13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#10812 de ez az egyik, sok stadion a 90es VB óta nem lett felújítva, rossz állapotban vannak és a nézőszám is kevés, pl Angliában még a kis csapatoknál is állandóan telt ház van -
#10811 Dehogynem jönnek, itt van egyből Diego, fog majd a Milan is vkit igazolni, sztárok mentek már el korábban is jöttek a helyükre mások, ebből a szempontból nem aggódok.
"gyakorlatilag semmi bevételt nem szereznek a klubok a stadion által.ezt most a Juventus fogja elkezdeni,és elég nagy baj hogy csak 2010/2011-ben"
A jegy bevételek a klubbé attól függetlenül hogy bérlik a stadiont, de ez így megy mióta létezik a Serie A nem hinném hogy ez probléma lenne. -
#10810 az a baj, hogy nem jönnek új sztárok a régiek helyett, ha jönne vagy 3 céronáldó mindjárt nagyobb érdeklődés lenne a serie a iránt... -
#10809 bármilyen jó cikk,én azért aggódok.Kakaval együtt 3 aranylabdás hagyta most el a ligát,hamarosan követi a következő(Sheva) és szerintem elmegy egy leendő is(Zlatan).a felzárkózást vagy a klubok idegen kézbe engedése(amit kurvára nem szeretnék)vagy egy nagyon nagy "böjt" hozhat.szerintem az első és legjárhatóbb út az,hogy a kluboknak saját stadionjuk legyen.a topbajnokságokban ilyen nem létezhet,hogy gyakorlatilag semmi bevételt nem szereznek a klubok a stadion által.ezt most a Juventus fogja elkezdeni,és elég nagy baj hogy csak 2010/2011-ben és csak egy közel 45000-s arénával.persze az egész folyamatot nagyban segítené egy világverseny megrendezése,de erre nem lehet ilyen sokáig várni... -
#10808 Szép visszavágás, jó cikk! -
#10807 de viszont tény h olaszországban egyedül az inter aki feltud vmit mutatni, de az se sok... idén pl egyáltalán nem volt kimagaslóan jó teljesítményünk és mégis simán nyertük a serie a-t
az h olaszország világbajnok lett már 3 éve volt.. meg hát .. :D -
#10806 Olaszország-Észak-Írország összefoglaló:http://www.youtube.com/watch?v=gs-wcNeBtu0
-
#10805 Egyetértek vele, nagyon jól visszavágott az ns cikkére, ami szánalmas volt elképesztő mijen undorító stílusban írtak, és mennyi hazugságot, monnyanak le de Totó visszavágot nekik rendesen, olyan érvekkel amire nem lehet már viszavágni, mert ezek az igazak és alátudja támasztani, az utolsó mondat meg ütött. :D -
#10804 http://www.calcio.hu/index.php?menu=hirolvaso&hir_id=2324 -
#10803 Italy-Northern Ireland 3 - 0
20' G. Rossi
53' P. Foggia
72' S. Pellisier -
#10802 Olaszul ugy van. -
Rudee #10801 Bayern Monaco -
#10800 Könfederácuós kupára a keret:
PORTIERI: Amelia (Palermo), Buffon (Juventus), De Sanctis (Galatasaray).
DIFENSORI: Cannavaro (Juventus), Chiellini (Juventus), Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Grosso (Lione), Legrottaglie (Juventus), Santon (Inter), Zambrotta (Milan).
CENTROCAMPISTI: Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria), Pirlo (Milan).
ATTACCANTI: Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus), Pepe (Udinese), Quagliarella (Napoli), Rossi (Villarreal), Toni (Bayern Monaco).
Ez pedig a juniusi u21-es ebre a keret:
Portieri:
1 CONSIGLI Andrea ATALANTA
12 SIRIGU Salvatore ANCONA
22 SECULIN Andrea FIORENTINA
Difensori :
3 ANDREOLLI Marco SASSUOLO
15 BOCCHETTI Salvatore GENOA
4 CRISCITO Domenico GENOA
11 DE CEGLIE Paolo JUVENTUS
6 MARZORATTI Lino EMPOLI
2 MOTTA Marco ROMA
14 PISANO Francesco CAGLIARI
13 RANOCCHIA Andrea BARI
Centrocampisti :
7 ABATE Ignazio TORINO
16 CANDREVA Antonio LIVORNO
18 CERCI Alessio ATALANTA
21 CIGARINI Luca ATALANTA
23 DESSENA Daniele SAMPDORIA
8 MARCHISIO Claudio JUVENTUS
5 MOROSINI Piermario VICENZA
17 POLI Andrea SASSUOLO
Attaccanti :
9 ACQUAFRESCA Robert CAGLIARI
20 BALOTELLI Mario INTERNAZIONALE
10 GIOVINCO Sebastian JUVENTUS
19 PALOSCHI Alberto PARMA
bombaerős ez a fiatal csapat, remélem megnyerik. -
#10799 -
#10798 Legjobb csapat: Inter
Legjobb edző: Mourinho
Legjobb kapus: J. Cesar
Gólkirály: Ibrahimovic
:D -
Rudee #10797
25 gólos: Ibrahimovic
24 gólos: Di Vaio, D. Milito
19 gólos: Gilardino
16 gólos: Kaká
14 gólos: Acquafresca, Cavani, Miccoli
-
#10796 és bájbáj torinó :D -
#10795 :DDd jaja -
#10794 naná, jobban fizet:D -
#10793 18' AS Roma 0 - 1 Torino
18' Bologna 1 - 0 Catania
18' Fiorentina 0 - 0 AC Milan
18' Genoa 0 - 0 Lecce
18' Inter Milan 2 - 1 Atalanta
18' Juventus 1 - 0 Lazio
18' Napoli 2 - 0 Chievo
18' Palermo 1 - 0 Sampdoria
18' Reggina 0 - 0 Siena
18' Udinese 3 - 0 Cagliari
nem szaroznak az utolsó fordulóban:D jó sok gól van már az elején -
#10792 Voltak kint ilyen drapik is a Sudban: "Köszönjük, kapitány: a pályán örökös bajnok vagy, de hiányzott belőled a tisztelet azok iránt, akik gazdaggá tettek. "
"Köszönik a 25 éves dicső karriered, akiket koldusnak és zsoldosnak neveztél" -
#10791 egyetértek a fejtegetéseddel, de az utolsó mondatod a kulcs: nem kellett volna ezt, pláne nem a búcsúmeccsén.
mert az igaz, hogy a szurkolókból is élnek a focisták, meg minden, de ugyanakkor Maldini ugyanazért a klubért dolgozik, és nem kevésszer vezette sikerre azt.
meg aztán, én nem vagyok otthon a Milan dolgaiban, de ha egy ilyen mentalitású és nem nagyképű játékos a szurkolóknak beszól valamit, annak kell hogy legyen előzménye is. a nagy átlag meg azt mutatja hogy általában nem a játékos az aki először beszól.
persze nem akarom én Maldinit sem felmenteni, csakhát nem így illik búcsúztatni egy ilyen ikont. sajnos ritka a mai labdarúgásban a klubhűség, meg kell becsülni. -
#10790 Tényleg ezt mondta az ultráknak egyszer, szal meglehet érteni az ultrákat is, egész életüket egy csapatnak szentelik, minden pénzüket ebbe ölik bele, minden mecccsen kinntvannak elutaznak idegenbe is a csapatukat buzdítani játszanak bárhol is, szívvel-lélekkel szurkolnak erre azt kapják hogy ők zsoldosok és koldusok, mközben ők belőlük is élnek a játékosok, gondold csak bele magadd, ha te kaptad volna ezt. Nem volt ez szép dolog akkor Maldinitől, az ultrák meg nagyon nehezen bocsátanak meg egy játékosnak legyen az akárki, bár talán még sem kellett volna ezt csinálniuk a szurkolóknak sem, pláne nem a búcsúmeccsén. -
#10789 Saját szurkolói szidták Maldinit :O
Ez egyáltalán nem szép, ha így volt. Nem ezt érdemelte, még akkor sem ha igazak ezek a "vádak". -
#10788 Tárgyalnak elvileg hosszabbításról. Vagy legalábbis fognak. -
#10787 szerintem semmi gáz nincs benne.sőt akkoriban szokás is volt.emlékszem nehezen tudtam felfogni mikor egy újságban Vince Ottót láttam asszem ausztrál mezbe:D -
#10786 Hát én nem örülnék ha Zanetti Milan vagy Juve mezbe járkálna a stadionba. :D -
#10785 meccs után mezcserénél felvette:D negyed óráig még ebben flangált a stadionban mert utána kapott még valami díjat(asszem a San Siro gentleman) -
#10784 ez mi az isten?:D -
-
Csesza #10782 nekem tetszik -.- -
#10781 unalmas már kicsit ez a poén nem? -
#10780 dehogyis, akkor már elég idős lesz h mehessen a milanba :D -
#10779 AC Milan - AS Roma 2-3 ::: összefoglaló
-
#10778 nem hiszem. Azt mondta h 40 éves koráig ha minden jól megy játszani akar. -
#10777 És utána visszavonul? -
#10776 jövő év végéig ha minden igaz -
#10775 Ha már itt tartunk, Del Pieronak medddig szól a szerződése? -
#10774 Ja tényleg. :D De más nincs, Totti aki klubhű, de elég unszimpatikus nekem, és ő tipikus primadonna.. -
#10773 kár hogy nem sikerült ma győznünk, ettől függetlenül köszönjük Capitano