27328
  • Sir Quno Jedi
    Van különbség egy fizetett hirdetés (ami senkit sem zavar és külső szolgáltató nyomja) és a topic-ok szereteszétbarmolása között, nemde?! Másrészt nem szeretem, ha valaki csal és kamuszöveggel irányítja nyomorult fórumozókat a saját kis egyéni faszságához, hogy nyerjen egy nagy rakás lótetvet!

Aki szpemmel és reklámoz, az megy a lecsóba!
  • ldavid
    mi a francért van az, hogy mikor elküldeném a hozzászólást egy "Az üzeneted üres!" üzenetet kapok?
    már másodszor fordult most elő, kurva idegesítő
  • Pheel
    Jelentsd, lépünk, aztán ahogy jött, úgy megy is. :-)
  • bracsek #15519
    Örülnék, ha olyan fogattatása lenne a már mindenpercesre sikerült cikkhozzászólásoknak mint a vótmá topiknyitásokénak, szerintem nem csak egyedül engem zavar, hogy minden cikk alatt elolvashatom, hogy mi lenne, ha ez a terroristák kezére kerülne :) első 2 alkalom vicces, de most már zavar, hogy mindig ez van.

• Pheel
    Mondjuk az nálam is beteszi a kaput, hogy sorban rakjuk ki a bitefightozó pistikéket a fórumról, közben meg annak a bannerje hozza a pénzt az oldal tetején...
  • polarka
    köszi
  • polarka
    Grease monkey-ba sztem lehetne ilyet írni. Lehet vki már csinált is, szal lehet érdemes volna rákeresni.
    Jó 5let. Remélem sikerrel jársz majd.
    Ha megvan, akkor pls szólj majd.
  • n3whous3
    ebből az egyik kb semmit nem ért
  • Bala10
    ez van csak

• n3whous3
    Nem tudok én semmit. Amúgy meg én is azon vagyok/voltam mostanában (csak aztán félbe maradt a dolog), hogy csináljak egy olyan firefox plugint, amivel lehetne cseten kiszűrni a hozzászólásokat. Meg ide is elmenne.
  • polarka
    Látom rajtad, h te tudsz vmit!
  • n3whous3
  • polarka
    Itt kellene kapni vmi választ is?
    Vagy vki automatikusan elolvassa és megpróbálkozik vele?
    Vagy most mi van?
  • polarka
    Akiknek az üzeneteit nem akarom látni, azok ne is jelenjenek meg.
  • polarka
    Sztem hasznos volna, ha ignorálni lehetne más felhasználók hsz.-ait. Vagyis, akik üzeneteit nem akarom látni, azok ne is jelenjenek meg.
  • sweech
    legyen kikapcsolható a profil beállításokban. bár szeritem az egész tortakipakolósdi fölösleges
  • Aquir
    és aki nem akarná ilyen nyíltan hogy tudják hm?:) ez csak egy ötlet
    bár nekem mindegy..
  • n3whous3
    Jó végülis...
  • Cat 02 #15504
    Most a csillagokat mennyivel könnyebb kiszámolni ?:)
  • Dodo55
    Ha egy táblában vannak a szülinapok a fő user adatokkal, akkor elméletileg még külön lekérdezés sem kéne, csak egy if meg egy date függvény, meg egy echo.
  • n3whous3
    most is tetű lassú a szerver, nem kell minden topikba belépéskor még azt is külön kiszámolni meg kisakkozni, hogy most akkor rakjunk-e be képet, vagy ne... Nem nagy cucc, de sok kicsi nagyon sokra megy.
  • Benny04
  • Cat 02 #15500
    Egyszerűbb lenne logo mellé berakni egy tortát :p
  • n3whous3
    talán nézd át minden nap a listát, nem olyan hosszú
  • akyyy
    Aki fel van véve nekünk barátnak, vagyis címjegyzékbe (PM), azoknak a nevét a szülinaposok listájában valahogy ki lehetne emelni. Nem mindig veszem észre egykét haver fórumozó társam szülinapját, és igy elfelejtem felköszönteni, pedig ő megtette, és ez kicsit rosszul érint:D

Bár én abban a "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy az első helyen szerepelek
  • ProGabe #15497
    automatikus ban a maffiózót linkelketőgnek, tinyurl-t és társait tiltani
  • RUMBLE ROKKEZ
    Szerintem meg semmi nem változott. Mindössze annyi történik, hogy mindig van néhány kis sírósszájú nyomorék, akik a nagy kockulásban és unalmukban már nem tudnak mit csinálni. Kritizálni a legkönnyebb mindig, de hogy alaptalanul?:o

Jó a fórum Shadow, csak így tovább. ;)
  • n3whous3
    meg a fogadtatásuk
  • Pheel
    Szerintem nem az SG változott, hanem az ide járó hangadók és az őket foglalkoztató témák lettek mások.
  • Cat 02 #15493
    Olvasd le mégegyszer.
  • SHADOWEYES7
    És?
  • DjDano
    Ez az SG egyre lezüllöttebb hely lesz moderátor sehol, sértegetés, antiszemita, rasszista aláírások, zsidózó fröcsögés stb stb. Régen minden xarért repültek a büntetőpontok, most meg átestünk a ló túlsó oldalára... Hiába most már csak a profit számít, mint a jójáték.hu-n...
  • Met
    jaja, az is kezd elszaporodni...
  • RelakS
    vagy a maffiózót inkább? :]
  • Met
    csak annyi, hogy egy pöcs állandóan ezt linkelgeti, de ha a Te alreged az akkor sorry
  • Sadist
    Mi bajod a Lena-val? :|
  • Met
    ezt a sexy-lenas linket nem lehetne tiltani alapból?
  • Pheel
    SLAP
  • Bala10
    mindegy, úgysem nézi senki.
  • htr93
    Ebben a topicban szpemelni/csevegni
    TILOS!

egyébként, nemto nagy hülyeség lenne pl az előző nap beírt szöveg mennyiségét kiírni valahova...