27328
-
#15442 Azt nem lehetne megoldani, hogy ne lehessen topikot rombolni? Gondolok ilyenkor azokra a hozzászólásokra, amikor kilóméterekre kilóg a szöveg az ablakból vagy ugyanez csak függőlegesen. -
n3whous3 #15441 Am meg mi van tényleg a keresővel? Elvileg jó volt, aztán panaszkodtak, hogy mégiscsak szar, most meg már megint elérhetetlen :D -
n3whous3 #15440 Már rég ien. Am meg az is lehet, hogy valaki beleírt és törölte/törölték a hsz-t. -
#15439 Ma bejelentkeztem, favtopikoknál szokás szerint pár új üzenet, megnéztem őket, kiderült hogy tegnap ezeket már réges régen elolvastam, ennek ellenére mégis új üzenetnek tekinti
wtf? -
n3whous3 #15438 Nemhanem: elküldöd, először végrehajtja azt mondjuk a szeró az elküldött adatodra, hogy beírja pl egy cachebe hogy mit írtál, hogy még 1x ne írd be. Aztán pedig behal épp és nem menti le a topikba a postodat meg mondjuk nem is responseol. Így nem tudod még 1x beírni, de nem is marad bent. -
#15437 sok újreg idióta már elcseszte az egész hangulatot ott :S -
Bala10 #15436 ilyennel én is találkoztam nemrég. -
#15435 szsvsz a gumi már sehol sincs a régi fényéhez képest, ergo már nem pörög annyira mint régen, 3-4 éve -
#15434 már megint mi a baj a gumival? -
#15433 mostanába fura dolgok történnek
birom a hsz-t, elküldöm, böngésző tépelődik, majd oldla nem található hibával megáll, visszalépek, frissítem az oldalt, hsz sehol
bemásolom újra (mert előtte kimásoltam, biztos ami biztos) erre közli, hogy aazonos üzenet nem küldhető kétszer, frissítés, hsz sehol
javasciptel oldajátok meg a frissen beirt hsz megjelenítését, mig az oldalfriissítés a szerverről hívja le az adatokat? -
#15432 az üzenő keret környékén ki lehetne írni, hogy kinek válaszolok éppen. Már ha pl a válasz módosítása esetén ez módosítható, mert akkor jó lenne. Párszor már fordult elő, hogy a szöveg maradt volna, csak nem annak válaszoltam, akinek akartam -
n3whous3 #15431 Nekem van egy ötletem. Az "értelmes" gumi topikokat valahogy rakjuk át egy másik kategóriába (leglátogatottabbak közül ki lehetne válogatni, vagy lehetne jelentkezni meghagyásra) És ha kész ez a procedúra, akkor 4chan módra kéne egy pár oldalas üzenőfalat csinálni a gumitopikból... Így lehetne hova szemetelni a sok szart úgy, hogy még csak nem is telne a fórum. -
Bala10 #15430 ! -
#15429 válság van a szervereknél is... ? :)
mostanság megszaporodtak az időszakok, mikor nem elérhető az SG, időtullépés, ilyesmik.
[csak érdeklődik]
vagy a kamionszimulátor topikok okoznak problémát ? -
Bala10 #15428 már lehetne -
#15427 És lesz is belőle valami?! -
#15426 na de kell ilyen! legyen ok? htx Sg -
#15425 mennyiszer leírtad már... :P -
Bala10 #15424 hmm... ezt nem tudom, de ha akarod, akkor: ezt is mennyiszer leírtuk már...
-
#15423 Ez nem bug, hanem feature. -
#15422 Nekem is volt ilyen!:D -
#15421 Mostanság egyre gyakrabban vannak hibák a chattel
újabban kedvelt brahija, hogy a chatablak helyére reklám kerül, a chat pedig a reklám helyén van :D -
ldavid #15420 nem lehetne a galériában a PNG képeket feltölthetővé tenni?
a fórumos képfeltöltésnél is lehet -
#15419 ezt is? #15414 -
Bala10 #15418 ezt már mennyiszer leírtuk... -
n3whous3 #15417 Erről meg nekem az jutott az eszembe, hogy az ugrás az utolsó üzenet gomb ne csak lapozzon, hanem tényleg ugorjon a végére az üzenetsornak, tehát ha 2-3 oldal is megtelt azóta, akkor is működjön. -
Cat 02 #15416 Nem feltétlen, saját topikba, vagy a cucc topikjába valaki szépen megkéri h kattintsanak rá, az teljesen korrekt, akkor már a href, tinyurl, meg hasonlókat kéne... bár azok szintén lehetnek hasznosak :D -
#15415 St!
Tekintettel a mostanság divatos hack, maffiozó, gladiatus stb lopkodós linkekre, be lehet építeni az url beszúrásához, vagy magához az üzenetküldéshez egy figyelőt, ami ha az adott szöveget/url-t érzékeli, el se küldi az üzenetet, vagy mégjobb, azonnali banánban részesíti az illetőt?
ugyanezt lehetne alkalmazni href linkekre is... -
#15414 Végre megnyílt.
Nekem olyan ötletem lenne (vagy már volt), ha ez megvalósítható, hogy a hozzászólásainkra a válaszoló üzeneteket (válasz gomb) külön kijelezné akár a főoldalon, és közvetlenül odaugorna egy kattintásra. -
#15413 Úgy látom megint vacakol a kereső. -
n3whous3 #15412 Majd ha rossz leszel és megpróbálsz 60. alregeddel bejönni sg-re, akkor megérted :D -
#15411 Regisztrációkor elfogadtad a fórumszabályzatot,nem értem mi a gondod?! -
#15410 én 15 secbe is belehalok :D -
#15409 - megkötések újregeknek:
- chatre 14 napig nem írhat
- 1 hónapig 90 másodpercenként max. 1-et szólhat hozzá
- 30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába
nemtom mér halsz bele másfél perc várakozásba... -
Directorx #15408 Mi ez a biztonsági okok f@szság?
Nem azért regeltem be, hogy majd egy hónap múlva hozzászólok egy mai témához....b@aszki! -
#15407 Köszi! A fox lesz a hiba... régen exp.-et használtam és hozzá szoktam...! -
Dodo55 #15406 Mert gondolom Firefoxot használsz, és az nem enged akkora szabadságot a Javascriptnek, hogy a vágólapodba turkáljon, vagy csak nem ismeri a funkciót, de inkább az előbbi, vagy pont az előbbi miatt az utóbbi is. Érted :)
Amúgy tudomásom szerint nem lehet törölni a feltöltött képeket. -
#15405 Sziasztok!
Nem tudom hova kellene jelezni, de ha képet töltök föl, nem működik a vágólap...
Meg lenne egy kérdésem is, ha képet töltök fel, azt hogyan tudom később letörölni? -
#15404 Ez kb. annyira leterheli az usert mint a kereső használata sajnos. -
n3whous3 #15403 még a pol. topikokat is meg lehet találni, ha valaki tud linket valamelyikhez is :C:D