Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Sampdoria 5 - 0 Kaunas
Napoli 3 - 2 Benfica
Borussia Dortmund 0 - 2 Udinese
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
😄\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
lett a végeredmény ··
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Kaj nem direkt volt ez se😄Ddd
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
69' Borussia Dortmund 0 - 2 Udinese
69' Sampdoria 4 - 0 Kaunas
54' Napoli 2 - 1 Benfica
Sampdoria 4 - 0 Kaunas
Napoli 2 - 1 Benfica
Borussia Dortmund 0 - 2 Udinese
Hajrá Magyarország!
francikáknál nem szokás kirúgni sérült játékosnál
keresek is egy összefoglalót.
Így ezekkel volt tele az ujság és nem azzal hogy pl "az Inter gólt se lõtt és nyert" stb stb...
Két olyan olasz gárda lép ma pályára a Bajnokok Ligájában, amelyek korábban már értek el szép eredményeket a sorozatban, de legutóbbi részvételük óta megjárták a poklot, egész pontosan az alsóbb osztályt is. A Viola a Lyonhoz utazik, míg a Juve a Zenitet fogadja.
Kezdjük az utóbbi mérkõzés felvezetésével, hiszen mégis csak egy egykori BL-gyõztes és a tavalyi UEFA kupa kiírás gyõztese mérkõzik meg egymással. A Juventusnál, a hírek szerint, ezúttal a Del Piero-Trezeguet párosnak szavaz bizalmat a csatársorban Claudio Ranieri, más csapatrészben pedig nem várható nagy meglepetés. Az UEFA honlapja szerint a Juventus nyolc éve veretlen otthon a BL csoportkörében, és ezt a szép sorozatot szeretné most megszakítani a Zenit. A szentpéterváriak nem igazán szerepelnek jól hazájuk bajnokságában mostanság, de a BL-ben ez lesz a debütálásuk, így nyilván motiváltan lépnek pályára. Dick Advocaat csapatában is csupa kivételes képességû játékost találunk, úgymint Arshavin, Pogrebnyak, Zirianov, vagy éppen a nyáron 30 millió (!) euróért a Szpartaktól megvásárolt portugál Danny, így kiváló mérkõzésre van kilátás.
A Lyon-Fiorentina összecsapás sem ígérkezik rossznak, lévén mindkét gárda a támadójátékot részesíti inkább elõnyben. A Lyonnál sérült a védelembõl Clerc, és nem nézhet farkasszemet honfitársaival Fabio Grosso sem. A lényeg viszont, hogy Juninho és Benzema bevethetõ, így nem akármilyen tûzerõvel néz majd szembe Frey, a Fiorentina francia kapusa. A Liláknál igazából csak Gamberini hiánya okoz gondot, míg a sérülésébõl felépült Montolivo visszaveszi a helyét a középpályán. Elõl természetesen a Mutu-Gilardino páros kezd, de bevetésre vár a kispadon Jovetics, Osvaldo és Pazzini is.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
”Lo Monaco? Ki az? Én Monacot Monte-Carloban ismerem, aztán a Monacói Nagydíj is megvan, de még a bajor Bayern is.(München olaszul Monaco – a szerk.) Amennyiben valaki ingyen reklámot akar magának és címlapot azáltal hogy engem támad tegye, de én ehhez nem fogok asszisztálni senkinek sem.”
😄
A Catania igazgatója élesen bírálta az Inter vezetõedzõjét, Pietro Lo Monaco szavait a Fegyelmi Bizottság vizsgálja.
A Catania igazgatója azok után intette csendre Jose Mourinhót, hogy az Inter vezetõedzõje szerint csapata lejátszotta a dél-olasz kiscsapatot. Pietro Lo Monaco kemény szavakkal bírálta a portugált, aki ezek után kijelentette, Lo Monaco nevû embert nem is ismer.
A Catania igazgatójának szavaira még az olasz belügyminiszter is reagált, aki gyors intézkedéseket várt az ügyben. Az olasz szövetség ezután berendelte Lo Monacót, akinek magyarázatot kellett adni megnyilvánulásaira, a sportvezetõ szerint olyan szófordulatokat használt, amelyek teljesen természetesek a közbeszédben.
Milánó, szeptember 16. 11.40 Legalábbis a Catania igazgatója szerint.
José Mourinho nem tud kibújni a bõrébõl: a portugál edzõnek máris sikerült magára haragítania egy olasz klubot - a Cataniát -, miután hároméves angliai tartózkodása alatt legalább egyszer szinte mindenkivel összerúgta a port. Az Inter vezetõedzõje a Catania elleni bajnoki elõtt azt nyilatkozta, csapata minden szempontból erõsebb az ellenfélnél, így nyernie kell. Ez végül sikerült is, de csak 2-1-re, ráadásul a fekete-kékek második góljánál a labda valójában nem haladt át teljes terjedelmével a gólvonalon. Mourinhót ez nem zavarta.
- Nyertünk, de a reális eredmény a 3-1, a 4-1 vagy az 5-1 lett volna - jelentette ki, és a jelek szerint ezzel vérig sértette a cataniaiakat.
- Aki ilyeneket mond, az nem tiszteli az ellenfeleit - füstölgött Pietro Lo Monaco, a Catania sportigazgatója. - Nem tiszteli Olaszországot és az olasz edzõket. A saját problémáival kellene foglalkoznia, mert ha nem nyeri meg a bajnokságot az Interrel, akkor pakolhat össze és mehet haza. Mourinhót egyszerûen szájba kellene vágni.
<#smile>#smile>
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}