Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Hova akarnád linkelni? Alcímbe?
[NST]Cifu
Bocs, ha már volt kérdés (rákerestem a topicban, nem volt találat), de most felmerült a Haditechnika topicban: a Youtube-os video-belinkelés megoldható lesz esetleg a jövõben?

Ugye HTML kódot használ, ha jól értem, ami gondolom a probléma ezzel.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Gladiator
azért mert te nem tudsz normálisan fórumozni, még nem bennünk kéne keresni a hibát.

Pheel
Én voltam, de nem javítottam, hanem bõvítettem. Borgnak meg nem szóltam, mert gonosz pistike vagyok 😊
Jéééé ki lett javítva a " Szabályok - Elolvas, elfogad, kulturáltan fórumozik 😊" topik 😄

Nos, ha 60-as "náci" IQ-m lenne, te már halott lennél, mert nem is gondolkoztam volna a rendszer bevezetésén.
nf1
érdekes hogy a büntipont rendszerrel csak annak van baja aki már kapott büntit :|

DjDano
ja a kommunizmus helyett vezessük be a nácizmust, "ésszerû" ötlet.. sokat gondolkodhattál rajta. mellesleg ha nem 60-as iq-d lenne , akkor ilyet még viccbõl se mondanál

Nekik találták ki a villanypásztort és a fekete felkiáltójelet a sárga háromszögben.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Flamer
sajnozs nem mindenkinek van :|
és mégkevesebben használják.. :CC

http://loal.atw.hu

Ilyen már van, és IQ-nak hívják. Elvileg minden ember rendelkezik belõle annyival, hogy el tudja dönteni mit tehet melyik topikban.
Aki meg nem rendelkezik ennyivel, azon egy jelzõ sem fog segíteni.
mrzed001
Kellene sztem a tápikokba egy komolyságjelzõ v. valami hasonló izé, hogy aki bemegy az tudja hogy ott mit engedhet meg magának (és mit nem).

Vannak nagyon komoly tápikok ahova nem valók a vérpistikés személyeskedések és flameelések, és vannak nagyon lazák ahol ez simán elmegy (ill. majdnem chat).

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

RaZoK
olyan régen vagy itt..neked kell hoznod lassan a fontos döntéseket 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

artschi
lol 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Punker
támogatom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerintem is azonnali fejlövés rendszer kellene inkább helyette.
Punker
elöször talán tanulj meg viselkedni.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DjDano
a büntetõpontredszert töröljétek el, elvégre nem az oviban vagyunk ahol ha valaki "rosszat tesz" akkor a sarokba állítjuk, megbüntetjük.

Flamer
ya. csak.

http://loal.atw.hu

Palinko
csak nekem vannak képlinkelési gondjaim?
The FlashBack
<#eljen>
Jóljönne már valami egészséges versengés. (megint)

RaZoK
<#eljen>
Remélem lesz belõle valami.
Mondanám, hogy amióta itt vagyok 2 havonta teszek felhívást fejlécbanner készítõ pályázatra..:]

Akos 001
+desktopháttér verseny is jöhetne,de csak az új desing után lenne értelme

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Pheel
Jó 5let!
Hello St!

Pár hónapja beszéltük (#10972,#10973) hogy az 1.0-s új felhasználóknak és leendõ tagoknak érdemes lenne egy "mit nyújt neked az SG" tutorial-t, tour-t készíteni (egy rövid bemutatót)
Nem írsz ki pályázatot ennek elkészítésére?
csak mert nyár van és sokaknak lenne kedvük/idejük egy kicsit design-olni, látod userbar topic is hogy felfutott, legfeljebb ha egyik mû se éri el a szinvonalat nem rakod ki
egy tipp volt

G1nic
<#idiota>

oldschool.trance.techno.rave

BiG G
mostanában már advanced skill lett az olvasás, neadjisten a szövegértés... ennyit ne várjunk már szerencsétlenektõl...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

nf1
csak olvasni kéne:
"Aláírás
(max. 200 betû, nem tartalmazhat
HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)"

DJ Skyline
nem jóóó...aláírásba nem tudod betenni!
leírom az userbar topikba,ne itt offoljunk,olvasd majd el

G1nic
Sg-n lehet egyáltalán?<#idiota>

G1nic
Miért nem mûködik nekem az userbar?

VinylToy
oké, mondd a cimét

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Punker
ezt most miért? küld el mail-ben St-nek.

RaZoK
jójó, iagazad van, a Humorosba jó lenne ha lenne..

akyyy
ezeket a topikokat csak példának említettem..

meg rengetegszer van az a humorosban is, hogy sok a szöveg, oldalanként is, esetleg elõforul egy két videó linkjei, és én nem a videókra vagyok kíváncsi.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RaZoK
Fölösleges (legalábbis az általatad felsorolt topikokban)

miért?

Humoros aranyos képek, videók:

Ott nem sok a flém ha nagyon akarod oldalanként át tudok böngészni a képeket/videókat, ha tovább tart is...

Usebar topikról meg annyit, hogy....

akyyy
RSS mellé egy IMG gomb, amire ha rámegyünk, megmutatja az adott topikban a képeket, oldalakra bontva 😊 egy oldalon annyi kép, amennyire állítva van a hszek száma, sztem megoldható... (humoros és aranyos képek, illetve userbar mûhely, ahol sokan csak a képekre kíváncsi és a rizsára nem)

bár ezt nehezen de megoldható a lenti keresõvel ha beírjuk hogy .jpg, vagy .hif, de jó lenne ha csak azokat a hozzászólásokat mutatná tényleg, ahol IMg tagot használtak.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RaZoK
<#eljen> nem lészen, olyan nehéz kivitelezni csak szánják rá magukat az adminok..:Ð

DJ Skyline
nem rossz ötlet,bár ahol én felügyelek ott nincsenek ilyenek ,de támogatom!

ez viszont jo otlet

BUDA > miskolc.

joebacsi
esetleg olyan fícsör nincs tervbe véve, hogy a házigazdák ki tudjanak tiltani bizonyos júzereket az általuk felügyelt témákból egyszerûen kreténségért?
nyáron csúnyán megugrott a vérpistikesûrûség 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Kérj egyet és megtudod.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hárommal kevesebb, mint amennyit ott fölül látsz

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CheAteR88
hány büntipont=bannal?😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

RaZoK
értem mostmár..

St
kb. ennyi. annó a rendszer nem arra lett tervezve, hogy ilyen szinten pörögjön. innen meg nehéz lépni egy 5 gb-os adattáblát 12-16 óra konvertálni
A hozzászólások mindig a jelenlegi idõt kapják id-nek, timestamp formátumban. Ezért ha két user egy másodpercben küld hozzászólást egy topicba, akkor elég érdekes dolgok történnek.
RaZoK
é még nem tapasztaltam egy év alatt...

gnar killer
fícsõr, sokszor van ilyen

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

RaZoK
nem igazán azt kell nézni..

jointeer
félrenyomtak

köcsög