy hírlevél legalján található linket...várj segítek bemásolom: Hírlevél megrendelése / lemondása
off off

Bazinga!

Sadist
Az használja. Azért van.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Max7
és aki nem használja? mint pl én?

Félve kérdezem meg: RSS?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

mert igy is naponta 25 hir van benne, ha havonta menne akkor meg kilométerhosszú lenne -> nulla értelem.

Max7
megrendelted? és mennyiért? én akciósan csak nekem csak most akció keretén belül ingyen jön 😄

precision
én amióta megrendeltem minden hétköznap jön...

Bazinga!

Max7
mert a hírlevélbe a napi híreket is közlik azé talán meg kéne nézni a tartalmát!

Flamer
de minek sg hirlevél minden nap? nem ugyszoksá hogy hirlevél kb havonta megy?
és mért pont cka most nyáron kezdõdött ez el? mer eddig nem kaptam egyetse.. mostmeg minden nap yön.. szerintem ez igy nem okés.. :C

http://loal.atw.hu

PLackó
Volt már valaha ilyen sikeres topic mint a ma nyílt " Ismerd fel a képrõl a játékot" ?

Speedbreaker
Hoppá <#szomoru1>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

DJ Skyline
ide inkább! bár lehet itt is elolvassák,de ilyesmi kéréseket a moderátornak c. topikban kell elvégezni!😊

Speedbreaker
Ezt a képet be tudnátok rakni ennek a topiknak a fejlécébe? Ha rossz helyre írtam kérésem elõre is bocsánat, ha nem akkor a beillesztést köszönöm.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

precision
sg hírlevél tudtommal minden hétköznap megy, legalábbis én mindig kapok

Bazinga!

bertino
fogod, leiratkozol róla

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Flamer
hey,

az a kérdésem lenne hogy mért kapok minden nap, vagy minden másnap sg-s hírlevelet? mer nem az hogy egy hónapba egyszer kapkk egyet, hanem mostmár szinte minden nap yön 1.. és kicsit spam.. :C

http://loal.atw.hu

Amse
a képfeltöltésnél feltöltött file-okat nem lehetne törölni egy gombbal?

Csináltam most egy új reget, és a gumit nem, viszont a sajátot látom vele.
Punker
St 1 hónapos reg hogy láthatja a sajátot meg a gumit?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Amse
fúúú nagyon sok a vérpistike amióta nincs suli.
bocs az offért csak kiakadtam...

jointeer
a letöltés csak nálam nem mûködik? :{

köcsög

Guer
thx
sry nemtudtam h van külön topikja....

artschiatwork

St tegnap 23:41 | Privát | Galéria | Válasz | #462

a szerverterem ahol van a gép 2 óta nem megy. ha holnapig nem javul átviszem máshova, ez van.

idézet innen

Guer
mi van az sgmail.hu-val?
nekem nemigazán jön be
nem lehet vhogy kívülrõl hozzáférni a postaládámhoz?(pop3,smtp) mert egy sürgõs levelet várok....

ott van felül a menüben.

VinylToy
Eszembe jutott, hogy a fórum fõoldalra ki lehetne rakni, egy gyors belépést az sgmail-hez!

Nos?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

DJ Skyline
de! csak kikapcsoltam!

PESK
De te is VIP vagy és mégsincs csillagod!!???

ArtlessDesign!!!

aston shell
😊)))))))))))

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

aston shell
szvsz kene egy-ket uj letoltheto sg-s hatter.
en mar unalmamban el is kezdtem, lesz egy rakas verzio, aki akarja, leszedheti a galeriambol a kepeket. egyelore csak 2 van 😊

. : : 1 : : .

. : : 2 : : .

<#gonosz1><#vigyor2><#vigyor><#integet2>

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

Kaszi46
"rossszab"<#vigyor3><#email>bocsi

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
olyan beállítási lehetõség felhasználoi oldalon, hogy a topikházigazdák által megadott forumháttérkép ki\be kapcsolható legyen. sajna eddig 3 ilyen topikkal találkoztam és mindháromban zavaró volt a háttér a számomra. attól félek ez divat lesz, és ennél csak rossszab, olvasást megnehezítõ hátterek jönnek.

ui.: az is lehetne egy megoldás, hogy ha a felhasználó a profilbeállitásoknál megad egy hátteret(mint ahogy azt eddig is tehette), akkor az abban az esetben is megjelenjen, amikor az olvasott topikban mást állított be a házigazda.

*Posse*T.W.D*

Dying Soul
😄D

egy uj moderátor csapat a régieket meg szájbabaszni
RaZoK
igen, összefüggés?

Visszaszívom.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Õõõ, láttál te már kiosztott büntetõpontot?

RaZoK
Ha már ittvagyok ismételten megosztanám építõ jellegû ötletemet az ingyenes fórumhoz, mégpedig:

Az adminnak vagy moderátornak lehetõsége nyílna egy 13x13 pixel nagyságú és max 4 kiló méretü kis jelecskét elhelyeznie egy fórumóz fejlécén rang gyanánt vagy akár "rendszer hangja" gyanánt "Mr.Bean - érdemrend gyanánt" továbbá büntetõ pont/figyelmeztetés gyanánt...arra volnék kíváncsi kedves szerkesztõ úr, hogy ez megoldható lenne e?