27328
  • jhetedikj
    kérdezted vagy nem én dicsekedni akartam:DD
  • Aquir
    szmájlik, makrók, képfeltöltés:)
  • [HUN]FaTaL
    Milyen felugró ablak?:D
  • biomage
    délután elég nagy marhaságot írtam, először megkellet volna néznem a forrást :D, kijavítom magam :)
    Esetleg a lecserélést kilehetne venni a felső lapozóból.
  • Frank99
    sztem nem ezt kérdeztem.
  • biomage
    esetleg a topikban lévő oldal lapozó GETes lehetne, így nem annyira jó, mert nem lép vissza az előző látott lapra.
  • jhetedikj
    én opera alatt nem láttam ilyent
  • Frank99
    pl. a hülye felugró ablakra adhatna valaki tippet, mivel lőjem ki Firefox alatt....
  • tommygear
    bár érteném
  • akyyy
    lehetne ilyen topikokba is
  • Cat 02 #16525
    Legyen account kötés. És aki összekötötte, az tud csak lájkolni (mondjuk ez fasság, mégse :D) és legyen vmi facebook jel a neve mellett.
  • cSuwwi
    facsebuk lájk gomb mikor lesz a cikkeknél? követve a "trendet"
  • cSuwwi
    hosszú...
  • n3whous3
    ?
  • Bala10
    biztos 1 suliba járnak. :)
  • Doddy a düdő
    látom értitek a poént
  • n3whous3
    már rég megcsinálták ... -.-
  • tommygear
    ha követnéd a változások naplót akkor ezt nem kellett volna most leírnod
  • Aquir
    Fölöslegesebb bejelentkezni arra, hogy teleszemetelik a topicot, mint hogyha nem... :)
  • cSuwwi
    a fórum bejelentkezésre a fókusz fontosabb minthogy házigazda lehessen valaki. vagy nem így gondolod? :D
  • cSuwwi
    isten hozott az ezsgén
  • tommygear
    valakit rá kéne már állítani erre a házigazda jogok kiosztására, mert akárki ír levelet ez ügyben szarnak bele
  • akyyy
    Jah ezeket is be kéne tenni a topikokba.
  • n3whous3
    plusz ott a csillagozási lehetőség a cikkeknél, hogy pontozd, hogy mennyire tetszett
  • n3whous3
    Istenem, ott van a cikkeknél kismillió féle gomb, hogy facebookra meg twitterre meg stb kirakd a cikket. Kértek itt mindenféle dolgot és azt se tudjátok, hogy mi van.
  • akyyy
    Tudom jelezni a közösségi oldalon, ha tetszik bizonyos topik. Cikkekhez is valóban jó lenne. De topikokban is ott a helye.
  • n3whous3
    kuss
  • n3whous3
    és annak mi értelme lenne?
  • Ability
    Ennyi erővel mi szükség van a kedvenc topikok listájára; ha tudod melyik topik érdekel, akkor ki tudod keresni máshonnan is. Ennyire logikusan már nem gondolkodsz?

// Aka. minek kell kötözködni, ha egyáltalán nem mondott hülyeséget és kb. 5 karakter átírásával megoldható a kérés, ha az illetékesek is úgy látják jónak.
  • Cat 02 #16506
    Tényleg fasság. Meg nincs is rá keret vagy mi :D Max hírekhez lehetne, de topik, áh, hülye 5le.t
  • morcosqtya
    ??????
  • akyyy
    Ennyi erővel minek jársz ide, menj vissza az IRc-re.
  • morcosqtya
    ja.. az úgy hiányzik mint egy darab kenyér.. :)
  • akyyy
    Szerintem az RSS, a kedvencek csillag és egyebek mellé, vagy valahová elférne topikonként egy Facebookos "Tetszik" felirat :P
  • n3whous3
    ha nem tudod, hogy kinek van szülinapja egy nap, akkor a listát ugyanúgy végig olvasnád, ha meg tudud, akkor nem nézed meg a listát... ennyire logikusan már nem gondolkodsz?
  • byzhouse
    de ABC sorrendben könnyebb lenne megtalálni a neveket ^^
  • n3whous3
    regisztrációs idősorrendben vannak, kuss
  • byzhouse
    én mán túdom hát,hágy mikőne áz ezsginek:(normálisan)

Szülinaposokat ABC sorrendbe rakni :) Köszipuszibai
  • Aquir
    Az elképzelés nem kifizetődő mások általi pluszmunka.
  • Bala10
    én még mindig azt mondom, hogy ehelyett :
    értelmesebb lenne mondjuk egy kapcsolódó témakörök menüpont, pl a logóműhelynél itt legördítve megjelenne a bannerműhely, vagy photoshop topik... battlefield 2 topiknál a battlefield 1942, battlefield 2142, battlefield bad company 2 és így tovább. ezt mondjuk az adott topik házigazdája, vagy modi adhatná hozzá.