Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max7
Témához szolnék... sg által támogatott videófletöltõ protál? (na jó ez hülyeség, sok energiaforrás vagy no reklám)

Támogatni a youtube oldalt? és profilban álítható lenne hogy megjelennítható lenne-e a lejátszó vagy nem aki bepipálja hogy nem az egy linekt kap akinek meg be van pipáva hogy igen nyilván megjelenne a flash lejátszó....

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Pontosan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt írni szoktam, és másokét én is szívesen olvasom... még ha nekem írta is, ha igaza van, akkor igaza van, akkor elkutam, ha meg nincs jót röhögök 😊

SHADOWEYES7
Jajjmár, ennyi kiváltság fáj neked???

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de gondolom a kedveskedõ pm-ekbõl nem kérsz 😛P

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nincs semmi, csak ha nekem nincs másnak se legyen, mivel jóindulatú vagyok 😛 Nem is kell, nem baj ha megdöglött a tehenem, de a szomszédé is <#hehe>
Gondolom erre is van valami jó kis exploit a tarsolyodban, ha netán engedélyeznék... szar lehet ennyit várni rá.
Oda van írva, na nehogymár akkora pepecselés lenne, még a végén megsajnáltatják magukat és még megköszönjük, hogy az orrunk elõtt húzogálják a mézesmadzagot...<#ejnye1>
precision
?

Bazinga!

no comment és nem sorolom...
gz8
Ahhoz képest, hogy csak 4 napja regeltél, elég nagy az arcod.
Az offolást pedig tessék befejezni.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

hehe, ha nem tudod valaminek az okát, akkor ne szólalj meg. thx. 😊

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

Volna egy apróság ami még esetleg meg is valósítható
igaz hatalmas akarat kell hozzá és sok kitartás, de a privát üzeneteknél a táblázaban a fenti Töröl cella tartalmát lecserélni az alsó Töröl cella tartalmával: <b>Töröl</b> <<--ezt, erre -->> <a href="#blocked::document.tform.submit();"><b><u>Töröl</u></b></a>
sok görgetészt megsporólhatnánk, ha nem kellene mindig az utolsó százon keresztülmászni.

akyyy
miért, másik regedet bannolták?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

köszi, erre voltam kíváncs. 😛

"...hogy most is megteheti, de azt nem hiszem, hogy valaha is megteszik 😉"

LoL nem azzal van a gond, hogy hol ki tárolya hanem azzal, hogy minek töltsem le a te 50MB-os logodat ha bemegyek egy topikba, és várom a logód végett tíz percig a kép megjelenését 😊

Az elsõ kérdésedre meg a válasz az, hogy most is megteheti, de azt nem hiszem, hogy valaha is megteszik 😉
erre, hogy ne foglaljon plusz helyet, tök alkalmas lenne a galléria. itt tudnád tárolni a logót és akkor 50megáig szinte bármekkora lehetne a mérete. 😊

Jó lenne, ha 2 moderátor felülbírálhatná egy másik modi döntését, ha nem jogos a büntetés! vagy ha felmerül a személyeskedés gyanúja, stb.

VIP
Benny04
Jó lenne, ha nagyobb méretû logókat is be lehetne tenni képnek!

flashget powa 😊
próbáld ki h beírod itteni azonosítód + jelszavad az aasszem jó

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Desiderata
letöltés innen sg-rõl mindig nehézkes, töltök valamit, erre pár százaléknál megszakad a letöltésvezérlõ és nem akarja folytatni, közben böngészõben ilyenek jellenek meg

ezt orvosoljátok légyszives
ivjoe
Csak ha elcseszed, gamma nélkül kell menteni a .png-ket és jó lesz.
nem azért gondoltad mert a fejlác szine a png miatt máshogy nézd ki IE és FF alatt ? de ha jpg lenne akkor nem lenne baj 😊
bár ez fel volt vetve régebben is

ivjoe
Az nem mindegy?
jpg fejléc ? 😊

ivjoe
.png logok?
Fabio Capello
képletesen értettem.

SHADOWEYES7
Fárasztó??
1 link, és 1 kattintás

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Fabio Capello
HG is adhasson büntit a saját topikjában. fárasztó egy mod után rohangászni amikor balhés a topik.

gz8
Ami pedig az utolsó regisztráltakat illeti: nem lehetne napi bontásban külön lekérdezni, és nem csak az utolsó 500 regelt látszana?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Újabb érdekesség: a moderátori jogok felvétele után pár másodperccel frissülne a fórum fõoldal, így az utolsó regisztráltak menüpont kapásból elérhetõ lenne.

precision
jaaa, így már ok
az ötlet nem rossz, csak szerintem nem sok mindenki töltené ki... ráadásul a keresõ sem mûködik, és ennek akkor lenne nagy haszna, hogy pl vki fél évvel ezelõtt belinkelt vmi képet és én azt keresem, és normálisan ki volt töltve a tagje, akkor rákeresek, és megtalálom
hát ha a keresõ megfelelõen mûködne, ezzel kiegészítve egy hasznos funkióval bõvülne az sg

Bazinga!

minden hozzászóláshoz be lehet írni
kb az h mi van a hozzászólásban, YouTube-on is meg lehet adni pl

precision
az mit jelent? 😊

Bazinga!

humoros és aranyosba hozzászólás tag elés?

bertino
jaja, ez jó ötlet

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

precision
én azt a funkciót hiányolom hogy a "válasz erre" mellett legyen egy "idéz" is, amit ha megnyom az ember egybõl berakja az adott hsz -t quote makro -ba a szerkeszõ ablakba, és ott lehetne alakítgatni... sokszor van az hogy vkinek válaszolok egy 3km -es hszére, de ki szeretnék emelni egy-két mondatot a jobb érthetõség miatt, ekkor jól jönne ez a funkció, nem kéne kopipésztelni, meg jobban is nézne ki
+ ehhez jól jönne a quote makro átalakítása, úgy hogy egy keretet rak az idézett szöveg köré, és felé írja hogy xyz írta

igen, mint phpBB -ben 😊

de talán ezt már le írtam itt egyszer 😊

Bazinga!

Ez a keresõ újbóli(megbízható) mûködését is fogja jelenteni? (mert a többi csak luxuscikk volna, de ez nagyon hiányzik a nagytöbségnek, még a moderátorok se tudnak a voltmá topikokat rendesen bûntetni mert nem mindig kapja meg a keresõ az elsõt😊)
St
Írjatok ám nyugodtan ötleteket, ha nem is írok, figyelem a fórumot és jegyzetelek. Most SG fejlesztése nem olyan folyamatos mivel kifejlesztendõ hatalmas ötletek nincsenek napirenden, de az értelmes apróságok meg lesznek csinálva, ahogy lesz annyi, aminek érdemes nekiugrani.

Háttérben egyébként folyik a fejlesztés, nov elején lecseréltük az SG szervereit Quad xeonra, a hétfõi napon pedig a SG ingyenes fórum szervereit bõvítettük ki, így végre megint minden gyors 😊
St
most 1 évig nem leszek, mivel azonnal elkezdjük kifejleszteni <#nyes>
(évtized ötlete)
precision
ez hülyeség, már bocs...
egy az hogy gondolom zabálja a (server) procit...bár ha kliensoldalra van kihegyezve akkor meg az én procimat zabálja, szal akkor sem jó
másrészt szerintem ez gyerekes, meg úgy alapjában véve felesleges...ez fórum, nem chat, aki mégis chatelni akar használja a fórum fõoldalán lévõt

Bazinga!

Az egy dolog, hogy ha nem ad választ az is válasz, de ha nem létezõ a válasz akkor az nem is válasz szvsz... xD
Sir Quno Jedi
A nem létezõ válasz is válasz szvsz.... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Már szerintem, csak akkor kapunk választ, ha ellopjuk a fiókját és írunk magunknak választ 😊
Sir Quno Jedi
Ezt St meglátja, lehidal! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Desiderata
az teljesen más, nem is tudom miért írod

ezeken a 3D chateken akár élõ szóban is beszélgethetsz, és ha van mögötte egy portal akkor nem lenne kihalt ötlet, színfoltjává válhatna az SGnek
gz8
Arra ott a Teveclub ^^

Desiderata
egyre népszerûbbek a 3D Chatek, itt az emberek jobban átérzik a beszélgetést és jobban kifejezik magukat avatarjuk segítségével, összehozza a közösséget
SG is indíthana valami IMVUszerû dolgot
semmit ? 😮

Sadist
Gondolom az örök klasszikus, az "ez egy fasság" a helyes megoldás 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
"A pontos tartalom és az okozott vagyoni hátrány összegének megállapítása jelenleg folyamatban van, azonban az elsõdleges adatok alapján a vagyoni hátrány mértéke meghaladja a 200 millió forint összeget."

Könyörgöm ne csináld már, rossz nézni a kapálózásod. Az egy WAREZ szerver volt, amit elvittek, nyílván lesz érte bünti. Hogy a túróba jön ez az SG-hez? Vagy csak én nem tudok valamit, és valójában warez szerverként üzemel, az összes tudományos cikk és fórum meg csak álca?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem