Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
ha visszaolvasol akkor rájössz.
artschi
Leteszteltem, 2008. nov. 8-ig meg vagyok hosszabbítva.

Szóval a hiba nálad van.

Bármely probléma esetén mail ide: [email protected]

De ezt írják is az oldalon.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

biomage
majd valaki leteszteli 😄, az enyém 2008.02 jár le 😊 szal nem hoszabbitok most

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Met
amikor elküldöm az sms-t akkor ez jön válasz sms

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

biomage
hol irja ezt ki?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Met
"a szolgáltatás nem elérhetõ, kérjük próbálkozzon késõbb"
ezért kérdezem, átmeneti a hiba vagy végleges

artschi
most is tudsz emelt díjas SMS-sel vip-et hosszabbítani, igaz, hogy csak 4 hónapot, de az is vmi.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Met
sms-el mikortól lehet vip-et venni? vagy már nem lehet csak utalással?

mikike
más oldalak (phpBB, ipBoard), hogy csinálják, hogy megjegyez?
nekem is mindig be kell lépni

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

<#eljen>

Lullaby
az (o:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

gz8
Ha csak úgy nem 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Sadist
Úgy gondolja, hogy a fõoldalon legyen a két input mezõ meg a belépés gomb.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

gz8
Mindig is ott volt...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Lullaby
fórumfõoldalra kitenni a belépést? nekem változik az IP-m és macerás mindig oda-vissza kattingatni.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

bogyoka
én vagyok a házigazda Teh😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

precision
szólni kell a házigazdának vagy egy moderátornak hogy tegye be

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Behonyám. Sajnos ez a netes "biztonság" egy humbug. Én is halálra szívom magam vele, pedig belsõ, védett hálózaton nyomjuk a web alapú rendszereket (is). Semmi sem biztos, semmi sem 100%-os és semmi sem garantált senki által sem. Evvan...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bogyoka
Mostan hogy lehet új bannert berakni?
Szeretnék karácsonyi bannert betenni de nemtok😞

Kérem a nézõk segítségét <#vigyor>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

St
ha ilyen egyszerû lett volna a megoldás, akkor ezt alkalmaztam volna nem az IP-s cuccot. még a javascript teljes tiltása sem akadályozza meg, hogy valaki javascriptet rakjon a fejlécbe, mivel pl. eseménykezelõkkel ugyanúgy befûzhetõ.
biomage
az enyém is olyan 😊 amig nem szakitom meg a bejelentkezést addig egy ipm van, de utána már más lesz, de kibirható az uj bejelentkezés

prezi
en minden connectnál uj ip-t kapok -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Ability
Ilyenre nem gondoltam. 😊
JS lekéri, és továbbküldi egy formmal egy külsõ tárhelyen lévõ feldolgozóoldalnak, ami szépen lementi egy fájlba, vagy adatbázisba.

Mondjuk ennél lehet bonyolultabb, mert amikor egyszer próbáltam ilyesmit(természetesen saját oldalon, nem az SG-n), akkor nem igazán mûködött a dolog.
Ez így annak lesz kellemetlen aki munkahelyen és otthon is SG-zik

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ability
Amúgy lehet hülye vagyok, de hogy szerzik meg a süti adatokat? Js kliens oldalon fut le, az ajax pedig nem mûködik más dominre elvileg. Vagy nem is sütirõl van szó?

Bocs, hogy így kavarok, de igazából csak segíteni akarok. Ha pedig az elsõ megoldásom sikeres lehet, akkor szerintem az mindenképpen a legjobb út.
Ability
Sosem kezeltem JS-sel sütiket, de ha jól tudom, akkor az egész alapja a "document.cookie". Mi lenne, hogy ha ez lenne a tiltott szting? Ugyan az lenne a védelem alapja, mint ami pár napja volt, csak nem a "<script" lenne a keresendõ karaktersorozat. Helyére pedig be lehetne szúrni egy alert-et, hogy a látogatók láthassák, ha valaki próbálkozik.

Nem akarok hülyeséget mondani, mert nem is ismerem a részleteket, de ha ez így megcsinálható, akkor szerintem ez lenne a legjobb út. Láttam már olyan topikot, ahol értelmes célra használták a sütiket, de inkább ezzel legyen kevesebb, minthogy egyáltalán ne lehessen használni JavaScriptet. Ráadásul ez kiszûri a sima input obj-hez rendelt js eseményt is.

MÁS: megint belebotlottam abba a bugba, amit már régebben is jeleztem. Ha visszavonom az üzenetem, majd újra be akarok írni, akkor olyan hibaüzit kapok, hogy duplikált üzenet. Hogy érthetõ legyen: azért a visszavonásra megyek, mert elfelejtettem rákattintani a válasz linkre. Ez biztos ritkán fordul elõ, de azért elmondom, hogy tudjatok róla.
St
ha gyakran változik az ip-d, akkor igen. vagy a fejlécbe ágyazható javascriptet lehet lehúzni. tessenek választani...
Sadist
Akkor a "bejelentkezve marad (régi)"-t le is lehet húzni a WC-n...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

St
szükségtelen
hazugsz.
Nem kell. Sniffeléskor nem a jelszavadat szerzik meg, hanem az azonosító cookie-dat.
Akkor változtassunk jelszót?

St
A javascript egy idõre ki volt tiltva, mivel egyesek sniffelésre ezáltal jogosultság megszerzésére használták. Most orvosoltuk a problémát más úton, amelynek ára, hogy ha az IP-cím változik, újra be kell jelentkezni.
Rage47
de volt
régen nem volt itt rádió ?
igaz h uncsi volt de legalább volt 😊

Ability
Egyébként meg a gombokhoz rendelt javascript esemény gond nélkül lefut, szóval ugyan úgy meg fog maradni a visszaélés vele. De jobbat mondok: berakok egy iframe-t, és egy másik oldalról hívom be az egész tartalmat. Simán menni fog a javascript (is). Komolyan, ez nem megoldás, ki lehet játszani, ez nem akadályoz meg semmit. Arra viszont tökéletes, hogy szivassa a népet.

Gondoljátok át az egészet!
szvsz a JS kiírtás helyett inkább a keresõt kellett volna normálisan megcsinálni.
A lentebb említett elrejtõs scriptet én is használtam, mert a topichoz írt FAQ annyira rövid, hogy teljesen felesleges lett volna egy külön lapot megírni miatta, és azért jóval elegánsabb is volt mint, egy sima blank link. Ezt azért tényleg nem kellett volna elvenni..
Ki, de nem tökéletesen.
ki lett véve a JS ? 😮

Max7
Pont akartam írni hogy ezeket láttam a crysis topikban én csak két dolgot emelnék ki a design-t felül (karácsony) és az álítható szövegdobozt! utobbi tényleg hasznos egy hoszabb szöveg esetén és hát megaírta egy forumozó már csak be kell építeni a forrást az sg forrásába!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Ability
Sziasztok!

Mi kellene az SG-nek? Vissza a JS használat! Úgy láttam, hogy felütöttetek egy kis védelmet ellene, mert minden topikban ki van kommentzve a JavaScript nyitóelem, de ha házigazdaként szerkeszteni akarom a témát, akkor ott viszont normálisan szerepel a nyitótag.

Szerintem ez egyáltalán nincs jól, az SG mindig is különc volt a többi fórummal szembe, mert a témákat egyedivé lehetett tenni. Biztos voltak, akik rossz célokra - továbbirányítás, hibaüzenetek -- használták a JS-t, de vannak, akik hasznos dolgokat tettek vele.

Én pl. a Crysis topikban megcsináltam, hogy a textareát lehessen nyújtani. Be lett rakva alá párhuzamosan egy vékony csík, amit ha megragadt az ember, és húzta le az egeret, akkor pontosan az egérmozgással szinkronban meg lehetett nagyobbítani a szövegmezõt. Látványos is, hasznos is, egyszerû kezelni. Szerintem sokszor jól jön, mert elég kicsi az alap textarea ahhoz, hogy egy hosszú komment átlátható legyen.

Továbbá csináltam egy olyan scriptet is, ami elrejt egy tetszõleges objektumot, majd egy linkre való kattintással animálva elõhozza azt, közben nyújtva az oldalt. Ez is hasznos, sokan írnak szabályzatot egy topikba, vagy éppen sok információval akarják gazdagítani az ott levõ új fórumozók tudását. Ezek alapból sok helyet vesznek el, nem lenne jó, ha mindig kint lennének. Ezzel a módszerrel szépen, látványosan, elõ lehet hozni õket. Persze jó lenne, ha látnátok is, de szerintem mindenképpen elsõdlegesen hasznos, nem veszi el a nagy helyet, aki pedig meg akarja nézni, annak csak kényelmesen kell kattintani egyet, majd látványosan elétárul az egész. Ezt a scriptet sokan átvették tõlem, volt, amikor moderátorok rakták be egy népszerû topikba.

A fenti scriptet én még kicsit moddoltam tovább is saját berkeimen belül. Én arra használtam, hogy kis dobozokat hoztam létre, és egymás mellé pakoltam. Minden doboz egy kategória volt, és minden kategóriában az odaillõ hasznos linkek voltak. A gond csak az volt, hogy túl sok doboz van, nem fért ki egy sorba az egész. Megcsináltam, hogy egy sorba pakolja mindet, és amikor a konténer fölé viszi az egeret valaki, akkor a script leköveti az egérmozgást, és ahogy halad a szélek felé az ember, úgy görgeti a tartalmat. Ez is mint az elõzõek hasznosak. Kis hely, egyszerû mûködés, hasznos és kényelmes.

Hogy mit akarok ezzel mondani? Hát csak azt, hogy ha az ember ésszel dolgozik, akkor használhatja nagyon jó dolgokra is a JavaScriptet. Szerintem ezt nem kellene megvonnni. Fokozható a kényelem és a praktikusság.

Szeretném megkérni St-t, ésvagy az illetékeseket, hogy gondolják át. Ezzel nem csak a hülyegyerekek játékszerét veszik el, hanem a valóban hatékony és hasznos dolgokat is.

Szeretném azt is, hogy legalább egy rövid válasz erejéig megtisztelne valaki azzal, hogy elmondja, mit gondol errõl. Elsõsorban az illetékesekre gondolok, de - szerintem - írhatnak a többi fórumozók is arról, hogy szerintük ez miért lehet érvágás.
Sadist
Akkor miért is nem volt igazam? <#fejvakaras>

Lebõgted de nem volt igazad, mert az sem volna rossz, ha legalább az mûködne normálisan a fórumtémakeresõ, a címek és az alcímekk között keresne, már az sok Vótmátopikot szûntetne meg, na meg nem ártana korlátozni, majd fejlesztéskor a témanyító hozzászólás hosszát is, hogy ne legyen ilyen pliz help topik legyen rákényszerûlve, hogy pár sorban leírja a próblémát, vagy elindítsa a topik témáját arra amiért nyította.
Sadist
És az alcímekben hogy keresel? Persze, smirglivel is lehet segget törölni...

Desiderata
igazából nem is kell keresõ:
- belépsz az alkategóriába
- "Fórum témák" cimke alatt ráböksz a "Témák" linkre
erre kilistázta az összes topikot
- CTRL+F és keresel

példának: itt az összes játékos topik, nyitás elõtt ezen a listán lehet ellenõrizni hogy létezik-e olyan
haha
akkor már sg szerverek híresebb játékokra 😊

akyyy
<#eljen><#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;