Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ne etesd a trollt!
help
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
(pl. az evolúció topicban engem csak ambro érdekelne, mert õ ért is valamennyire a dologhoz)
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
15:49 doms: hp5-öt honnan lehet letölteni?
15:49 doms: magyar szinkronnal!
15:49 Kandurex: moziból
15:49 doms: köössz
15:49 Kandurex: nm
15:49 doms: valaki jobb ötlett!
15:49 doms: ?
15:50 Met: nincs
15:50 doms: hp 5 jatekot honnan lehet letölteni vazz?
15:51 Met: bolt polcáról
15:51 doms: basszad meg!
15:51 Drephis: torrent
15:51 Met: nincs warez, nincs csúnya beszéd
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
így ha valamire rákeres valaki egy topikban, akkor könyebben megnézheti, mik voltak rá a válasszok. (egy két helyen vannak is ilyenek)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
és káromkodni se szabad az is kéne bele
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Bazinga!
1ébként ha minndenkinek csak 10 mega lenne az is sok lenne már (200 000 * 10 = õõõõõõ 200 0000 alias 2 millió mega 😮)
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
ha komolyan tippelnék akkor azt mondanám, hogy vagy ilyen sg.hu/nick free tárhely + vmi weboldalgenerátor lesz (mint pl gportalnál v. privi.hu -nál (jajj 😊)
ha nem ez lesz akkor esetleg ötletnek is veheted...reklámfelületnek ideálisak az ilyen oldalak
Bazinga!
1.) meghívni egy "nicket" a fórumba
2.) "nicket" ismerõsnek jelölni
3.) "nickekbõl" kapcsolati hálót építeni
Szóval ez az egész elbukik azon, hogy valós nevet és identitást az iwiw-vel ellentétben az emberek töredéke állítana be csak.
1ébként jó(bb) az új logod 😉
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
szerintetek jogos a 4 pontom?
saját fórumban,és hülyéskedécsért?😮
szerintem nem,1 elnézném,4 már túlzás szerintem
ha keresek valamit egy adott topikon belül, gyönyörûen kilistázza azon hozzászólásokat amelyben szerepel az adott szó.. viszont csak kerülõutakkal tudok a fórum azon részére ugrani ahol az adott hozzászólás van hogy ha az elõtte és utána lévõ hozzászólásokat is szeretném látni..
azt gondolom hogy nem egy bonyolult adatbázisos mûvelet.. lehetne ezzel kezdeni valamit?..
köszi elõre is és bocs ha már volt ez a felvetés..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
énkérek elnézést
yyyy. mm. dd(-a)(-e) óta regisztrált, yyyy. mm. dd(-a)(-e) óta VIP fórumozó.
Az még precízebb lenne. 😊
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
yyyy.mm.dd. óta regisztrált VIP fórumozó
szerintem az "óta regisztrált" után tehetnétek egy vesszõt, elválasztásképpen, hogy picit egyértelmûbb legyen, hogy nem 2001 vagy kétezerakárhány óta VIP az ember.
yyyy.mm.dd. óta regisztrált, VIP fórumozó
szerintem így jobban nézne ki. de akinek van hozzáértése és nyelvtanilag úgy helyes ahogy most is van, akkor ezt a hozzászólásomat vegyétek semmisnek ^^
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!