27328
  • jhetedikj
    Valahogy jelezni kellene, ha valaki nyomott egy "válasz erre" gombot valamelyik régi hozzászólásomhoz. Mert így lehet soha nem jövök rá, hogy valaki egy általam ritkán látogatott topikban üzenni akart nekem valamit.
  • Aquir
    A hozzászóló mielőbbi tájékoztatásaként megállapításra kerül, hogy kinyilatkoztatása nemkívánatos nyelvtani és írásbeli elemeket tartalmazva nehezíti meg az annak egyéb résztvevők általi megértésére tett törekvéseket, amin túlmutatva a fórumozó alkalmatlan szóhasználata folytán érvényre jutó, a mindenkori magyar nyelvtanhoz mérten inadekvát kommunikációja önmagában meríti ki a további hasonló jellegű megnyilatkozás tiltására való felhívás szükségességét.
  • tugyiti
    AZ KELLENE AZ SG-NEK HOGY DIKTATÓRIKSSU RENDSZERT VEZESSNEN K MBEE ÉS RÉSEZEGEN NE LEHESSENA ÍRKÁLNI SZÓVAL POSTÓLÁS ELŐTT SZONDÁJT KELLEJENENNENENNE FÚJJJNI
  • biomage
    inkább szerkeszteni tudják a hszeket :D zárni ki akarná a topikját? :D
  • akyyy
    moderátor még írhatna bele.
    inkább a házigazdák is zárhassanak be topikot:D
  • biomage
    Esetleg a lezárt topikokban tűnjön le a válasz erre link, minek oda ha nem tud válaszolni senki a hszre :D
  • Aquir
    Szerintem sokkal egyszerűbb csak azt az egy mondatot kijelölni amire válaszolsz, mit az összes többit kitörölni.
  • precision
    hát annyival lenne egyszerűbb, hogy a "te módszered" annyiból áll, hogy kijelölöm amit szeretnék, idézőjel, paste, idézőjel + helyköz

az "én módszerem" az meg egy kattintás, meg esetleges törlés az idézett szövegből

persze én ezt a quote -osat nem a "válasz erre" helyett gondoltam, hanem mellette
  • Aquir
    most nem tudom mennyire lenne egyszerűbb copy paste idézőjel + helyköz... szerintem :)

Fölösleges lenne kiírni kinek a mijére válaszoltál, mert ott a válasz gomb, ha pedig többeknek válaszolsz, nem lehet visszakövetni a hsz-eket, max úgy ha a hozzászóláson belül nyílna le a hozzászólás.. :)
  • precision
    hm nem is tudtam, hogy újra megnyílt ez a topik :DDD

én még mindig ennek örülnék a legjobban :)
  • [HUN]FaTaL
    Előfordul Operával is. Bár mostanában nem tapasztaltam. Viszont olyat igen hogy csak egy üres fehér oldal jelenik meg, de az üzenetet elküldte.
  • Rage47
    nekem operával is csinált ilyet múltkor, de azóta jó.
  • morcosqtya
    sztem chrome lesz az..
  • n3whous3
    Van egy észrevételem, bár nem tudom, hogy chrome függő, vagy valami javítás óta általános hiba: ha írok valahova és még nem telt le a 15 másodperc az írásra, ha végig ért a 15 sec és rámegyek, hogy küldés, akkor ahelyett, hogy bemenne a post, azt írja ki a browser, hogy üres az üzenet.
  • n3whous3
    hm
  • tommygear
    megint rossz az óra :(
  • Match
    Ne basztassátok már, vagy 4 éve kértem ezt, végre meglett :)
    Tessék örülni, ahogy én is :)
  • Cat 02 #16478
    Ja, de mutatja, hogy foglalkoznak vele, olvassák a topikot :)
  • n3whous3
    fuck yeah :)
  • Sadist
    Azért egy focus() nem akkora meló, hogy 20 másodpercnél többet elvegyen az ember életéből :D
  • Cat 02 #16475
    2010.04.16. (R)
    - fórum bejelentkezésnél a fókusz a felhasználónéven van

2 nap, ez elég jó :D
  • n3whous3
    hát mondjuk ez elég érdekes, igen
  • tommygear
    "2-nél több aktív büntetőponttal nem írhatsz ebbe a fórumba!"

ezt átalakítani úgy, hogy legalább olvasni lehessen a topikokat, mert 5 ponttal lehet olvasni 3-4el meg nem?
  • n3whous3
    sőt akkor már a fórumon belül is jó lenne, ha a kedvenc topikok első elemén kezdődne a fókusz.
  • n3whous3
    Lehetne a bejelentkezős oldalon a fókusz legelőször a felhasználói néven? Mert sokszor úgy netezek én is meg talán többen is, hogy a gyorsbillentyúkkel megyünk ide oda oldalak közt, hogy ne kelljen az egérhez nyúlkálni és most nem lehet itt így navigálni, mert a felhasználó név nagyon hátul van a sorban...
  • Sadist
    Nem iwiw sajátosság, hanem hozzánemértő/trehány programozói.
  • Cat 02 #16469
    Öreg iwiw bug beköszön itt is ? :)
  • Aquir
    huh :)
  • biomage
    Csak meglett javítva :D
    Amúgy a privát üzenet küldéssel volt a baj, a válasz gombon keresztül bárkinek a privát üzenetét el lehetett olvasni.
  • Rage47
    VIP jogok felvételét esetleg lehetne hirdetni a föoldalon is, mert láttam olyat, aki az egyik cikknél reklamált, hogy nincs szerkesztési job. Lehet, hogy valaki nem is fórumozik, csak a cikkekhez kommentel, és nem tudja, hogy van VIP (szerkesztési) jog lehetőség.
  • biomage
    Hú de komolyan veszi, még mindig nem csinálta meg, pedig 5 percig sem tartana megjavitania
  • tommygear
    ezeke a random belassulások/leállások mitől vannak?
  • biomage
    és mik voltak a hibák? :)

Bocsi de nem íróm meg mi a hiba mert bárki megtudná 1xüen csinálni :D
  • Dodo55
    Komolyan szokta venni, én eddig asszem 3 biztonsági hibáról írtam neki, mindet javította még aznap.
  • Esplanade
    eddig a körPM volt a legnagyobb malőr
  • biomage
    oké akkor írók neki :)
    Csak remélem komolyan fogja venni és kijavítja a hibát.
    Furcsa hogy még nem élt senki ezzel vissza, bár kitudja lehet hogy igen, csak nem vettétek észre.
  • Desiderata #16458
    nem értelek mit bizonyítsak? vip vagyok, ez elég bizonyíték
  • Desiderata #16456
    nem gondolod hogy szánalmas lenne egy vadidegen vipjét kifizetnem? még ha telne is rá
  • Desiderata #16454
    nem értem, sajnáltok egy ezrest egy évre a sg-nek kiadni?
    elég szánalmas ha nincs napi 3 forintotok erre, másra persze elszórjátok a többszörösét
    de inkább ide
  • Pheel
    Továbbra is St a célközönség.