Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Akadálymentes SG hová lett? No nem mintha szükségem volna rá, csak kíváncsiságból.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

"akinek ez kell viselje el, vagy húzzon máshova." <#idiota>
St
ez nem bug. a fejlécet nem fekete háttérhez terveztük. akinek ez kell viselje el, vagy húzzon máshova.
ivjoe
És ez csak nekem bugos? Gondolok itt a fejléc "szaggatott" élére ill. a fejléc fölötti világos színû téglalapra. :C
Smithwarden
Most talaltam meg, lehet elotte is ott volt csak vaksi voltam, sry es koszi nagyon. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DJ Skyline
köszi!

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

köszi

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punker
köszönjük.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
beállításokhoz visszakerült a háttérszín csere, csak hogy ki ne follyon a szemetek...
Smithwarden
*forum
-vagyok :p

Smithwarden
Hi

Nem akarok semmit fikazni, igazabol nekem altalaban tok8 a dizajn, soha nem is nagyon foglalkoztam vele, ezzel a mostanival sincs gondom.
De ez a mostani nagyon vilagos, halvanykek hatter mindenhol, 2 perc utan az oruletbe kerget, jojozik a szemem tole szo szerint.

Konyorgom mondjatok vlmi beallitasi lehetoseget ahol at tudnam ezt szerkeszteni, szinte akarmilyen szinre (csak halvanyrozzaszint ne mondjuk), mert sok eve napi sg foum olvaso vagyok vagyok, de ha sokaig ezt kell neznem vagy masik dorum, honlap, vagy neha a copy-paste jegyzettombbe olvasgatas lesz, tenyleg iszonyuan zavar vlmiert a hatter.
Kicsit kb olyan mintha a nok lapja, melyik a legjobb pelenka reszlegenel lennek. :p

Fizetek erte vip tagsagot, barmit, csak valtoztatni tudjam ezt a hatterszint pls. :p

bogyoka
sajnos azt utálom, nemtom miért, bár a honlap szerkesztéshez sem nem jó az😊)
Amúgy ez nem a dizájnváltás óta van, és csak kérdeztem hogy nem lehet-e beállítani vagy valami, lehet, hogy valami parancsot kellene ott módosítani de nem csak én vagyok így😊)

Nem baj, annyira nem lényeges ez, akkor nem írok a csetbe, én nagyon nyugis fórumozó vagyok, velem lehet beszéni, és nekem amúgy nagyon jó így az sg, tetszik😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Na igen. Ez jó érzés volt. Ez is egy hozzállás. <#szomoru1>
Akkor errõl a kérdésrõl ennyit...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DJ Bee18
használj Firefoxot 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

St
köszi, javítva
Valaki árulja már el, legyen olyan szíves, hogyan tudom elérni a régebbi digicam híreket... (ugyanis az elsõ oldal utána a "következõ" -re klikkelve a tudományos hírekhez jutok... MÉG mindig, ahogy azt már tegnap is jeleztem)

bogyoka
Én kérdezném, hogy nem lehetne-e megoldani, hogy mondjuk más böngészõvel is lehessen a csetbe írni? Én Avant B-t használok, írni tudok ott, csak nem tudom beküldeni amit szeretnék hogy bemennyen😊)

Többször van, hogy írnak ott nekem, de nem tudok visszaválaszolni, és azt hiszi, hogy bunkó vagyok, vagy haragszom esetleg😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

kriminális ez az új design. egy kalap szar. tiszta csicsa site lett az sgbõl is. visza a régit!!!!

mindenesetre melegseggel tolti el a szivemet<#gonosz3>
johogy azoknak a velemenyere szarnak akik nap mint nap hasznaljak az oldalt..szep<#eljen>
Kaszi46
😮 mondjuk nem mondom hogy meglepõdtem ezen a mentalitáson.😞

*Posse*T.W.D*

Szerintem nem kellene az oldal aljára ismételten a felsõ menüsor. IMHO.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ez most hibának számít, ha én most a hsz-em végére beteszek valami makrót, és attól az aláírásom is trükközik???😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sadist
Ja, hogy új ablakba nyitja :| Akkor javascript bukó.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist

De így csak egy kattintás elég lenne.

Amúgy tesztelgettem kicsit ezt a kódot, és rájöttem, hogy akár másik topicból is képes megjeleníteni hozzászólást.
Tehát akár azt is meg lehetne csinálni, hogy másik topicból is lehessen.

PL:#12345
Evogordon
Csak még kell hozzá csinálnom egy logót 😊

Evogordon
Nekem nagyon de nagyon bejön ez az újítás 😊

precision
nem akarok Offolni, de sztem St -t a fórumozók nyavajgása nem érdekli...
ha a véleményünk nem érdekelné, akkor ez a topik sem létezni
nade hanyagoljuk az offot srácok...

Bazinga!

ProGabe
azt a designra értette szerintem,nem az ilyen jó kis ötletekre,mert ez pl az

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LOL St egy kicsit lejjebb már kifejtette, mennyire érdekli a fórumozók véleménye...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Dying Soul
De ha beírod alulra a keresõbe, behozza.

Van egy ötletem.
Szerintem kéne egy olyan bbcode tag, hogy pl #12345, és megjelenne a helyén egy link, amire ha rákattintunk, akkor megjelenne a megadott hozzászólás, úgy mint a "Válasz 'Valaki' üzenetére (#12345)" linkre kattintva.

Ez az ötlet Dying Soul #12577-es hozzászólásáról jutott eszembe, mert hivatkozik egy hsz-re, de nem arra a hsz-re válaszolt, szóval manuálisan kell visszakeresni az általa hivatkozott hozzászólásra.
Mivel a kód már meg van írva a "Válasz 'Valaki' üzenetére (#12345)" használatához, szerintem egyszerûen meg lehetne csinálni.
modellmaker
😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

precision
igen 😊

Bazinga!

modellmaker
diszkriminálsz? 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

precision
Nem lehetne nem szerinti fejlécszín korlátozás? Gondolok itt a divatmeleg "csakazértis rózsaszín fejlécem van bibibí" arcokra... 😊

Bazinga!

Dying Soul
Nehezebb ezentúl logót csinálni, fújsg.<#idiota>

A helyzet az, hogy tegnap este tizegyenkor még komolyan aggódtam, mert alig fikázta valaki a dizájnt. Eddig minden váltásnál csak negatívum jött, és nem jó ómen, ha most nincs ilyen - de már õszintén kezdek megnyugodni 😊

Dying Soul
Csak egy igent-nemet légyszi:

hát a képek linkjének átírása nem kéne 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

TommyC
jaja...egyesek a saját fórumszíneket akarják váltogatni...

dixitque deus fiat lux

TommyC
De különben ne értd félre =)
én nem támadlak!Mindennek megvan a maga szépsége, valószínûleg ennek is,és biztos h idõ után elfogadják az emberek hiszen mit tehetnének...
..csak kérdeztem, de különben igazad van a fejlõdésnek ára van...

dixitque deus fiat lux

modellmaker
eredetileg ez nem egy fórum. hanem egy hírmagazin. csak belefér még egy fórum rész is.

Met
St. Ha megnézek egy privit és rányomok a válasz gombra akkor feljön egy új válasz ablak és a hátsó meg elszürkül, ez szép meg jó, csak ha visszakattintok (pl. hogy megnézzek valamit) akkor eltûnik a félig megírt válasz. Ezt ki lehet venni ?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

TommyC
Nem a forumozóknak van a fórum?...

dixitque deus fiat lux

St
Most komolyan azt gondolod érdekel a fórumozók véleménye? Ha így lenne megmutattam volna felrakás elõtt...

Minden csoda 3 napig tart. Túl vagyunk már pár dizájváltáson 8 év alatt, eddig mind "szar" volt az elsõ héten, pár év múlva a következõ dizájnváltáskor meg ezt fogjátok visszasírni. Ilyen ez.

Biztos, hogy sok kisgyereknek rossz a régitõl megválni, hiszen olyan régóta fent volt, hogy ezen tanult meg még olvasni is. De hiába, ilyen az élet, a fejlõdésnek ára van, akinek nem tetszik...
Tényleg St! Légyszi legalább tedd vissza a régi SG logót valahova..
Meg ha lehetne fórumtémákat-színeket beállítani...
Vagy tükrözni az SG-t a régi fórumtémás motorra.. 😊 😊 és akkaor lehetne választani Beh jó is lenne...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

TommyC
Sziasztok.
Sztem jó ötlet lenne egy szavazást indítani az új designról, azért, hogy lássuk hogy is állunk igazából...

dixitque deus fiat lux

nf1
nem tudom hogy itt lehet-e hibát jelenteni, ha nem akkor bocsi.
a logómûhelyben pár hsz összekeveredett
kép:

Cache ürítés után se jó.