Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
kb hány % van kész?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Punker
amint kész lesz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BiG G
Szeptemberrõl volt szó, mint dizájnváltás esedékes dátumáról, ezenbelül mikorra várható? :-o

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Pheel
Újabb próbálkozás...
RaZoK
úgy bizony, csak a megfelelõ embert kell kérdezni 😊)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

gnar killer
aki ügyes, az most is megtudhatja a sajátját...

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

RaZoK
kb 1 hete volt téma..és a válasz: nem

RaZoK
Nem kéne tele szpemmelned ezt a topikot, inkább légy büszke, hogy még nem bannoltak..:|

fsgh
1 ötlet!: Álitsuk vissza hogy ki mennyit szólt hozzá eddig😊 jó lenne tudni...legalábbis én kiváncsi vok rá és sokan mások is sztem😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Qwerty4
ok most már értem, de akkor a php-s oldalaknál milyen tagok kellenek?
És pl. nézzétek meg a Razok Birodalma topicban is, ott pl. más oldalról nem jöttek be a szmájlik.

Qwerty4

Btw, ennél elcseszted a linkelést, ugyanis IMG tagek közé csak direkt képre mutató linket lehet tenni, ilyen php-s oldalra mutatót nem.
Mégegyszer elmondom, utoljára. Ez a hiba nem az SG fórumában van, hanem nálad, vagy a kép tárhelyével. Pl lõdd ki az adblockert, vagy tûzfalat, ami csak az eredeti oldalról engedi behozni a képet.
Semmi szükség rá, hogy ezt a továbbiakban ebben a topikban tárgyald ki.
Qwerty4
a második más weboldalról:

Qwerty4

Qwerty4
ok az elsõ a galériából:

Qwerty4

nf1
kérlek, tesztképpel tegyél be ide egy képet a galériádból és egy másik oldalról

Gerbill
Nekem szokott mûködni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Qwerty4
tudom, ha feltöltöm és azt linkelem be ezzel a módszerrel úgysem mûködik, tehát mindegy hogy az sg-rõl vagy más weboldalról linkelek képet, nem jön be

Qwerty4

Gerbill
A fórum fõoldalán van egy saját galéria gomb, ott lehet feltölteni nagyobb képeket is.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Qwerty4
tehát img közötte a kép elérési útja /img

Qwerty4

Qwerty4
én nem rakom sehova, más weboldalról linkelem akkor van a hiba, tehát ezzel a módszerrel van baj:

Qwerty4

Ez a hiba nem az SG fórumban van, hanem a tárhelyben ahova a képedet rakod.
Qwerty4
Borgot idézem:"Max bugreport jöhet még ide 1 (azaz egy) embertõl egy hibára."
Úgyhogy jogosan írok most.
Soha nem tudok 100 %-osan képet beszúrni ha más weboldalról akarok, tehát magyarul a "kép" gomb segítségével, egy frissítésig tart majd azután eltûnik.
Csak a "képfeltöltés" gombal tudok ott viszont 20 kb-os lehet max. egy kép.
Help Me!!!<#help>

Qwerty4

Leszarom mit gondolsz, ez a topik nem csevegésre, szpemmelésre van. Aki ezt eddig nem fogta fel, annak keményebb hangnem kell úgy látszik. Pont.
Punker
"hogy milyen ember lehet az"? a Borg vagyunk az ellenállás hasztalan! 😊

amúgy ajánlom figyelmedbe a piros betûs részt, nehéz értelmezni? mert a többség nem nagyon akarja megérteni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Annakin
Kedves Borg! Elnézést kérek a zavarásért de önnek (magának? neked?)moderátornak tetszik lenni? Kinek tetszett írni ezt a sok csúnyaságot? Csak benéztem ide, beleolvastam, és összeszorult a szivem, hogy milyen ember lehet az, aki írta. Most nem szeretném ezt részletezni, de kimentettem, mert nagyon jó idézet lesz egy tengerészgyalogos kiképzésrõl írandó novellám számára.
Egyébként mit jelent az, hogy SG? Valami disznóságot az is? Mert akkor az a javaslatom, hogy valami más nevet kéne adni neki, mert annyi a durvaság és káromkodás errefelé.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Match
finomabban...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Be fogom csukni ezt a topikot a faszba, ha nem értitek már meg ami fent ki van irva.

Beirod az ötleted, aztán ha jó egyszer majd lesz belõle valami, ha meg nem, akkor nem. Aztán fekszel, nyugszol.

Kibaszottul nem érdekel senkit, hogy más ötletérõl mi a véleményed.
Nem feljelentõs, nem moderálásos, és nem is panaszkodós topik. Max bugreport jöhet még ide 1 (azaz egy) embertõl egy hibára.

Ha továbbra is napi 50-100hsz lesz a semmirõl, akkor úgyse néz be ide St, és úgyis feleslegesen jártatja a száját mindenki. Aki ezt nem érti meg, azt mostmár tényleg kibannoljuk, akármit ir ide.
Sadist
Gyors volt a mody :C

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Száradjon el a tested 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

BiG G
Nekem ötletem sincs milyen lehet majd, tehát nemtok vele filózni..😊 Már kíváncsi vagyok nagyon milyen lesz.. ezt már nagyon megszoktam (és sztem sokan mások detto), tehát át is kell majd szokni (vagy el lehet szökni)

Amse
Persze nem gondoltam, hogy ebbe kéne csinálni. Már én is az új design-al gondolkozom 😊

BiG G
Sztem várjuk ki a designváltást, hátha lesz benne ilyen szavazósdi is. St aszonta hogy többet már nem akarja továbbfejleszteni a jelenlegit, hanem az újra koncentrál. Ha meg mégse lesz benne akkor kierõszakoljuk ^^ Amúgy php-vel lehetne írni, és azt az alcímbe tenni... Jocó is miket mûvelt már a topikjában, tuti megtudná csinálni 😊)

Qwerty4
Hahó!!!Nem megy a kép beszúrása nem a képfeltöltéses módon hanem url módszerrel...az egyik saját sg fórumon viszont ment...mi a gond hogy itt sohasem tudok beszúrni így képet?

Qwerty4

Amse
Kéne valami szavazási módszer,(fejlécbe beillszthetõ, vagy Hozzászólásba és csak házigazda/moderátor tudna indítani), mert viszonylag sok topicban szavaznak rendszeresen dolgokról és elég szar, hogy ez vagy 100 off-al jár, vagy nyitnak egy külön szavazós topicot a téma mellé.

Punker
elkezdjek pontokat osztani?

The FlashBack
ja bocs. na szerintem így megoldható lenne, így már nem hülyeség.

akyyy
ezt irtma én is. sajátba is ha nyilik valami, nem mutatja, csak ha rámegyünk a többik uj topikokra.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

The FlashBack
vagy csak az ebbe a kat.-ba érkezett új topikokat ne mutassa. Na, így már lenne értelme.

RaZoK
a "lángos" az miért jó neked?<#idiota>

RaZoK
igen és ezzel, megnehezedik a moderátorok dolga..
nyilna a sok felesleges topik, és senki nem találna rá...

Flamer
yóak.
1. a név választásom hagyd döncsem már el én, és hagy tuggyam én hogy mit yelent. amugy a tûz miatt az nem a fojtonos veszekedésbõl meg parasztkodásból.
2. nekem az volt a véleményem.. és nem irtam ki ugy teljesen vulgárisan.

ok. akko' befejeztük.

http://loal.atw.hu

RaZoK
te meg elkezdtél csevegni

akyyy
elsõ pr napba ki lehet kapcsolni h ne mutassa a fórum fõoldala az új topikokat, és mikor már lecsendesedet a szél, mehet vissza ez a funkció..😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Amse
de nézd már meg õk, hogyan véleményezték. leírták miért nem tartják ezt jónak.
ha nem is írtad ki, hogy szar attól még az üzeneted annyit jelent, hogy ez egy szar és ezt nem nevezném véleményezésnek, sokkal inkább flame-nek (bár a neved miatt ezen nem csodálkozom)
de mind1 nem kívánok errõl vitázni többet fõleg nem itt...

Flamer
mondom. ha csunyán akartam volna irni mást irtam volna. szerintem a "szákk" nem csunya szó önmagába igy kiirva.
1. kicsik asse tuggyák mit jelent, ha meg igen akkor már nem tölem tanulták és akkor tökmind1.
2. ha pl lenne badword filter a hszekhez akkor valszeg átengedte volna, lévén hogy nem számit annak.
3. off? lol. valaki beirt valamit. énmeg véleményeztem. ha yól láttam mások is megtették. baj? hát. pff. <#wilting><#bdead>

éshamár a csunya szavakra ennyire rávagy szállva akkor nézmeg pl ezt: #12017
ugyanugy eltorzitotta a csunya szót mint én. õneki nem akarsz büntit? vagy még van pár felhasználó akinek még jelenthetnéd hogy büntit akarsz adni..

Amse
a gumis stílusért és az offért

Flamer
mért kellett volna büntit kapnom? mer beirtam hogy az szákk? abba most mi volt a csunya. direkt nem írtam normálisan ki a csunya szot. és ha yól emléxem véleményeznem szabad az ötletet..

The FlashBack
Szerintem az új kateghória még korai. Azért "annyira" sok topik még nem benne bele. Ha meg lenne egy ilyen kat, 5 napig csak ilyen topikok nyílnának.

RaZoK
én elég sûrûn használom..😄
a lényeg a lényeg egy új kategória létrehozása, nem telne sok idõbe..

ProGabe
mondjuk ebben igazad van,sajátban én is eddig kb 2x voltam,igaz is:az kéne az sg-nek hogy sajátokat valahogyan jobban "kiemelni" vagy hogy mondjam,nem?sokan szerintem nem is tudják hogy van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.