Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye HTML kódot használ, ha jól értem, ami gondolom a probléma ezzel.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Aki meg nem rendelkezik ennyivel, azon egy jelzõ sem fog segíteni.
Vannak nagyon komoly tápikok ahova nem valók a vérpistikés személyeskedések és flameelések, és vannak nagyon lazák ahol ez simán elmegy (ill. majdnem chat).
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Remélem lesz belõle valami.
Mondanám, hogy amióta itt vagyok 2 havonta teszek felhívást fejlécbanner készítõ pályázatra..:]
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Pár hónapja beszéltük (#10972,#10973) hogy az 1.0-s új felhasználóknak és leendõ tagoknak érdemes lenne egy "mit nyújt neked az SG" tutorial-t, tour-t készíteni (egy rövid bemutatót)
Nem írsz ki pályázatot ennek elkészítésére?
csak mert nyár van és sokaknak lenne kedvük/idejük egy kicsit design-olni, látod userbar topic is hogy felfutott, legfeljebb ha egyik mû se éri el a szinvonalat nem rakod ki
egy tipp volt
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
"Aláírás
(max. 200 betû, nem tartalmazhat
HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)"
leírom az userbar topikba,ne itt offoljunk,olvasd majd el
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
meg rengetegszer van az a humorosban is, hogy sok a szöveg, oldalanként is, esetleg elõforul egy két videó linkjei, és én nem a videókra vagyok kíváncsi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
miért?
Humoros aranyos képek, videók:
Ott nem sok a flém ha nagyon akarod oldalanként át tudok böngészni a képeket/videókat, ha tovább tart is...
Usebar topikról meg annyit, hogy....
bár ezt nehezen de megoldható a lenti keresõvel ha beírjuk hogy .jpg, vagy .hif, de jó lenne ha csak azokat a hozzászólásokat mutatná tényleg, ahol IMg tagot használtak.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
BUDA > miskolc.
nyáron csúnyán megugrott a vérpistikesûrûség 😞
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™