13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#10772 nem is tudom.Alessandro Del Piero?a másik kettővel egyet értek -
#10771 Vannak még azért: Del Piero, J. Zanetti mindenképpen. És még akadhat.
-
#10770 Kire gondolsz? Szem két játékos van a Serie A-ban, aki nyugodtan lehet mindenkinek a példaképe: Paolo Maldini és Javier Zanetti, óriási futballisták, klubhűség mintaképe mindkettő, és szerény emberek, nem volt egyik sem soha nagyképű. -
#10769 szerintem nem csak 1 van:) -
#10768 Kijár neki a tisztelet, azért milannak ilett volna győzelemmel búcsúztatnia. Nagyon nagy játékos Maldini, rajta kívül a Serie A-ban csak egy játékos van ilyen, aki mindnekinek a példaképe lehet. -
#10767 Azt hiszem, itt az ideje, hogy Juventus-szurkolóként az olasz labdarúgást kedvelők nevében megköszönjem Paolo Maldininek azt, hogy ilyen szép eredményekben gazdag, hosszú pályafutással gazdagította és színesítette a labdarúgás palettáját, és segítette az olasz labdarúgó válogatottat, valamint az AC Milant, úgy hogy eközben nemcsak a klubhűség mintaképe volt, hanem emberileg is elismerésre méltó, nagyképűségtől, primadonnáskodástól mentesen.
GRAZIE GRANDE PAOLO!!!
-
#10766 Abban az esetben nincs po, ha több mint 10 pont előnnyel zár a harmadik a negyedik előtt, amugy tényleg hülyeség, hosszútávon derül ki, ugy hogy mindenki játszik mindenkivel min. kétszer, hogy melyik csapat milyen helyet érdemel meg a bajnokságban, pár meccsen egy nagycsapatot is ellehet kapni.. -
Rudee #10765 Az kár. Tavaly úgy volt, hogy eltörlik. Playoff hülyeség. -
#10764 Ugy tudom hogy a 3,4,5,6 playoffot játszik és a győztes jut fel. -
Rudee #10763 Ma feljuthat a Livorno is, ha megverik otthon az AlbinoLeffe-t. Akkor is feljutnak, ha nem nyernek se Ők, se a mögöttük álló 3 (Brescia, Empoli, Grosseto) csapat. -
#10762 Grat az Internek! -
#10761 Na ennek örülök:) Parma seria-a -ba való csapat.
ja és 17!!:D -
#10760 Tehát akkor
Olaszorászág legjobb csapata, zsinórban negyedszerre
INTER
ezzel beértük a rokkantakat :D -
#10759 már azok vagyunk:D lehet jönni gratulálni:DD -
#10758 mi meg bajnokok vagyunk leszünk pár perc mulva :D -
Rudee #10757 Mai pontszerzésével a Parma is biztos feljutó. -
#10756 akkor a szervezés rossz... Úgy állítsák össze a műsort hogy tudják is azt tartani. -
#10755 bazz és már 5 gól volt 50 perc eltétével, elmehet a gecibe a sport tv:D -
Csesza #10754 :ASD:AS::Dasdasdasd -
Csesza #10753 ebben nem lennék olyan biztos -
#10752 vagy magyart :D -
#10751 azért sztem többen néznének egy romát -
Csesza #10750 de van jó pár ember aki számára meg ez jó pont, inkább néznek egy Djokovic-Nadal meccset mint egy Roma-Cataniat
azt hiszem én is ezek közé tartozom -
#10749 újabb rossz pont a Sport tv-nek... Roma-Catania... gondoltam nézek egy kis focit, erre mi megy? Tenisz...(aminek elvileg 45perce vége kellett vola lennie...) -
#10748 pfff
Milan-Juvét a Sport tv 30perces csúszással adja csak le...
azért egy ilyen rangadót nem élőben adni... -
#10747 FülöpSpinesi örülhet:D -
#10746 sokan vagyunk így:)
mellettük még jöjjön a Brescia és a Parma -
#10745 Ennek nagyon örülök! :)) -
Rudee #10744 A Bari egy győzelemre van a feljutástól. Hátralévő 5 meccsen 3 pont Serie A tagságot biztosítana nekik a kövekező szezonra. -
Csesza #10743 :DSA:Dasdassa -
#10742 nem szeretjük a hegyi levegőt:ASDasas -
#10741 miújság van arra lent ahol vagytok? -
#10740 te az ilyen kijelentésektől magadhoz nyúlsz? -
#10739 Mourinho: Mi vagyunk a legjobbak!
A Juventus elleni döntetlen után José Mourinho, az Inter vezetőedzője nem szerénykedett, kijelentette: csapata már megnyerte a bajnokságot.
Az Inter az utolsó pillanatokban, emberelőnyben kapott gólt Torinóban, ezzel a biztosnak látszó győzelemből csak döntetlen lett, ennek ellenére a milánói szurkolók nem lehetnek elégedetlenek, hiszen megmaradt a gárda tízpontos előnye a rivális előtt, és már csak hat forduló van hátra a szezonból. A találkozó után José Mourinho magabiztosan nyilatkozott csapata esélyeiről, és elmondta: innen már nem lehet elveszteni a scudettót.
- Szeretünk egy nagy csapat stadionjában játszani, és azt látni, hogy a hazaiak úgy ünnepelnek egy döntetlent, mintha az győzelem lett volna. Ez a legnagyobb elismerés az Inter számára. Az utolsó hat meccsünkből nyolc pontot kell szereznünk, ebből háromszor a San Siróban játszunk, azt mondom, ez kényelmes helyzet számunkra. De az ünneplés előtt még várjuk meg, míg matematikailag is bebiztosítjuk a győzelmünket. Kár az egyenlítő gólért, talán a játékosaim már azt hitték, megnyerték a mérkőzést, és elfeledkeztek Grygeráról. Azt azért el kell ismerni, hogy Giovinco szöglete kiváló volt. Megérdemeltük volna a győzelmet, de még ha ez nem is sikerült, azt bebizonyítottuk, hogy mi vagyunk a legjobbak. Udinében sokkal rosszabb teljesítménnyel tudtunk nyerni - mondta Mourinho, majd Balotelli lecserélését is megindokolta:
- Nem volt kétséges, hogy Tiago kiállítása jogos volt, de attól tartottam, hogy Balotellit is kiállítja a bíró, mert a Juventus játékosai nagy nyomást gyakoroltak a játékvezetőre. Elégedett voltam a teljesítményével, de nem szeretem, ha valaki visszabeszél a bírónak - tette hozzá a portugál tréner. -
#10738 a mai nagy rangadó. méltól volt a nevéhez
Lazio-Roma 4-2 ::: összefoglaló
-
Ibra jó ebbe a reklámba:D -
#10736 Montenegró–Olaszország 0–2 (0–1)
Podgorica, Vezette: Atkinson (angol)
Montenegró: Polekszics – Basa, Pavicsevics, Batak, Bozovics – Djalovics (Becsiraj 71.), Drincsics, Pekovics (Vujinovics 79.) Vukcsevics (Zverotics 89.) – Boskovics, Jovetics. Szövetségi kapitány: Zoran Filipovics.
Olaszország: Buffon – Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Grosso – Palombo, Pirlo (Brighi 81.), De Rossi, Quagliarella, Iaquinta (Pazzini 59.), Di Natale (Pepe 8.). Szövetségi kapitány: Marcello Lippi.
Gólszerzők: Pirlo 11. – tizenegyesből, Pazzini 73. -
#10735 Az Udinese továbbment az UEFA-kupában a címvédő Zenit-et kiejtve -
#10734 Pazzini de kegyetlenül küldi a Sampba:| -
#10733 Aztán két év mulva 3 olasz az elődöntőben, van ilyen minden bajnokságnál néha.. De én nem érzem hogy válság lenne. Volt két rossz év, pechükre pont az angolokal találkoztak mindig, akik ellen hagyományosan nem megy az olaszoknak. Etttől függetlenül simán top3ba van még a Serie A. Mondjuk sztem a spanyolok sem állnak a legjobban, bár van két csapatuk a nyolc között, de az köszönhették a jó sorsolásnak is. De a Real már ötödik éve esett ki a 16 között, Barca pedig utoljóra 2006ban nyert, Valencia meg már csődközelben van... Többi csapatuknak meg sok sansza nincs a blben. De olyan nagy válság egyik bajnokságban sincs. Amugy itt van egy cikk, ami erről szól: http://nst.blog.hu/2009/03/12/meghogy_olasz_valsag Ezzel egyetértek.