27328
-
#15121 Az kéne, hogy mint pl én ugye most büntin vagyok, méghozzá 3 pontom van, azaz 3 percenként szólhatok hozzá, de ezt pl sokan elfelejthetik és leírnak valamit a topikokba ezen 3 vagy 4 percen belül és ugye szépen jön az üzenet hogy csak 3 vagy 4 percenként tudsz hozzászólni, jó rendben eddig oké, ráklikkelek a visszalépésre és amit írtam nyom nélkül eltűnik. Nagyon bosszantó tud ez lenni ha az ember leír több mondatot és kezdheti utána előlről! -
#15120 ja látom
más szolgáltató nincs? -
#15119 mé nem lehet sms-ben vipet hosszabítani?
bankártyaszámom nem adom meg, otp-be sem akarok bemenni, online bankhoz meg már rég elfelejtettem a jelszóm
szal így nem lesz vip :( -
Cat 02 #15118 Elvileg #szám-ra ugrik arra a hozzászólásra. -
#15117 Keresés a témában, vagy _ugrás sorszámra_
ez van oda írva nem?:) -
Cat 02 #15116 Ez tényleg érdekes, illetve ha számot írunk be akkor nem keresi, hanem arra a hozz. szólásra ugrik. -
#15115 Témákra bontott rss mióta van?
Ill. a itt a topicban a kereső miért nem talál semmit az rss szóra?
Ha a feed-re keresek dob két találatot, amiben szerepel az rss szó. Karakterlimit? -
#15114 kisfiam, te keversz valamit, ez nem matáv, itt nincs ügyfélszolgálat. -
#15113 Szép nagy piros betűkkel kivan írva, hogy minek nem látod értelmét, pedig én kártyával tuti nem ,postára rohangálással meg biztosan nem fogok szarakodni, hogy VIP lehessek. Az SMS nekem jobban "feküdt".
Az nem lesz leírva ,hogy minek látod az értelmét? Talán sokan kiváncsiak rá ,milyen "földbedöngölő újítások" lesznek itt.
Üdv:) -
#15112 bármelyik böngészőben van most már több tabos rendszer, középső gombbal megnyitogatod őket, aztán ha betöltöttek "close all tabs". -
#15111 Kéne egy minden fórum olvasottá tétele gomb.
ha valaki elmegy egy-két hétre, minimum 30-45 percet elszórakázik azzal, mire mindegyik favtopikba benéz, hogy lenullázza az új üzenet számlálót -
Cat 02 #15110 Rengeteg reklám van, tuti van pénz. -
#15109 azta kutya megfogalmazását....xD
-
#15108 Nem tudom te hogy vagy vele,de én akármikor írtam az ügyfélszolgálatnak,vagy minek,soha nem kaptam választ...De ahogy tudom,nem csak én vagyok ezzel így....:) -
#15107 köszönjük emese -
#15106 Mi kellene az SG nek?
pénz,meg gyorsabb szerver...Talán ennyi..xD Jah,meg lelkesebb fejlesztő gárda,az ügyfélszolgálattal az élen...xD -
#15105 "Jobban zavar amit leírtam. Idáig egy fórumon sem fáradt el a szemem olvasás közben"
Pediglen a túl hosszú sor tényleg fárasztó (szembetegségekkel küzdőknek meg pláne) - ergonómiailag ellenjavallt.
Erre találták ki a hasábokat (és a nyomdai technika ezt már régóta használja - a web meg kullog utána: lásd a rács alapú oldalszerkezetet is újra felfedezték - reméljük a hasábokkal is ilyesmi lesz). -
#15104 Régen volt alul is, csak asszem lassította az oldalbetöltést, ezért kiszedték. Marad a Home gomb. -
#15103 Jól van emberek, ne vesszetek össze! :D Nem tudtam, hogy a lap tetején van egy oldal görgető sor. Nem figyeltem, srry....
Amugy amit ProGabe felvetett nem rossz ötlet, hogy mit válaszoltak egy adott hszre. -
#15102 ott van a lap teteján,de ő akar egyet az aljára is,mert ahhoz is lusta hogy visszagörgessen? szerinted mit nem értek: hogy mit akar,vagy hogy hogy lehet valaki ennyire debil?
csupán az emberi hülyeség megértése a bonyolult,nem az amit kér! -
#15101 ehehehe :D
lap tetején, LEGÖRDÜLŐ menüpont, amivel az oldalszám van, hogy 1, 2, 3..stb., és a megfelelőre bökve bejön a topik adott oldala
NA, ő ilyet akarna a lap aljára
tényleg ennyire bonyolult? :) -
#15100 akkor azt is odaírhatta volna,hogy mégis melyik az a böngésző amelyikkel - ezek szerint - csak lefelé lehet görgetni az adott lapot! ^^
lehet már írták mert valami rémlik. lehet csak egy másik topikban jött elő az ötlet,szóval: jó lenne, ha egy adott hsz esetében nem csak azt lehetne megnézni hogy azt mire válaszolták, hanem hogy arra mit válaszoltak! gondolom nem kell ecsetelnem ez miért lenne jó -
#15099 még jó hogy nem arra válaszoltatok amit kérdez :)
szerintem tudja hogy hsz számra is lehet alul keresni, meghogy felül lehet oldalra ugrani
de ő alul _is_ szeretne legördülő cuccot amivel oldalszámra lehet ugrani, szvsz. -
Cat #15098 oldalra a jobb felső sarokban tudsz ugrani. -
#15097 hozzászólás számra lehet, ha azt írod be -
#15096 Azt nem lehetne megoldani, hogy a topik alján lévő "ugrózónánál", lehessen oldalra is ugrani? -
#15095 Nem, haem: "Nincs rá kapacitás." -
#15094 volt már róla szó korábban és úgy emlékszem hogy nem lehet megoldani (vagy nagyon munkaigényes lenne) -
#15093 Sziasztok!
Van olyan eset, amikor összegyűlik pl 400 új üzenet egy topikon belül és nem tudom pontosan onnan folytatni az olvasást ahol abbahagytam. Ekkor nem találom az a lehetőséget, hogy "ugrás utolsó üzenetre", gondolom azért, mert nem az utolsó oldalon van. Ezt nem lehetne kiküszöbölni valahogyan?
Üdv -
#15092 Erre vártam, hogy mikor jön fel ez példának, de ki kell ábrándítsalak engem nem zavar.
Jobban zavar amit leírtam. Idáig egy fórumon sem fáradt el a szemem olvasás közben ami full képernyőn van, éppen ezért írtam már anno régebben is ezt.
A felbontás pedig: 2560 x 1600 -ban van.
Üdv:) -
Cat #15091 Simán széthúzni a lapot nagyon egyszerű lenne, más az ok: rakj egy notepadot teljes képernyőre, majd olvass végig egy 6-8 soros szöveget balról jobbra a 30"-as monitorodon. Gondolom legalább 1650-es felbontáson vagy, de inkább 1900 pixel széles az asztal. Nekem is 22"-es van, 1650-en, szóval tapasztalatból mondom, hogy közel lehetetlen, nagyon fárasztó, könnyen elveszti a szemed a sort amikor visszatérsz balra, a következő sorra. Én megtanultam átállni arra, hogy nem teljes képernyőn nézem a weboldalakat, hanem ablakban.
A másik megoldás a több hasábra tördelés lenne, de az meg kisebb monitorokon élvezhetetlen. Nyilván pár év múlva erre fognak átállni a weblapok, de addig még terjednie kell ennek a formátumnak. -
Cat 02 #15090 Lehet csak én szemem rossz de a gombokon homályos a felirat :D -
Bala10 #15089 dejó:) -
#15088 megnézem... -
#15087 pedig ff3 -ban elég jó lett, nem csak a karaktereket nagyítja a ctrl + egérgörgő hanem a teljes weboldalt egészében, képekkel, mindennel együtt
szerintem megpróbálhatod, ha egy kicsit nagyítasz rajta már élvezhetőbb lesz a böngészés -
#15086 Nekem nem jön be ez a nagyítósdi.
FF-et nem használok, kizárólag Safarit, Mac-re és Win-re egyaránt. -
#15085 és a böngésző nagyítás funkciója sem segít? ff3 -ban pl egész jó lett, urlenként külön megjegyzi hogy hol milyen arányú nagyítást állított be a user -
#15084 Csak annyit kérdeznék, hogy az itt hirtelen jött agyament kérésekből, illetve , hogy mi kellene etc... már valósult is meg valami, vagy csak mindenki leírja , hogy mi az amitől jobb lenne, de abból semmi nem lesz.
Régebben írtam, hogy miért nem lehet választani egy teljes képrnyős opcióból. Akkor huszon valahány colos wide monitorrol is szar volt, de amióta 30'-ast használok , valami eszméletlen bántó, hogy a két oldalon nagyobb a "légürestér", mint maga a megjelenő fórumok. Gondolom, hogy a wide monitorok elterjedésével és az áruk csökkenésével, ez több felhasználót is érint, vagy csak engem zavar? -
#15083 nem kell új design ehhez már elég hozzászoktam :) -
Cat 02 #15082 Milyen új designt akarsz ? Ez tökéletesen megfelel.