Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen lene, ha lenne egy ilyen dobozka a fórumon kezdõlapján ami random kibökne egy két ilyen írott-íratlan szabályt, mint egy program indításakkor a "tudta hogy?" ablak😄

pl: HA NEM TETSZIK AZ ADOTT TÉMA CÍME, AKKOR NEM MUSZÁJ BELEÍRNI "JÁRTAM ZÁRÁS ELÕTT", "FÚJ UTÁLOM A TIESZTÓT" VAGY HASONLÓ HOZZÁSZÓLÁSOKAT!
vagy
A MODERÁTOROK AZÉRT (is) VANNAK HOGY KISZÛRJÉK A MÁR MEGNYITOTT TÉMÁKAT, ÉS A DUPLIKÁCIÓKAT MEGSZÜNTESSÉK ...satöbbi 😊
(ha már megesett ez a felvetés akkor 1000 bocsánat😊
(ha rosszul írtam valamit azért is =)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

tomsolo
kérdõjelet védd le viszont a kontentbõl (elejérõl)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

precision
körülményesebb?

Bazinga!

cSuwwi
nem tart semmibõl, és nem kell letölteni feleslegesen a videos oldalt, ha egy sima kattintással is ugyanott van. amúgy semmi.

shit happens

Pheel
Jelenleg úgy oldja meg az okosabbja, hogy a kezdőképet berakja linknek a videora. Ezzel mi a baj?
cSuwwi
a többi is, ki van ez találva, nem fog magától lehúzni 100 megát, np
általános nem lenne jó, mert mindegyiknek más linkje van, egy vagy jólenne, a szám az azonosítója a videonak, más nem nagyon kell, ezt csere htmlkódra 😊
de majd a fõnökúr eldönti belefér-e (de sztem is jólenne)

shit happens

precision
akkor végülis ezzel a részével nincs probléma

Bazinga!

precision
ööö most nézem, picit a tagolást elszurtam 😊
sry, fáradt vagyok nemgyengén

Bazinga!

[NST]Cifu
A Youtube megoldása ezért tetszik, mert az tényleg csak akkor tölt, ha ráklikkelsz. Kis szávszélességüek is próbálták, õk sem tapasztaltak komolyabb problémát belõle (leszámítva, hogy fél év, amire a videó lejön).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

precision
aztán majd jönnek a 'modemesek' anyázni (? vannak még egyáltalán? 😊 és mit esznek? )
egy oldal, vegyünk 50 hsz/oldal, abból legyen csak a fele video, átlag 3-4 megával, és máris kb 100 megánál járunk...hacsak, youtube asszem csak akkor kezdi el letölteni a videot ha rányomunk a play -re...nemtom.

Bazinga!

Google videós is lehetne
videóklipek topic is felvirágozna

[NST]Cifu
Hsz.-be, értelemszerûen. A tudományos topicba mint alsegéd-modi, próbaképpen beraktam már kettõt, úgy általánosságban nem volt senkinek gondja vele. De a kérdésem arra vonatkozott, hogy bárki rakhat-e be esetleg valamikor Youtube videót. A problémás oldalát látom, hiszen a HTML engedélyezése egyértelmûen pandora szelencéje, amit nem igazán akar senki kinyitni, pláne ilyen esetekre. A másik kérdés pedig az, hogy a fórummotorra van-e esetleg bármilyen negatív kihatása.

precision
gondolom ugy mint a képeket, mondjuk taggel

Bazinga!

Gladiator
szentem õ a videót akarja linkelni. szerintem.

oda mostis lehet

http://thenamelessphoto.com/

Pheel
Hova akarnád linkelni? Alcímbe?
[NST]Cifu
Bocs, ha már volt kérdés (rákerestem a topicban, nem volt találat), de most felmerült a Haditechnika topicban: a Youtube-os video-belinkelés megoldható lesz esetleg a jövõben?

Ugye HTML kódot használ, ha jól értem, ami gondolom a probléma ezzel.

Gladiator
azért mert te nem tudsz normálisan fórumozni, még nem bennünk kéne keresni a hibát.

Pheel
Én voltam, de nem javítottam, hanem bõvítettem. Borgnak meg nem szóltam, mert gonosz pistike vagyok 😊
Jéééé ki lett javítva a " Szabályok - Elolvas, elfogad, kulturáltan fórumozik 😊" topik 😄

Nos, ha 60-as "náci" IQ-m lenne, te már halott lennél, mert nem is gondolkoztam volna a rendszer bevezetésén.
nf1
érdekes hogy a büntipont rendszerrel csak annak van baja aki már kapott büntit :|

DjDano
ja a kommunizmus helyett vezessük be a nácizmust, "ésszerû" ötlet.. sokat gondolkodhattál rajta. mellesleg ha nem 60-as iq-d lenne , akkor ilyet még viccbõl se mondanál

Nekik találták ki a villanypásztort és a fekete felkiáltójelet a sárga háromszögben.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Flamer
sajnozs nem mindenkinek van :|
és mégkevesebben használják.. :CC

http://loal.atw.hu

Ilyen már van, és IQ-nak hívják. Elvileg minden ember rendelkezik belõle annyival, hogy el tudja dönteni mit tehet melyik topikban.
Aki meg nem rendelkezik ennyivel, azon egy jelzõ sem fog segíteni.
mrzed001
Kellene sztem a tápikokba egy komolyságjelzõ v. valami hasonló izé, hogy aki bemegy az tudja hogy ott mit engedhet meg magának (és mit nem).

Vannak nagyon komoly tápikok ahova nem valók a vérpistikés személyeskedések és flameelések, és vannak nagyon lazák ahol ez simán elmegy (ill. majdnem chat).

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

RaZoK
olyan régen vagy itt..neked kell hoznod lassan a fontos döntéseket 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

artschi
lol 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Punker
támogatom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerintem is azonnali fejlövés rendszer kellene inkább helyette.
Punker
elöször talán tanulj meg viselkedni.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DjDano
a büntetõpontredszert töröljétek el, elvégre nem az oviban vagyunk ahol ha valaki "rosszat tesz" akkor a sarokba állítjuk, megbüntetjük.

Flamer
ya. csak.

http://loal.atw.hu

Palinko
csak nekem vannak képlinkelési gondjaim?
<#eljen>
Jóljönne már valami egészséges versengés. (megint)

RaZoK
<#eljen>
Remélem lesz belõle valami.
Mondanám, hogy amióta itt vagyok 2 havonta teszek felhívást fejlécbanner készítõ pályázatra..:]

Akos 001
+desktopháttér verseny is jöhetne,de csak az új desing után lenne értelme

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Pheel
Jó 5let!
Hello St!

Pár hónapja beszéltük (#10972,#10973) hogy az 1.0-s új felhasználóknak és leendõ tagoknak érdemes lenne egy "mit nyújt neked az SG" tutorial-t, tour-t készíteni (egy rövid bemutatót)
Nem írsz ki pályázatot ennek elkészítésére?
csak mert nyár van és sokaknak lenne kedvük/idejük egy kicsit design-olni, látod userbar topic is hogy felfutott, legfeljebb ha egyik mû se éri el a szinvonalat nem rakod ki
egy tipp volt

G1nic
<#idiota>

oldschool.trance.techno.rave

BiG G
mostanában már advanced skill lett az olvasás, neadjisten a szövegértés... ennyit ne várjunk már szerencsétlenektõl...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

nf1
csak olvasni kéne:
"Aláírás
(max. 200 betû, nem tartalmazhat
HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)"

DJ Skyline
nem jóóó...aláírásba nem tudod betenni!
leírom az userbar topikba,ne itt offoljunk,olvasd majd el

G1nic
Sg-n lehet egyáltalán?<#idiota>

G1nic
Miért nem mûködik nekem az userbar?

VinylToy
oké, mondd a cimét

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Punker
ezt most miért? küld el mail-ben St-nek.

RaZoK
jójó, iagazad van, a Humorosba jó lenne ha lenne..

akyyy
ezeket a topikokat csak példának említettem..

meg rengetegszer van az a humorosban is, hogy sok a szöveg, oldalanként is, esetleg elõforul egy két videó linkjei, és én nem a videókra vagyok kíváncsi.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;