27328
  • Cat 02 #16575
    Nem úgy, hanem ott is legyen egy szerkeszthető "box". Mint itt a fejléc.
  • Aquir
    privát?
  • Cat 02 #16573
    Esetleg topikok aljára is lehessen írni valamit a HG-nek ? (javascript miatt)
  • biomage
    Boldog születés napot ST :D
  • jhetedikj
    *kancigányok
  • jhetedikj
    Az alregeket meg jól megtermett kancigányigányok kényeztessék egy 5 m2-es cellában! :-)
  • lajoska12
    SHADOWEYES7 eltávolítása a fórumról!
  • n3whous3
    ja ez nekem is pont eszembe jutott egyik nap
  • tommygear
    adatlapon legyen ott ki milyen logót használ éppen
  • akyyy
    videócsetet légyszi
  • tommygear
    törölni az egész chatet
  • gergely1991
    szerintem nem biztonságos....
  • Dzsini
    a szabad fejlécbe írt scriptek nem változtak meg.
  • Ability
    Sokan írják hogy a "bejelentkezve marad (régi)" opció értelmét vesztette, pedig nem. Ilyenkor nem léptet ki más böngészőből/másik gépen. Az IP korlátozás meg alapból hazavágja a többségnél az egész funkciót, de a két belépési mód elkülönül egymástól.
  • akyyy
    nem lesz megcsinálva hogy ha több gépről jelentkezek be, akkor bejelentkezve maradjak? nem fejlődött annyit a tudomány?:D
  • Desiderata #16560
    a kereső nem működik megfelelően, a képek kulcsszóra nem hozza ki a Képek és festmények topikot
  • Ability
    Topik címének átírása (esetleg időkorláthoz kötve) simán lehetne. Visszaélni nem nagyon lehet vele, mert akkor már eleve XY tartalommal is meg tudná nyitni. Illetve a fejléc szerkesztése is jöhetne limitált formában. Ezt ki kellene dolgozni hogy mi legyen engedélyezett. Csak plain text, vagy esetleg kép beszúrása is, és így tovább... Kapacitás az nem lesz rá, szóval már túl is van tárgyalva.

De ha már feljött a téma, akkor én jobban örülnék a kommentek mellett egy "problémás üzenet jelentése" funkciónak. Sok baj nem lenne vele, Thickbox-szal feldob egy iframe ablakot benne egy textareával, majd hagyományos űrlapként posztolja a megfelelő moderátor topikba, mintha egy sima komment lenne. Esetleg a textareában lehetnének előre definiált adatok, például a topik címe, linkje, hozzászólás száma, stb. Nincs vele nagy baj, gyakorlatilag a privát üzenet írása is hasonlóan működik, minden technikai háttér létezik a gyors megvalósításhoz. JQuery mellett még az ajaxozással sincs különösebb munka.
  • Dzsini
    azért jobbnak tartom, ha mielőtt egy kép/script (főleg az utóbbi) bekerül egy topicba, azelőtt legalább egy moderátor látja - így is milliónyi a lehetőség a visszaélésre, jobb, ha a sajáton meg a gumiszobán kívül felügyelet alatt vannak a fejlécek.

esetleg működhet úgy, hogy lenne egy "kép berakása fejlécbe" gomb a topic megnyitásakor - hiszen utólag már semmi plusz joga nincs a topicnyitónak a témában.
  • Rage47
    lehet többet érne, ha ezt a moderátorok együttesen kérnék:)
    de lehet jó nekik így is...
  • akyyy
    Sztem jó ötlet lenne ha már a topiknyitó is rendelkezne kis jogkörrel, pl. egy képet, bannert tehetne a topikjába, de csak előre megadott paraméterekkel, ezzel is csökkenne a moderátorok munkája egy picit.
  • WorldTorrent
    Busz szimulacio:)) Amikor kiadjak megadjak hogy milyen jatek:D
  • akyyy
    és ki dönti el, hogy a gta4 akció, vagy busz-szimulátor?
  • WorldTorrent
    En arra gondoltam hogy a Jatek topicon belul kellene nyitni tobb jatektipust pl.
    Akcio, MMORPG, Szimulator stb... nekem sokkal jobban bejonne ugy csoportositva:>
  • jhetedikj
    Szerintem kimondottam idegesítő, hogy össze-vissza jár...

Utálom anyu is átállítja az órát 5 perccel előbbre, hogy el ne késse a buszt. Miért nem lehet megszokni azt, hogy időben elinduljon az ember én fel nem foghatom.
  • Sadist
    Kiadni egy ntpdate parancsot, vagy berakni cron taskba nem egy ördöngősség, mert még egy OKJ-s rendszergizda is meg tudja csinálni.
  • Cat 02 #16550
    Jah, végülis olyan könnyű egy szervert kalibrálni, miközben fut rajta x*1000 weboldal.
  • Aquir
    ?
    Csak mert szimplán Fail-képet kellene csinálnom a #16543 47 48-ból:)
  • biomage
    te meg miről beszélsz?
    Én ideges? ugyan már -.-, csak zavar hogy a szerver tulajdonos nem állítja be a pontos időt, pedig nem nehéz.
  • Aquir
    Ha ezen méred az időt. Ezen méred az időt? Az mondjuk elég érdekes szokás. :) Az is elég érdekes akinek idegesítő. Annak ellenére hogy lehetne pontos :)
  • biomage
    majdnem 1 és fél percet siet, pontosan 1 perc és 26mp et
    az elég sok idő
  • Picar77
    akkor mért 31-re irt téged amikor még csak 30 van ?:P
  • Aquir
    idegesítő lehet egyéni szocproblémként:) egyébként nem siet több percet sem, nem is innen méred az időt
  • Picar77
    nem feltétlen :D
    csak pusztán idegesitő szerintem :P
  • Aquir
    sosem nézem. biztos tékelni akarsz MIIIII?
  • Picar77
    már megint siet az óra :(
  • Aquir
    ott van mindig, legfeljebb aki vissza akar neked írni, kitörli...
  • n3whous3
    a válasz üzenetben való szöveg csonkítás direkt van? Mert szvsz nem jó így, nem árt azért ha ott van szem előtt, hogy mit írtam valakinek és mi volt a válasz, van hogy egyszerre több szál fut valaki felé ha pm-ezek, stb. Amúgy jó fícsör lenne, csak akkor legyen valami gomb, vagy valami, hogy előhozzam a többi részét a replynak.
  • [HUN]FaTaL
    Azt miért kéne kilőnie? Ne kattintson rájuk. :D
  • Aquir
    én is láttam, de mivel a lap már megszűnt, max egy másikat kereshetnek helyette :)
  • gergely1991
    A következő problémánál lettem figyelmes:
    A "makrók" hivatkozásra kattintva a hsz. szerkesztésénél,legvégén a "Marquee" résznél a hivatkozás/link nem érvényes, ezért kérem ennek az orvoslását..köszönöm...