27328
-
bracsek #16857 A marque tag biztonsági hibát tartalmaz. Azt kellene javítani. -
Cat 02 #16856 Azok nem szarok :)
Ám jah, úgy tűnik itt is csak kliens oldalon ellenőrzik. Bár nem tudom, hogy lehet-e még zárt topikba írni úgy h előtte megnyitva hagyja az ember egy külön ablakban ahol még nincs zárva. -
#16855 2010.08.16. (R)
- topik megnyitásakor kötelező első hozzászólást írni
- 5 büntetőpontnál 4 hét ban <-- pozitív -
#16854 ja,böngésző gyorsítótárában megmarad -
#16853 nekem jó
megsúgom, 4 perc után is lehet szerkeszteni csak a link tűnik el :P -
n3whous3 #16852 itt meg 4 percig van a vipeknek, szal -
#16851 ne hid
tudok olyan fórumot ahol nincs edit, csak a szar telepíthetőknél van, és azoknál is csak 10 percig -
#16850 ja, vipeknek járhatna vmivel több :p bár a szerkesztést én adnék alap usereknek is, minden fórumon van :| vipeknek meghosszabbítanám ezt az időlimitet -
#16849 tudom hogy direkt ki van zárva a duplikát üzenet, de egyrészt, ha töröltem, mert valami hibás volt benne, és javitva küldeném, akkor nem lehet, mert duplikát üzenet ( vagy ha pl máshova szúrom be)
De van egy ötletem: valami "fehérlista", amibe olyan felhasználók kerülnének, akik megbízhatóak, tudjuk hogy nem szpemmelnek tele topikokat stb...
Esetleg VIP-kenk nem élne ez a szabály. Ha már úgyis fizetnek -
#16848 ezt nem lehet megcsinálni egy ilyen méretű fórumon, hogy "így járt". -
n3whous3 #16847 akkor így járt -
#16846 nekem például van olyan fórumon regisztrációm, ahol az oldalt látogatom is, de a fórumra félévente-évente egyszer lépek be - igaz, a jelszavam normális, de az alapján, hogy valaki nem aktív tag és nem használ "értelmes" jelszót nem lehet megkülönböztetni.
a meglevő regisztrációkkal nem nagyon lehet mit kezdeni, az új regisztrációkat sem lehet igazán korlátozni, máshol kell megfogni a furcsa eseteket. -
n3whous3 #16845 Azt már most felvetem st-nek, hogy küldjön ki egy rendszerüzenetet mindenkinek, akinek a jelszava = felhasználónév, hogy aki nem változtatja meg a triviális jelszavát, azt törlik 1 hónapon belül (aki tényleg nem egy álreg és aktív sg-n az tuti belép 1 hónapon belül, ráadásul az értelmes és nem álregek szvsz 99%-a normális jelszót is választott). -
#16844 erről jut eszembe, nekem van egy chat bannom, sztem (gondolom) azóta, hogy összegyűlt 5 büntipontom, de chaten emlékeim szerint nem írtam semmit, mert nem is igazan hasznalom de azért levehetnétek :-c -
#16843 igen úgy vettem észre,itt még említettem is
amikor még byz bannolva volt akkor már másnap ott volt a cseten -
#16842 nem tudom - lehet? :)
bár ha gond van vele, akkor elég hamar repül csetről is. -
#16841 igaz,inkább kibannoltatja magát 1 hétre minthogy a büntikkel szívjon hetekig
és bannolva még mindig lehet csetelni? -
#16840 sebaj erre valók a modik :D -
#16839 igen, erről is beszéltünk - 4 büntetőpont 2 hét alatt jár le, 5 pedig 1 hétre tiltott ki, nem volt igazán visszatartó ereje. -
#16838 nincs olyan, ami ne kerülne mondjuk sok pénzbe az Sg-nek, vagy nem csökkentené le drasztikusan a regisztrációk számát (pl. telefonszámhoz kötött, és mondjuk kapott vagy küldött SMS-el aktivált felhasználók - mindez még adatvédelmi szempontból is problémás)
ráadásul nem tudni mekkora része alreg: naponta átlagosan 50 új tag van - és nincs köztük olyan, hogy "béla555", "béla556", "béla557" hogy szűrni lehessen -
#16837 változás naplót most olvasom
- 5 büntetőpontnál 4 hét ban
azigen -
Cat 02 #16836 mailinator és kész :) -
#16835 csak van valami megoldás,hogy ne kreáljanak 10alreget -
#16834 végre -
#16833 ez már régesrég így van... meg amúgyis 10 percen belül lehet csinálni 5 emailcímet, és regisztrálni mindegyikkel. -
#16832 értem, kösz :) -
Bala10 #16831 már az is sokat segítene, ha 1 emailcímre csak 1x lehetne regelni. -
#16830 - "Kis türelmedet kérem, mert programozó kollégák le vannak egy határidős projekktel kötve, addig kitartás" -
#16829 éljen jó hír -
#16828 ideje volt :D (büntetőpontok elavulhatnának) -
#16827 és ez kb mikor? heteken/hónapokon belül? idén? :)
vagy még ti se tudjátok? :) -
#16826 nem resetelve lesz, de sikerült néhány dologban megállapodni, és lesznek (vannak) fejlesztések, változások (többek között például az idióta/felesleges topicok rovására, a házigazdaság kezelésére, ilyesmik) -
#16825 2012 dec 21.-én -
#16824 ezt kifejted bővebben? mikor lesz reset? -
#16823 folyamatban. -
#16822 resetelni kéne az egészet. -
#16821 A bot meg O(1) időben futna... -
#16820 erre semmi kapacitás nem kell mert bot irkálna. csupán regelni kell és kész. -
#16819 tényleg elég durva már 2 után kikapcsol -
#16818 ha arra nincs kapacitás évek óta hogy pár hibát kijavítsanak, arra szted lesz, hogy vki a twitterre írkáljon? éjjel backup miatt nem megy (legalábbis ezt mondják egyesek) napközben meg így ösztönöznek, hogy dolgozz/tanulj, ne a fórumon lógj. ha a hírportál elérhetősége valóban számítana, gondolom intézkednének, bár ki tudja... nincs rá kapacitás, ugyebár...