27328
  • tommygear

ma már vagy tizedjére
  • n3whous3
    Ihaj csuhaj de jó beírni topikba és várni fél órát mire a random belassult szerver válaszol is.
  • bracsek #16895
    remélem a javascriptes problémát is megoldották a makróknál de hiába mondd az ember.
  • Dzsini
  • gergely1991
    - makrók help -> Marquee paraméterek -> klikk ide linkjének új weblap megadva
  • tommygear
  • Efreet
    Akkor a 16889 szerint járjon el, megoldjuk és sorry.
  • Fabio Capello
    éppenséggel tudok valakit, aki már többször kérvényezett jogot, minden feltétel adott volt, és még mindig nem kapta meg :|
  • Efreet
    Moderátor (jelenleg) úgy néz ki elég van, a házigazda kéréseket pedig - ha nem reagálnak az emailcímen - írd meg az Általános moderátori topicjába pontos jelöltnévvel (lehetőleg link a lapjára), topiclinkkel, és nagyjából azokkal a hozzászólásszámokkal, ahol a tagság egyetért a kinevezésről. Van már olyan moderátor, aki tud HG-t adni.
  • papi08
    Mi kell az sg-nek?
    Új topik moderátorok, és HG jog kiosztók a programok részlegre!:)
  • Efreet
    Az újoncok téves topicnyitásai nem zavaróak - általában van 1-2 értelmes, segítőkész hozzászóló, aki elirányítja őket a megfelelő irányba (és néhány idióta, aki anyázni kezd), ezt megköszönik, és mennek oda. 10 másodperces elfoglaltság maximum, és remélhetőleg egy elégedett fórumozóval több.
  • n3whous3
    ott van kismillió másik topik, tud keresni...

az ilyen "beregizek kérdezni" emberek topikjait elsőre zárják a modik, szerinted az olyan rohadt jó élmény nekik?
  • Dzsini
    van, hogy valaki csak azért regisztrál, hogy megkérdezzen valamit - előfordulhat, hogy tényleg elfér neki új topic - és utána ittmarad, normális tag lesz. Ha nem nyithat rögtön témát, akkor esetleg nem is próbálkozik, hanem megy máshova.
  • n3whous3
    igazából pont fordítva kéne. A normális fórum részlegen kellene a 3 hónap kivárás, legtöbb fórumon egy halom dolog pl. hozzászólás számhoz van kötve. Szvsz úgyis lusta mindenki telespammelni a fórumot, hogy elérje időben pl. az 1-2 ezres határt és ez megvédené a topiknyitástól a fórumot.
  • n3whous3
    életkorfüggő : ok pl legyek 12 éves és beregisztrálok 19 évesnek és máris meg van oldva a gond

a gumiszoba az fejtől függ és nem életkortól, van aki nem bírja és kész.
  • byzhouse
    hogy az olyan alregek,mint te ne tudják rombolni azonnal :)
  • Jamaika king
    jó lenne ha a gumiszobába be lehetne menni regisztrálás után egyből vagy életkorfüggő lenne. nemértem mi lehet ott, hogy 3 hónapig nem látogatható.
  • ProGabe #16880
    ott azért működhet, mert ha onnan kivágnak, akkor nem csak email kell az új reghez...
  • gergely1991
    Múltkor említettem azt a hibát amikor a makróknál a Marquee bekezdésnél lévő hiperhivatkozásra kattintva még mindig 404-et jelez.
    Ezzel tulajdonképen mi lesz?
  • Dzsini
    a legtöbbnek 50 alatt, de voltak 1000 felettiek is már (bár tényleg ritkán), nem nagyon lehet ez alapján szűrni (ezért is írtam már az előzőben), és ha hozzászólás számhoz lenne kötve, akkor a gumiszobában/saját fórumokban össze lehet seperc alatt floodolni a szükséges mennyiséget. Plusz újra kiírni mindenkinek, hogy mennyinél tart (az meg hogy néz már ki, hogy "még 247 hozzászólást kell elkövetned, hogy pontozhasd fórumozótársaidat"?)...
  • akyyy
    idióta felhasználóknak hány hozzászólás száma van ezt nem lehet tudni?
  • Dzsini
    több, mint háromszázezer, és itt naponta átlag 50 új regisztráció van. Ott pedig alkalmanként azért a 74 ezer lecsúszik kb. 30 ezerre, annyi az állandó, nagyjából fix tagság.

(zárójelben: a hetente kizárt "idióta" felhasználók pedig nagyobb részt 2005-6os regisztrációk, azóta kész vannak, és ki tudja még hányszáz van csak annak az egy eszementnek, és hány ilyen "alvó ügynök" van még. hozzászólás számhoz megintcsak nem lehet kötni, mert van, aki mondjuk hetente 1-2x ír be, de azok értékes, értelmes dolgok)
  • precision
    én simán kötném regisztráció korához ha lenne ilyen funkció itt
    minimum 1 éves reg kelljen ahhoz, hogy valaki szavazhasson egy-egy hozzászólásra

(amúgy 74ezer reg van ott, itt nemtom, de gondolom jóval több :))
  • Dzsini
    mindenképp töredék mennyiségű ott a regisztrált tag - és nem lehet mondjuk 1 nap alatt 30 új reget csinálni, hogy bárkit lepontozzak. Regisztráció korához nem lehet kötni, VIP-hez nem lehet kötni, innentől csak elhatározás kérdése, hogy elkezdjem azt a topicot szétbombázni (ráadásul akár névtelenül, mert be se írok), ahol engem nem szeretnek... és akkor már a moderátoroknak nem árt, ha látják, ki pontozta a hozzászólást, hogy el tudják törölni az ilyesmit. Jó kis egésznapos elfoglaltság lenne nekünk.
  • precision
    bh az amire gondolsz amúgy :)
    és nem csak a fórumban működik a pontozásos rendszer ott hanem az adott "jóság" adatlapján is, tehát gyakorlatilag mindenhol, ahova kommentet lehet írni (és hát szoktak azért rendesen irogatni, nem véletlen került bevezetésre a módszer ott, mintegy megkönnyítve az adminok/modok dolgát egy kicsit)
  • Dzsini
    Ha a bh az, amire gondolok (és ott van pontozási rendszer), akkor az egy zárt, elég kicsi közösség, ahol a regisztráltakhoz képest elenyésző számú az a tag, aki egyáltalán írogat, és villámgyorsan kipucolják a trollokat (és nincs is túl sok topic).

No mindegy, én nem nagyon látom megvalósíthatónak, de ha a szerzőknek tetszik, akkor fakultatívként el lehet képzelni.
  • akyyy
    bh remekül müködik a dolog. ne 15-t nézzük hanem oylan 50-es hozzászolás lemegy minuszb mert trollkodik valaki, sokkal jobb
  • Dzsini
    De abban a méretben csak a 4chan eszementjei állnak neki valakivel szórakozni, míg itt elég hozzá 3-4 gumiszoba-szökevény. Láttunk már rá példát, nem kell még fegyvert adni avatatlan kezekbe.
  • n3whous3
    " mert az nem egy fórum, nem lehet valakinek felkutatni a hozzászólásait..."

de
  • Dzsini
    ez annyiszor felmerült már, de mindig az volt a reakció rá, hogy "de ha valakire rászállnak, akkor írhat bármilyen értelmeset, úgyis lepontozzák mindenhol"... és sajnos ebben van valami, a TeCsövön működhet a dolog, mert az nem egy fórum, nem lehet valakinek felkutatni a hozzászólásait... de ez a fórum túlságosan kicsi hozzá, és nagyon szétszabdalna esetleg egy beszélgetést, ha csak a válaszok látszanak, az eredeti hozzászólás pedig nem. Az általános bevezetés ezért szerintem nem jó ötlet, de egy-egy topicban (ha tényleg olyan a társaság és a stílus) elférhet.

#16867: user hozzászólások listázása: régen volt rá lehetőség (moderátoroknak, egy külön oldalon), de az is megszűnt, mert nagyon leterhelte a szervereket - ha jól tudom az adatbázis nem úgy épül fel, hogy könnyen, visszakereshető lenne egy-egy user összes hozzászólása.
  • Cat 02 #16867
    Lesz valamikor bizonyos user hozzászólásainak listázása?
  • byzhouse
    +1

new: [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1078965071]erre gondoltam ^^ hasonlo amit mondasz[/URL]
  • n3whous3
    miről van szó nem vágom miről van szó, linkeld miről van szóóóóó C:
  • akyyy
    olyasmi kéne mint ami most a bh.. meg youtubon volt, hogy osztályozni lehet a hozzászólásokat. ami elér bizonyos számot, azt valahogyan kiemelné ami meg sok negativot kap, azt meg nem is mutatja, vagy csak a fejlécét, hogy ő irt oda de a hozzászólását már nem. persze ezt az automata rendszer felülirhatja moderátor, hogy hiába kap az illető ennyi meg ennyi negativot, mégis mutasa, vagy ellenkezőleg, ami sokaknak tetszik, azt eltünteti ( vagy törli, mint jelenleg). és házigazda is. jah és mindenki, mármint hg stb eldöntheti, hogy akar-e ilyet a topikjába, vagy nem. vagy esetleg hogy mennyi hozzászólásnál legyen kiemelés/rejtés
  • byzhouse
    elsőre ott van csuwi új cucca amivel kilehet emelni bizonyos hsz-t
    házigazda dolog pedig jó ötlet(talán)
  • n3whous3
    Van egy épkézláb és szvsz jó ötletem, ami egyedi lenne talán a fórumokon. Szóval sokszor van az, hogy nem figyelünk pár napig fórumot és túl sok hozzászólás van. Végigolvasni meg nincs kedvem nekem se meg sztem másnak se. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha a házigazda, akár annak "csatlósai" megjelölhetnék a fontos hsz-eket egy-egy témában? Avagy szavazási alapon az 5-6 likeot kapó hsz-eket megkapnám az utolsótól? Igen, ez már komoly fejlesztést igényelne a korábbi felszólalásokhoz képest mondjuk...

Emellé meg még mindig fenntartom azt, hogy jó lenne, ha több házigazda is lehetne a topikokban. Az aktuális házigazda által meghívásos alapon kaphatna más is hg jogot, hogy tudjon fejlécet szerkeszteni, moderálni, stb.
  • n3whous3
    nem mondod -.-
  • tommygear
    de ez a 2 órás lehalás meg lesz oldva?
  • bracsek #16859
    Az atributumokhoz írhatsz javascriptet megoldás ne lehessen írni.
    Levelet nem írok(1x írtam és repültem érte- ip változás esetén kiléptetés ügye), Dzsini látta mit lehet így elérni vele :D
  • Efreet
    Pontos, érthető hibaleírással kérlek írj egy levelet az [email protected]!
    (ha tudod a megoldást, akkor azt is)