27328
-
#15402 Szemétdomb maradjon :) -
Cat 02 #15401 Sadist-nak igaza van sajna, viszont topikokat lehetne végleg törölni, h ne a temetőbe vagy mi a annak a nevébe menjenek. -
n3whous3 #15400 na pl ez fasza ötlet
gumiszobát persze leszámítva #Ð -
#15399 "Nincs rá kapacitás." -
#15398 Ide másolom a moderátor topicből a bejegyzésem:
Már egy ideje,figyelem ezt a sok bezárt topicot amit itt a sok felhasználó nyit ill. nekem is voltak olyan topicjaim amiket becsuktak(most az lényegtelen,hogy miért:) ).
Amúgy elég csúnya dolog ezt a sok "delet" topicot látni,mikor ide téved az ember ezért lenne egy ötletem. Úgy gondolom ésszerűbb lenne,ha mielőtt valaki szeretne nyitni egy topicot előtte lenne egy bizonyos moderátori elbírálás,hogy nyitható vagy nem. Úgy nézne ki a dolog az ürge beírná a topc nevét és a tárgyat,hogy miről szól a topic,mit most és elküldi. Amikor a moderátor belép lenne 1 lista amin sorban megjelennének ezek a topicok sorban melletük pedig két nagy gomb MEHET és TÖRLÉS. Ha ez megvan egy autómata értesítheti a júzert,hogy mi a helyzet.
Vélemény? -
#15397 makrótagok lezárására egy gomb, nagyon sokan megnyitják, de elfelejtik lezárni így kialakulván a brutálnagy aláírások, az elcseszett spoilerek, stb
ha lenne ez a gomb, egy klikk és no problem -
#15396 pl:olvas visza ha nem akarsz:#15380 -
#15395 sztem fölösleges rágódni ezen a témán, úgysem lesz sms-es vip -
#15394 régen se volt mindenki az:D -
#15393 SG MEGAZDAGÓDNA -
#15392 és miért baj az?? -.-" -
#15391 szerintem nem kéne ujra vip sms mer akor mindenki vip lenne -
#15390 Például itt elolvastad-e a bannert? -
Hellsing47 #15389 akkor is teljesen értelmetlen, nemigaz hogy egy moderátori topikban viccelődni sem szabad -
Bala10 #15388 de melyik topikban?:D -
Bala10 #15387 sajnos nem csak a kulturálatlan viselkedés miatt gyűlhet össze büntipont...
-
n3whous3 #15386 BTW csak most pl ez a két pontom teljesen értelmetlen módon lett, szerinted egy topikba beszúrt képre válasznak adott LOL ér ennyit? Aztán a poén kedvéért még egy poént is elcsaptam miután történt egy-s-más a topikban. Ennyi. -
n3whous3 #15385 Nem mindenki tud olyan jókisfiú lenni, mint te. -
Nuki #15384 Olyan nehéz kulturáltan fórumozni?
Igaz, hogy volt időszak amikor nagyon sokáig inaktív voltam, de egy ujjamon meg tudnám számolni hány büntipontom volt a regisztrációm óta: nulla. -
#15383 szerintem jó lene a logok méretét változtatni és a fejlécet is vhogy -
n3whous3 #15382 végülis van annyira ritka a pm spam az oldalon, h tök mind1 -
n3whous3 #15381 Akkor aki lekési az így járt. Én mindig ránézek egy topikra, ha itt vagyok és van új üzi, nem kell a hülyéket emlékeztetni arra, hogy valamivel elkéstek... Másrészt azt is felvetettem, hogy ellenőrizni kéne azt, hogy milyen időközönként megy el egy pm és a 10 levél per tized másodperc tempót biztos te se tartanád :D DE a robot végülis írhat így is elég nagy késésekkel, hogy ezt kikerülje...
Akkor már jobb megoldás az, ahogy youtubeon van... 5 üzenetenként captcha :) -
#15380 ez abból a szempontból nem jó, hogy spec a saját topikomban rendszeresen vannak versenyek, ahol az illetőket ugyanazzal a szöveggel értesítem, figyelmeztetem hogy késésben vannak, stb... -
n3whous3 #15379 Jut eszembe nem is ártana azt a spam üzi dolgot életbe léptetni, mert automata kóddal simán lehetne spammelni mindenkit. Csak ha kicsit randomizált a szöveg benne, akkor az alábbi nem lenne jó, tehát kellene azt is ellenőrizni, hogy milyen időközzel ment pm... -
n3whous3 #15378 A user hsz elrejtést úgy kellene megvalósítani szerintem, hogy minden olyan topikban, ahol van házigazda, az adott ember tudna tiltást rakni egy emberre, hogy az nem szólhat be a topikba. Tehát az elrejtés igazából nem is elrejtés lenne, hanem tiltás. Így el lehetne kerülni azt gyorsabban, hogy tele spammeljék flémmel a topikokat -
n3whous3 #15377 - Tedd hozzá azt, amit én is írtam 15376-ban, mert úgy gondolom, hogy nem valami jó dolog lenne 4-5 év után törölni valakit az oldalról. És annyi idő alatt előfordulhat simán egy ban kombó.
- pm tiltás ugyan miért? Kellene egy automata kód, ami akkor lép életbe, ha észrevette a rendszer,h ogy valaki pl. 1 napon belül 5 címnek is kiküldött nagyon hasonló üzenetet (-> spam). A káromkodást meg gyalázkodást nem szokták sok embernek küldeni az idióták, tehát ott meg arra ott van a letiltás, hogy ne kaphassak üzit.
- A user hsz elrejtés fasza dolog lenne, még írtam is pár hónapja egy elég béna kódot erre mama topikba :ASDAS:DSA -
n3whous3 #15376 A büntetőpont elavulást én is támogatom, bár lehet, hogy inkább moderátoroknak kellene az összegből levonni. Csak követni azt meg nem lehetne nekik :) -
n3whous3 #15375 Ok nem offolok többet, ami meg azt illeti, hogy mi kéne az sg-nek, hát végülis küldtem egy mailt már erről az illetékeseknek. -
n3whous3 #15374 Ezt figyeld:
Az SMS VIP fizetés valószínűleg nem lesz újra, megvariálta a rendszert az üzemeltető (VOXINFO) és az egészet újra kellene programozni / tesztelni az alapoktól.
KONTRA:
A VoxPay a fizetési módok legszínesebb választékát kínálja a kisösszegű fizetésektől a nagyobb összegű vásárlásokig, egységes technikai keretben. Az Eladó lapjáról meghívható a fizetési lap oly módon, hogy a hívás után a Vevő áttér a VoxPay fizetési lapjára, majd a fizetés befejezésekor Vevő visszatér az Eladó lapjára.
A fizetési rendszer beillesztése az Eladó lapjába igen egyszerű, minimális HTML ismeretekkel bárki képes rá. Az Eladó eldöntheti, mely fizetési opciókat (emelt díjas SMS, emelt díjas telefonhívás, bankkártyás és elektronikus banki fizetés, a VoxBill virtuális pénztárca használata) kínálja ügyfeleinek (a Vevőknek), és milyen tarifákkal. Az oldalba illesztéshez a szerződéskötés után technikai dokumentációt és szükség esetén konzultációs lehetőséget biztosítunk.
bööööhhmmm köööööhhhmmm
Végülis mintha egyszerűbb lenne, mint rávenni az embernek magát arra, hogy csak azért becaplasson az OTP-be, hogy vegyen egy vipet. :D De nekem mind1, nincs rá szükség. -
Cat 02 #15373 A csillagok helyére gondoltam. -
ldavid #15372 régi designnál volt már torta, jó ez így szentem (sok értelme úgyse nincsen) -
#15371 valószínűleg
-
Cat 02 #15370 #15364 ? :) -
#15369 Nekem meg egy WC aranyból. Fejlécet olvastad már? -
Bala10 #15368 miről van szó?:) -
#15367 kéne ujra telefonos vip rendelés nekem csak az kéne -
#15366 jó ötlet(y) -
Cat 02 #15365 Hja, főleg január elsején :)
Ám pl egy torta sztem is szebb lenne név/logo mellett. -
#15364 Tök jó ez a szülinapos lista. Viszont nem-e lehetne-e, hogy inkább az ember neve mellett díszelegjen valami? Ugyanis mikor lelóg az 1200 soros képről is, akkor nem biztos, hogy végigböngészi az ember -
#15363 megerősítem, vannak akik Hitler idézetet raknak aláírásukba, attól hogy 10 éves és nem tudja mit cselekszik még nem kéne hagyni
lehetnének valami közösségépítő veresenyek, pályázatok, bármi
a legszutyokabb torrent oldalon is jobban egyben van a társaság, több az esemény mint itt
a fenti weblap reklámtól már majdnem epilepsziás rohamot kapok
ha villódzás mentes és nem rikító sárga lenne nem irritálna (tudom, anti reklám plugin)