27328
-
#15081 mondjuk mi lenne jó az sg-nek?hm több moderátor (sok h*lye ember van a fórumokon)new desing új szabályrendszer.asszem más nem kell -
Cat 02 #15080 Mikor régen bejött az új design, egyből nyílt vagy topik és a mostani hibáit máig nem képesek kijavítani, pedig már 4szer leírták h kéne (logo). -
#15079 -
#15078 de új dizájn az kéne mi? a fene a fajtádat -
#15077 Az engem nemérdekel -
#15076 Aztán rájöttem hogy nemúgy fogalmaztam ahogy akartam.Ez a dizájn uncsi má.
Mer egy évnél bisztosan idősebb! -
#15075 És négy év alatt nem sikerült felszedned semmi nyelvtan tudást? :| -
#15074 ha már itt vagy négy éve, akkor tudnod illene, hogy már volt egy dizájn-váltás, nem is olyan régen. -
#15073 szerintem legalábbis többszörösen integrálta, különben sehogy sem jön ki -
#15072 Más néven is voltam regisztrálva. -
#15071 azt a 4 évet hogy hoztad össze?:| -
#15070 Én szivesen látnák az oldalon új külsőt mer én 4éve vagyok az a fórumon és má picit unalmas ez a külső szerintem.
Vagy úgy megoldani mint pl a ''MyVip''-en hogy váltani lehet.
Kérem ezér neharagudjon meg senki _Ez az én véleményem_.
Szerintem másnak is van hasonló véleménye, de nemtudom.
Reméllem a megfelelő topikba írtam. -
#15069 Mert másutt fel sem merül accountok lopása, igaz? Tény, hogy egy prohardveres kockából kevésbé nézem ki mint egy átlag sg-sből, de ennyit azért igazán lehetne. -
#15068 mivel az topicokban lehet javascriptes dolgokat futtatni (témát átirogatva), így biztonsági okokból vagy azt vagy a több IP-s bejelentkezést kellett megszűntetni. régen azért volt a "régi" típusú bejelentkezés, hogy ne korlátozzon IP-re. -
Cat 02 #15067 Azért van IP-s mert lopták a jelszavakat vagy mi a fene, nem a banok miatt. -
#15066 Az ip szűrős belépést esetleg lehetne opcionálissá tenni. A beállításokhoz vagy belépésnél még egy checkbox, hogy 'Ne korlátozzon a jelenlegi IP-címemre' (a konkurenciánál (PH!) is van aki tud gondolkodni)
Nem mindenki csellós meg fixip-s. Bár úgysem lesz belőle semmi, de legalább ötlet szintjén felmerült (remélem már más is írta, talán egyszer...) :| -
#15065 nem lehet -
LALI PETERD #15064 csá valaki nemtudja hol lehet megváltoztatni a nicknevem? -
#15063 Felhívod St-t. Btw miért váltogatod félóránként a logódat, és főleg miért másokét használod? -
#15062 Felhívod a heverodat, hogy utaljon pénzt az ezsgének. -
#15061 nem-nem IRTAM HOGY TELEFONNAL HOGYAN LEHETNE!
Ezek szerint sehogy.kösz -
#15060 sztem csak túl bonyolult volt neki megérteni :D -
#15059 Forduljon szakorvoshoz! Remek lencsék vannak manapság már... -
#15058 ez jó volt -
#15057 nincs elég nagy betűvel kiírva felülre? -
Borg #15056 Taxit hívsz vele, és bemész az OTP-be. -
#15055 VALAKI NEM TUDJA HOGY TUDOK VIP JOGOT SZEREZZNI TELEFONNAL???FONTOS LENNE KÖSZÖNÖM -
#15054 Csak dombornyomott kártyával tudom kifizetni a VIP-et? -
#15053 Aki a fájlnévbe vesszőt rak nem lehet sikeres ember. -
#15052 És mit keres vessző egy fájl nevében? -.- -
#15051 a forum.sg.hu -s sajátfórumokban nem működik a flash tages videóbeszúrás? vagy csak nagyon lama vagyok?^^ :) -
blackgamer #15050 ha vessző van a fájl nevében akkor sem működik -
#15049 hallelúja :) -
#15048 köszönjük ! -
#15047 mától van VIP átutalással és személyes fizetéssel (OTP) -
#15046 javítva -
#15045 nem állnak szerintem -
#15044 Sziasztok tudtok valami infót hogy az sg ingyenes fórumok miért állnak? illetve mikorra várható az újraindulás?
Köszi -
#15043 erre az oldal részéről az lenne a megoldás, hogy a háttér png-ket gif-re le kéne cserélni. 255 színbe gazdagon belefér a csík...
Logokovács szempontból az átlátszó gif a megoldás. Nem hiszem, hogy pl egy ilyen feliratot nem lehet kihozni 255 színből! A logo színátmenete meg nem annyira durva, hogyha valaki az átlagát rakja be mentés előtt háttérnek, amit persze átlátszóra állít, akkor egy 1-2 pixel vastagra sikerült antialias annyira elütne tőle... -
#15042 Én csak kopyztam.