Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nem muszáj hozzászólni, ha nem tudod mirõl van szó :|
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hasonló vicces dolgokat most meg lehet oldani?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Amúgy lehet.
vagy vki megtudná adni a mostani címét ?
2. Ha már ott jársz, hogy katt a letöltésre, akkor onnan már csak rajtad múlik.
Vki segitene nekem,hogy hogyan kell itt filmet letölteni???
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
semmi törölt üzenet
😄DDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd
ON
teszem azt, a topic keresõjében megtalálom a "patch" kifejezést egy kérdésben, miszerint "Van már patch a játékhoz?", és meg szeretném nézni, hogy erre a hozzászólásra miket válaszoltak.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Mostanában valamiért nem maradok bejelentkezve itt, a fórumban. Régen semmi gond nem volt, egyszer bejelentkeztem az itthoni gépen (bejelentkezve marad négyzetet kipipáltam) és gyakorlatilag akármeddig úgy is maradtam. Csak én használom ezt a gépet.
Mostanában csak addig marad így, amíg megy a gép. Közben akárhányszor becsukhatom a böngészõt, nem számít, minden mûködik, ahogy régen.
Azonban ha például éjjelre lekapcsolom a gépet, akkor másnap nincs bejelentkezve.
XP SP2, Firefox 2.0.0.11
Sütik engedélyezve, egyszer próbáltam úgy bejelentkezni, hogy bejelöltem a bejelentkezve marad (régi) négyzetet is, úgy is ugyanez volt az eredmény.
Próbaképpen töröltem az sg.hu-hoz tartozó sütiket, de így sem változott a dolog.
Elõre is köszönöm a segítséget!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Szerintem elég rossz dolog így, hogy le van tiltva a JS, mivel elég hasznos dolgokat lehetett vele használni... Én nagyon hiányolom, és szeretném kérni, hogy ha lehetséges, akkor hozzuk vissza 😊 Tényleg nagyban megkönnyítette a házigazdák dolgát, és ahogy olvasom nem csak én vagyok így ezzel... Ha meg eddig engedélyezett volt, akkor miért ne lehetne továbbra is? 😊
Üdv.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Olvasgattam itt a hozzászólásokat, hogy mi-merre, hogy van ez az egész "ip cím változik, újra be kell jelentkezned dolog"-al kapcsolatban.
Igaz, hogy nem törik le a kezem, hogyha beírogatom minden egyes nap fórumozás legelején a nevemet és jelszavamat, elvégre van hogy sok-sok hozzászólást írok egy nap. Ettõl függetlenül kíváncsi vagyok arra, hogy erre lesz valami megoldás, hogy úgy maradjon, mint régen, vagy ez már így a végleges helyzet?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
meg most már St is letiltotta a JS-t, itt se sikerülne, vagy nem?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth