27328
  • ThisZip
    Azt nem lehetne megoldani, hogy ne lehessen topikot rombolni? Gondolok ilyenkor azokra a hozzászólásokra, amikor kilóméterekre kilóg a szöveg az ablakból vagy ugyanez csak függőlegesen.
  • n3whous3
    Am meg mi van tényleg a keresővel? Elvileg jó volt, aztán panaszkodtak, hogy mégiscsak szar, most meg már megint elérhetetlen :D
  • n3whous3
    Már rég ien. Am meg az is lehet, hogy valaki beleírt és törölte/törölték a hsz-t.
  • Fabio Capello
    Ma bejelentkeztem, favtopikoknál szokás szerint pár új üzenet, megnéztem őket, kiderült hogy tegnap ezeket már réges régen elolvastam, ennek ellenére mégis új üzenetnek tekinti

wtf?
  • n3whous3
    Nemhanem: elküldöd, először végrehajtja azt mondjuk a szeró az elküldött adatodra, hogy beírja pl egy cachebe hogy mit írtál, hogy még 1x ne írd be. Aztán pedig behal épp és nem menti le a topikba a postodat meg mondjuk nem is responseol. Így nem tudod még 1x beírni, de nem is marad bent.
  • SLICK
    sok újreg idióta már elcseszte az egész hangulatot ott :S
  • Bala10
    ilyennel én is találkoztam nemrég.
  • Mike at home
    szsvsz a gumi már sehol sincs a régi fényéhez képest, ergo már nem pörög annyira mint régen, 3-4 éve
  • Mike at home
    már megint mi a baj a gumival?
  • Mike at home
    mostanába fura dolgok történnek

birom a hsz-t, elküldöm, böngésző tépelődik, majd oldla nem található hibával megáll, visszalépek, frissítem az oldalt, hsz sehol
    bemásolom újra (mert előtte kimásoltam, biztos ami biztos) erre közli, hogy aazonos üzenet nem küldhető kétszer, frissítés, hsz sehol

javasciptel oldajátok meg a frissen beirt hsz megjelenítését, mig az oldalfriissítés a szerverről hívja le az adatokat?
  • RelakS
    az üzenő keret környékén ki lehetne írni, hogy kinek válaszolok éppen. Már ha pl a válasz módosítása esetén ez módosítható, mert akkor jó lenne. Párszor már fordult elő, hogy a szöveg maradt volna, csak nem annak válaszoltam, akinek akartam
  • n3whous3
    Nekem van egy ötletem. Az "értelmes" gumi topikokat valahogy rakjuk át egy másik kategóriába (leglátogatottabbak közül ki lehetne válogatni, vagy lehetne jelentkezni meghagyásra) És ha kész ez a procedúra, akkor 4chan módra kéne egy pár oldalas üzenőfalat csinálni a gumitopikból... Így lehetne hova szemetelni a sok szart úgy, hogy még csak nem is telne a fórum.
  • Bala10
    !
  • bertino
    válság van a szervereknél is... ? :)

mostanság megszaporodtak az időszakok, mikor nem elérhető az SG, időtullépés, ilyesmik.

[csak érdeklődik]

vagy a kamionszimulátor topikok okoznak problémát ?
  • Bala10
    már lehetne
  • Scottt
    És lesz is belőle valami?!
  • Aquir
    na de kell ilyen! legyen ok? htx Sg
  • Aquir
    mennyiszer leírtad már... :P
  • Bala10
    hmm... ezt nem tudom, de ha akarod, akkor: ezt is mennyiszer leírtuk már...

• Sadist
    Ez nem bug, hanem feature.
  • Máté94
    Nekem is volt ilyen!:D
  • Fabio Capello
    Mostanság egyre gyakrabban vannak hibák a chattel

újabban kedvelt brahija, hogy a chatablak helyére reklám kerül, a chat pedig a reklám helyén van :D
  • ldavid
    nem lehetne a galériában a PNG képeket feltölthetővé tenni?
    a fórumos képfeltöltésnél is lehet
  • Aquir
    ezt is? #15414
  • Bala10
    ezt már mennyiszer leírtuk...
  • n3whous3
    Erről meg nekem az jutott az eszembe, hogy az ugrás az utolsó üzenet gomb ne csak lapozzon, hanem tényleg ugorjon a végére az üzenetsornak, tehát ha 2-3 oldal is megtelt azóta, akkor is működjön.
  • Cat 02 #15416
    Nem feltétlen, saját topikba, vagy a cucc topikjába valaki szépen megkéri h kattintsanak rá, az teljesen korrekt, akkor már a href, tinyurl, meg hasonlókat kéne... bár azok szintén lehetnek hasznosak :D
  • Fabio Capello
    St!

Tekintettel a mostanság divatos hack, maffiozó, gladiatus stb lopkodós linkekre, be lehet építeni az url beszúrásához, vagy magához az üzenetküldéshez egy figyelőt, ami ha az adott szöveget/url-t érzékeli, el se küldi az üzenetet, vagy mégjobb, azonnali banánban részesíti az illetőt?

ugyanezt lehetne alkalmazni href linkekre is...
  • Aquir
    Végre megnyílt.

Nekem olyan ötletem lenne (vagy már volt), ha ez megvalósítható, hogy a hozzászólásainkra a válaszoló üzeneteket (válasz gomb) külön kijelezné akár a főoldalon, és közvetlenül odaugorna egy kattintásra.
  • akyyy
    Úgy látom megint vacakol a kereső.
  • n3whous3
    Majd ha rossz leszel és megpróbálsz 60. alregeddel bejönni sg-re, akkor megérted :D
  • SHADOWEYES7
    Regisztrációkor elfogadtad a fórumszabályzatot,nem értem mi a gondod?!
  • NeverwinterKING
    én 15 secbe is belehalok :D
  • Fabio Capello
    - megkötések újregeknek:
    - chatre 14 napig nem írhat
    - 1 hónapig 90 másodpercenként max. 1-et szólhat hozzá
    - 30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába

nemtom mér halsz bele másfél perc várakozásba...
  • Directorx
    Mi ez a biztonsági okok f@szság?
    Nem azért regeltem be, hogy majd egy hónap múlva hozzászólok egy mai témához....b@aszki!
  • sztoncsi
    Köszi! A fox lesz a hiba... régen exp.-et használtam és hozzá szoktam...!
  • Dodo55
    Mert gondolom Firefoxot használsz, és az nem enged akkora szabadságot a Javascriptnek, hogy a vágólapodba turkáljon, vagy csak nem ismeri a funkciót, de inkább az előbbi, vagy pont az előbbi miatt az utóbbi is. Érted :)

Amúgy tudomásom szerint nem lehet törölni a feltöltött képeket.
  • sztoncsi
    Sziasztok!

Nem tudom hova kellene jelezni, de ha képet töltök föl, nem működik a vágólap...

Meg lenne egy kérdésem is, ha képet töltök fel, azt hogyan tudom később letörölni?
  • Lullaby
    Ez kb. annyira leterheli az usert mint a kereső használata sajnos.
  • n3whous3
    még a pol. topikokat is meg lehet találni, ha valaki tud linket valamelyikhez is :C:D