Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Ez speciel igaz O_o Régen pedig ment:

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hmuda
Animált gif-eket nekem se enged feltölteni.

Ezt minden további nélkül felvette, de mikor ezt -> megpróbáltam újra felrakni, akkor a sikeres feltöltés képernyõ helyett csak egy "1"-es jött be és nem jelent meg a feltöltött képek között. Egyelõre kénytelen vagyok a már meglévõ animált gifekbõl gazdálkodni.

A "kép feltöltés(e)" opció elfogadja õket, de azt nem szeretem mert onnan nem lehet törölni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gladiator
Ami nem tetszik az a keresésben, hogy eddig ki lehetett választani, hogy hol keressen, most viszont be kell lépni arra a részre, ahol keresni akarunk.

ie 1 es png bõl 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

RelakS
28 szín van benne, max 50 lehet, ha 1 pixel széles. Minek is a 24 bit? 😊 Egyébként is a 256 színbe bármelyik truecolor szín elfér. Egyébként közelrõl megnézve ez inkább 16 bites átmenet...
Na, de ez már kezd off lenni, és a változások napló még mindig nem mûxik 😊

ad1 azért a 24bit-hez ragaszkodnék 😊
ad2 jogos, én is egy 1px széles gradienst csináltam volna, vizszintes elosztással.
Engem speciel hidegen hagy, csak firefoxot használok.
Dying Soul
IE egy béna böngészõ. Aki nem látja be, buta. Aki lusta letölteni egy böngészõt, (mert IE-t még ezt a szintet sem üti meg) az szintén.
Csak szimplán ki kell írni a weblapok aljára, hogy a legjobb hatást melyik böngészõ nyújta. Onnantól kezdve reklamálhat, hogy nem szép.

RelakS
Ráadásul ehhez az egyszerû cucchoz ad1: elég lett volna .gif is, ad2: elég lett volna egyetlen pixel széles kép is 😊
--------

ivjoe: Nincs fent az ie7? 😄
Tényleg, ha valakinek megvan az ie7 béta, nézze már meg vele az oldalt 😊

ivjoe
Mindenki ezzel szív. :C

Well, hamarosan itt az IE7, ha arra nem lett tesztelve a design, lehetnek még kellemetlenségek. 😄
Ez igy van. Az IE rosszul jeleníti meg a PNG-ket, csak úgy alapból is.
Eddig minden grafikai munkánál küzdöttem ezzel, hogy megcsináltam a weboldalt Firefox alatt tesztelve, utána betöltöttem IE-be, és valami hihetetlen igénytelenség fogadott... egy csomó szín árnyalatot elbasz, nem beszélve arról, hogy a PNG transparencyt sem tudja megjeleníteni.
nf1

RelakS
Akkor ez mi?

.gif a saját galériámból. Egyébként azt mutatja, hogy az ie valamiért rosszul jeleníti meg a fejléc png-jét.
Ez a 27-es fejlécszín:
narancs: Firefox fejléc
sötétnarancs: firefox letöltés után
sötétkék: IE letöltés után
kék: IE fejléc

akyyy
van egy hiba, néha az aláírások nagybetûsökké válnak, néha szinessé, kicsit zavaró😄 de poénos😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hmmm eddig 1 fórumot ismertem ami design váltás miatt lett "rosszabb" remélem nem ez lesz a 2.
de mondjuk hogyha a HIBÁKAT javítanák és nem csili viliznék jobb is lenne ^^

ProGabe
hogy te élhess(bocs nem hagyhattam ki)

gif feltöltés a galériába még mindig nem jó!bocs ha idegesítõ hogy mindig beírom miközben már rajta vagytok a témán

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ÉN már lebetegedtem ettõl az új designtõl..
Nem lehetne vissza a régit?
Az olyan jó is volt.
Miért kell a jóknak meghalniuk?
Met
mármint a galériában tárolt bannerek?
át kell írni a kódot és megint lesznek 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DjDano
szerintem meg arról kéne szavazás vagy ötleteket gyûjteni, hogy mivel lehetne még jobbá/szebbé tenni az új dizájnt, amugy a réginél nagyságrendekkel szebb, bár még mindig elég konzervatív.. tehát "pofozni" még lehetne rajta

RaZoK
Aha.
Jó.
Figyelmetlen voltam...ittvagyok már egy éve de még mindig lusta vagyok visszaolvasni, és ez elég sûrûn elõfordul, fõleg ha nehéz napom volt.
(#12570)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Hmuda
Extra: Megoldható, hogy 800 legyen az átméretezett képek szélessége és ne legyen olyan vastag a keret? Jobban illeszkednének az üzenetekbe.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

RaZoK
Rosszul értelmezted a kérdést. Én kíváncsi lettem volna a szavazás kimenetelére.
Amúgy nekem semmi gondom sincs a jelenlegivel. (Nem kell leharapni a fejem csak egy ötlet volt.)
Inkább erre várnék választ: #12635

St
nem lehetsz olyan hülye, hogy ezt komolyan gondolod.
RaZoK
hello
nem azért javasoltam a szavazást, hogy cseréljük vissza a régit.

Amse
A többségnek még meg kell szokni szóval ez a szavazás 1 hónap múlva talán aktuális lesz, de addig szerintem fölösleges.

Dying Soul
Értelme nincs, ez marad.

RaZoK
Javasolnék egy kis szavazást...hogy kinek mi a véleménye.
Jobb e ez mint a régi..csak kíváncsiság képpen...

RelakS
Fent a változások napló nem üzemel

Amse
Azt nem lehet megoldani, hogy firefox és ie alatt ugyanolyan színûnek lássák az emberek a fejlécet?
(ie-n sötétebb picit és a logo-k nem passzolnak hozzá, ha az ember ff-bõl másolta a színt)

Amse
St!
Írtam egy privátot a bannercserékkel kapcsolatban, légyszíves olvasd el.
Thx!

RaZoK
Hello

Az új design miatt: Lesz e 2006-os SG kreatív tervezõ pályázat?

mérpont ekkora vaze ? xD

megvanank csak más a linkjük

Smithwarden
Igy van.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Loál János
Mondjuk érdekes lenne, ha még TFT-nél is kifolyna a szemed.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Mike
igen, rájöttem hogyan kell, köszi szépen!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

próbáld ki..
Sadist
de

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mike
régebben egy-egy válasz xy üzenetére kattintva vissza lehetett követni az egész beszélgetést.
erre most is van lehetõség? vagy csak az aktuális elõzményt lehet már megnézni? (vagyis az elõzmény elõzményét már nem)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sadist
Egy javaslat: Fõoldalon a híreknél a fejlécekre kattintva is el lehessen jutni a különbözõ témák fõoldalára, ne csak a legfölsõ menüsorból.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Smithwarden
Samsung 930BF, 1280*1024, 4ms, 75hz (maximalis frissites).

Elarulom semmi gondom nincs 10+ oran keresztul a monitor elott, villodzo fenyeknel, stbnel sem.

Maga a szin nem tetszett es zavart valamiert, az "eltunyultsag", "hiszti" es "szegyen", hogy normalisan leirtam mi a problemam es megkerdeztem van-e lehetoseg ennek a valtoztatasara es kaptam is segitseget, ezutan megkoszontem azt.

Nalad vlmi eleg komoly szemelyisegbeli problema lehet ha igy latod a dolgokat es egybol fikazod az embereket, vagy csak nagyon raersz es nincs jobb dolgod, amiben nagyobb oromot lelj.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

St!
Az ezekben a hozzászólásokban leírt ötletemre válaszolj plz, mert szerintem jó ötlet, és viszonlag könnyen megvalósítható szerintem, mert csak 1 új bbcode tag-et kéne betenni, a kód többi része már meg van írva.

Például ebben a hozzászólásban is jól jött volna az ötletem használata.
RelakS
"elvitte a kiscica"

ÁÁÁ!!! Mit ittál?! Én is kérek 😊

Egyéként meg milyen világos cuccról volt szó, ami bugzik fekete háttérrel? Az én kék hátteremmel semmi gond

t0mmy
nem mûxik a változások naplója...

Kaszi46
Köszönjük a háttér megváltoztatásának lehetõségét!
Amúgy én már egyre kevésbé lepõdök meg amikor sg-re jövök, magyarán kezdem megszokni az új design-t. 😛 Mondjuk nekem nem is volt különösebb problémám vele.

*Posse*T.W.D*

t0mmy
eszméletlen ez a szemkifolyós hiszti... amikor 50Hzen meg a TVk nagytöbbsége még mindig és azt bambulja a sok kocka monitor fejû gyerek akkor nincs hiszti...
akkor folyt ki az emberek szeme amikor a monitorok 60 hzen rezegtek!
pfff szégyen hogy ilyen eltunyult emberek dumálnak mindenre!

Sir Quno Jedi
St, nem lehetne-e a hzsz.-ek mögött levõ háttér színét is változtatni, illetve a hzsz.-ek alap fontját/színét? Ha makróból megváltoztatja az okostojás, az oké, de az alapbeállítás jó lenne változtathatóra?! Mindenkinek más fontméret és szín felel meg (/me pl. meglehetõsen rövidlátó, ahogy egy elnyomó rendszer hangjához illik).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Punker
a galériákból eltünt bannerek elõkerülnek még?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
elvitte a kiscica (átalakítás alatt)
ivjoe
Jaértem, ez feature! :C