Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
matyi még az Intertotóhoz is vernünk kell titeket, különbenis úgy beszéjj velem h a tegnapi gyõzelmünk miatt tanyáztok átmenetileg az élen SDASDA:AS:

#acm

limperatore
:ADSASD:_:ASD_DAS:ASD befosok rajtad eskü 😄D örülj ha inter toto hely meglesz

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
jól mondod majd 1 hét múlva el leszünk a 3. siker után<#vigyor1>

#acm

gabber_saviola
Milanosoknak nem kéne ám ennyire elszállni az elsõ sikertõl <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
gondolkozz matyi

#acm

limperatore
most az idei bajnokot írtad le? 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16

tudom h lesz egy 7közi forduló de nem bírom ki : INTER<#vigyor1>

#acm

Count Adyn
Same old storyt nyomatja itt is😄 Majd az elsõ vereség után meg csalást fog kiabálni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
<#eljen><#eplus2>

Yo, Bitch!

fsgh
Teljesen jó mentalitás😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

tudtam, hogy valaki megjegyzi <#beka2>

9csöves9
köcsögszpemmer<#vigyor1>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
:ASDadsasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
DASDASA: tiszta Dávid és Góliát :asd

#acm

miki36
AC Milan 3 - 1 Zurich

Sampdoria 5 - 0 Kaunas

Napoli 3 - 2 Benfica

Borussia Dortmund 0 - 2 Udinese

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Count Adyn
Ezen a képen már percek óta röhögök:
😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Yulcsa
A.C. Milan 3 - 1 Zürich
lett a végeredmény ··

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
Lazio<#vigyor1>

#acm

9csöves9
😄D

gercse
😄DDD

fsgh
bazmeg😄!!!

Kaj nem direkt volt ez se😄Ddd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
69' AC Milan 2 - 0 Zurich
69' Borussia Dortmund 0 - 2 Udinese
69' Sampdoria 4 - 0 Kaunas
54' Napoli 2 - 1 Benfica

9csöves9
bazmeg😄

9csöves9
AC Milan 2 - 0 Zurich

Sampdoria 4 - 0 Kaunas

Napoli 2 - 1 Benfica

Borussia Dortmund 0 - 2 Udinese

fsgh
Olaszok jól nyomják az Uefa Kupában😊)

Zsolti9014
Szerintem a válogatott szempontjából is jól jött Gila klubváltása, ha így folytaja, beverekedheti magát a nemzeti tizenegybe, ahol jól is játszhat.

Hajrá Magyarország!

LasCar16
legalább Gila magára talált, viszont a Lyon 2. gólja fasza kombináció volt

#acm

gabber_saviola

9csöves9
"L'arbitro anti-Italia ferma la Fiorentina"

francikáknál nem szokás kirúgni sérült játékosnál

gabber_saviola
nem kicsit csodálkoztam mikor megláttam, hogy 0-2-ról 2-2 lett 😞
keresek is egy összefoglalót.

9csöves9
elég genny módon intézték el a violák meccsét:s

gabber_saviola
értem <#smile>

gabber_saviola
azta 😮

nekem meglepõ volt, ezt nem tudtam :S

fsgh
Mivel náluk a jog ez nem meglepõ😄

fsgh
Rosszul látod. Csak próbálom felnyitni azoknak a szemét akik azt hiszik hogy csak a saját modora miatt ad ilyen nyilatkozatokat...
Így ezekkel volt tele az ujság és nem azzal hogy pl "az Inter gólt se lõtt és nyert" stb stb...

Sportklubbon olasz kupa meccs élõben 😮

gabber_saviola
már most odavagy érte <#smile>

fsgh
Jól csinálja Mourinho!😊) Minnél többet foglalkozzon a média vele és minnél kevesebbet a csapattal😊

limperatore
Ma este visszatér a BL-be a Juventus és a Fiorentina

Két olyan olasz gárda lép ma pályára a Bajnokok Ligájában, amelyek korábban már értek el szép eredményeket a sorozatban, de legutóbbi részvételük óta megjárták a poklot, egész pontosan az alsóbb osztályt is. A Viola a Lyonhoz utazik, míg a Juve a Zenitet fogadja.

Kezdjük az utóbbi mérkõzés felvezetésével, hiszen mégis csak egy egykori BL-gyõztes és a tavalyi UEFA kupa kiírás gyõztese mérkõzik meg egymással. A Juventusnál, a hírek szerint, ezúttal a Del Piero-Trezeguet párosnak szavaz bizalmat a csatársorban Claudio Ranieri, más csapatrészben pedig nem várható nagy meglepetés. Az UEFA honlapja szerint a Juventus nyolc éve veretlen otthon a BL csoportkörében, és ezt a szép sorozatot szeretné most megszakítani a Zenit. A szentpéterváriak nem igazán szerepelnek jól hazájuk bajnokságában mostanság, de a BL-ben ez lesz a debütálásuk, így nyilván motiváltan lépnek pályára. Dick Advocaat csapatában is csupa kivételes képességû játékost találunk, úgymint Arshavin, Pogrebnyak, Zirianov, vagy éppen a nyáron 30 millió (!) euróért a Szpartaktól megvásárolt portugál Danny, így kiváló mérkõzésre van kilátás.

A Lyon-Fiorentina összecsapás sem ígérkezik rossznak, lévén mindkét gárda a támadójátékot részesíti inkább elõnyben. A Lyonnál sérült a védelembõl Clerc, és nem nézhet farkasszemet honfitársaival Fabio Grosso sem. A lényeg viszont, hogy Juninho és Benzema bevethetõ, így nem akármilyen tûzerõvel néz majd szembe Frey, a Fiorentina francia kapusa. A Liláknál igazából csak Gamberini hiánya okoz gondot, míg a sérülésébõl felépült Montolivo visszaveszi a helyét a középpályán. Elõl természetesen a Mutu-Gilardino páros kezd, de bevetésre vár a kispadon Jovetics, Osvaldo és Pazzini is.

Count Adyn
És Moratti még kedves is volt, "hiszen Luca Brasit is küldhette volna" 😄

limperatore
erre amúgy Mourinho válasza az volt hogy:

”Lo Monaco? Ki az? Én Monacot Monte-Carloban ismerem, aztán a Monacói Nagydíj is megvan, de még a bajor Bayern is.(München olaszul Monaco – a szerk.) Amennyiben valaki ingyen reklámot akar magának és címlapot azáltal hogy engem támad tegye, de én ehhez nem fogok asszisztálni senkinek sem.”

😄

limperatore
Kihallgatták Mourinho kritikusát

A Catania igazgatója élesen bírálta az Inter vezetõedzõjét, Pietro Lo Monaco szavait a Fegyelmi Bizottság vizsgálja.

A Catania igazgatója azok után intette csendre Jose Mourinhót, hogy az Inter vezetõedzõje szerint csapata lejátszotta a dél-olasz kiscsapatot. Pietro Lo Monaco kemény szavakkal bírálta a portugált, aki ezek után kijelentette, Lo Monaco nevû embert nem is ismer.

A Catania igazgatójának szavaira még az olasz belügyminiszter is reagált, aki gyors intézkedéseket várt az ügyben. Az olasz szövetség ezután berendelte Lo Monacót, akinek magyarázatot kellett adni megnyilvánulásaira, a sportvezetõ szerint olyan szófordulatokat használt, amelyek teljesen természetesek a közbeszédben.

gabber_saviola
Mourinhót szájon kéne vágni

Milánó, szeptember 16. 11.40 Legalábbis a Catania igazgatója szerint.

José Mourinho nem tud kibújni a bõrébõl: a portugál edzõnek máris sikerült magára haragítania egy olasz klubot - a Cataniát -, miután hároméves angliai tartózkodása alatt legalább egyszer szinte mindenkivel összerúgta a port. Az Inter vezetõedzõje a Catania elleni bajnoki elõtt azt nyilatkozta, csapata minden szempontból erõsebb az ellenfélnél, így nyernie kell. Ez végül sikerült is, de csak 2-1-re, ráadásul a fekete-kékek második góljánál a labda valójában nem haladt át teljes terjedelmével a gólvonalon. Mourinhót ez nem zavarta.
- Nyertünk, de a reális eredmény a 3-1, a 4-1 vagy az 5-1 lett volna - jelentette ki, és a jelek szerint ezzel vérig sértette a cataniaiakat.
- Aki ilyeneket mond, az nem tiszteli az ellenfeleit - füstölgött Pietro Lo Monaco, a Catania sportigazgatója. - Nem tiszteli Olaszországot és az olasz edzõket. A saját problémáival kellene foglalkoznia, mert ha nem nyeri meg a bajnokságot az Interrel, akkor pakolhat össze és mehet haza. Mourinhót egyszerûen szájba kellene vágni.

<#smile>

Sounesst a milanba!!!

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}