Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
köszi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem akarok semmit fikazni, igazabol nekem altalaban tok8 a dizajn, soha nem is nagyon foglalkoztam vele, ezzel a mostanival sincs gondom.
De ez a mostani nagyon vilagos, halvanykek hatter mindenhol, 2 perc utan az oruletbe kerget, jojozik a szemem tole szo szerint.
Konyorgom mondjatok vlmi beallitasi lehetoseget ahol at tudnam ezt szerkeszteni, szinte akarmilyen szinre (csak halvanyrozzaszint ne mondjuk), mert sok eve napi sg foum olvaso vagyok vagyok, de ha sokaig ezt kell neznem vagy masik dorum, honlap, vagy neha a copy-paste jegyzettombbe olvasgatas lesz, tenyleg iszonyuan zavar vlmiert a hatter.
Kicsit kb olyan mintha a nok lapja, melyik a legjobb pelenka reszlegenel lennek. :p
Fizetek erte vip tagsagot, barmit, csak valtoztatni tudjam ezt a hatterszint pls. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Amúgy ez nem a dizájnváltás óta van, és csak kérdeztem hogy nem lehet-e beállítani vagy valami, lehet, hogy valami parancsot kellene ott módosítani de nem csak én vagyok így😊)
Nem baj, annyira nem lényeges ez, akkor nem írok a csetbe, én nagyon nyugis fórumozó vagyok, velem lehet beszéni, és nekem amúgy nagyon jó így az sg, tetszik😊)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Akkor errõl a kérdésrõl ennyit...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Többször van, hogy írnak ott nekem, de nem tudok visszaválaszolni, és azt hiszi, hogy bunkó vagyok, vagy haragszom esetleg😄
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
johogy azoknak a velemenyere szarnak akik nap mint nap hasznaljak az oldalt..szep<#eljen>#eljen>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amúgy tesztelgettem kicsit ezt a kódot, és rájöttem, hogy akár másik topicból is képes megjeleníteni hozzászólást.
Tehát akár azt is meg lehetne csinálni, hogy másik topicból is lehessen.
PL:
ha a véleményünk nem érdekelné, akkor ez a topik sem létezni
nade hanyagoljuk az offot srácok...
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Szerintem kéne egy olyan bbcode tag, hogy pl
Ez az ötlet Dying Soul #12577-es hozzászólásáról jutott eszembe, mert hivatkozik egy hsz-re, de nem arra a hsz-re válaszolt, szóval manuálisan kell visszakeresni az általa hivatkozott hozzászólásra.
Mivel a kód már meg van írva a "Válasz 'Valaki' üzenetére (#12345)" használatához, szerintem egyszerûen meg lehetne csinálni.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Bazinga!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
én nem támadlak!Mindennek megvan a maga szépsége, valószínûleg ennek is,és biztos h idõ után elfogadják az emberek hiszen mit tehetnének...
..csak kérdeztem, de különben igazad van a fejlõdésnek ára van...
dixitque deus fiat lux
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Minden csoda 3 napig tart. Túl vagyunk már pár dizájváltáson 8 év alatt, eddig mind "szar" volt az elsõ héten, pár év múlva a következõ dizájnváltáskor meg ezt fogjátok visszasírni. Ilyen ez.
Biztos, hogy sok kisgyereknek rossz a régitõl megválni, hiszen olyan régóta fent volt, hogy ezen tanult meg még olvasni is. De hiába, ilyen az élet, a fejlõdésnek ára van, akinek nem tetszik...
Meg ha lehetne fórumtémákat-színeket beállítani...
Vagy tükrözni az SG-t a régi fórumtémás motorra.. 😊 😊 és akkaor lehetne választani Beh jó is lenne...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Sztem jó ötlet lenne egy szavazást indítani az új designról, azért, hogy lássuk hogy is állunk igazából...
dixitque deus fiat lux
a logómûhelyben pár hsz összekeveredett
kép: