27328
-
#15362 Az én javaslatom inkább kritika, de azt hiszem azért beírhatom. Jó lenne ha nem tűrnétek el a szélsőséges (rasszista, antiszemita stb) megnyílvánulásokat , aláírásokat, mert mostanában mint ha kezdene elszaladni a ló egyesekkel.
Példának okáért itt ennél a hírnél egy gettóharcos nicknevü egyén zsidózik és "A MUNKA SZABADDÁ TESZ" ismert náci konventrációs tábor felirata díszeleg az aláírásában:
http://www.sg.hu/cikkek/65893/szeptemberben_erkezik_a_windows_7 -
#15361 Hihetetlen, hogy még mindig ezzel a problémával találod szembe magad...elég bosszantó lehet ((
-
ldavid #15360 jaja én sem tudok már egy ideje letölteni -
#15359 Már elég régóta nemtudok letölteni semmi videót, programot az SG-ről. Azóta volt windows ujratelepítés, más ip-ről is próbálkoztam, egyikkel sem jártam sikerrel. Nem lehet, hogy a szerver blokolja az ip-met vagy a felhasználói accomat? -
#15358 -
#15357 igen, megszűnik, pár száz felhasználója van csak, nem lehet rentábilisan fenntartani (válság van kéremszépen..). -
#15356 ST.-t kérdezném, hogy valóban megszűnik az sgmail ?
mert jött [email protected]ól tájékoztató ezzel kapcsolatban és átirányításhoz meg kéne adni az sgmail-es e-mailt+jelszót és ez okból kérdezném. -
#15355 én ezt már felvetettem a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=15020]#15020[/URL]-ban "topik-ban" néven :)
tényleg csak úgy lehet igazán kizárni valakit, ha maga a közösség veti ki magából, ez meg pont arra lenne jó -
Bala10 #15354 !
én sem szeretném, ha megszűnne. bár nagyon ritkán használom, de olvasgatni szoktam. :)
nem kell visszaengedni azokat, akiket már többször bannolni kellett és kész. -
#15353 A cset maradjon, inkább egy elrejthető opció kellene. Teljesen kulturált beszélgetések szoktak lenni ott és egy gyors segítségkérő hely is. -
#15352 nem is rossz -
#15351 na, örülök hogy ismét él a topik, kösz St
ami így hirtelen eszembe jut
-cset végleges kilövése, arra ami ott megy, jó a gumiszoba is
-illetve, úgy érzem egyre nagyobb problémát okoznak a flémkeltők, vérpistik, stb. ripbanra küldeni őket nincs túl sok értelme, mer úgyis visszaregel valami mással... az ötlet az lenne, hogy egy olyan rendszer, amellyel a házigazdák, vagy a moderátorok (inkább utóbbi, így nem fordulhat elő hogy utálsz engem azért tettem) kizárhassanak a topikokból bizonyos felhasználókat. Erre a legjobb példa az ETS topik, ahol amióta megnyílt csak gond van. Ugyanolyan alapon működhetne mint a büntetőpontrendszer, hogyha elég alapos az indok, akkor a moderátor kizárja a felhasználót. Szvsz sok kellemetlenségtől, balhétól és flémtől szabadulnánk meg ha ez működne és beválna. roppantul szar érzés azt látni, hogy mostmár minden részleg kezd gumiba átmenni a félpercenként anyázó, flémelő userektől.
-esetleg egy automata program amely szűri és helyettesíti a vulgáris szavakat, kifejezéseket...
uff -
#15350 Biztonsági kérdéseket vetett fel a rendszer, vissza lehetett élni a cookieval. Azóta csak azonos IPn maradhatsz benn. -
nm. -
#15348 Mi? Nincs időm fene tudja hány hsz-t visszaolvasni bocs...
Ennyi erővel válaszolhattál is volna.
Thx! -
#15347 olvass vissza. -
#15346 Nekem az kéne, hogy újra bejelentkezve maradjak a fórumba pl. ha másnap újra benézek.
Kb. már egy éve, hogy hiába pipálom be bejelentkezésnél azt az opciót, nem marad úgy, pedig régen akár fél évig is úgy maradt.
Lehet, hogy az IE7 nem kompatibilis az SG-vel?
Most, hogy visszaemlékszek, mintha azóta lenne ez amióta IE6-ról IE7-re váltottam. -
#15345 Én ennek mindnek örülnék, de realistaként azt gondolom, hogy esélytelen. -
#15344 Egyébként ha meg kreatív ötleteknél tartunk, akkor mondok egyet: komment egyesítés. Nagyon zavaró, hogy egyre kevesebb embernek van VIP, viszont kb. senki sem olvassa el elküldés előtt a kommentjét, szóval sokszor megesik, hogy egy ember egymás után ledarál 5 kommentet. Tök egyszerűen meg lehetne csinálni, hogy azonos dobozba kerüljön a tőle származó összekapcsolódó kommentek és egynek mutassa, esetleg valami halvány csíkkal, talán időponttal elválasztva. Azt sem hiszem, hogy ez elvenne a VIP értékéből, mert szerkeszteni ugyan úgy nem lehetne, egyszerűen csak egymás alá pakolja a szövegeket, gyakorlatilag nem is lenne különbség. Megcsinálni is 2 perc, csak a kilistázásnál lenne egy plusz feltétel.
Szerintem azért az ilyenek hozzájárulnak az igényességhez és sokaknak tetszene. Nem is látni sok helyen ilyet, szerintem van benne ötletesség, és anno sorozatba nyomattam az ilyeneket... -
#15343 Nagyon jó hogy lehet sorolni, vannak jó ötletek is, de mi garantálja, hogy ha eddig nem volt rá kapacitás, akkor majd most lesz? St nem éppen apró listát kapott, nem fog most sem változni semmi... Nekem is voltak anno olyan ötleteim, amivel még a VIP is csábítóbb lett volna, a fórum meg használhatóbb, de el lettem hajtva. Írtam anno szintén egy fél oldalas HSZ-t amiben csak bugok voltak, sebezhetőségek, nem éppen hosszadalmas munkák, azokkal sem lett semmi. Ilyenekre gondolok, hogy pl. idézett kommentnél nem mutatja a házigazda/témaidító nevét, vagy pl. a modik nem tudnak moderálni, ha idézett linket tesz be valaki. Az sem éppen kellemes, hogy valaki felveheti másnak a nevét, regisztrációnál nem lesznek levágva a szóközök, forráskód túrás nélkül fel sem tűnik senkinek, hogy ő valójában nem az, akinek a nevét viseli. -
#15342 Támogatom, nagyon jó ötletek, a chat letiltásának lehetősége is. -
#15341 ... unlimited ammo, license to kill ...
Chat alól ki lehet lőni a scriptet, vagy magát az egész chat framet, és akkor nem fog zavarni. Hogy mivel oldod meg, azt már rád bízom, sokféle megoldás létezik. -
#15340 Persze, ha volna beépített szavazás (ami ugye a belépett júzerrre van, ergó nem lehet vele könnyen csalni, mondjuk csak az szavazhat aki minima 1 éves és van 1000hzsz.-e legalább, de nincs összesen 5 büntipontja stb.-stb.), akkor ezt is meg lehetne szavaztatni. Vannak egész ócsó/ingyenes szavazóendzsik, be lehetne egyet építeni (ez szvsz. nem egekbe kiáltó meló a helyi guruknak). -
#15339 Ájmín, mikor beesik a belépő joviálisnagypapa55 a következőket látja poverplánban:
- kispöscs13: k.anyád
- nudlipina: fosp.csa
- idióta: kekekkekekekkekeeee
- fákkjózsi: megb.szlak
- kispöcs13: én b.szalk meg téged anyád hátán keresztbe
- idióta: hüüűjék!
és így tovább.
Granulálok! Ez szvsz. egyetlen jóérzésű olvasónak/látogatónak sem hiányzik egy tudományos és blabla fórumon... -
#15338 Hoppá! Én megőrülök a chat-től, mivel céges proxyn nem is esik át, de bénázik, odahaza meg szintúgy zavar, csak lassítja a kedvencek frissítését (és ha az embernek sok van, mer modi, baszhatja). Ergó legalább a modiknak kéne hagnyi opciót, hogy KIKAPCSOLHASSÁK (vagy legyen külön kedvenc oldaluk is, ha az 1xűbb) azt az istenverte suttyó chat-et, ahová a 8 éves vérpistikék járnak anyázni/bazdmegelni egész nap. Könyörgöm ez mégis ki a halált érdekel!?!??!
Szüntessük is meg mindjárt (vállalom a privik letiltását az utána anyázók/lázadók számára/ellen). Az SG szégyenfoltja ez, a játékosokban/sajátban még mindig duló a warezmatyizás mellett! Viszont ezt bárki látja, aki belép, AZONNAL! -
#15337 Chaten ne parancssort kelljen beírni, hanem mint az itteni szövegbeviteli mező alatt, ott is ugyanúgy lennének a megfelelő gombok. Esetleg chatbant kapott nick fölött egy kis lebegő ablakban megjelenhetne a tiltás dátuma és időpontja. -
#15336 - felére kéne csökkenteni a végleges banhoz szükséges büntipontokat (10 után konyec filma)
- kell azonnali végleges ban lehetőség a modiknak (így sokan elszórnak 10-20 alereget, pár napig/hónapig jegelik, majd garázdákodnak, ban után kivárnak és folytatják, de addig is garázdákodnak más regeikkel, ez így a végtelenségig tart, arról nem bezélve, hogy a reklámozók is minden ban után szemrebbenés nélkül tovább folytatják, ahol abbahagyták és a összegányolják a fórumot, mire leállítjuk őket, sikerrel reklámozva magukat)
- kell a júzer ÖSSZES hozzászólásásnak (és/vagy időre visszamenő, tehát mondjuk az uccsó x nap stb.) törlése (vagy rejtése a normál júzerek elől időre, avagy végleg, az is jó) lehetőség is a modiknak (ugyanis az összes szekciót összeszemeteli egy garázda elem 2 perc alatt, de hiába banolod őt magát azonnal, a hzsz-ei, akár még ha veszélyes hack linkek is, maradnak szanaszét, olyan szekciókban is, ahova még törlési jogunk sincs, pláne, hogy meg sem fogjuk találni azokat a hzsz-eket.)
- kell a júzer ÖSSZES hozzászólásának kikeresése és megjelenítése (időre is, mint feljebb, meg még az elképzelhető értelmes szűrési feltételekkel), hasonló okokból, illetve vitás kérdéseknél perdöntő lenne
- kell privát üzenet tetszőleges időre letiltási lehetősége (mármint az adott júzer lehetőségét! is letiltani, hogy privit küldjön bárkinek, bármikor a jövőben, visszavonásig), ezt be lehetne tenni a ban gomb mellé egy checkboxba
- kell adott júzereket kedvencbe tevő funkció, hogy a modik figyelemmel tudják kísérni a problémás júzerek hozzászólásait, mint ahogy most a kedvenc topic-jaikat, ez sok kellemetlenségtől megóv mindenkit
- fenti júzerfigyelő kedvencekből kéne globális is, amit minden modi lát (meg lehetne adni, hogy csak magamnak teszem kedvencbe, vagy mindenkinek), rövid kommenttel a kedvencbe rakótól, illetve némi üzenetbővítési lehetőség benn minden moditól, hogy tudjuk mi a helyzet a júzerrel és folyamatában is kísérni tudjuk a ténykedéseit (afféle bűnügyi akta keretében)
Mára ennyit hirtelenjében, majd még írok, ha eszembe jut valami. -
#15335 -
Bala10 #15334 és jólenne, ha az Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez akkor is működne, ha már másik oldalon van az a bizonyos üzi. :) -
#15333 Hozzászólásnál jelzés, ha az illető vagy a moderátor módosította a hozzászólást.
Topik lapozás #tól-#ig alapján, nem oldalszámmal. Vagy legalább 100 hozzászólás legyen egy oldalon. -
Cat 02 #15332 Sztem jó így az sg =]
Max a keresésen lehetne finomítani, pl össz hozz szólás x embertől, csak saját hozz szólások, csak olyan hozz szólás amiben kép van, etc. -
#15331 Ja, azt hittem, jelzi, ha valahol valaki válaszolt egy hsz-emre. -
#15330 hát hogy ha találsz egy idiota hsz jelezheted a moderátornak -.- -
#15329 Azmiaz? :O
Ilyen Preview szerűség? -
#15328 Report gomb a válasz gomb melett :), az minden forumon megtalálható kivéve az SGn -.- -
#15327 meg jo lene a logok méretén változtatni -
-Lehessen látni a felhasználónál a hozzászólások számát (mint régen)
-A büntetéspontok elavulása egy idő után (pl.: év, fél év)
Hirtelen ennyi. -
#15325 jó lenne ha lenne vip sms -
#15324 Csókolom!:D -
#15323 up, talán már lehet újra konstruktívan.