Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max7
volton van a hangsúly.... aktív volt.... nem a multat kell nézni... persze a rendszerváltás elött jó volt mindekinek mert nem volt munkanélküli vagy legalábbis nem annyi mint most... volt leváltottuk....

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Dzsini
na jó, nem alapító, de elég régi arc és aktív közremûködõ volt errefele 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
konkrétan Bradock egyike az alapító atyáknak 😊 amúgy meg vannak a listán olyanok, akik régebben aktívak voltak, most meg már kevésbé azok... Efreet is ezen a listán lehetne, ha pont a napokban nem ébresztik fel 😉 ettõl máris jófiú lett 😊 (pedig pár havonta 1x lép be...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Max7
Félreértesz...Nem a pont a lényeg hogy ki hány pontot ad hanem hogy végzi e a munkáját vagy sem... a munkát lehet úgy is végezni hogy nem osztasz pontot vagy éppen adsz de visszavonod mint ahogy az én esetemben is elõfordult aszem pont tõled kaptam.....

van olyan (link2) akirõl információ sincs hogy mikor lépett be utoljára..... :S

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

precision
utolsónak:

Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 02. 28. 18:54

az érdekes 😊

Bazinga!

Ugyanmár. Õk a prauk! Nem adnak pontot, mert attól jó moderátorok ha szeretik õket, tudod.
Max7
Igazából sokak által feszegetett problémát vetnék fel.... Tudom amint st meglátja hogy a moderátorokról van szó el sem olvassa a postot de azért remélem nem hiába való az az 5 perc amit rászántam... szal sok az inaktív moderátor... csak az általános eszmecsere listát futottam át és 18 modból 6 inaktívnak tekinthetõ:

link1 link2 link3
link4 link5 link6

Nem azt mondom hogy maga a joguk a probléma hanem az hogy a helyükre lehetne felvenni más moderátorokat akik jobban végeznék a munkájukat! Illetve található olyan is a listában aki kb 3 hete nem lépett be nyilván nem teljesen inaktív de nem éppen hasznavehetõ ha csak 3 hetente látogatja a forumot!

SHADOWEYES7
Az offolást fejezzétek be!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

bertino
...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gz8
Ráadásul úgy, hogy a fórum fõoldalán a Legújabb témákban is ott volt. A többi már jött magától.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

bertino
igazad van
ha már ott nem néztem, csak 2 oldalra visszamenõen a játékosokban és volt annyi eszem, hogy használni mertem a keresõt télleg járt.

Pheel
A te esetedben azért tényleg járt az a pont.

Legújabb témák
01.10. Borderlands
01.10. FlatOut: Head On
01.10. Kaméleon
01.09. Modellügynökség
01.09. Kinek van a leggagyibb gépe?
01.09. Borderlands <-----------------------------------------------------------------
01.09. Godfather
01.09. Blutengel
01.09. futball videók
01.09. Az Én kutyám
Sadist
Ez fícsör.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

az a gáz h néha jó a keresõ és a modinak meg pont megtalálja

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bertino
néhány moderátor munkájáról nem is beszélve.

azért adnak pontot, mert nem mûködik a keresõ.
az ilyeneknek is csak gratulálni lehet.
Persze aztán õ van felháborodva, hogy szol az ember kicsit magasabb hangon, amikor teljesen jogtalanul ad az idiótája pontot.
a gond csak az, hogy a nyitott forumban ott a linkje, hogy használta a hülye user és nem dobott ki semmit.

no comment.

mint ahogy beléptetõ ablak sem került a fõoldalra pedig csak a netes portálok 99%-án vagy így...

én úgy veszem észre a legtöbb itteni ötletbõl nem lesz semmi
biomage
aha 😊 az tényleg kéne az sgre

Értelek mit akarsz mondani, régen volt erröl szó, és nem lett bellöle semmi

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Pheel
Meg látszódjon az adatlapon a logó/kép. De ez már egy régi történet.
biomage
Kitaláltam egy ujabb dolgot 😊

Aki ir nekem privit, és megnyitom, a feladoban szereplö név link ként is funkcionáljon a felhasználói adatlapjához

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

PíszLávJuniti
A fõoldal letöltéseihez topik, mint a híreknél?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Max7
A privát üziknek az automata törlésére nem gondoltok komolyan? :S Van olyan privát üzim ami 1 éves és elég sokszor visszanézem mert fontos infókat tartalmaz!

Javasolnám azt, hogy egy kis jelölõ négyzet... (mind kijelöl) legyen így könyebben törölhetõ a sok üzenet és valjuk be töb olyan üzenet van amit törölnél mint meghagynál így csak onann kell kiszedni a pipákat amelyik üzit emg akarod hagyni!

Továbbá a kimenõ üzeneteknél ne azt írja hogy én küldtem el szal ne a küldö nevét irja ki mert nyilván én vagyok ezt tudom hanem a címzett nevét... ez mindenhol így van mert így van értelme...

Amúgy sok értelmét nem látom az elküldött üzeneteknek... ott szivesen törölnék mindent a fent megnevezett gombal... egyesével én sem állok neki törölni bár multkor nekiestem és minden töröltem szal msot csak fél éves anyagom van bent....

ezzel csökkene az adatbázisméret párszáz megával 😊

biomage
hehe lol

Nem értelek félre: <a href=http://www.sg.hu/forum.php>link</a>

Ezt beírod, és link lesz belõle.
biomage
félre értesz 😊 ilyen beszurásra értem ---> link

Privátba olyan html kódot szúrsz be, amit csak akarsz, legalábbis nemrég még így volt, de ezt ne hangosan, mert még valaki visszaél vele
biomage
wow olyan sok, ja hát te moderátor voltál, minden nap kaptál 20 privit 😄, könyedén ösze jönn az a 2800 xD

Nekem kb 2800 van, neki se állok törölgetni 😊
biomage
Nekem lenne egy ötletem mi kéne az sgnek 😊
A legtöbb forumon úgy van, ha elolvastad a privit, akkor 30 nappal késöbb törlödik.
Azért gondolom hogy ez jó ötlet, mert épp takaritom a bejövö üzeneteimet, és találtam 2005 t xD
Na meg lehetne egy kezdetleges link beszúrási lehetöség privátba

Honnan feltételezed egyáltalán, azt hogy aki írta, esetleg nem olyan "figyelmetlen", hogy a <br> benne van a kiírásban, és nem az uj sorra térésekbõl adódik, én semmin nem lepõdök meg. de azért ezt is meg lehet csinálni, és aki meg se nézi mit generál a kódja abból ezt is kinézem.
Lehet erre céloztál, de konkrétan nem mondtad ki, hogy a parser elõbb viszi a flash taget, mint az új sorok <br>-esítését.
Valószínûleg az van, hogy ezt írtam.
Valószínûleg az van, hogy a flash kódot elõbb dolgozza fel a fórummotor, a [ flash ] tageket már kicseréli rendes html kódra, ami viszont \n karaktereket tartalmaz, és a \n <br>-re cserélése csak ezután következik, így a html kódban szereplõ \n-ek is <br>-re cserélõdnek.
Ezekre a <br>-kre tényleg szükség van? Mert nagy a gyanúm, csak a motor cseréli az újsorratérést <br>-re, ami végett a flash picitt lenebb kezdõdik, hamár új sorba kell(-ene?) megjelenjen, bõven elég volna egy <br> az elején.

<object width="425" height="355"><br> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OEFhVsbFL-g&rel=1"></param><br> <param name="wmode" value="transparent"></param><br> <embed src="http://www.youtube.com/v/OEFhVsbFL-g&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed><br></object>

Gyanus, hogy a kigenerált kódot a fejlesztõ meg se nézte, alias le vagyunk tojva.
bertino
az egyetértõk is szoktak irogatni elég magas számban, persze nem mondható el ez minden kritikánál...

Dzsini
meg akkor is a hozzászólók 90%-nak más lenne a véleménye, csak mások szólnának hozzá... az egyetértõk minek irogassanak?

Sadist
"Nincs rá kapacitás."

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nem lehetne valami tapasztalt embereket felvenni filmkiritkaíráshoz
Én nem szoktam elolvasni, csak a kommenteket, de ott az emberek 90 % nak más a véleménye

artschi
Köcce a 3. csillagot! 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SHADOWEYES7
Ez igaz.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Pheel
Modiknak az adatlap kiírhatná azt is, hogy hány pontja van a t. usernek, esetleg valami history-szerûen a mikorok és miértek is ott lehetnének. Idõnként sokat segítene a döntésben.
Shiwo
amúgy lehet hülyeségnek hangzik, de lehetne akár valami "a nap ajánlata" rész, ahol véletlenszerüen lennének benne topicok.. hogy ez miért lenne jó ? én személy szerint nem szoktak bogarászni a topic listát, hogy hû, hova lenne jó írkálni, és nem is szoktam túl gyakran keresõben azért topicot keresni, hogy legyen hova postolgani... de arra már volt példa, hogy megláttam valami topicot a top10-ben, amirõl nem is gondoltam volna, hogy létezik, vagy valamely topicban megemlítették, megsasoltam és utána elkezdtem oda kommentezni én is..szóval lehet hogy egy ilyen nap ajánló után az ember találna érdekes topikot..akár azt is meglehetne tán oldani valahogy, hogy valamilyen rendszer alapján lenne egy lista, hogy mely topicok kerülnének be ebbe az ajánlóba (hogy mondjuk eleve értelmes topicokat ajánljon)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kit érdekel ki áll az elsõ helyen? Ha szpemmel, és ez jó érzéssel tölti el akkor minek piszkáljuk az ilyet? Engem például egyáltalán nem érdekel hogy "A pc-s játékoknak leáldozott II." vagy a "Forma-1" topik az elsõ. Téged igen?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

joebacsi
szerencsére keveseknek ez a meglátása 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Max7
nem azért mintha zavarna csupán ha benézel a topikba akkor megy a harc hogy a topik a top10 élére kerüljön és már ürölnek ha top3. holott a top10-nek nem ez lenne a lényege hogy spammel elõre jutatssák a topikokat...

gz8
Meglátásom szerint is a sajátba nyitás lenne a megoldás...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Max7
Inkább az összes ilyen játék go a saját forumba vagy a gumiba!

Benc16
az is igaz 😄

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

akkor számold össze hány connection van ^^

Benc16
nem így gondolom, mindenki ilyet nyit (még én is :/)

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸