Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Támogatni a youtube oldalt? és profilban álítható lenne hogy megjelennítható lenne-e a lejátszó vagy nem aki bepipálja hogy nem az egy linekt kap akinek meg be van pipáva hogy igen nyilván megjelenne a flash lejátszó....
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Az offolást pedig tessék befejezni.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
igaz hatalmas akarat kell hozzá és sok kitartás, de a privát üzeneteknél a táblázaban a fenti Töröl cella tartalmát lecserélni az alsó Töröl cella tartalmával: <b>Töröl</b> <<--ezt, erre -->> <a href="#blocked::document.tform.submit();"><b><u>Töröl</u></b></a>
sok görgetészt megsporólhatnánk, ha nem kellene mindig az utolsó százon keresztülmászni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"...hogy most is megteheti, de azt nem hiszem, hogy valaha is megteszik 😉"
Az elsõ kérdésedre meg a válasz az, hogy most is megteheti, de azt nem hiszem, hogy valaha is megteszik 😉
próbáld ki h beírod itteni azonosítód + jelszavad az aasszem jó
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ezt orvosoljátok légyszives
bár ez fel volt vetve régebben is
1 link, és 1 kattintás
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
az ötlet nem rossz, csak szerintem nem sok mindenki töltené ki... ráadásul a keresõ sem mûködik, és ennek akkor lenne nagy haszna, hogy pl vki fél évvel ezelõtt belinkelt vmi képet és én azt keresem, és normálisan ki volt töltve a tagje, akkor rákeresek, és megtalálom
hát ha a keresõ megfelelõen mûködne, ezzel kiegészítve egy hasznos funkióval bõvülne az sg
Bazinga!
kb az h mi van a hozzászólásban, YouTube-on is meg lehet adni pl
+ ehhez jól jönne a quote makro átalakítása, úgy hogy egy keretet rak az idézett szöveg köré, és felé írja hogy xyz írta
igen, mint phpBB -ben 😊
de talán ezt már le írtam itt egyszer 😊
Bazinga!
Háttérben egyébként folyik a fejlesztés, nov elején lecseréltük az SG szervereit Quad xeonra, a hétfõi napon pedig a SG ingyenes fórum szervereit bõvítettük ki, így végre megint minden gyors 😊
egy az hogy gondolom zabálja a (server) procit...bár ha kliensoldalra van kihegyezve akkor meg az én procimat zabálja, szal akkor sem jó
másrészt szerintem ez gyerekes, meg úgy alapjában véve felesleges...ez fórum, nem chat, aki mégis chatelni akar használja a fórum fõoldalán lévõt
Bazinga!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ezeken a 3D chateken akár élõ szóban is beszélgethetsz, és ha van mögötte egy portal akkor nem lenne kihalt ötlet, színfoltjává válhatna az SGnek
SG is indíthana valami IMVUszerû dolgot

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Könyörgöm ne csináld már, rossz nézni a kapálózásod. Az egy WAREZ szerver volt, amit elvittek, nyílván lesz érte bünti. Hogy a túróba jön ez az SG-hez? Vagy csak én nem tudok valamit, és valójában warez szerverként üzemel, az összes tudományos cikk és fórum meg csak álca?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem