Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
bár félõ,hogy autómatikusan mindenki az igenre nyomna! :\
szal mégsem olyan jó
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
alatta meg: "A keresõt megtalálod az oldal jobbfelsõ sarkában!"
ha igen gomb,akkor topikot nyit,ha nem,akkor meg mondjuk autómatikusan a keresõhöz menne!😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Én is nagyságrendekkel több topicot nézek meg naponta, mint amennyit írok.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
mintha nem lennénk elegen 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az új topic-ok moderátor jóváhagyás utáni megnyílása megoldana minden problémát max pár órával késõbb nyílik meg a téma
így egyszer és mindenkorra megszünne minden probléma
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ilyenkor mit tehet az ember?
Kerestem, nem volt topik.
Kértem, hogy nyissák meg, mod topikban és segítségkérõ topikban. Senki nem segítette. Akkor milyen jogon kritizáljátok az új emberkéket, ha ennyire nem képes senki ?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
volt már olyan hogy nyitott egyet az user, direkt megnéztem én is a keresõvel, kidobott egy részben (mondom csak részben) hasonlót, ami ráadásul az infohírekben volt azthiszem, persze 5 perc múlva ment az 1v2 bünti, hogy van már ilyen topik .|
topik összevonást kéne valahogy megoldani (gondolom nincs, ezért a sok bünti ha hasonlót nyit valaki), hogy az elsõ postot áttenni a modi szerint megfelelõbe (utolsó hozzászólásként) és törölni.
naponta olyan 10-15 lezárt téma születik, ez nem olyan sok munka elnézve a moderátori lista létszámát.
nem úgy vettem észre hogy számottevõen csökkent volna a topiknyitásért kiosztott büntetõpontok száma, mindig lesznek újregek akik elõbb nyitnak topikot, utána használják a keresõt, sosem lesz így vége, ha nem találunk rá valami megoldást (összevonás)
szerintem.
shit happens
Használta a keresõt -> ok nyissuk
Nem használta -> egybõl 2 pont
Nincs kiolvasható információ -> permban 😄
Ez nem n00b kérdés asszem<#mf2>#mf2>
oldschool.trance.techno.rave
De k*rvajó géped van istenem....
Jó elég szerencsétlen,meg helyesíráshibás picit,de nem látok indoklást...:-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
középre kéne tenni szem elé
a topikban lévõ keresõ is a lap alján van, sokan azt sem tudják, hogy létezik
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Vagy csak a büntipontok esetében?
csomószor beírják hogy nem találták a topicot..
"1000x áttekinthetõbb ez a fórum, mint PH"
PH is áttekinthetõ, és szinte bármit meg lehet találni benne. De lowiq usernek SG-n még a keresésig sem jutnak.
de telleg
remelem nem olyan lesz mint az index, mert az nagyonszar
nem lehet az elozmenyeken visszalepkedni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray