27328
-
#14720 :DDD -
#14719 Akkor ha nem inged, miért veszed magadra??!?! :D A kis lámákról volt szó... -
#14718 tisztelet a kivételnek :P (én tökéletesen értem, és mondtam nem is egyszer ;) :)) -
#14717 Ja, de ezt nem érti a sok kis láma. Kéne valami felhomályosító baner, avagy valami ilyesmi, de ezeknek az is kevés lenne... -
#14716 Hirdetésekről:
3 éve a Sanoma Budapest Zrt értékesíti a felületeinket. Az SG.hu szerkesztőségének semminemű beleszólása nincs a kikerült hirdetések tekintetében.
Nekem sem tetszik a fiatal baloldal hirdetése, de ez van, nem tudok vele mit kezdeni. -
#14715 ajaj most kezdek félni tőled :D szóval azér merül le a bankszámlám mindig olyan érdekesen... :D -
#14714 többet tudunk a fórumozókról mint gondolnád :) -
#14713 ezis prokontra helyzet. lásd be nem mindig vagytok tisztában azzal hogy mennyire kártékony az illető, ill első alkalom volt e vagy a sokadik :) -
#14712 Arról nem is beszélve, ami nemrég történt a MU topikban, mikor az ex-hg vulgáris szavak kiséretében törölgette a számára nem tetsző kommenteket. Szal csak óvatosan, a jogok ápgrédelésével :) -
#14711 Teljesen jó , hogy a házigazdák nem tudnak büntetőpontot adni, bele sem merek gondolni, hogy mi lenne ha tudnának :D Emlékszem mikor hg lettem, akkor a moderátor elmondta nekem, hogy ha vmi olyat észlelek ami nem a topikba való, akkor keressem fel a moderátor topikot és jelezzem neki (szerintem ez most is megállja a helyét, mivel nem a hg-nak a feladata hogy mérlegelje a helyzetet). -
#14710 námtudtam :( Azt hittem kifutottatok a kapacitásból, nem gondoltam hogy ennek mélyebben fekvő magasabb szintű okai vannak, sorry :( -
#14709 nem véletlenül lett elrejtve -
#14708 Talán tényleg sikerülhetne, de az is tény hogy a PC-s fórumban van messze a legtöbb vérpistike, szóval amíg tényleg nem lehet megoldani a multireg dolgot és a többi problémát, addig ők továbbra is nyomatni fogják a dolgaikat, a rendes dolgos HG-k (mintén :D) meg törölhetnek... -
#14707 Topic close míg a probléma meg nem oldódik/del. -
bracsek #14706 de ne nekem sírjatok, ha ott valamit összeszedtek, eddig is megvoltam egyedül a topikomban, ezentúl is megleszek nélkületek, nekem bőven elég heti egy látogató, az meg még belőletek is kikerül, tévedésből is. -
#14705 nem fogod ezzel sem elérni azt h ne menjünk be abba a topikba, szarunk a tiedre, az a topik pedig tovább fog élni ^^ -
bracsek #14704 Elég meglátogatni azt a topikot és nő a száma, mit írtatok abba a topikba?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1172747217 topik meg van bolondulva lőjjétek le vagy valami. Ez az egy csinálja, mikor bemensz egyet hozzáad, írsz az már2... -
#14703 Jó estét kivánok !!!5
természetesen van tovább is csak nincs akkora felbontású monitorom,kérném a hiba elháritását mer ugyan szeressük bracsekot denem ennyire -
#14702 ja ez úgy értendő h ha a sedózáj topikot berakod a kedvencekhez vagy írsz abba a topikba akkor rakja be a bracsek topikot 2X -
#14701 nem rakja be, csak a bracsek topikot 2X -
#14700 100 x csináltam már, ugyanaz a problem .......... -
#14699 vedd ki kedvencekből, aztán vissza. ilyen régen is volt nekem -
#14698 omg h4x0r :| -
#14697 Ja ez nálam is bug most.
help valaki -
bracsek #14696 Mi történt? Ölnek meg érte, pedig én nem változtattam semmit az utobbi 2 napban... (még a saját topikom fejlécében se.)
Most komolyan miért pont én? 68568 topik közül miért pont az enyémet szúrja ki a rendszer?
-
#14695 Én olyat nem tudhatok, nem vagyok fejlesztő itt. De nem valószínű. VIP-eseknek így is szép nagy. -
Cat 02 #14694 1ébként a warez olyan mint 1 10fejű sárkány, ha valamelyik fejét levágod 2 nő mégdurvádd nő a helyére
HP-ban olvastam csak ott feketemágiával volt
1ébként galériának a tárhelyének a növelését nem tervezitek ? -
#14693 mindenik -
Cat 02 #14692 De melyik csütörtök ? :P -
#14691 ott megvan kb. a 65%[hasraütött] esélye annak sztem, ha összefognak modik és minden fórumra ügyelnek benne a warezra.
másképp kizárt. -
#14690 egyelőre pont ilyen okok miatt nem ismétlődik a történelem a konzolos mintára, a játékosban a huszárfront elég erős, ott még jó darabig esély sincs a változtatásra :/ -
#14689 majd megszokod ;) -
Borg #14688 Be lehet állitani mit blokkoljon és mit ne. -
Cat 02 #14687 Köszi de én üresnek érzek 1 oldalt reklám nélkül, most is az zavart, h a játékosok fórumában szokatlan helyre került :S -
#14686 adblock kiterjesztés ff -hez... de nem én mondtam :) -
#14685 azt tudom,hogy imageshack,képfeltotés.hu le vannak tiltva,de ahogy észrevettem van még ilyen oldal.pl imagebucketről próbáltam képet beszúrni,és nem jelent meg a hsz
megtudhatnám mik ezek az oldalak?változások naplót már néztem...
Cat 02:adblock kiterjesztés! -
Cat 02 #14684 Nem lehetne pop-up-ban megoldani a reklámot ? azt legalább blokkolja az FF :S -
#14683 Na éppen ezért, mert a konzolos warez-hangulat és szokás is a pc-fórumból terjedt át, szóval először ott kéne rendet tenni. Tény hogy akkor az ott fórumozók fele banra menne, de szerintem a másik fele nem bánná :D
Borg: szigor kell és kész! diktatúra van, nem óvoda :D természetesen azok vannak többségben akik kevesebb szigort akarnak, de a "húszmillió légy nem tévedhet" elv alapján nem is biztos hogy nekik van igazuk. -
#14682 Pécések nagyon warezra épülnek és szinte kizárólag vérpistikék vannak hatalmon. :D De ha a konzlosban jók a tapasztalatok hsszabb távon is, akkor talán rá lehet venni egy maréknyi bátor modit, hogy áldozza be magát és őrjöngő öngyilkos szamurájok módjára vessék be magukat az ingoványba... :D
Bár AZT a napot véres csütörtökként fogják emlegetni. Vagy legalábbis valami ilyesmi. -
Borg #14681 Az egyik félnek azért sír a szája mert túl szigorúak a moderátorok, a másiknak meg azért mert nem eléggé. Na akkor most rakjál rendet itt.