Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
ahhoz korona sem ártana

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

leszek fõvén
Mike at home
Állítsuk fel a vének tanácsát 😄

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SHADOWEYES7
nem-nem mondjad nyugodtan!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Mike at home
ez most mit akar jelenteni? félrebeszélek?

Mike at home
csakhogy nincsenek fix szabályok
moderáto saját maga dönti el mire mennyit ad
nullasemmiségekért is lehet bant kapni

SHADOWEYES7
igyál még 1 sört!😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Mike at home
Poltopik: moderátor csak az lehessen ott, aki érdemben nem ir bele
az nem megy, hogy beirom a véleményem, a többiekét meg törlöm, ahogy ez régen ment, vagy a benyalom magam, aztán elhallgattatom azokat akiket gyûlüölök a véleméynük miatt, erre is volt példa
de egyébként szerintem politka nem kell, fõlega a mai kétpolusú állapotban, iagz megnõvekedne az idõsebb korosztély jelenléte os
a külön fórum ahogy most van, halott ügy

Mike at home
1. mi a helyzet a routolt otthoni hálózatokkal, esetleg egy családban több userrel?
mi van az adsl-esekkel akiknek nincs fix ip-jük?
2. a büntetõlistával az a baj, hogy nem évül el, nem lehet csökkenti, csak növelni
3. a moderátorok annak és annyi büntetõpontot adnak amennyit akarnak, akár semmiségekre is, egyáltalán nem követik az irányelveket, panaszt ugyen lehet tenni, de evvel érdemeben senki nem foglalkozik
marad a nyalás és a könyörgés, ekkor a moderátor nagy kegyesen visszovonja a pontokat amit adott (számtalan ilyen esetrõl tudok)
szal ma az sg-n a moderátor egy despota, élet és halál ura

Met
énisénisénis 😄D

Még egy dolog jó lenne, az utolsó hozzászoló tudja szerkeszteni a postját addig amíg az övé az utolsó. pl. Maszka 2-3 percenként beír pár szót

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

SHADOWEYES7
énakarokmoderátorlenni!!!!!!44444négy

konkrétan arra gondolok, hogy itt az sg-n, mindenki nagy ügyet csinál ebbõl a ki a moderátor dologból. Punker és Borg kiemelkedõ munkát végeztek, ezt mondanom sem kell.

bertino
te meg tanulj meg magyarul

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ProGabe
de borg és punker abbahagyja!szerintem erre gondolt,hogy õket kell majd helyettesíteni,és egy egész kollektívát bizony nehéz lesz :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jönni fognak
pontosan erre szerettem volna kilyukadni énis.

gabber_saviola
válad be elsõnek <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bertino
lol

gabber_saviola
kiváncsi vagyok, mikor jönnek az "énakarokmoderátorlenni" kommentek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Max7
nekünk nem de a moderátoroknak kevesebb munkájuk lesz / fõ

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

ivjoe
Azzal, h 5-tel több mod lesz, nem lesz sokkal jobb a helyzetük. :C
Van egy véleményem. Kijelenteném, hogy senki ellen mellett nem állok, továbbá nem áll szándékomban semmijen elvet, és nézetet megdönteni, szimplán csak vélemény.

Amit Borg említett ittlent. Szeirntem igazán jók a meglátásai elképzelései, tisztába vagyok azonban az ezzel járó munka súlyával.

A moderátori részre visszatérve pedig: itt az sg-n, ha valaki moderátor, az olyan, mint egy hétköznpai embernek a tévében szerepelnie. Holott, valljuk be, a moderátorok is (meg a tv-ben a mûsorvezetõk is) ugyanolyan emberek mint mi. Ugyanúgy sza*** esznek fin*** mint mi. Nekik van egy plusz kiváltságuk, nem kell ezért rájuk úgytekinteni mint a megváltóra, holott sokszor tényleg megváltanak minket, de ez egy másik kérdés.
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy lehetne kicsit enyhíteni ezen a moderátori dolgon, szinte biztos vagyok benne, hogy egy 2-3 éve regisztrált felhasználó is TUD mûküdni úgy moderátorként mint Borg, és a többiek. És NEM, ezzel nem õket szeretném megbántani, SÕT, még csak nem is kritizálom.
Én, személy szerint igazán hálás vagyok azoknak a modiknak, akik nap mint nap figyelnek, és takarítják a szemetet.

Mégegyszer itt a végén: Senki ellen/mellett nem állok ki, csupán egy szubjektív vélemény. Megkövezést SEM kérek érte. Biztos lesz aki nem érte egyet velem, (ilyen mindig van természetesen), de ha egyetlen ember is létezik itt az sg-n, aki hasonló véleményen van mint én, már - úgy érzem - megérte beírnom.

Köszönöm a figyelmet.

Max7
a negatív beszológató hozzászólásodra senki sem kiváncsi! ha kész érvedvan dobd fel ha meg nincs tartsd magadba mert a topik nem errõl szól

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Sadist
A cookies megoldás im-neten talán bejön, itt nem valószínû. Az meg hogy a te ip-det is letiltanák valaki más miatt senkit nem érdekel. Ha kicsit gecibb volnék, még lehet, hogy örülnék is neki 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Max7
... lemaradt, hogy a spamer nem hiszem hogy a kukik ürítésével kezdené ... vagy ha mégis... :S akkor arra is van esze hogy ip-t cseréljen (manapság több a dinamikus ip-t használó felhasználók száma mint a fix ip-sek száma sz.tem)

bertino
Ezek. Meg valszeg néhány új moderátor.

ez a legjobb rész az egészbõl <#idiota><#idiota><#idiota>

Max7
Az 1-es ponthoz tunék hozzászólni bár lehet nem ide kéne mert így elárulom a megoldást, de ha valaki belépett egy géprõl akkor kukiba tárolja hogy mikor lépett be és 90 napra visszamenõleg (3hónap) a regisztrációnál ne engedje beregizni! Ugyanis teli lenne az iplista blokkolással és pl ha valaki az én netszolgáltatómnál hülye és megkapom utánna az ip-t akkor szívnék..... :S többihez érdemlegeset nem tudok szolni max commentálni illetve véleményt mondani de ez nem az a topik és a vélemény olyan mint egy ánusz! mindekinek van de senki nem kiváncsi a másikéra 😛

Akos 001
<#eljen>végül is,megérdemlitek...

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

1. Egy IP-rõl csak 1 regisztráció érkezhessen. Vagy minimum 1 hónapra tiltsa le azt az IP-t a regisztrációk elõl.
Nem szeretnék litániát irni errõl, gondolkodjatok el rajta, én arra jutottam hogy jó megoldás lenne a számtalan felesleges, és spamnick ellen. Elég csak annyit kiemelni, hogy ha nem lehetne szabadon újraregelni, a büntetõpont rendszer is felértékelõdne a jelenlegi helyzetébõl. Az IP tiltólistára egyúttal tehát a bannolt userek IP-i is felkerülhetnének, 1-1 hónapra. Persze, szintén nem 100%-os, de sokkal jobb megoldás mint a mostani helyzet!

2. Az újreglista (ami nagyon hasznos jelenleg is, köszi) fejleszteni kéne azzal, hogy IP szerint rendezni lehessen a listát (ez persze feleslegessé válik az 1-es pont bevezetése esetén)

3. Meg KELL reformálni a fórum, és a chat szabályzatot is. Vagy ha nem is reformálni, de részletesebben ki kell dolgozni õket, mert nagyon sok esetben hiányos, elégtelen. Ha csak hajlandóság mutatkozna erre az SG részérõl (tehát bíztatás, hogy meg is valósul amit kidolgozunk), biztos vagyok benne hogy 1-2 moderátor összeugorna megírni az új szabályzatot (magam is segíthetek persze).

4. Szükséges szerintem egy form létrehozása a fórum menüjében a házigazda jelentkezéseknek. Sokkal egyszerûbb lenne a fórumozók, és a moderátorok szemszögébõl is, ha egyszerûen (és az adatok, feltételek azonnali ellenõrzésével) lehetne jelentkezni, és a jelentkezést elbírálni is. Egyetlen kérelem sem kallódna el az emailezéssel szemben.

5. Szükséges egy "jelzés a moderátornak" link létrehozása minden topik tetejére. Ezzel PÜ-ben üzennének moderátornak, vagy mailt küldene a form a moderátor levlistára a panasszal. Pl ha valahol offolás, spammelés, reklám, vagy egyéb kihágás van. Ilyen jelzésrendszer híján a fórumnak több fekete foltja is van, ahova nem nagyon jár egy moderátor se.

6. A chatre ne lehessen friss regisztrációval írni. Véleményem szerint a napi újregek jelentõs százaléka ugyanis csak emiatt regisztrál, hogy egy kérdést feltegyen ott, vagy beszúrjon egy reklám linket. Legyen legalább 24 órás limit a chathez, regiszrálás után.

7. A büntipont listából a véglegesen kibannoltakat egy gyûjtõlinkbe kéne helyezni a lista élén. Feleslegesen foglalják csak a helyet ott, ráadásul sokan hajtanak is a halálfejes listára így. Vagy el kell tüntetni onnan ezeket a neveket teljesen.

8. A büntetõpontrendszert is ismertetni kell a userekkel a szabályzatban, hogy tudják mire számíthatnak. Az elsõ büntetõpontot szerintem egy kis feliratos papírlap ikonra lehetne cserélni, lévén az csak egy figyelmeztetés, ne tántorítsa el õket egybõl egy sárga felkiáltójel. Aztán ha kapnak mégegyet, vagy egybõl kettõt, ott már lehetne 2 felkiáltójeles ikon persze. Viszont ha maradnak az elsõ figyelmeztetésnél, az össz büntetõpontjaik számába se számítson bele.

9. Bár errõl megoszlanak a vélemények, én támogatnám, hogy lehessen jó pontokat is kiosztani a usereknek, a fórumon nyújtott segítsék, vagy konstruktív, pozitiv magatartás esetén. Ezek akár kiüthetnének büntipontokat is, vagy külön rendszerben is mehetne. (bár furán nézne ki, ha a usernek épp mindkettõ van).

10. Poll topikok! Nagyon népszerûek, és az SG-re is kellene. Vagy legalább rendszeres szavazások a fõoldalon újra. Akár a moderátorok kezelésében kizárólag. Sõt, bár ez kicsit bonyolultabb, az sem lenne hülyeség, ha a házigazdák, vagy moderátorok minden egyes topiknak külön tudnának ki-be kapcsolni egy-egy szavazást, ami a topik fejlécében jelenne meg. A téma karbantartásánál lehetnének erre opciók, ahol meg lehet szerkeszteni. Biztosan nagy népszerûségnek örvendene a funkció. (persze szabályozások erre is kellenek, hogy ne legyen agyba fõbe minden hülyeség szavaztatva)

11. Tiltsátok le, hogy 1:1 ugyanazt a szöveget két postban el lehessen küldeni (pl 24 órán belül)! Ez már odabaszna a reklám spammelõknek, és szerintem nem egy bonyolult feature.

12. Adjatok lehetõséget a moderátorok kezébe, hogy egy-egy szövegrészletet kitilthassanak a hsz-ekbõl. Pl egy banned text lista, ahova az ilyen reklámoldalak linkjei mehetnének. Csak felirja oda egy moderátor, és onnantól a képfeltöltés.hu-hoz hasonlóan az ki lenne tiltva a hsz-ekbõl.

Ezek. Meg valszeg néhány új moderátor.
Aquir
galériád 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

van ^^ media.proxnet.hu

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sadist
Hozzászólás mezõ alatt a "Képfeltöltés" gomb.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Megtudhatnám, hogy van-e olyan képtárhely, ami mûködik az SG-vel ? Se photobucket, se imageshack nem akar menni.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

örülj neki hogy SG egy kommunista rendszer, itt mindenki egyenlõ 😊 (azaz senkinek nincs semmije)

Sir Quno Jedi
Hogy nekem miért van?! Elõször is mert NEM KÉRTEM ÉS NYAVALYOGTAM ÉRTE! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Desiderata
akkor neked miért van jelvényed? <#boxer>

lehetne valami sponzor jelvény is, aki befizet elõre mondjuk 5-10 ezer forint vipet az kapna valami támogatói jelvényt
Rage47
új update mikor lesz?
(amit ST említett)

Max7
aha és indulna máris a spamverseny hogy kinek milyen jelvénye legyen!

Match
Hasonlót felvetettem elég régen (az csak hozzászólásszám illetve regisztráció idõpont hányadból számított rangsorolás volt).

ST azt mondta, hogy nem rossz ötlet, egyszer lehet hogy lesz.

Aztán vagy lesz, vagy nem, vagy megéljük, vagy nem 😊

(pár ezer hozzászólással visszább megtalálod az errõl való diskurációt)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Rage47
ez igaz😊
Sir Quno Jedi
Ez NEM közösségi portál és ez a szerencsénk!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Desiderata
lehet automatizálni is!
hotdogo.hun hozzászólásszám alapján adnak jelvényeket
Fáradhatatlan fórumozó (A 100. fórum hozzászólás után jár.)
sok más jelvény is van

prog.hu oldalon ha valaki válaszol egy kérdésre, akkor a válasz zöld lesz (ezzel segítenek a többieknek is) és a válaszoló pontszáma növekszik
az itteni segítséget kérek topikokban jó dolog lenne

lehetne jelvényt adni annak aki bejelöl egy bizonyos témát kedvencek közé
vagy aki sûrûn látogat egy bizonyos fórumcsoportot

ezekhez nem kell moderátor, a rendszer automatikusan tudná kiosztani a jelvényeket, rangokat
Flamer
láttam amugy.

http://loal.atw.hu

precision

Bazinga!

bertino
szabályok... lol

precision
szerintem ez hülyeség (bocs)
ez nem ovoda, meg ált. iskola alsó tagozat, hogy aki rossz az fekete pontot kap aki jó meg pirosat...ez egy fórum, ahol be kell tartani a szabályokat, ha betartod akkor semmi gond, ha meg nem akkor megy a büntetõpont
meg sztem ez gyakorlatilag kivitelezhetetlen, nem fog egy moderátos sem plusz melót csinálni magának azzal hogy figyelje a "jó gyerekeket" és adjon nekik vmi jelet a fejlécükbe...elég nekik a büntetõpontokat osztogatni

Bazinga!

piros mogyi
Nem magamra gondoltam.
Ki kéne találni, hogy mit is tartunk errefelé értéknek. Elég nehéz, de ha meg tudjuk állapítani a büntetendõ cselekményeket, akkor erre is lehetne valami.

Ne etesd a trollt!

akyyy
van Mr Bean érdemjegy is,asszem.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

sry duplapostért de Sir vki pl vörös csillagos meg vkinek van gombája az is jutalom ^^