Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gif feltöltés a galériába még mindig nem jó!bocs ha idegesítõ hogy mindig beírom miközben már rajta vagytok a témán
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem lehetne vissza a régit?
Az olyan jó is volt.
Miért kell a jóknak meghalniuk?
át kell írni a kódot és megint lesznek 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Jó.
Figyelmetlen voltam...ittvagyok már egy éve de még mindig lusta vagyok visszaolvasni, és ez elég sûrûn elõfordul, fõleg ha nehéz napom volt.
(#12570)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Amúgy nekem semmi gondom sincs a jelenlegivel. (Nem kell leharapni a fejem csak egy ötlet volt.)
Inkább erre várnék választ: #12635
nem azért javasoltam a szavazást, hogy cseréljük vissza a régit.
Jobb e ez mint a régi..csak kíváncsiság képpen...
(ie-n sötétebb picit és a logo-k nem passzolnak hozzá, ha az ember ff-bõl másolta a színt)
Az új design miatt: Lesz e 2006-os SG kreatív tervezõ pályázat?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
erre most is van lehetõség? vagy csak az aktuális elõzményt lehet már megnézni? (vagyis az elõzmény elõzményét már nem)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Elarulom semmi gondom nincs 10+ oran keresztul a monitor elott, villodzo fenyeknel, stbnel sem.
Maga a szin nem tetszett es zavart valamiert, az "eltunyultsag", "hiszti" es "szegyen", hogy normalisan leirtam mi a problemam es megkerdeztem van-e lehetoseg ennek a valtoztatasara es kaptam is segitseget, ezutan megkoszontem azt.
Nalad vlmi eleg komoly szemelyisegbeli problema lehet ha igy latod a dolgokat es egybol fikazod az embereket, vagy csak nagyon raersz es nincs jobb dolgod, amiben nagyobb oromot lelj.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Az ezekben a hozzászólásokban leírt ötletemre válaszolj plz, mert szerintem jó ötlet, és viszonlag könnyen megvalósítható szerintem, mert csak 1 új bbcode tag-et kéne betenni, a kód többi része már meg van írva.
Például ebben a hozzászólásban is jól jött volna az ötletem használata.
ÁÁÁ!!! Mit ittál?! Én is kérek 😊
Egyéként meg milyen világos cuccról volt szó, ami bugzik fekete háttérrel? Az én kék hátteremmel semmi gond
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Amúgy én már egyre kevésbé lepõdök meg amikor sg-re jövök, magyarán kezdem megszokni az új design-t. 😛 Mondjuk nekem nem is volt különösebb problémám vele.
*Posse*T.W.D*
akkor folyt ki az emberek szeme amikor a monitorok 60 hzen rezegtek!
pfff szégyen hogy ilyen eltunyult emberek dumálnak mindenre!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
köszi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem akarok semmit fikazni, igazabol nekem altalaban tok8 a dizajn, soha nem is nagyon foglalkoztam vele, ezzel a mostanival sincs gondom.
De ez a mostani nagyon vilagos, halvanykek hatter mindenhol, 2 perc utan az oruletbe kerget, jojozik a szemem tole szo szerint.
Konyorgom mondjatok vlmi beallitasi lehetoseget ahol at tudnam ezt szerkeszteni, szinte akarmilyen szinre (csak halvanyrozzaszint ne mondjuk), mert sok eve napi sg foum olvaso vagyok vagyok, de ha sokaig ezt kell neznem vagy masik dorum, honlap, vagy neha a copy-paste jegyzettombbe olvasgatas lesz, tenyleg iszonyuan zavar vlmiert a hatter.
Kicsit kb olyan mintha a nok lapja, melyik a legjobb pelenka reszlegenel lennek. :p
Fizetek erte vip tagsagot, barmit, csak valtoztatni tudjam ezt a hatterszint pls. :p
Amúgy ez nem a dizájnváltás óta van, és csak kérdeztem hogy nem lehet-e beállítani vagy valami, lehet, hogy valami parancsot kellene ott módosítani de nem csak én vagyok így😊)
Nem baj, annyira nem lényeges ez, akkor nem írok a csetbe, én nagyon nyugis fórumozó vagyok, velem lehet beszéni, és nekem amúgy nagyon jó így az sg, tetszik😊)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Akkor errõl a kérdésrõl ennyit...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...