Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
-Háttérszín választása (St írta, hogy lesz).
-Válasz lenyílása után azt be is lehessen csukni.
-A kedvencek témakörönként le-fel nyithatósága.
Szerk: Kicsit sokat volt nyitva a topic, már írták a 3.-at is alattam pont. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Lehetne 900px széles is, hogy jobban illeszkedjen vagy legalább akkor helyezze középre azt a 750px-es box-ot.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Extra: nem lehetne megoldani, hogy megint a szövegbeviteli mezõ tetjére ugrjon a "válasz erre" gomb lenyomásakor? Kicsit idegesítõ, hogy felvág a lap tetjére és megint scrollozni kell, hogy lássam a mehet gombot (aminek a bal oldalon jobb heyle lenne).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1. A kép kitöltése vízszintesen, mert 1152,1280,1360,1600 stb. felbontásokon nagyon hülyén fest a nagy kékségben bóklászó vékony függõleges sávban tanyázó fórum. AZ is elég lenne, ha a fórumtopic-okban lehetne kérni full szélességet. Persze én is tudom, hogy nem is olyan 1xû ezt megoldani.
2. Tömör kedvencek. Ha az embernek sok kedvence van, akkor gördítgeni kell a listát szanaszéjjel és puszta frissítéskor nem fogja látni mire jöttek új hzsz.-ek. Ha lehetne kérni egy nagyon tömör, csicsamentes kedvenclistát, az igen üdvözítõ volna, fõleg wide screen-en, ahol a függõleges képmagasság limitáltabb. Az még fajább volna, ha rendezni is lehtene, hogy azok kerüljenek elõlre, aikre van új hzsz. és azon belûl pedig utsó hzsz. ideje szerint, vagy név szerint lehetne rendeztetni. Ez nem nagy meló és nagyon hasznos lehet. Az sem árt ha lehetne törölgetni a kedvencekbõl már a kedvenc listán is (term. elõtte rákérdezéssel). Egyszóval egy funkcionálisabb kedvenc lista wanted!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezért lenne jó, ha lennének felhasználó programok only moderátorok, akik figyelnék a moderátor topicot, meg az új topicokat, amik oda nyílnak.
Így nektek is könnyebb lenne, mert kevesebb dolgotok lenne arra felé, meg azoknak is, akik a felhasználói programok részt látogatják, mert nem kéne más kategória moderátor topicjaiba irogatniuk ha akarnak valamit, stb.
Ravasz kérdés: A mehet gomb nem lehetne a bal oldalon? Vagy csak a tab sorrendet kéne beállítani, mert ha én legépelem a mondókámat, és tab-ot nyomok, akkor feljönnek a szmájlok ahelyett, hogy elmenne az üzi
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Felhasználói programok
Borg
Bradock
Dikkma
Efreet
Laalee
Lteebee
Mortimer
Pheel
Punker
Punkerwork
St
gz8
pedrohsi
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
<div class="topichead" style="background: #7fadd4 url(images/t_h_24.png) repeat-x left top;">
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én itt most egy IBM Thinkvision 18", meg egy HP 20"-oson nézem, de egyiken sem tetszik.
Mindamellett, hogy a világos háttér kiégeti az ember szemét.
Az még csak hagyján, hogy fentrõl lefelé nem homogén a szín, hanem gradiens (némelyik meg nem), de ha beteszem õket fejlécnek, akkor még a vizszintes osztásuk is látszik, tehát balról jobbra végignézve a csíkot kb 15mm-enként látszanak valami sötétebb téglalapok...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Miért kell tiltani? zárni, hm ????????????????????
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
látszólag minden mûködik, de ha frissítem az oldalt, nem jelennek meg a képek.
Sztem egy ilyen (menüs, csoportosított) megoldás a kedvenceknél nem lenne rossz (klikk a +-ra):
http://mrzed.atw.hu/sg2.html
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De most nem mindegy, hogy én nyomok rá automatikusan, vagy a script tiltja le?😄
Mindegy. Legalább manual ki tudom már tiltani az idióta PÜ küldözgetõket...
csak nálam van ez a bug?
Úgylátom van már üzenetküldés letiltása opció. (<#eljen>#eljen>)
Ezt ki lehet terjeszteni akkor úgy, hogy aki 5 büntetõpontot kap, az automatikusan ne tudjon PÜ-t küldeni senkinek.
Talán megérne egy logógyártási pályázatot a bal felsõ sarokban látható
narancssárga-sárga paca rajta a kék sg.hu felirattal...legalább oda vissza kellene tenni az "eredeti" kék logót, vagy az SG képet ami "ganonakörbõl" volt csinálva.
Amúgy a fõoldal híreknél az a sárga paca amiben a fórumozó neve van, elég gázos, mert beleolvad a fehér név és a sárga csillagok is ( már akinek van ugye)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Konkrétan az 5. ugye.
Vagy legyen "Képfeltöltés" (egyben), vagy "Kép feltöltése".
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
privátok terén igen sok szép változás lett! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Bazinga!
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •