27328
-
#15522 Van különbség egy fizetett hirdetés (ami senkit sem zavar és külső szolgáltató nyomja) és a topic-ok szereteszétbarmolása között, nemde?! Másrészt nem szeretem, ha valaki csal és kamuszöveggel irányítja nyomorult fórumozókat a saját kis egyéni faszságához, hogy nyerjen egy nagy rakás lótetvet!
Aki szpemmel és reklámoz, az megy a lecsóba! -
ldavid #15521 mi a francért van az, hogy mikor elküldeném a hozzászólást egy "Az üzeneted üres!" üzenetet kapok?
már másodszor fordult most elő, kurva idegesítő -
#15520 Jelentsd, lépünk, aztán ahogy jött, úgy megy is. :-) -
bracsek #15519 Örülnék, ha olyan fogattatása lenne a már mindenpercesre sikerült cikkhozzászólásoknak mint a vótmá topiknyitásokénak, szerintem nem csak egyedül engem zavar, hogy minden cikk alatt elolvashatom, hogy mi lenne, ha ez a terroristák kezére kerülne :) első 2 alkalom vicces, de most már zavar, hogy mindig ez van.
-
#15518 Mondjuk az nálam is beteszi a kaput, hogy sorban rakjuk ki a bitefightozó pistikéket a fórumról, közben meg annak a bannerje hozza a pénzt az oldal tetején... -
polarka #15517 köszi -
polarka #15516 Grease monkey-ba sztem lehetne ilyet írni. Lehet vki már csinált is, szal lehet érdemes volna rákeresni.
Jó 5let. Remélem sikerrel jársz majd.
Ha megvan, akkor pls szólj majd. -
n3whous3 #15515 ebből az egyik kb semmit nem ért -
Bala10 #15514 ez van csak
-
n3whous3 #15513 Nem tudok én semmit. Amúgy meg én is azon vagyok/voltam mostanában (csak aztán félbe maradt a dolog), hogy csináljak egy olyan firefox plugint, amivel lehetne cseten kiszűrni a hozzászólásokat. Meg ide is elmenne. -
polarka #15512 Látom rajtad, h te tudsz vmit! -
n3whous3 #15511 -
polarka #15510 Itt kellene kapni vmi választ is?
Vagy vki automatikusan elolvassa és megpróbálkozik vele?
Vagy most mi van? -
polarka #15509 Akiknek az üzeneteit nem akarom látni, azok ne is jelenjenek meg. -
polarka #15508 Sztem hasznos volna, ha ignorálni lehetne más felhasználók hsz.-ait. Vagyis, akik üzeneteit nem akarom látni, azok ne is jelenjenek meg. -
#15507 legyen kikapcsolható a profil beállításokban. bár szeritem az egész tortakipakolósdi fölösleges -
#15506 és aki nem akarná ilyen nyíltan hogy tudják hm?:) ez csak egy ötlet
bár nekem mindegy.. -
n3whous3 #15505 Jó végülis... -
Cat 02 #15504 Most a csillagokat mennyivel könnyebb kiszámolni ?:) -
Dodo55 #15503 Ha egy táblában vannak a szülinapok a fő user adatokkal, akkor elméletileg még külön lekérdezés sem kéne, csak egy if meg egy date függvény, meg egy echo. -
n3whous3 #15502 most is tetű lassú a szerver, nem kell minden topikba belépéskor még azt is külön kiszámolni meg kisakkozni, hogy most akkor rakjunk-e be képet, vagy ne... Nem nagy cucc, de sok kicsi nagyon sokra megy. -
#15501 -
Cat 02 #15500 Egyszerűbb lenne logo mellé berakni egy tortát :p -
n3whous3 #15499 talán nézd át minden nap a listát, nem olyan hosszú -
#15498 Aki fel van véve nekünk barátnak, vagyis címjegyzékbe (PM), azoknak a nevét a szülinaposok listájában valahogy ki lehetne emelni. Nem mindig veszem észre egykét haver fórumozó társam szülinapját, és igy elfelejtem felköszönteni, pedig ő megtette, és ez kicsit rosszul érint:D
Bár én abban a "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy az első helyen szerepelek -
#15497 automatikus ban a maffiózót linkelketőgnek, tinyurl-t és társait tiltani -
RUMBLE ROKKEZ #15496 Szerintem meg semmi nem változott. Mindössze annyi történik, hogy mindig van néhány kis sírósszájú nyomorék, akik a nagy kockulásban és unalmukban már nem tudnak mit csinálni. Kritizálni a legkönnyebb mindig, de hogy alaptalanul?:o
Jó a fórum Shadow, csak így tovább. ;) -
n3whous3 #15495 meg a fogadtatásuk -
#15494 Szerintem nem az SG változott, hanem az ide járó hangadók és az őket foglalkoztató témák lettek mások. -
Cat 02 #15493 Olvasd le mégegyszer. -
#15492 És? -
#15491 Ez az SG egyre lezüllöttebb hely lesz moderátor sehol, sértegetés, antiszemita, rasszista aláírások, zsidózó fröcsögés stb stb. Régen minden xarért repültek a büntetőpontok, most meg átestünk a ló túlsó oldalára... Hiába most már csak a profit számít, mint a jójáték.hu-n... -
#15490 jaja, az is kezd elszaporodni... -
#15489 vagy a maffiózót inkább? :] -
#15488 csak annyi, hogy egy pöcs állandóan ezt linkelgeti, de ha a Te alreged az akkor sorry -
#15487 Mi bajod a Lena-val? :| -
#15486 ezt a sexy-lenas linket nem lehetne tiltani alapból? -
#15485 SLAP -
Bala10 #15484 mindegy, úgysem nézi senki. -
#15483 Ebben a topicban szpemelni/csevegni
TILOS!
egyébként, nemto nagy hülyeség lenne pl az előző nap beírt szöveg mennyiségét kiírni valahova...