Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
ha változik az ip nem ér semmit a cookie

Bazinga!

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Sadist
Nem muszáj hozzászólni, ha nem tudod mirõl van szó :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

gz8
A cookie engedélyezése nem luxus...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

bertino
yepp, ez csak attól ment meg, hogy folyton beirogasd a logint/passt

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sadist
Attól még ugyanúgy oda-vissza kell bumbizni a letöltés és a fórumfõoldal/bejelentkezés között.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bertino
be kell állítani a böngészõben, hogy megjegyezze a fórumra a logint és akkor csak 3 kattintás az, hogy bejelentkezz, miután betöltõdött a lap

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sadist
Elég idétlen, hogy ha valaki egy filmelõzetest akar letölteni, akkor elõször el kell mennie a fórum fõoldalra, aztán bejelentkezés, írkálja be user/passt, majd vissza a filmelõzetes cikkéhez, utána pedig letöltés. Ahelyett, hogy már rögtön a letöltésnél felajánlaná a bejelentkezést.

SHADOWEYES7
Miért , ha fönn a Fórum-ra kattintasz akkor ott a Belépés, az nem elég??

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Helo mesterek, a fõaldalra jó lenne ha tennétek egy nyomorult beléptetési ablakot, mert kínszenvedés így az egész. Pl. videókat sem lehet megnézni csak belépve de persze ablak csak 8 oldallal odébb található! kösz.

DJ RX7

:3

cSuwwi
egy stripslashes lehetne már a kedvenceken, a \' már nem divat...

shit happens

Max7
ha az utolsó hozzászólást törlik akkor igen és a helyére új jön de ha már az utolsó elöttit törlik akkor a helyére nem kerül új hozzászólás viszont a hozzászólások száma 1-el csökken! azért lehet az hogy ebben a topikban elvileg 14409 hozzászólás van ezzel együdt de kint a listában 14169 -et mutat amikor ezt a hozzászólást írtam!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

ha törlés van akkor hozzászólás száma is csökken ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

PíszLávJuniti
Régen volt a gumiban a Mehet gomb helyett az, hogy Spam!

Hasonló vicces dolgokat most meg lehet oldani?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7
Hardware fórumon

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

sokszor volt olyan h nyitott vki topicot és beírták h van segítség topic ott is megkérdezhetted volna, ez merre van ?

SHADOWEYES7
Általánosba mit szeretnél segitséget??

Amúgy lehet.

olyat nem lehetne h általámosba általános segítség topic "kiemelve"
vagy vki megtudná adni a mostani címét ?

gz8
A moderátor is megejthesse az elsõ hozzászólást a topic megnyitása után egy-két órával, amennyiben a topicnyitó ezt még nem tette meg.

gz8
1. Ez nem az a topic 😊
2. Ha már ott jársz, hogy katt a letöltésre, akkor onnan már csak rajtad múlik.

Jano
Az 'elõzetes' ismerõs fogalom-é?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

és akkor minek van ott,hogy katt a letöltésre?????nem is lehet itt filmet tölteni????
sehogy

Sziasztok!
Vki segitene nekem,hogy hogyan kell itt filmet letölteni???
akyyy
mikor láttál magyar filmet szinkronosan?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

mikike
#14389-t is töröljétek akkor, mert off

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Max7
8-s kategóriának nofollow és noindex meta tagot..... thx

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

PíszLávJuniti
a flash mikor lesz letiltva?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

gz8
Curiosity kills the cat. <#idiota>

ez mi volt ?😮
semmi törölt üzenet

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SHADOWEYES7
OFF

😄DDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd

ON

St
Mikike, te olyan hülye vagy, hogy az már fájdalmas, jó volt itt nélküled a fórumon. Húzz el pls újra, ne fárassz, nincs rád kapacitásom.
Egy olyan feature megvalósíthatóságán (és értelmén) gondolkodtatok már, hogy egy régebbi kérdés hozzászólásánál meg lehetne nézni, miket válaszoltak rá? Olyanra gondolok, mint a "válasz erre" funkció, csak épp fordítva.
teszem azt, a topic keresõjében megtalálom a "patch" kifejezést egy kérdésben, miszerint "Van már patch a játékhoz?", és meg szeretném nézni, hogy erre a hozzászólásra miket válaszoltak.

Al Age
Oh, köszönöm és bocsánat, ezek szerint adsl-lel (dinamikus IP-vel) ez most így rendjén van, sajnos.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

ivjoe
Al Age
Sziasztok, igazából nem tudtam hova írjam a kérdésem, úgyhogy itt kérek segítséget.

Mostanában valamiért nem maradok bejelentkezve itt, a fórumban. Régen semmi gond nem volt, egyszer bejelentkeztem az itthoni gépen (bejelentkezve marad négyzetet kipipáltam) és gyakorlatilag akármeddig úgy is maradtam. Csak én használom ezt a gépet.
Mostanában csak addig marad így, amíg megy a gép. Közben akárhányszor becsukhatom a böngészõt, nem számít, minden mûködik, ahogy régen.
Azonban ha például éjjelre lekapcsolom a gépet, akkor másnap nincs bejelentkezve.
XP SP2, Firefox 2.0.0.11
Sütik engedélyezve, egyszer próbáltam úgy bejelentkezni, hogy bejelöltem a bejelentkezve marad (régi) négyzetet is, úgy is ugyanez volt az eredmény.
Próbaképpen töröltem az sg.hu-hoz tartozó sütiket, de így sem változott a dolog.

Elõre is köszönöm a segítséget!

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tavaly sem volt
idén kapunk 1 hónapos vip jogot ? 😊

precision
chello rlz, fél évig fix ip 😄

Bazinga!

de idegesítõ ez a százszor belépõsdi egy nap. Most ez így fog maradni??

most mûködik pedig (legalábbis sro topicban 😊)

gameplusz
Sziasztok!
Szerintem elég rossz dolog így, hogy le van tiltva a JS, mivel elég hasznos dolgokat lehetett vele használni... Én nagyon hiányolom, és szeretném kérni, hogy ha lehetséges, akkor hozzuk vissza 😊 Tényleg nagyban megkönnyítette a házigazdák dolgát, és ahogy olvasom nem csak én vagyok így ezzel... Ha meg eddig engedélyezett volt, akkor miért ne lehetne továbbra is? 😊
Üdv.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

012345-ön mit kell gyakorolni ?😛

Max7
Nem tom mit vagytok úgy oda 😄 Legalább gyakoroljátok a jelszavatokat! én mindig elfelejtem és jelszóemlékeztetõt kérek 😄

Sziasztok!
Olvasgattam itt a hozzászólásokat, hogy mi-merre, hogy van ez az egész "ip cím változik, újra be kell jelentkezned dolog"-al kapcsolatban.
Igaz, hogy nem törik le a kezem, hogyha beírogatom minden egyes nap fórumozás legelején a nevemet és jelszavamat, elvégre van hogy sok-sok hozzászólást írok egy nap. Ettõl függetlenül kíváncsi vagyok arra, hogy erre lesz valami megoldás, hogy úgy maradjon, mint régen, vagy ez már így a végleges helyzet?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

mikike
de ott még se lopják el, vagy igen?
meg most már St is letiltotta a JS-t, itt se sikerülne, vagy nem?

Úgy csinálják, hogy megjegyez, hogy nem kötik IP-hez a bejelentkezést, ezáltal ha más lenyúlja a cookiedat JS-en keresztül, akkor tudja használni az accountod.
Met
Már sikerült.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

mikike
nem jöttem rá
de tényleg legalább kirakhatnád a bejelentkezõ gombot a fõlapra