Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Emlékeim szerint mintha Faustus régen csinált volna olyat h a logo melletti (userek logoja) részben esett a hó (bár az is csak FF kieggel volt elérhetõ)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
persze attól hogy ide belinkelem a "nagyközönségnek" nem lesz jobb,ellenben enyhe off 😊
St:amit a #14428-ban írtam nem fontolod meg?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem mintha a bannerem annyi problémát tudna okozni 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(tudom, melóban dolgozzak! 😄)
A javascript egy idõre ki volt tiltva, mivel egyesek sniffelésre ezáltal jogosultság megszerzésére használták. Most orvosoltuk a problémát más úton, amelynek ára, hogy ha az IP-cím változik, újra be kell jelentkezni.
Sadist: Akkor a "bejelentkezve marad (régi)"-t le is lehet húzni a WC-n...
St: ha gyakran változik az ip-d, akkor igen. vagy a fejlécbe ágyazható javascriptet lehet lehúzni. tessenek választani...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Jólenne ha megjavítanák(tok)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
simán az url:
és ugyanez,csak direkt linkként (tahát nem 'watch?v=')
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A MAKRÓK gombra kattintva ott van a megoldás, bár egy saját gomb nem lenne rossz, ha már url-nek és képnek van.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ettõl függetlenül várom a hiba megoldását, mivel az adsl 24 óránként bont, és utána újralogin nemrulez.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
pár órás böngészés után simán bezabál 100-150 megát is fox (2.x-es) a telepített kiterjesztésektõl függõen, akinek kevés ramja van (pl. 512), ott nem mindegy, hogy a rendszermemória ötödét fenntartja magának a böngészõ, így inkább bezárja, minthogy a háttérben futtassa. halott ügy.
még az is elég lenne, ha pl. kilépve a topik hozzászólás mezõje helyett egy loginform jelenne meg, de ismerve a "kapacitás hiányt" 2-3 hónapot saccolok neki minimum...
shit happens
Kicsit offtopic, de használd a MinimizeToTray nevû tûzróka kiterjesztést, leteszi az óra mellé ha kinyomod, így nincs újraindítás, csak gyors indulás és gyönyörû haj!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
ff-ben a beállítások,adatvédelem fülénél a cookiek megtartása legördülõmenüben az 'amíg le nem járnak' legyen kiválasztva!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tommy: örülj neki h mindennap, nekem minden ff újraindításkor 😊
viszont lehetnének automatikus topik-kiemelések!
a top10 egyenlõ a nullával.oda csak az kerül be,ahol a spam megy.viszont lehetne olyat csinálni,hogy azok a topikok,ahol van mondjuk min. napi 50 hsz x napon át,kiemelt lenne.persze ezt finomítani kéne,van jobb ötletem is erre:fav-ok száma!
egészen pontosan:ha egy topikot befavolnak min. 50-en(100-an,200-an,nem tudom a stat-ot erre vonatkozólag.tényleg,melyik a legtöbbet favolt topik? 😊,megkapná a kiemelést
a legtöbb segítség topik nincs kiemelve,pedig biztos hogy sokan járnak oda,csak ugye nem offolnak (annyit).ugyan így az összevont topikok (pl. Intel,Ati HD series,MSN,Torrent,stb.),vagy a legelterjedtebb szoftvereké (Firefox,Vista,ami pl longorn címen fut,így sokan nem találják,nemrég nyílt vista topik 5 percre...)
biztos meg lehetne oldani,hogy a modiknak módjukban állhasson letiltani egy-egy topikot arról,hogy felkerüllhessen a listára,hiszen beindulna a "favold a topikot" verseny
valahogy így
1. xyz - 5000 Ft
2. abc - 3500 Ft
...
amúgy lehet, hogy egy masszív helyben tárolt tartalom törlés (cookiek, stb.) helyrerázza a lelkivilágát, elsõre mindenképp azt próbáld meg.
Az én böngészõm azt csinálja, hogy néha be vagyok alapból jelentkezve, viszont néha nem, és akkor be se tudok jelentkezni (hiába írom be a nevem/jelszavam, berakja a fórum fõoldalát és nem vagyok bejelentkezve)
Ám van amikor elindítom a böngészõt és be vagyok jelentkezve, megy minden gyönyörûen. Firefoxot használok, valaki tud erre valamit mondani?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?