27328
  • Fabio Capello
    :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Akkor ha nem inged, miért veszed magadra??!?! :D A kis lámákról volt szó...
  • Fabio Capello
    tisztelet a kivételnek :P (én tökéletesen értem, és mondtam nem is egyszer ;) :))
  • Sir Quno Jedi
    Ja, de ezt nem érti a sok kis láma. Kéne valami felhomályosító baner, avagy valami ilyesmi, de ezeknek az is kevés lenne...
  • St
    Hirdetésekről:

3 éve a Sanoma Budapest Zrt értékesíti a felületeinket. Az SG.hu szerkesztőségének semminemű beleszólása nincs a kikerült hirdetések tekintetében.

Nekem sem tetszik a fiatal baloldal hirdetése, de ez van, nem tudok vele mit kezdeni.
  • Fabio Capello
    ajaj most kezdek félni tőled :D szóval azér merül le a bankszámlám mindig olyan érdekesen... :D
  • gabber_saviola
    többet tudunk a fórumozókról mint gondolnád :)
  • Fabio Capello
    ezis prokontra helyzet. lásd be nem mindig vagytok tisztában azzal hogy mennyire kártékony az illető, ill első alkalom volt e vagy a sokadik :)
  • gabber_saviola
    Arról nem is beszélve, ami nemrég történt a MU topikban, mikor az ex-hg vulgáris szavak kiséretében törölgette a számára nem tetsző kommenteket. Szal csak óvatosan, a jogok ápgrédelésével :)
  • gabber_saviola
    Teljesen jó , hogy a házigazdák nem tudnak büntetőpontot adni, bele sem merek gondolni, hogy mi lenne ha tudnának :D Emlékszem mikor hg lettem, akkor a moderátor elmondta nekem, hogy ha vmi olyat észlelek ami nem a topikba való, akkor keressem fel a moderátor topikot és jelezzem neki (szerintem ez most is megállja a helyét, mivel nem a hg-nak a feladata hogy mérlegelje a helyzetet).
  • Fabio Capello
    námtudtam :( Azt hittem kifutottatok a kapacitásból, nem gondoltam hogy ennek mélyebben fekvő magasabb szintű okai vannak, sorry :(
  • gabber_saviola
    nem véletlenül lett elrejtve
  • Fabio Capello
    Talán tényleg sikerülhetne, de az is tény hogy a PC-s fórumban van messze a legtöbb vérpistike, szóval amíg tényleg nem lehet megoldani a multireg dolgot és a többi problémát, addig ők továbbra is nyomatni fogják a dolgaikat, a rendes dolgos HG-k (mintén :D) meg törölhetnek...
  • ivjoe
    Topic close míg a probléma meg nem oldódik/del.
  • bracsek #14706
    de ne nekem sírjatok, ha ott valamit összeszedtek, eddig is megvoltam egyedül a topikomban, ezentúl is megleszek nélkületek, nekem bőven elég heti egy látogató, az meg még belőletek is kikerül, tévedésből is.
  • kulabácsi
    nem fogod ezzel sem elérni azt h ne menjünk be abba a topikba, szarunk a tiedre, az a topik pedig tovább fog élni ^^
  • bracsek #14704
    Elég meglátogatni azt a topikot és nő a száma, mit írtatok abba a topikba?

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1172747217 topik meg van bolondulva lőjjétek le vagy valami. Ez az egy csinálja, mikor bemensz egyet hozzáad, írsz az már2...
  • tugyiti
    Jó estét kivánok !!!5

természetesen van tovább is csak nincs akkora felbontású monitorom,kérném a hiba elháritását mer ugyan szeressük bracsekot denem ennyire
  • kulabácsi
    ja ez úgy értendő h ha a sedózáj topikot berakod a kedvencekhez vagy írsz abba a topikba akkor rakja be a bracsek topikot 2X
  • kulabácsi
    nem rakja be, csak a bracsek topikot 2X
  • SHADOWEYES7
    100 x csináltam már, ugyanaz a problem ..........
  • akyyy
    vedd ki kedvencekből, aztán vissza. ilyen régen is volt nekem
  • Sadist
    omg h4x0r :|
  • SHADOWEYES7
    Ja ez nálam is bug most.

help valaki
  • bracsek #14696
    Mi történt? Ölnek meg érte, pedig én nem változtattam semmit az utobbi 2 napban... (még a saját topikom fejlécében se.)
    Most komolyan miért pont én? 68568 topik közül miért pont az enyémet szúrja ki a rendszer?
  • Sir Quno Jedi
    Én olyat nem tudhatok, nem vagyok fejlesztő itt. De nem valószínű. VIP-eseknek így is szép nagy.
  • Cat 02 #14694
    1ébként a warez olyan mint 1 10fejű sárkány, ha valamelyik fejét levágod 2 nő mégdurvádd nő a helyére
    HP-ban olvastam csak ott feketemágiával volt

1ébként galériának a tárhelyének a növelését nem tervezitek ?
  • Sir Quno Jedi
    mindenik
  • Cat 02 #14692
    De melyik csütörtök ? :P
  • bertino
    ott megvan kb. a 65%[hasraütött] esélye annak sztem, ha összefognak modik és minden fórumra ügyelnek benne a warezra.

másképp kizárt.
  • Kandurex
    egyelőre pont ilyen okok miatt nem ismétlődik a történelem a konzolos mintára, a játékosban a huszárfront elég erős, ott még jó darabig esély sincs a változtatásra :/
  • BiG G
    majd megszokod ;)
  • Borg
    Be lehet állitani mit blokkoljon és mit ne.
  • Cat 02 #14687
    Köszi de én üresnek érzek 1 oldalt reklám nélkül, most is az zavart, h a játékosok fórumában szokatlan helyre került :S
  • precision
    adblock kiterjesztés ff -hez... de nem én mondtam :)
  • ProGabe #14685
    azt tudom,hogy imageshack,képfeltotés.hu le vannak tiltva,de ahogy észrevettem van még ilyen oldal.pl imagebucketről próbáltam képet beszúrni,és nem jelent meg a hsz

megtudhatnám mik ezek az oldalak?változások naplót már néztem...

Cat 02:adblock kiterjesztés!
  • Cat 02 #14684
    Nem lehetne pop-up-ban megoldani a reklámot ? azt legalább blokkolja az FF :S
  • BiG G
    Na éppen ezért, mert a konzolos warez-hangulat és szokás is a pc-fórumból terjedt át, szóval először ott kéne rendet tenni. Tény hogy akkor az ott fórumozók fele banra menne, de szerintem a másik fele nem bánná :D

Borg: szigor kell és kész! diktatúra van, nem óvoda :D természetesen azok vannak többségben akik kevesebb szigort akarnak, de a "húszmillió légy nem tévedhet" elv alapján nem is biztos hogy nekik van igazuk.
  • Sir Quno Jedi
    Pécések nagyon warezra épülnek és szinte kizárólag vérpistikék vannak hatalmon. :D De ha a konzlosban jók a tapasztalatok hsszabb távon is, akkor talán rá lehet venni egy maréknyi bátor modit, hogy áldozza be magát és őrjöngő öngyilkos szamurájok módjára vessék be magukat az ingoványba... :D

Bár AZT a napot véres csütörtökként fogják emlegetni. Vagy legalábbis valami ilyesmi.
  • Borg
    Az egyik félnek azért sír a szája mert túl szigorúak a moderátorok, a másiknak meg azért mert nem eléggé. Na akkor most rakjál rendet itt.