Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért zavar téged ? mondta vki h mindennap be kell menned és végigolvasni ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Benc16
Kellene az sg -nek egy olyan topik, hogy A nagy Ismerd fel topik, mert már unom :/

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Shiwo
olyasmi design-ra gondoltok, mint amilyet a photoshop munkák topicban csináltak ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Valaki nemrég kérdezte ugyanezt, sõõt, láttam topicban is h az sg logo megváltozott, mégse lett berakva
Emlékeim szerint mintha Faustus régen csinált volna olyat h a logo melletti (userek logoja) részben esett a hó (bár az is csak FF kieggel volt elérhetõ)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Benc16
rendbe. 😊 akkor, lehet én csinálni fogok, egyet kettõt... 😊

SHADOWEYES7
Igen.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ProGabe
ff-hez flashblock ext.nem indítja el õket,amíg rá nem kattintasz

persze attól hogy ide belinkelem a "nagyközönségnek" nem lesz jobb,ellenben enyhe off 😊

St:amit a #14428-ban írtam nem fontolod meg?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Benc16
Azt szeretném kérdezni, hogyha csinálok, vagy vki egy dizájnt, minden eseményre, vagy eseményekre, akkro az lehetséges, hoyg beteszitek?

RelakS
Lásd két hozzászólással elõbb...

Nem mintha a bannerem annyi problémát tudna okozni 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
az a nagy baj, hogy bármilyen flash-t be lehet, így elég vad dolgokat lehet... anno pont az õrületek miatt volt elvetve a flashes logo is, mert konkrétan le lehet vele fullasztani bármit (itt is csak találni kell pár sokat töltögetõs meg õrültködõs .swf-et, és...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
Aham, szal ez az oka annak, hogy újabban a munkahelyi gépen folyton kihajít a firefox egy bizonyos proxyn keresztül. Eddig csak azt csinálta, hogy nem láttam, mit írtam a topic-ba, de mostmár a bejelentkezést is eltolja

(tudom, melóban dolgozzak! 😄)

RelakS

Dzsini
St elmondta itt a topicban: (#13348)
A javascript egy idõre ki volt tiltva, mivel egyesek sniffelésre ezáltal jogosultság megszerzésére használták. Most orvosoltuk a problémát más úton, amelynek ára, hogy ha az IP-cím változik, újra be kell jelentkezni.

Sadist: Akkor a "bejelentkezve marad (régi)"-t le is lehet húzni a WC-n...

St: ha gyakran változik az ip-d, akkor igen. vagy a fejlécbe ágyazható javascriptet lehet lehúzni. tessenek választani...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Régen olyan simán nem jelentkezett ki manapság meg akkora szar hogy csak nézek. Más oldalon mittom én pl Youtube Google-n bent marad itt miért kell folyton bejelentkezni? És ott is változik az ip-m
Jólenne ha megjavítanák(tok)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

akyyy
ez nagyon jó, még anno kértem is szóval KÖSZÖNÖM😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

gz8
Nem én mondtam... <#wave>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

ProGabe
kösz hogy hülyének néztél 😊 term. így csináltam,próbáld ki magad! ha simán az url-t másolod youtube-ról,akkor nem mûködik.perzse lehet az ff hibája,akár egy kiterjesztésé,maga a flash is

simán az url:

és ugyanez,csak direkt linkként (tahát nem 'watch?v=')

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gz8
(flash)forrás(/flash), a ( és ) értelemszerûen [ és ].

A MAKRÓK gombra kattintva ott van a megoldás, bár egy saját gomb nem lenne rossz, ha már url-nek és képnek van.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

ProGabe
ha csak simán az url-t írom be,nem jó!legalábbis nálam nem jeleníti meg a videót,a flash "ott van".ha az embed-bõl szúrom be a hivatkozást a vidre,akkor már rendesen mûködik.csak így egy fokkal körülményesebb 😊

BiG G
csak youtube-al mûködik?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Loál János
htx, BÚÉK.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

St
mától lehet beszúrni videót a fórumba
St
PíszLávJuniti
inkább a JS-bannereket kéne beszüntetni és csókolom, a bejelentkezés mehetne a megszokott módon.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

gz8
Ne offoljunk, ha szabad kérnem!

BiG G
Én is ismerem a hibamegoldási sebességet errefelé, ezért ajánlottam ezt a mentõlehetõséget. Tény hogy a fox sokat eszik, de manapság 1 giga minden valamirevaló pc-ben van szerintem. Nem mellesleg pedig a béka feneke alatt vannak a memóriaárak, 1gb DDR1 10k, DDR2-bõl ugyanennyi pedig 6k, nem egy vészes összeg.
Ettõl függetlenül várom a hiba megoldását, mivel az adsl 24 óránként bont, és utána újralogin nemrulez.

Max7
thunderbird az egy pop3-om kliens mint outlook ha jól tudom! mi köze a böngészõhöz? :S bocs lehet én vok láma mert még lusta voltam thunderbird-re átérni outlookrol!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

ez is igaz, bár régi gépen thunderbird volt mindig ott és semmi gáz nem volt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

cSuwwi
jó de érzed, hogy mi az a minimize to tray.
pár órás böngészés után simán bezabál 100-150 megát is fox (2.x-es) a telepített kiterjesztésektõl függõen, akinek kevés ramja van (pl. 512), ott nem mindegy, hogy a rendszermemória ötödét fenntartja magának a böngészõ, így inkább bezárja, minthogy a háttérben futtassa. halott ügy.
még az is elég lenne, ha pl. kilépve a topik hozzászólás mezõje helyett egy loginform jelenne meg, de ismerve a "kapacitás hiányt" 2-3 hónapot saccolok neki minimum...

shit happens

BiG G
Tommy: örülj neki h mindennap, nekem minden ff újraindításkor 😊

Kicsit offtopic, de használd a MinimizeToTray nevû tûzróka kiterjesztést, leteszi az óra mellé ha kinyomod, így nincs újraindítás, csak gyors indulás és gyönyörû haj!

Benny04
pedig nekem az van kiválasztva, h 'amíg le nem járnak' !

Benny04
szerintem nem törli a cookie-kat. <#fejvakaras>

ProGabe
én meg ff-et és nekem sincs ilyen gondom

ff-ben a beállítások,adatvédelem fülénél a cookiek megtartása legördülõmenüben az 'amíg le nem járnak' legyen kiválasztva!

gz8
A cookie-kat nem törli a ff? Én maxthont használok, de nálam minden flottul mûködik.

bertino
mar mindig ki is fogja dobni, amig a java-val nem lesz vmi megoldás

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Benny04
én beszoktam jelölni mind a kettõ négyzetet, de minden ff újraindításkor újra be kell jelentkeznem!

gz8
Bejelentkezéskor a felhasználó név és jelszó beírásakor jelöld be mindkét jelölõnégyztetet is, hátha az a bibi.

akkor nem szóltam

Tommy: örülj neki h mindennap, nekem minden ff újraindításkor 😊

ForzaInter
nálam is ezvan, ujabban pedig mindenap bekell lépnem...

Yo, Bitch!

Pheel
Nekem sem mindig és mindenhol csinálja, de amíg nem volt ez az IP címes vacakolás, soha sehol nem csinálta. Az infrastruktúrám nem változott, csak az SG.
nem feltétlen, sztem ha az oldal lenne a bûnös mindenki ez lenne

Pheel
Az ötlet nem rossz, de úgyis menne a harc. Már így is elég flame van.
Pheel
Enyém is csinálja. Explorer7, szóval nem böngészõ hiba, az oldal a bûnös.
ProGabe
jópersze...

viszont lehetnének automatikus topik-kiemelések!

a top10 egyenlõ a nullával.oda csak az kerül be,ahol a spam megy.viszont lehetne olyat csinálni,hogy azok a topikok,ahol van mondjuk min. napi 50 hsz x napon át,kiemelt lenne.persze ezt finomítani kéne,van jobb ötletem is erre:fav-ok száma!
egészen pontosan:ha egy topikot befavolnak min. 50-en(100-an,200-an,nem tudom a stat-ot erre vonatkozólag.tényleg,melyik a legtöbbet favolt topik? 😊,megkapná a kiemelést
a legtöbb segítség topik nincs kiemelve,pedig biztos hogy sokan járnak oda,csak ugye nem offolnak (annyit).ugyan így az összevont topikok (pl. Intel,Ati HD series,MSN,Torrent,stb.),vagy a legelterjedtebb szoftvereké (Firefox,Vista,ami pl longorn címen fut,így sokan nem találják,nemrég nyílt vista topik 5 percre...)

biztos meg lehetne oldani,hogy a modiknak módjukban állhasson letiltani egy-egy topikot arról,hogy felkerüllhessen a listára,hiszen beindulna a "favold a topikot" verseny

Desiderata
lehetne egy toplista a "száz legtöbb vip-et befizetõk"rõl (támogatókról)
valahogy így

1. xyz - 5000 Ft
2. abc - 3500 Ft
...
Dzsini
használj operát 😉

amúgy lehet, hogy egy masszív helyben tárolt tartalom törlés (cookiek, stb.) helyrerázza a lelkivilágát, elsõre mindenképp azt próbáld meg.

Ron Ragm
Még a ki/bejelentkezéshez:
Az én böngészõm azt csinálja, hogy néha be vagyok alapból jelentkezve, viszont néha nem, és akkor be se tudok jelentkezni (hiába írom be a nevem/jelszavam, berakja a fórum fõoldalát és nem vagyok bejelentkezve)
Ám van amikor elindítom a böngészõt és be vagyok jelentkezve, megy minden gyönyörûen. Firefoxot használok, valaki tud erre valamit mondani?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

gz8
Ez számomra is világos. Még valami?

gz8
De legalább bejelentkezve marad.

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem