Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
hogy te élhess(bocs nem hagyhattam ki)

gif feltöltés a galériába még mindig nem jó!bocs ha idegesítõ hogy mindig beírom miközben már rajta vagytok a témán

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ÉN már lebetegedtem ettõl az új designtõl..
Nem lehetne vissza a régit?
Az olyan jó is volt.
Miért kell a jóknak meghalniuk?
Met
mármint a galériában tárolt bannerek?
át kell írni a kódot és megint lesznek 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DjDano
szerintem meg arról kéne szavazás vagy ötleteket gyûjteni, hogy mivel lehetne még jobbá/szebbé tenni az új dizájnt, amugy a réginél nagyságrendekkel szebb, bár még mindig elég konzervatív.. tehát "pofozni" még lehetne rajta

RaZoK
Aha.
Jó.
Figyelmetlen voltam...ittvagyok már egy éve de még mindig lusta vagyok visszaolvasni, és ez elég sûrûn elõfordul, fõleg ha nehéz napom volt.
(#12570)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Hmuda
Extra: Megoldható, hogy 800 legyen az átméretezett képek szélessége és ne legyen olyan vastag a keret? Jobban illeszkednének az üzenetekbe.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

RaZoK
Rosszul értelmezted a kérdést. Én kíváncsi lettem volna a szavazás kimenetelére.
Amúgy nekem semmi gondom sincs a jelenlegivel. (Nem kell leharapni a fejem csak egy ötlet volt.)
Inkább erre várnék választ: #12635

St
nem lehetsz olyan hülye, hogy ezt komolyan gondolod.
RaZoK
hello
nem azért javasoltam a szavazást, hogy cseréljük vissza a régit.

Amse
A többségnek még meg kell szokni szóval ez a szavazás 1 hónap múlva talán aktuális lesz, de addig szerintem fölösleges.

Dying Soul
Értelme nincs, ez marad.

RaZoK
Javasolnék egy kis szavazást...hogy kinek mi a véleménye.
Jobb e ez mint a régi..csak kíváncsiság képpen...

RelakS
Fent a változások napló nem üzemel

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Amse
Azt nem lehet megoldani, hogy firefox és ie alatt ugyanolyan színûnek lássák az emberek a fejlécet?
(ie-n sötétebb picit és a logo-k nem passzolnak hozzá, ha az ember ff-bõl másolta a színt)

Amse
St!
Írtam egy privátot a bannercserékkel kapcsolatban, légyszíves olvasd el.
Thx!

RaZoK
Hello

Az új design miatt: Lesz e 2006-os SG kreatív tervezõ pályázat?

mérpont ekkora vaze ? xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

megvanank csak más a linkjük

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Smithwarden
Igy van.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Loál János
Mondjuk érdekes lenne, ha még TFT-nél is kifolyna a szemed.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Mike
igen, rájöttem hogyan kell, köszi szépen!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

próbáld ki..
Sadist
de

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mike
régebben egy-egy válasz xy üzenetére kattintva vissza lehetett követni az egész beszélgetést.
erre most is van lehetõség? vagy csak az aktuális elõzményt lehet már megnézni? (vagyis az elõzmény elõzményét már nem)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sadist
Egy javaslat: Fõoldalon a híreknél a fejlécekre kattintva is el lehessen jutni a különbözõ témák fõoldalára, ne csak a legfölsõ menüsorból.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Smithwarden
Samsung 930BF, 1280*1024, 4ms, 75hz (maximalis frissites).

Elarulom semmi gondom nincs 10+ oran keresztul a monitor elott, villodzo fenyeknel, stbnel sem.

Maga a szin nem tetszett es zavart valamiert, az "eltunyultsag", "hiszti" es "szegyen", hogy normalisan leirtam mi a problemam es megkerdeztem van-e lehetoseg ennek a valtoztatasara es kaptam is segitseget, ezutan megkoszontem azt.

Nalad vlmi eleg komoly szemelyisegbeli problema lehet ha igy latod a dolgokat es egybol fikazod az embereket, vagy csak nagyon raersz es nincs jobb dolgod, amiben nagyobb oromot lelj.

St!
Az ezekben a hozzászólásokban leírt ötletemre válaszolj plz, mert szerintem jó ötlet, és viszonlag könnyen megvalósítható szerintem, mert csak 1 új bbcode tag-et kéne betenni, a kód többi része már meg van írva.

Például ebben a hozzászólásban is jól jött volna az ötletem használata.
RelakS
"elvitte a kiscica"

ÁÁÁ!!! Mit ittál?! Én is kérek 😊

Egyéként meg milyen világos cuccról volt szó, ami bugzik fekete háttérrel? Az én kék hátteremmel semmi gond

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

t0mmy
nem mûxik a változások naplója...

Kaszi46
Köszönjük a háttér megváltoztatásának lehetõségét!
Amúgy én már egyre kevésbé lepõdök meg amikor sg-re jövök, magyarán kezdem megszokni az új design-t. 😛 Mondjuk nekem nem is volt különösebb problémám vele.

*Posse*T.W.D*

t0mmy
eszméletlen ez a szemkifolyós hiszti... amikor 50Hzen meg a TVk nagytöbbsége még mindig és azt bambulja a sok kocka monitor fejû gyerek akkor nincs hiszti...
akkor folyt ki az emberek szeme amikor a monitorok 60 hzen rezegtek!
pfff szégyen hogy ilyen eltunyult emberek dumálnak mindenre!

Sir Quno Jedi
St, nem lehetne-e a hzsz.-ek mögött levõ háttér színét is változtatni, illetve a hzsz.-ek alap fontját/színét? Ha makróból megváltoztatja az okostojás, az oké, de az alapbeállítás jó lenne változtathatóra?! Mindenkinek más fontméret és szín felel meg (/me pl. meglehetõsen rövidlátó, ahogy egy elnyomó rendszer hangjához illik).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Punker
a galériákból eltünt bannerek elõkerülnek még?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
elvitte a kiscica (átalakítás alatt)
ivjoe
Jaértem, ez feature! :C
Sadist
Akadálymentes SG hová lett? No nem mintha szükségem volna rá, csak kíváncsiságból.

"akinek ez kell viselje el, vagy húzzon máshova." <#idiota>
St
ez nem bug. a fejlécet nem fekete háttérhez terveztük. akinek ez kell viselje el, vagy húzzon máshova.
ivjoe
És ez csak nekem bugos? Gondolok itt a fejléc "szaggatott" élére ill. a fejléc fölötti világos színû téglalapra. :C
Smithwarden
Most talaltam meg, lehet elotte is ott volt csak vaksi voltam, sry es koszi nagyon. 😊

DJ Skyline
köszi!

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

köszi

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punker
köszönjük.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
beállításokhoz visszakerült a háttérszín csere, csak hogy ki ne follyon a szemetek...
Smithwarden
*forum
-vagyok :p

Smithwarden
Hi

Nem akarok semmit fikazni, igazabol nekem altalaban tok8 a dizajn, soha nem is nagyon foglalkoztam vele, ezzel a mostanival sincs gondom.
De ez a mostani nagyon vilagos, halvanykek hatter mindenhol, 2 perc utan az oruletbe kerget, jojozik a szemem tole szo szerint.

Konyorgom mondjatok vlmi beallitasi lehetoseget ahol at tudnam ezt szerkeszteni, szinte akarmilyen szinre (csak halvanyrozzaszint ne mondjuk), mert sok eve napi sg foum olvaso vagyok vagyok, de ha sokaig ezt kell neznem vagy masik dorum, honlap, vagy neha a copy-paste jegyzettombbe olvasgatas lesz, tenyleg iszonyuan zavar vlmiert a hatter.
Kicsit kb olyan mintha a nok lapja, melyik a legjobb pelenka reszlegenel lennek. :p

Fizetek erte vip tagsagot, barmit, csak valtoztatni tudjam ezt a hatterszint pls. :p

bogyoka
sajnos azt utálom, nemtom miért, bár a honlap szerkesztéshez sem nem jó az😊)
Amúgy ez nem a dizájnváltás óta van, és csak kérdeztem hogy nem lehet-e beállítani vagy valami, lehet, hogy valami parancsot kellene ott módosítani de nem csak én vagyok így😊)

Nem baj, annyira nem lényeges ez, akkor nem írok a csetbe, én nagyon nyugis fórumozó vagyok, velem lehet beszéni, és nekem amúgy nagyon jó így az sg, tetszik😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Na igen. Ez jó érzés volt. Ez is egy hozzállás. <#szomoru1>
Akkor errõl a kérdésrõl ennyit...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DJ Bee18
használj Firefoxot 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

St
köszi, javítva