27328
-
#16977 Én mondjuk továbbra is azt mondom, ha volna egy checkbox a felhasználói beállításoknál, hogy akarok-e csetet és ha nem akkor nem is jelenne meg a fórum főoldalán, az sok embert boldoggá tenne és még tovább gyorsítaná a kedvencek frissítését. -
#16976 jaja. -
#16975 Gyorsabbnak gyorsabb lett és ez a lényeg. -
#16974 jobb később mint soha, reméljük mostmár minden rendben lesz, és persze htx minden ténykedésért :] -
#16973 jah, éjjel fél 4-kor derült ki, hogy elqrtuk az egészet, most pótoltuk... -
#16972 szóval ezért volt most ez a masszív negyed-félórás leállás :] -
#16971 na kész a convert (sokadik nekifutásra), elvileg most már új adatszerkezetből megy a fórum, ha láttok valami bugot jelezzétek -
#16970 Az én fórumomról lenne szó,nem az itt levőről!
És http://sgforum.hu/ -n van! Nem lopni akarok,csak új fórummotort,ami többet tud kicsit!
De végül is újra csinálhatom az egészet is,és azt lezárom majd ,és indul az új!
Csak sajnálom a több 10000 res hozzászólásokat otthagyni! -
#16969 Visszaolvastam, de ezek szerint csak a fórumra vonatkozik minden és a háttérre. :) -
Bala10 #16968 miért lenne jó, ha kapnál rangot? mennyi idő alatt szpemmelnék össze szerinted egyesek? főleg SG-n... :)
szerintem ez az egyik legjobb fórum. átlátható, egyszerű, mostmár remélhetőleg gyors is lesz. nem kell semmi csicsamicsa.
nekem 1 javaslatom lenne, amit már régebben is írtam, hogy ehelyett:
lehetnének a legördülő menüben kapcsolódó témakörök, amit vagy topik nyitásnál, vagy később a hg adhatna hozzá. sok elfeledett topik újra bekapcsolódhatna a körforgásba. -
#16967 sehogy, ne akard az sg-n lévő hozzászólásokat másik fórumra átlopni, mert jogilag igen necces, minimum, hogy a szolgáltatóddal le fogjuk szedetni -
#16966 olvass vissza és kiderül -
Cat 02 #16965 Reggel még tényleg iszonyat lassú volt, most már jobb.
Egyébként a mostani designél is nagy felháborodás volt, aztán már nincs belőle semmi, max abból lehet látni, hogy egyesek logóiban nem 'szép' a zátmenet. -
#16964 Ez is tetszene,mint megoldás! -
#16963 Sziasztok!
Tudnátok valami tippet adni,hogy miként tudnám átvinni a fórumon lévő hozzászólásokat,egy új fórum motorra?
SMF -re pl!
www.apaszka.hu n keresztül is elértek a segítséggel!
Köszönöm előre is! -
#16962 Nekem egyszer se halt le, új designt akarok, már évek óta ilyen, azért néha muszáj a változás :P
Nem új skint kérek, csupánegy kis ráncfellvarrást, azért mégiscsak 2010-et írunk, sőt lasan 2011-et! :) -
csilla1990 #16961 örüljetek már ha nem fog 100x lehalni egy nap az oldal, ne akarjatok már egyből új skineket -
#16960 De lesz új külső is, vagy csak a háttér javulás lesz? :) -
#16959 most még csak új vasakat tettünk alá, érezhető javulást a ma esti átstrukturálás fog hozni. -
#16958 Nállam is gyorsabb jóval. -
#16957 hm, nálam asszem érezhetően gyorsabb most az oldal halleluja -.-'
-
#16956 Üdv!
Nekem lenne pár javaslatom a fórumhoz kapcsolódóan!
Első javaslatom az lenne, hogy hsz. szám szerinti ragokat kellene létrehozni. Tehát annyit értek ezalatt, hogy minden hsz mérföldkőnél pl: 100-1000-10000-100000 stb, vagy valahogy így, kül rangokat kapnának az userek. Azért is lenne ez jó, mert iszonyat sokan fórumoznak itt sg-n többek között én is!
A másik dolog egy olyan megoldás lenne, ami megkönnyítené a fórumozást egy kicsit. Nagyon sok oldalon úgy van a fórumban a bb kódok, hogy egy kis gomb segítségével, pl kijelölöm a szöveget és kiválasztom a színezést vagy a félkövér stílust stb, szertintem ez is nagyon hasznos funkció lenne, legalábbis én már nagyon sokszor hasznát vettem volna!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy a fórum ill. maga az oldal fog-e új külsőt kapni, tehát ráncfelvarrás lesz-e? -
n3whous3 #16955 Akkor adj már még 4 pontot, úgyis pár hétig nem tudok visszajönni. -
#16954 legalább addig bírjátok ki offolás nélkül, amíg az átállás végigmegy... -
n3whous3 #16953 Az a kifejezés, hogy "frissítenek", elég sok dolgot jelent. -
#16952 Frissítettek nem újrahúzták... Azért a különbséget ismered ugye. -
n3whous3 #16951 "ma éjjel cseréltük ki a gépet, dobáltuk ki a 5-6 éves merevlemezeket, frissítettünk oprendszert, stb" -
#16950 2010. augusztus 27-én és 28-án az esti órákban (22:00 után) 2-4 órás üzemkiamardás várható. -
#16949 Nekem gyorsabb lett, IE6 helyett használj valami normális böngészőt lehet neked is jobb lesz.:P
#16946 "ha láttok hibákat,lcci jelezzétek, aki offol, ban. köszi :)"
Helyesírási hibákat látok. -
#16948 Azt veszem észre hogy a sg a megszokottnál kissé lassúbb. :S -
#16947 "08:04 St: nem fejlesztettünk semmit sem a szoftveren, ne keresgéljetek featurekat
08:05 St: most ez teljesítményre megy, szerver, adatbázis konvertálás, stb.
08:06 St: ma éjjel cseréltük ki a gépet, dobáltuk ki a 5-6 éves merevlemezeket, frissítettünk oprendszert, stb
08:07 St: ma este meg újabb 3-4 órás leállással konvertáljuk a fórum 15 millió rekordját új adatszerkezetbe " -
#16946 teszt, teszt éáűúőóüöí, éáűúőóüöíííí
átálltunk PHP5-re és MySQL5-re, ez szükséges, hogy a jövőbeli fejlesztéseket feltegyük.
ha láttok hibákat,lcci jelezzétek, aki offol, ban. köszi :)
-
#16945 ne nekem írd :D, Csuwwi írta azt :P, én csak az ö írásából indultam ki.
-
#16944 már nálam is volt ilyen. én elkértem ismerőstől az alap fontokat és felülírtam velük a meglévőket. -
#16943 talán letörlődött egy betűtípusod, állítsd vissza mentésből vagy telepítsd fel újra -
#16942 Mintha amikor L4D-vagy valami hasonló játékot töröltem, akkor rontotta el a betűtípusokat, de mindenkinek. -
#16941 jah, ahogy elnézem most már minden ilyen -
#16940 errefele nem látszik semmi ilyesmi - nézd meg a böngésződ betűtípus beállítását -
#16939 a minden dőlt betűtől lesz modern az sg, vagy ez csak egy anomália? -
Cat 02 #16938 Jó, de attól még nincs köze a routerhez :D