27328
  • Sir Quno Jedi
    Én mondjuk továbbra is azt mondom, ha volna egy checkbox a felhasználói beállításoknál, hogy akarok-e csetet és ha nem akkor nem is jelenne meg a fórum főoldalán, az sok embert boldoggá tenne és még tovább gyorsítaná a kedvencek frissítését.
  • bertino
    jaja.
  • Sir Quno Jedi
    Gyorsabbnak gyorsabb lett és ez a lényeg.
  • Fabio Capello
    jobb később mint soha, reméljük mostmár minden rendben lesz, és persze htx minden ténykedésért :]
  • St
    jah, éjjel fél 4-kor derült ki, hogy elqrtuk az egészet, most pótoltuk...
  • Fabio Capello
    szóval ezért volt most ez a masszív negyed-félórás leállás :]
  • St
    na kész a convert (sokadik nekifutásra), elvileg most már új adatszerkezetből megy a fórum, ha láttok valami bugot jelezzétek
  • apaszka
    Az én fórumomról lenne szó,nem az itt levőről!

És http://sgforum.hu/ -n van! Nem lopni akarok,csak új fórummotort,ami többet tud kicsit!
    De végül is újra csinálhatom az egészet is,és azt lezárom majd ,és indul az új!
    Csak sajnálom a több 10000 res hozzászólásokat otthagyni!
  • Stefling
    Visszaolvastam, de ezek szerint csak a fórumra vonatkozik minden és a háttérre. :)
  • Bala10
    miért lenne jó, ha kapnál rangot? mennyi idő alatt szpemmelnék össze szerinted egyesek? főleg SG-n... :)

szerintem ez az egyik legjobb fórum. átlátható, egyszerű, mostmár remélhetőleg gyors is lesz. nem kell semmi csicsamicsa.

nekem 1 javaslatom lenne, amit már régebben is írtam, hogy ehelyett:

lehetnének a legördülő menüben kapcsolódó témakörök, amit vagy topik nyitásnál, vagy később a hg adhatna hozzá. sok elfeledett topik újra bekapcsolódhatna a körforgásba.
  • St
    sehogy, ne akard az sg-n lévő hozzászólásokat másik fórumra átlopni, mert jogilag igen necces, minimum, hogy a szolgáltatóddal le fogjuk szedetni
  • St
    olvass vissza és kiderül
  • Cat 02 #16965
    Reggel még tényleg iszonyat lassú volt, most már jobb.
    Egyébként a mostani designél is nagy felháborodás volt, aztán már nincs belőle semmi, max abból lehet látni, hogy egyesek logóiban nem 'szép' a zátmenet.
  • apaszka
    Ez is tetszene,mint megoldás!
  • apaszka
    Sziasztok!

Tudnátok valami tippet adni,hogy miként tudnám átvinni a fórumon lévő hozzászólásokat,egy új fórum motorra?
    SMF -re pl!
    www.apaszka.hu n keresztül is elértek a segítséggel!
    Köszönöm előre is!
  • Stefling
    Nekem egyszer se halt le, új designt akarok, már évek óta ilyen, azért néha muszáj a változás :P
    Nem új skint kérek, csupánegy kis ráncfellvarrást, azért mégiscsak 2010-et írunk, sőt lasan 2011-et! :)
  • csilla1990
    örüljetek már ha nem fog 100x lehalni egy nap az oldal, ne akarjatok már egyből új skineket
  • Stefling
    De lesz új külső is, vagy csak a háttér javulás lesz? :)
  • St
    most még csak új vasakat tettünk alá, érezhető javulást a ma esti átstrukturálás fog hozni.
  • Stefling
    Nállam is gyorsabb jóval.
  • bertino
    hm, nálam asszem érezhetően gyorsabb most az oldal halleluja -.-'
  • Stefling
    Üdv!

Nekem lenne pár javaslatom a fórumhoz kapcsolódóan!
    Első javaslatom az lenne, hogy hsz. szám szerinti ragokat kellene létrehozni. Tehát annyit értek ezalatt, hogy minden hsz mérföldkőnél pl: 100-1000-10000-100000 stb, vagy valahogy így, kül rangokat kapnának az userek. Azért is lenne ez jó, mert iszonyat sokan fórumoznak itt sg-n többek között én is!

A másik dolog egy olyan megoldás lenne, ami megkönnyítené a fórumozást egy kicsit. Nagyon sok oldalon úgy van a fórumban a bb kódok, hogy egy kis gomb segítségével, pl kijelölöm a szöveget és kiválasztom a színezést vagy a félkövér stílust stb, szertintem ez is nagyon hasznos funkció lenne, legalábbis én már nagyon sokszor hasznát vettem volna!

Annyit szeretnék kérdezni, hogy a fórum ill. maga az oldal fog-e új külsőt kapni, tehát ráncfelvarrás lesz-e?
  • n3whous3
    Akkor adj már még 4 pontot, úgyis pár hétig nem tudok visszajönni.
  • Efreet
    legalább addig bírjátok ki offolás nélkül, amíg az átállás végigmegy...
  • n3whous3
    Az a kifejezés, hogy "frissítenek", elég sok dolgot jelent.
  • [HUN]FaTaL
    Frissítettek nem újrahúzták... Azért a különbséget ismered ugye.
  • n3whous3
    "ma éjjel cseréltük ki a gépet, dobáltuk ki a 5-6 éves merevlemezeket, frissítettünk oprendszert, stb"
  • Met
    2010. augusztus 27-én és 28-án az esti órákban (22:00 után) 2-4 órás üzemkiamardás várható.
  • jhetedikj
    Nekem gyorsabb lett, IE6 helyett használj valami normális böngészőt lehet neked is jobb lesz.:P

#16946 "ha láttok hibákat,lcci jelezzétek, aki offol, ban. köszi :)"

Helyesírási hibákat látok.
  • gergely1991
    Azt veszem észre hogy a sg a megszokottnál kissé lassúbb. :S
  • Efreet
    "08:04 St: nem fejlesztettünk semmit sem a szoftveren, ne keresgéljetek featurekat
    08:05 St: most ez teljesítményre megy, szerver, adatbázis konvertálás, stb.
    08:06 St: ma éjjel cseréltük ki a gépet, dobáltuk ki a 5-6 éves merevlemezeket, frissítettünk oprendszert, stb
    08:07 St: ma este meg újabb 3-4 órás leállással konvertáljuk a fórum 15 millió rekordját új adatszerkezetbe "
  • St
    teszt, teszt éáűúőóüöí, éáűúőóüöíííí

átálltunk PHP5-re és MySQL5-re, ez szükséges, hogy a jövőbeli fejlesztéseket feltegyük.

ha láttok hibákat,lcci jelezzétek, aki offol, ban. köszi :)

• biomage
    ne nekem írd :D, Csuwwi írta azt :P, én csak az ö írásából indultam ki.
  • Gurren
    már nálam is volt ilyen. én elkértem ismerőstől az alap fontokat és felülírtam velük a meglévőket.
  • Dzsini
    talán letörlődött egy betűtípusod, állítsd vissza mentésből vagy telepítsd fel újra
  • LoDMaSt
    Mintha amikor L4D-vagy valami hasonló játékot töröltem, akkor rontotta el a betűtípusokat, de mindenkinek.
  • Mike at home
    jah, ahogy elnézem most már minden ilyen
  • Dzsini
    errefele nem látszik semmi ilyesmi - nézd meg a böngésződ betűtípus beállítását
  • Mike at home
    a minden dőlt betűtől lesz modern az sg, vagy ez csak egy anomália?
  • Cat 02 #16938
    Jó, de attól még nincs köze a routerhez :D