Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És az üzenetek közti fehér háttéret esetleg változtathatóra? Vagy az is együtt változzon a többi háttérrel..
St
ha a fejlécszín változtatható lenne, akkor soha senki nem tudna normális fejlécbannert csinálni. felejtõs
Amse
Valami abban a topicban nem stimmel, mert most én is megnéztem, de az SG Team topicon kívûl nálam mindenhol megy a privát küldés.

Hát, csak abban próbáltam, de a topikban mások is jelezték hogy nem megy - õk meg nem házigazdái.
Elején azt hittem, hogy a custom css miatt van, de kipróbáltuk nélküle, és úgy se megy.
Örülök hogy a hátterek színe változtatható lett, esetleg az új üzenet és a topic fejlécét is át tudnátok állítani változtathatóvá?
Mert szeretem ha nagyobb a kontraszt, és üti jelenleg a hátteremet a világos
Teljes lenne az örömöm ha ez még bekerülne, Köszönöm elõre is!
erre a részre gondolok:

Amse
St!
A galériádban a mf3 smile elég hülyén jön be a kis mérete miatt.
Vagyis a következõ + bezár gombok csúsznak új sorba. Adhatnál annak a boxnak valami minimal szélességet, hogy ne legyen ilyen.

bertino
hm
hát most kilõttem tûzfalat és a FF adblockját is, és most jó volt... meglehet azokkal volt valami <#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

St
aha, ez érdekes. nem valami tûzfal, böngészõbeállítási dolog? csak mert nekem megy firefoxxal is ie-vel is, még a laptopomon is probáltam, ott is.
bertino
itt van
és ilyenkor az a szürke rész el is takar mindent, ahol az van, ott semmire nem tudok kattintani, ha a vissza-t nyomom akkor jó, de ha ujraprobálok képet feltölteni megint rossz 😞

bertino
én nem vagyok semmilyen házigazda és nekem se enged ilyeneket 😞

mindjárt beszurok képet... ha tudok

St
saját topicokban? tehát amelynek a házigazdája te vagy?
Szerintem arra gondol, amit már én is irtam neked.
Pl a saját topikokból nem lehet PÜ-t küldeni, makrókat megnyitni, képet feltölteni, mert azt irja ki (miután félig megtörtént a fade), hogy hozzáférés megtagadva, window.nodetype (blabla).

Amúgy a favicont is le kéne cserélni, ami a tab füleken jelenik meg firefoxban 😊 Az még a régi dizájnhoz lett készítve.
A hozzászólásom, amire írom ezt válaszként, hogy könnyen meg lehessen nézni, a desingváltás napján íródott, ezért hamar elvegyült a nagy forgalom miatt a többi hozzászólás között, de úgy gondolom fontos, ezért írom ezt, mert kíváncsi lennék mások véleményére is, mert csak Punker válaszolt rá, sõt szerintem kicsit félre is érthette, mert beírt egy listát a felhasználói programok részben moderátori joggal rendelkezõkrõl(akik mind teljes jogú moderátorok, nincs köztük olyan, aki csak a felhasználói programok részben), holott én arról beszéltem, hogy kénének olyan moderátorok, akik csak a felhasználói programok résszel foglalkoznának, mert a felhasználói programok részben jelenleg elég kicsi a moderátori jelenlét.

Ezt azért írom be most, ha már lett volna a dologból valami, akkor egy warez topic, ami a felhasználói programok részbe nyílt(kb 20 perce), már be lenne zárva.

Másrészt a Windows Vista topicban is ott lenne a faq linkje.

Ezzel nem a jelenlegi moderátorokat akarom hibáztatni, tudom, hogy õk is emberek, így is van elég sok dolguk, pont ezért lenne jó, ha a felhasználói programok részbe lennének külön moderátorok(mint például a játékosok fóruma részben)

És írtam abban a hozzászólásban azt is, hogy én szívesen lennék az egyik, nem a hatalom miatt, hanem azért, mert tényleg szívesen segítenék, és tényleg jó lenne, ha ott lenne végre az a faq link a Vista topic fejlécében, mert akkor 100 hozzászólásból nem szólna 70 olyan dolgokról, ami le van írva a faqban.
St
ezt nem értem, mit ír ki?
St
csillagügyben igaz, valamiért a régi került bele, most beraktam az újat
bertino
nem csak nálad, nálam FF alatt is 😞

Hmuda

animgif galéria feltöltést helyreraktam.

Köszönjük. :-)

Szerk: megoldható lenne hogy az idézett szöveg kicsit jobban elkülönüljön az üzenet többi részétõl?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ability
Írtam már egyszer, remélem most valaki felfigyel a problémámra:

Ezt minden helyen ahol elõjönne a "szürkeháttéreffekt" kiírja. Makrók, galéria képek stb... Nálam van a probléma? Opera 9.02-et használok
BiG G
privátüziknél, ahol a kimenõk vannak ott nem a feladót kéne feltünteni, mivel az ugyebár minden esetben én vagyok, hanem a címzettet.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Ha jól emlékszem, akkor az 5 csillag=1 korona bevezetésekor ki lett fényezve a csillag, hogy jobban illjen a koronához, de most úgy látom, hogy a régi, mattabb csillag van bent.
Leellenõriztem, mert van egy innen lementett csillagom, ami fényesebb, szebb mint a mostani, tehát ez tényleg a régi csillag.
Azért szólok, mert gondolom véletlen volt, hogy a régi visszakerült.
St
jaja, valamivel meg kell különböztetni
OK
Végülis nem olyan egyszerû, mint amilyennek elõször gondoltam, mert összeakadhat a válasz valaki üzenetére #12345 link által megnyitott hozzászólásokkal, vagy akár egy másik hivatkozott hozzászólással.
St
igen, ez is jó ötlet és elgondolkodtató, kereszthivatkozásokat lehetne csinálni topicok közötti hozzászólásokra
St
jó ötlet, de nem annyira egyszerû, mint amilyennek látszik, de bele fogom tenni
Pont ezaz, hogy nem vagyok benne biztos, hogy elolvasta, mert talán nem vette észre, mert a design váltás miatt óriási a topic forgalma.

Mert általában minden ötletre szokott válaszolni, még ha az a válasz, hogy nem, akkor is.
Szóval nem vagyok benne biztos, hogy elolvasta.
Mivel láttam, hogy St az elõbb írt ide, és most nem olyan nagy itt a forgalom, gondoltam most talán nem tûnik el a többi hozzászólás között.
Ha nem mondták volna rá mások, hogy jó ötlet, és nem lenne egyszerû megcsinálni, akkor nem lennék ilyen kitartó, de mivel az ellenkezõje igaz, ezért kitartó vagyok.

Nem azt akarom elérni, hogy mindenképp megvalósuljon, hanem azt, hogy St elolvassa, és ha jó ötletnek, és megvalósíthatónak találja, akkor megvalósítsa.

Csak sajnos az elmúlt idõszak forgalmának köszönhetõen elég gyorsan eltûnik(nem szó szerint) egy-egy hozzászólás.
BiG G
ha érdemesnek tartja az ötletet akkor késõbb talán megvalósításra kerül, ha nem akkor feleslegesen töröd magad. beírtad, elolvasta, felfogta, vársz

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

RelakS
.gif legyen, és azzal jó lesz, ahogy Borg is írja 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bertino
hányszor akarod még beírni ?

Pyx
ha nem tömöríted túl, psben 8< jpg quality, és jólesz

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

St!
Az ezekben a hozzászólásokban leírt ötletemre válaszolj plz, mert szerintem jó ötlet, és viszonlag könnyen megvalósítható szerintem, mert csak 1 új bbcode tag-et kéne betenni, a kód többi része már meg van írva.

Például ebben a hozzászólásban is jól jött volna az ötletem használata.
GIF legyen 😊 és 1px széles, X px magas sor, ami jobbra el van osztva.
Frissebb, lágyabb, jobb.
St
animgif galéria feltöltést helyreraktam.

valami hozzáértõ mondja meg nekem, ha a fejléceket konvertáljuk JPG-be, akkor az rendben meg fog jelenni minden böngészõn? mert én kipróbáltam legalább 5 féle böngészõn és 3 gépen, de sehol nem tapasztaltam hibát.
CSOCSO
azt lehetne meg belekodolni az engine be hogy 1 hsz ben nem engedi ugyan azt a kepet feltolteni tobbszor.
azaz ha vki suta/ugyetlen vagy csak szimplan nem figyel oda es a sok kep kozott veletlen az egyiket ujralinkelne akkor azt szimplan nem teszi be a forumba..

elnyeli az sg szorny😄 vagy mittom en😊

a masik ami lehetetlen meg leterhelne mindent hogy egyes topikokban kuldesnel atnezi a kep nevet es nem engedi elkuldeni a postot ha mar az adott forumba egyszer mar szerepel az az valami.jpg nevu kep.

ezt mondjuk csak a humoros kepek topiknal tudnap elkepzelni de persze ez csak szep alom marad.

Én épp Vista-ban vagyok, tehát meg tudom nézni IE7-el, és meg is néztem: IE7-el is sötétebb.
RelakS
Ez speciel igaz O_o Régen pedig ment:

Hmuda
Animált gif-eket nekem se enged feltölteni.

Ezt minden további nélkül felvette, de mikor ezt -> megpróbáltam újra felrakni, akkor a sikeres feltöltés képernyõ helyett csak egy "1"-es jött be és nem jelent meg a feltöltött képek között. Egyelõre kénytelen vagyok a már meglévõ animált gifekbõl gazdálkodni.

A "kép feltöltés(e)" opció elfogadja õket, de azt nem szeretem mert onnan nem lehet törölni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gladiator
Ami nem tetszik az a keresésben, hogy eddig ki lehetett választani, hogy hol keressen, most viszont be kell lépni arra a részre, ahol keresni akarunk.

ie 1 es png bõl 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

RelakS
28 szín van benne, max 50 lehet, ha 1 pixel széles. Minek is a 24 bit? 😊 Egyébként is a 256 színbe bármelyik truecolor szín elfér. Egyébként közelrõl megnézve ez inkább 16 bites átmenet...
Na, de ez már kezd off lenni, és a változások napló még mindig nem mûxik 😊

ad1 azért a 24bit-hez ragaszkodnék 😊
ad2 jogos, én is egy 1px széles gradienst csináltam volna, vizszintes elosztással.
Engem speciel hidegen hagy, csak firefoxot használok.
Dying Soul
IE egy béna böngészõ. Aki nem látja be, buta. Aki lusta letölteni egy böngészõt, (mert IE-t még ezt a szintet sem üti meg) az szintén.
Csak szimplán ki kell írni a weblapok aljára, hogy a legjobb hatást melyik böngészõ nyújta. Onnantól kezdve reklamálhat, hogy nem szép.

RelakS
Ráadásul ehhez az egyszerû cucchoz ad1: elég lett volna .gif is, ad2: elég lett volna egyetlen pixel széles kép is 😊
--------

ivjoe: Nincs fent az ie7? 😄
Tényleg, ha valakinek megvan az ie7 béta, nézze már meg vele az oldalt 😊

ivjoe
Mindenki ezzel szív. :C

Well, hamarosan itt az IE7, ha arra nem lett tesztelve a design, lehetnek még kellemetlenségek. 😄
Ez igy van. Az IE rosszul jeleníti meg a PNG-ket, csak úgy alapból is.
Eddig minden grafikai munkánál küzdöttem ezzel, hogy megcsináltam a weboldalt Firefox alatt tesztelve, utána betöltöttem IE-be, és valami hihetetlen igénytelenség fogadott... egy csomó szín árnyalatot elbasz, nem beszélve arról, hogy a PNG transparencyt sem tudja megjeleníteni.
nf1

RelakS
Akkor ez mi?

.gif a saját galériámból. Egyébként azt mutatja, hogy az ie valamiért rosszul jeleníti meg a fejléc png-jét.
Ez a 27-es fejlécszín:
narancs: Firefox fejléc
sötétnarancs: firefox letöltés után
sötétkék: IE letöltés után
kék: IE fejléc

akyyy
van egy hiba, néha az aláírások nagybetûsökké válnak, néha szinessé, kicsit zavaró😄 de poénos😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hmmm eddig 1 fórumot ismertem ami design váltás miatt lett "rosszabb" remélem nem ez lesz a 2.
de mondjuk hogyha a HIBÁKAT javítanák és nem csili viliznék jobb is lenne ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;