27328
  • bracsek #16857
    A marque tag biztonsági hibát tartalmaz. Azt kellene javítani.
  • Cat 02 #16856
    Azok nem szarok :)
    Ám jah, úgy tűnik itt is csak kliens oldalon ellenőrzik. Bár nem tudom, hogy lehet-e még zárt topikba írni úgy h előtte megnyitva hagyja az ember egy külön ablakban ahol még nincs zárva.
  • whiskeyman
    2010.08.16. (R)
    - topik megnyitásakor kötelező első hozzászólást írni
    - 5 büntetőpontnál 4 hét ban <-- pozitív
  • Piloss
    ja,böngésző gyorsítótárában megmarad
  • biomage
    nekem jó

megsúgom, 4 perc után is lehet szerkeszteni csak a link tűnik el :P
  • n3whous3
    itt meg 4 percig van a vipeknek, szal
  • biomage
    ne hid
    tudok olyan fórumot ahol nincs edit, csak a szar telepíthetőknél van, és azoknál is csak 10 percig
  • Rage47
    ja, vipeknek járhatna vmivel több :p bár a szerkesztést én adnék alap usereknek is, minden fórumon van :| vipeknek meghosszabbítanám ezt az időlimitet
  • akyyy
    tudom hogy direkt ki van zárva a duplikát üzenet, de egyrészt, ha töröltem, mert valami hibás volt benne, és javitva küldeném, akkor nem lehet, mert duplikát üzenet ( vagy ha pl máshova szúrom be)

De van egy ötletem: valami "fehérlista", amibe olyan felhasználók kerülnének, akik megbízhatóak, tudjuk hogy nem szpemmelnek tele topikokat stb...

Esetleg VIP-kenk nem élne ez a szabály. Ha már úgyis fizetnek
  • Dzsini
    ezt nem lehet megcsinálni egy ilyen méretű fórumon, hogy "így járt".
  • n3whous3
    akkor így járt
  • Dzsini
    nekem például van olyan fórumon regisztrációm, ahol az oldalt látogatom is, de a fórumra félévente-évente egyszer lépek be - igaz, a jelszavam normális, de az alapján, hogy valaki nem aktív tag és nem használ "értelmes" jelszót nem lehet megkülönböztetni.

a meglevő regisztrációkkal nem nagyon lehet mit kezdeni, az új regisztrációkat sem lehet igazán korlátozni, máshol kell megfogni a furcsa eseteket.
  • n3whous3
    Azt már most felvetem st-nek, hogy küldjön ki egy rendszerüzenetet mindenkinek, akinek a jelszava = felhasználónév, hogy aki nem változtatja meg a triviális jelszavát, azt törlik 1 hónapon belül (aki tényleg nem egy álreg és aktív sg-n az tuti belép 1 hónapon belül, ráadásul az értelmes és nem álregek szvsz 99%-a normális jelszót is választott).
  • miilann04
    erről jut eszembe, nekem van egy chat bannom, sztem (gondolom) azóta, hogy összegyűlt 5 büntipontom, de chaten emlékeim szerint nem írtam semmit, mert nem is igazan hasznalom de azért levehetnétek :-c
  • Piloss
    igen úgy vettem észre,itt még említettem is

amikor még byz bannolva volt akkor már másnap ott volt a cseten
  • Efreet
    nem tudom - lehet? :)

bár ha gond van vele, akkor elég hamar repül csetről is.
  • Piloss
    igaz,inkább kibannoltatja magát 1 hétre minthogy a büntikkel szívjon hetekig

és bannolva még mindig lehet csetelni?
  • byzhouse
    sebaj erre valók a modik :D
  • Efreet
    igen, erről is beszéltünk - 4 büntetőpont 2 hét alatt jár le, 5 pedig 1 hétre tiltott ki, nem volt igazán visszatartó ereje.
  • Efreet
    nincs olyan, ami ne kerülne mondjuk sok pénzbe az Sg-nek, vagy nem csökkentené le drasztikusan a regisztrációk számát (pl. telefonszámhoz kötött, és mondjuk kapott vagy küldött SMS-el aktivált felhasználók - mindez még adatvédelmi szempontból is problémás)

ráadásul nem tudni mekkora része alreg: naponta átlagosan 50 új tag van - és nincs köztük olyan, hogy "béla555", "béla556", "béla557" hogy szűrni lehessen
  • Piloss
    változás naplót most olvasom

- 5 büntetőpontnál 4 hét ban

azigen
  • Cat 02 #16836
    mailinator és kész :)
  • byzhouse
    csak van valami megoldás,hogy ne kreáljanak 10alreget
  • Piloss
    végre
  • Efreet
    ez már régesrég így van... meg amúgyis 10 percen belül lehet csinálni 5 emailcímet, és regisztrálni mindegyikkel.
  • miilann04
    értem, kösz :)
  • Bala10
    már az is sokat segítene, ha 1 emailcímre csak 1x lehetne regelni.
  • Efreet
    - "Kis türelmedet kérem, mert programozó kollégák le vannak egy határidős projekktel kötve, addig kitartás"
  • akyyy
    éljen jó hír
  • byzhouse
    ideje volt :D (büntetőpontok elavulhatnának)
  • miilann04
    és ez kb mikor? heteken/hónapokon belül? idén? :)
    vagy még ti se tudjátok? :)
  • Efreet
    nem resetelve lesz, de sikerült néhány dologban megállapodni, és lesznek (vannak) fejlesztések, változások (többek között például az idióta/felesleges topicok rovására, a házigazdaság kezelésére, ilyesmik)
  • Piloss
    2012 dec 21.-én
  • jhetedikj
    ezt kifejted bővebben? mikor lesz reset?
  • Efreet
    folyamatban.
  • miilann04
    resetelni kéne az egészet.
  • Sadist
    A bot meg O(1) időben futna...
  • akyyy
    erre semmi kapacitás nem kell mert bot irkálna. csupán regelni kell és kész.
  • jhetedikj
    tényleg elég durva már 2 után kikapcsol
  • cSuwwi
    ha arra nincs kapacitás évek óta hogy pár hibát kijavítsanak, arra szted lesz, hogy vki a twitterre írkáljon? éjjel backup miatt nem megy (legalábbis ezt mondják egyesek) napközben meg így ösztönöznek, hogy dolgozz/tanulj, ne a fórumon lógj. ha a hírportál elérhetősége valóban számítana, gondolom intézkednének, bár ki tudja... nincs rá kapacitás, ugyebár...