Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval a hiba nálad van.
Bármely probléma esetén mail ide: [email protected]
De ezt írják is az oldalon.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ezért kérdezem, átmeneti a hiba vagy végleges
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nekem is mindig be kell lépni
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szeretnék karácsonyi bannert betenni de nemtok😞
Kérem a nézõk segítségét <#vigyor>#vigyor>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Mondjuk ennél lehet bonyolultabb, mert amikor egyszer próbáltam ilyesmit(természetesen saját oldalon, nem az SG-n), akkor nem igazán mûködött a dolog.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bocs, hogy így kavarok, de igazából csak segíteni akarok. Ha pedig az elsõ megoldásom sikeres lehet, akkor szerintem az mindenképpen a legjobb út.
Nem akarok hülyeséget mondani, mert nem is ismerem a részleteket, de ha ez így megcsinálható, akkor szerintem ez lenne a legjobb út. Láttam már olyan topikot, ahol értelmes célra használták a sütiket, de inkább ezzel legyen kevesebb, minthogy egyáltalán ne lehessen használni JavaScriptet. Ráadásul ez kiszûri a sima input obj-hez rendelt js eseményt is.
MÁS: megint belebotlottam abba a bugba, amit már régebben is jeleztem. Ha visszavonom az üzenetem, majd újra be akarok írni, akkor olyan hibaüzit kapok, hogy duplikált üzenet. Hogy érthetõ legyen: azért a visszavonásra megyek, mert elfelejtettem rákattintani a válasz linkre. Ez biztos ritkán fordul elõ, de azért elmondom, hogy tudjatok róla.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
igaz h uncsi volt de legalább volt 😊
Gondoljátok át az egészet!
A lentebb említett elrejtõs scriptet én is használtam, mert a topichoz írt FAQ annyira rövid, hogy teljesen felesleges lett volna egy külön lapot megírni miatta, és azért jóval elegánsabb is volt mint, egy sima blank link. Ezt azért tényleg nem kellett volna elvenni..
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Mi kellene az SG-nek? Vissza a JS használat! Úgy láttam, hogy felütöttetek egy kis védelmet ellene, mert minden topikban ki van kommentzve a JavaScript nyitóelem, de ha házigazdaként szerkeszteni akarom a témát, akkor ott viszont normálisan szerepel a nyitótag.
Szerintem ez egyáltalán nincs jól, az SG mindig is különc volt a többi fórummal szembe, mert a témákat egyedivé lehetett tenni. Biztos voltak, akik rossz célokra - továbbirányítás, hibaüzenetek -- használták a JS-t, de vannak, akik hasznos dolgokat tettek vele.
Én pl. a Crysis topikban megcsináltam, hogy a textareát lehessen nyújtani. Be lett rakva alá párhuzamosan egy vékony csík, amit ha megragadt az ember, és húzta le az egeret, akkor pontosan az egérmozgással szinkronban meg lehetett nagyobbítani a szövegmezõt. Látványos is, hasznos is, egyszerû kezelni. Szerintem sokszor jól jön, mert elég kicsi az alap textarea ahhoz, hogy egy hosszú komment átlátható legyen.
Továbbá csináltam egy olyan scriptet is, ami elrejt egy tetszõleges objektumot, majd egy linkre való kattintással animálva elõhozza azt, közben nyújtva az oldalt. Ez is hasznos, sokan írnak szabályzatot egy topikba, vagy éppen sok információval akarják gazdagítani az ott levõ új fórumozók tudását. Ezek alapból sok helyet vesznek el, nem lenne jó, ha mindig kint lennének. Ezzel a módszerrel szépen, látványosan, elõ lehet hozni õket. Persze jó lenne, ha látnátok is, de szerintem mindenképpen elsõdlegesen hasznos, nem veszi el a nagy helyet, aki pedig meg akarja nézni, annak csak kényelmesen kell kattintani egyet, majd látványosan elétárul az egész. Ezt a scriptet sokan átvették tõlem, volt, amikor moderátorok rakták be egy népszerû topikba.
A fenti scriptet én még kicsit moddoltam tovább is saját berkeimen belül. Én arra használtam, hogy kis dobozokat hoztam létre, és egymás mellé pakoltam. Minden doboz egy kategória volt, és minden kategóriában az odaillõ hasznos linkek voltak. A gond csak az volt, hogy túl sok doboz van, nem fért ki egy sorba az egész. Megcsináltam, hogy egy sorba pakolja mindet, és amikor a konténer fölé viszi az egeret valaki, akkor a script leköveti az egérmozgást, és ahogy halad a szélek felé az ember, úgy görgeti a tartalmat. Ez is mint az elõzõek hasznosak. Kis hely, egyszerû mûködés, hasznos és kényelmes.
Hogy mit akarok ezzel mondani? Hát csak azt, hogy ha az ember ésszel dolgozik, akkor használhatja nagyon jó dolgokra is a JavaScriptet. Szerintem ezt nem kellene megvonnni. Fokozható a kényelem és a praktikusság.
Szeretném megkérni St-t, ésvagy az illetékeseket, hogy gondolják át. Ezzel nem csak a hülyegyerekek játékszerét veszik el, hanem a valóban hatékony és hasznos dolgokat is.
Szeretném azt is, hogy legalább egy rövid válasz erejéig megtisztelne valaki azzal, hogy elmondja, mit gondol errõl. Elsõsorban az illetékesekre gondolok, de - szerintem - írhatnak a többi fórumozók is arról, hogy szerintük ez miért lehet érvágás.
- belépsz az alkategóriába
- "Fórum témák" cimke alatt ráböksz a "Témák" linkre
erre kilistázta az összes topikot
- CTRL+F és keresel
példának: itt az összes játékos topik, nyitás elõtt ezen a listán lehet ellenõrizni hogy létezik-e olyan