Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
szépen eltalálta bár Casillas kint állt
Christiansen
ALEEEEEX<#worship><#worship><#worship><#taps>

Zsolti9014
utolsó másodperc a hosszabbításban, és öngól. 😞

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
hát az tényleg vicc volt, meg ami utána lezajlott:S fél óraig szenvedtek mire eldöntötték hogy idõn belül esett e gól, Fogliát sajnáltam😞

Yo, Bitch!

9csöves9
láttam az elõdöntõt nevetséges milyen góllal estek ki

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
😄DDDDDD

én csak mosolygok rajtuk hogy hogy erõlködnek ;p

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

most õszintén? 😄 ez kb olyan hogy melyikõtöknek nagyobb a fasza; kva unalmas inkább legyen üres vagy nyissatok egy mittudomém inter vs milan topikot a sajátban v. a gumiban

limperatore
jobb mint ha üresen állna ;>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

lol <#eplus2>

FORZA INTER!

eleinte még azok voltak, de már mind a 2 topik errõl szól :S

limperatore
ti már 4. éve álmodtok 😄😄 tiszta csipkerózsika majd jön a herceg azt jol szájba tesz és felébredtek és rájöttök h ismét csak uefa kupás hely 😊

2 kis csapattol kikaptatok jön még a juve a roma mindegyik majd megver titeket 😞

nah majd jövõre 😄

fsgh
Poén😄 Nem veszed komolyan és akkor nem fáraszt le😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Count Adyn
Peersze, ugyis mi leszünk a bajnokok, csak elõbb altatjuk az ellenfeleket<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
jól van milánosok, csukjátok be a meséskönyvet.

Yo, Bitch!

ti most ezt komolyan élvezitek? <#idiota>

lefáradok míg min. 2 topikon keresztül (ez és az Inter) azt olvasom, hogy ki, hogy jobb és hogy mi lesz)

plz fejezzétek már be

fsgh
Ejj csak megjöttek a Milánosok is😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasCar16
Nyunyesz ne szerénykedjél már, szopnak Firenzében meg még pár helyen idegenben oszt csókolom, nem lesz ez sétagalopp...hadd álmodjanak még egy kicsit

#acm

LasCar16
úgy pofára fogtok idén esni, Zsozéstól mindenestõl h ihaj :] csak kár h idén a BLben a legjobb 4ben nem lesz olasz

#acm

Nuno88
ott leszünk a nyakatokon nyugi és a végén 1 ponttal elõttetek 😊)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fsgh
Arra büszkék hogy õk csak 3pontra vannak lemaradva😛 lesz ez még több is😛

limperatore
Ancelotti nem számol a Juvéval és a Romával

A Milan vezetõedzõje szerint az olasz bajnoki cím az Inter és a Milan között dõl el, Carlo Ancelotti már leírta a bukdácsoló Juventust és Romát.

A Milan rettenetesen kezdte a bajnoki idényt, a piros-feketék az elsõ két fordulóban két lényegesen gyengébb ellenféltõl kaptak ki. Ancelotti csapata azonban felállt a padlóról, az elmúlt öt fordulóban mindössze két pontot vesztett, és már maga mögé szorította a tabellán a Juventust, a Romát és a Fiorentinát. Az eredmények érkezésével az önbizalom is megnõtt Milánó piros-fekete felében:

- Mi vagyunk az Inter egyetlen ellenfele a scudettóért folyó küzdelemben. Idén még a korábbiaknál is kiegyenlítettebb a mezõny, de az Inter a gyengélkedõ Roma ellen újra bizonyította kiváló formáját. A Juventusnál a kerettel, a sérülésekkel és a Bajnokok Ligájával jelenleg sok a probléma, nagyon nehéz idõszakot élnek meg Torinóban – jelentette ki Ancleotti, akinek csapata 3-0-ra verte a hétvégén a Sampdoriát. – Ugyanakkor nekünk a bajnokság a legfontosabb, de természetesen az UEFA-kupában is sokáig akarunk bizonyítani.

mert aztán a milannak k*rva sok esélye van 😄

<#idiota><#idiota><#zavart2>

Zsolti9014
Az olasz futsalválogatott 3. helyen végzett a brazíliai vb-n, miután a bronzmérkõzésen legyõzte Oroszország együttesét!

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
jóhát a képen kivül beragadt aza csöcs😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasCar16
adyn, máskor figyejjé már oda mer feleslegesen kezdtem el foglalkozni a merdával-.- ASDAS?:asD

#acm

Count Adyn
Tényleg nem volt les😊

Count Adyn
!! 😄

LasCar16
😄DDDDdd

#acm

9csöves9
Ranieri római születésû.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
😄DDDDDDDDDDDD

Count Adyn
Hallod, csak vártam mikor áll meg az eredményjelzõ felfelé pörgése 😄

LasCar16
volt egyszer egy Róma

#acm

Nuno88
Asszem Spalettinek hamarosan csá lesz...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Count Adyn
Beszarok már 4😄D

limperatore
na mivan merdák mi ez a csönd?😄

limperatore
gól ismét :ASD:SDFA:SDAADS:_ADS:ASD

limperatore
jó hát hagyjad õket, nem tudják elviselni hogy az Inter a legjobb 😄

Count Adyn
😄DDDDDDDD

LasCar16
nekem msn-en aszonta h szereti a Juvét, csak itt teszi az arcát

#acm

Count Adyn
Na megjött a matyi😄SDA

limperatore
kis butus

szucsy89
hehh megraktam hogy az elsõ 15percben gól fog születni be is jött...a Roma felpörög sztem a 2. félidõre még jobban...
Count Adyn
wá de faszér nem lassítják csak lepörgetik gyorsan
lehet tényleg nem volt az, de megnézném lassan 😞

Mondjuk most már mindegy😄

ForzaInter
nem volt les, túl oldalon egy védõ beragadt...

Yo, Bitch!

fsgh
Na már Szaniszló(Róma drukker) is megmondta hogy Cicinho beragadt így szabályos volt a gól.

fsgh
a pálya másik végén beragadt egy védõ😊 De megvárom hogy Te is rájöjj mikor normális visszajátszást mutatnak.

LasCar16
na ájjunk le mer jön matyi megmagyarázni ASDASasd:A:?

#acm

Count Adyn
mindkét csapat rúgott egy gyönyörû lesgólt, 1-0 ra vezet az Inter😄

LasCar16
csak nem az Interé? 😄Ddd

#acm

Count Adyn
Ez nagyon szép volt, pályázhat az év lesgólja címre😄D

limperatore
Sissoko: Az Inter nem erõsebb a Juventusnál

Momo Sissoko, a torinóiak játékosa nem ért egyet azokkal a nézetekkel, miszerint az Internek erõsebb a kerete, mint a Zebráknak. „Jobbak vagyunk, mint tavaly, mert azokkal a játékosokkal, akik nyáron érkeztek, több variációs lehetõségünk van. Nagyszerû igazolás volt Poulsen is, én pedig mindig jót nevetek, amikor olvasom az újságokban, hogy a mi csapatunkban nincs semmi kvalitás. Tudják kik szerepelnek a támadósorunkban? Én még soha nem játszottam egy csapatban négy ilyen kiváló csatárral. Azt mondják, hogy az Inter erõsebb nálunk, de szerintem ez csak az újságok véleménye.” – osztotta meg a sajtóval saját véleményét a mali középpályás.

😄

😄A:SDAS:SD_