27328
  • RaZoK
    sütit akarok!

mikor lesz az sg-n büfé?
  • tommygear
  • tommygear
    chellonál pont nem kell
    t-comnál meg a diginél kell
  • Cat 02 #16934
    Remélem elsőre sikerül majd és nem hal le tőle a fórum >.>
  • bertino
    ehh.
    chello-n pont, hogy nem kell tárcsázni.
  • biomage
    nem tudom miről beszélsz, nem csak a chellon van ilyen hogy be kell tárcsázni a netet.
  • Cat 02 #16931
    Inkább neki felesleges magyaráznod ;)
  • Dzsini
    Az új hibákkal és ötletekkel nincs baj, de a lassulásról tudnak, javítás alatt van (ott a changelogban is) - felesleges minden nap leírni, hogy "még mindig baj van vele" - tudják.
  • tommygear
    most akkor minek van ez a topik ha már az is baj ha jelezzük a hibákat, hiányosságokat?
  • bracsek #16928
    aham.
  • morcosqtya
    "akarsz róla beszélni?" ...
    :))
  • bracsek #16926
    Ok de akkor azt a marque tagot kellene javítani még mindig :D mert javascriptet lehet bele írni.

És elhihetitek meg kell csinálják akkor meg miért futni ezeket a tiszteletköröket?
  • Efreet
    Te meg felejtsd el a rombolási hajlamodat.
  • bracsek #16924
    Ne, hanem kezd érteni az iróniát és szálljatok le rólam.
  • Efreet
    Tehát a gyermekkorodban ért bántalmazások miatt alkalmatlan vagy a közösségben való részvételre. Levonjam a logikus következtetést?
  • bracsek #16922
    /me fél ST től.
    És nem romboltam, gyerekkoromban ért bántalmazások utóhatásait élitek át.
  • Dzsini
    Azért, mert fixa ideád, hogy normális levelet írva ST-nek a hibával nem lehet, hanem rögtön rombolni kell. Harcolni a harctéren kell, ez egy fórum, ahol beszélgetni szoktak (nézz utána a szavak jelentésének).
  • bracsek #16920
    Dehogy, olyan jól érzem magam, hol van még egy ilyen fórum ahol saját kezűleg beírod hogy "hülye vagyok" a leglátogatottabb témába? Én jobban érzem magam itt mint te magad :D Én soha nem mondtam hogy van ennél jobb, csak ezt szeretném jobbá tetetni, biztonságosabbá, és ehhez a hibák kijavításáért kell harcolni de a bemutatóm nem volt elég sajnos.
  • Dzsini
    te és tommygear önkínzásból jártok a fórumra? ha ennyi bajotok van vele, van ezer másik fórum, lehet odaköltözni, ahol "bezzeg"
  • bracsek #16918
    LoL :D
  • Dzsini
    pedig a fórum főoldal látogatása ajánlott, ott ellenőrzi, hogy lejártak-e a büntetőpontok :) így tudnak bennragadni több hónapra.
  • Dzsini
    a t-home például azt csinálja, hogy ha kb. 5 percig nincs forgalom, akkor kapcsol le, és ad új IP-t. ott egy routerrel gondolom meg lehet oldani, hogy ha a gép ki is van kapcsolva, valami forgalmat generáljon, és tartsa az IP-t.
  • cSuwwi
    mi köze ehhez a routernek? ha a szolgáltatótól naponta új ipt kap akkor nem sokat ér vele. nincs mindenkinek csellója, ami félévente változik (vagy fixipje)
    inkább maradjon a belépkedés (könnyen megoldható), a scriptek kiszedése minőségi romlást hozna, sztem

előbb megoldom scripttel, de ha már fejlesztés van, azt kéne megoldani, hogy egy topikba belépve kijelentkezett állapotban ne a link jöjjön fel, hogy kattints ide, hanem tegye oda a helyére a login formot, ugyanis nem mindenki a fórumnyitón lép be az sgre
  • Dzsini
    meg lehetne csinálni, de akkor minden scriptelési lehetőséget le kellene tiltani a fejlécekből. biztonsági okokból vagy ez, vagy az van.
  • biomage
    1 jó tanács :D
    szerez be egy routert és nem lesz gond.
  • tommygear
    Ne korlátozzon a jelenlegi ip-mre opció.

unalmas minden újracsatlakozás után bejelentkezni
  • Dzsini
    És le is írták, hogy folyamatban van a javítás. Innentől mi értelme is van ezen pörögni?
  • jhetedikj
    nektek is lassabban tölti be a játékok fórumát, mint az általánost?
  • tommygear
    jó a lényegen gondolom nem változtat, tuti nem volt évek óta hozzányúlva vmi karbantartás vagy akármi miatt
  • [HUN]FaTaL
    :)))
  • Dzsini
    hagyd, ők jobban tudják hogy kell menedzselni a többgigás adatbázisokat és a szervereket :) az SG a 300ezer profi programozó, gazdasági szakember, fociszakértő, és polihisztor természet- és társadalomtudós fóruma :)
  • Dzsini
    szerintem úgyse olvassák a topicot a sok mellébeszélés miatt, tehát maximum magatokat hergelitek...

(és tényleg nem vagyok programozó, a moderátor is csak a másik énem, aki levelezgetett egy kört a két főnökkel :D )
  • [HUN]FaTaL
    Szerveren nem úgy működik ám mint egy otthoni szaros gépen. Amúgy a reinstall nem old meg semmit. :)
  • n3whous3
    ok :D
  • bracsek #16903
    Oh dehogy ő, még annyit sem ért hozzá mint biomage és erre garanciát is vállalok, persze van jóga törölgetni meg minden, de mit vársz egy Dzsinitől? hogy kívánságokat teljesíthessen mindenhez kell joga legyen :D inkább dörzsöld az oldalát, legalább világítson :D
  • tommygear
  • n3whous3
    Amúgy meg ha jól érzem, meg gondolom, te vagy az a bizonyos fejlesztő, aki St alá bedolgozik, legalább vállalhatnád a dolgot :) Vagy félsz, hogy sokan zaklatnának? :D
  • n3whous3
    igen
  • Dzsini
    2010.08.18. (R)
    - makrók help -> Marquee paraméterek -> klikk ide linkjének új weblap megadva
    - lassulás work in progress

szerinted ha minden nap beírod hamarabb kész lesz?
  • tommygear
    megint megvan halva az egész oldal
    illene már a szerveren azt a 10 éves oprendszert újratelepíteni sztem