Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mint egy egyszerû játékot feltelepitesz,és tudod,hogy a c-ben van hely,akkor nem nézed,mert nem kell átállitani az xy meghajtóra,és csak next-et kell nyomni,ez pont ugyanilyen!
Na tõbbet nem is vitatkozom,csak még ezt hozzátettem 😊
akkor mégse kell olyan keresõ
ja és vettem a büntetõpont nélkül figyelmeztetést 😄DD
Témák törlése:
# Törlésre kerülnek azok az újonnan létrehozott témák, amelyek az adott fórum témájától jelentõsen eltérnek.
# Hasonló tartalmú/címû téma már létezése esetén.
# Nem a téma tartalmára vonatkozó cím, illetve semmitmondó cím esetén.
Mintha ez is le lenne írva fehéren feketén. Jaaaa, hogy szabályzatot olvasni nem szokás? Akkor meg ne csodálkozz, ha meglepetések érnek.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
vagy lusta használni vagy nincs megfelelõ értelmi szinten hozzá, innentõl kezdve csak építõleg hathat rá a pontozás.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
1-2 hozzászólásos újreg figyelmeztetést kap nem pontot rögtön.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
én amikor uj voltam itt,emléxem hogy megnyitottam egy topikot,de mintig eltünt!
megint nyitottam,megint törölték,megint megnyitottam ugyanazt,de most Hmuda 4 büntiponttal ajándékozott meg azzal,hogy használjam a keresõt(de nem pontosan igy irta)amikor még azt se tudtam,hogy témanyitást elõtt használni kell a keresõt
mondjuk akkoriban én sem olvastam el a figyelmeztetést,még mielõtt a rendszer meg nem nyitotta volna a témát 😊))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A fórumkeresõt megtalálod minden oldal jobb felsõ sarkában a keresõk között!"
tényleg nem tudják holvan mert nincs is feltüntetve amikor új témát probálnak nyitni<#lama>#lama>
Szerintem meg lehetne könnyiteni a helyzetüket azzal,hogy nem csak az a szöveg jön elõ,hogy jol meggondoltad?A témanyitási jogodat elvehetik a moderátorok bla bla bal
HANEM maga a keresõ is elõbukkan akkor,mikor egy uj topikot szándékozunk nyitni,és ha nem vagy ujjonc,akkor a mellette levõ "mellõz" gombra rákattanunk,és már nyitjuk is
az ujreg,meg igy használná a keresõt
Azért nem kéne büntipontokkal elzavarni az ujregeket,mikor témanyitáskor azt se tudta mi az a keresõ HÁT MÉG AZT,hogy hol van 😄DDDDD
Ötlet?
Pl nekem spec jól jönne a zenekar fórumához egy olyan topic amit csak a zenekartagok látnának.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"HAJRÁ ÚJPEST!!! Gabber takarodjál dolgozni, mint minden rendes ember ne itt rohadjál egész nap te iq betyár!!"
mint ahogy ezzel sem mi?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
a firefox alapbõl megtudja jeleniteni a képeket <#wilting>#wilting>
esetleg valami firefox plugin van, ami megjeleníteni a képeket....
legalábbis engem is érdekel a dolog...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
igaz, ki lehet kapcsolni különféle progikkal, de aki olyat használ, az nagy valószinüséggel ért is hozzá nem egy láma, és nem nyit topicot keresés elõtt, persze lesznke kivételek, de jóval kevesebb mint ami most is van, ennyi, 😊
inkább regisztráció után kéne leírni mindent, majd hogy ne lehessen csak úgy átugrani, utána a következõ oldalon egy tesztet képne kitölteni😄 lenne benne kifejtõs kérdés, pl, hogy szerinted mire való a fórum, és miként jelenik meg a magyar ember életében😄
na jó, nem mondtam komolyan, de amit nuke mondott szentem fölös.
pl: HA NEM TETSZIK AZ ADOTT TÉMA CÍME, AKKOR NEM MUSZÁJ BELEÍRNI "JÁRTAM ZÁRÁS ELÕTT", "FÚJ UTÁLOM A TIESZTÓT" VAGY HASONLÓ HOZZÁSZÓLÁSOKAT!
vagy
A MODERÁTOROK AZÉRT (is) VANNAK HOGY KISZÛRJÉK A MÁR MEGNYITOTT TÉMÁKAT, ÉS A DUPLIKÁCIÓKAT MEGSZÜNTESSÉK ...satöbbi 😊
(ha már megesett ez a felvetés akkor 1000 bocsánat😊
(ha rosszul írtam valamit azért is =)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
shit happens
általános nem lenne jó, mert mindegyiknek más linkje van, egy
de majd a fõnökúr eldönti belefér-e (de sztem is jólenne)
shit happens
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
egy oldal, vegyünk 50 hsz/oldal, abból legyen csak a fele video, átlag 3-4 megával, és máris kb 100 megánál járunk...hacsak, youtube asszem csak akkor kezdi el letölteni a videot ha rányomunk a play -re...nemtom.
Bazinga!
videóklipek topic is felvirágozna
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://thenamelessphoto.com/