13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#10852 Nem tom hogy a Livornograd vagy a Brescia feljutása lenne e jó a serie a-nak. -
#10851 a Livorno 4-1-re,míg a Brescia 3-0-ra nyerte(Vass Ádi gólt lőtt) a playoff visszavágót,így ők játszák majd a döntőt a feljutásért -
Diego85 #10850 lol! :D:D -
#10849 :Dfasfasdfasdfasd -
#10848 ugye:DDASD -
Csesza #10847 hát sztem ez az agyhalál egyik jele :DASDasdas -
#10846 aztakurvabazmeg:D -
#10845 -
#10844 nekem mindig, csak nem ismeritek el ;) -
#10843 Felesleges őket összehasonlítani, mivel teljesen más poszton játszanak.. -
#10842 eltekintve ettől Kaká a jobb:D -
#10841 Kaká most visszaszorult Dinho miatt ez igaz... -
#10840 kivételesen igaza van:) -
#10839 Hát kakánál egyértelmű hogy többet ér jelenleg, idei szezon alapján. -
#10838 lol -
Bandika84 #10837 Sziasztok eladnám a Nagy Olasz Futballkönyv és a Calcio Olasz Futball című könyveimet.Akit esetleg érdekel a [email protected] címre írjon
Üdv
Bandi -
#10836 jah ez baromság, de kakánál tényleg többet ér kaka mostani formáját nézve -
nagy hős #10835 kicsit el van szállva :D -
#10834 :ADSFasfsdafDdsf_dfasdfsfsafsddddd -
#10833 Gratula nekik! -
#10832 tegnap az u21-es csapat 4-0-ra verte Dániát.a gólokat Balotelli,Aquafresca,Dessena és Ranocchia lőtték
-
#10831 Quaresma besírt, hogy nem megy a Genoába. Elég hülye...vagy élvezi kispad melegét. -
#10830 jaja, mert emlékeztem anno egy ilyenre, tényleg elég kevés:\ 15% nekünk is mindössze, bár most már lehet van 20% mert azóta növekedett a nézőszámunk. -
#10829 látom utána kérdeztél indexen:D ez a magazin van meg nekem valahol pdf-ben,akkor a Juve miatt rémlett az 5%.a tietek meg olyan körül lehet mint a Milané.ez kibaszottul kevés -
#10828 Lehet de kapásból van nála, 5-6 jobb csatár, ettől persze még kilehet próbálni, és tényleg jó volt tavasszal. -
#10827 Sárgalábú -
#10826 Nemtom, tavasz csatára....válogatott/gól : 1/1 csupa szar:D -
#10825 Jól nézd meg a képet, és mentsd le a gépedre mert több ilyet nem igen fogsz látni. :Dddd -
Csesza #10824 fut kenyérért :D -
#10823 Iggenn
-
#10822 Lippi:)
-
#10821 Silvio Berlusconi miniszterelnök kormánya törvényjavaslatot nyújtott be a parlamentben az olasz futballstadionok felújítására.
A tervezet kedvezőbb törlesztési feltételeket javasol azon klubok a részére, melyek önerőből - részben bankhitel igénybevételével - kívánnak belevágni saját arénájuk felújításába. A kormány azért kívánja támogatni a stadionok modernizálását, mert a húsz élvonalbeli csapat által használt létesítmény közül tizenhatnak az átlagéletkora 67 év.
"Olaszországban az 1990-es világbajnokság óta egyetlen új stadion sem épült és egyet sem újítottak fel, ezért itt az ideje a modernizálásnak" - mondta Luca Pancalli, az Olasz Olimpiai Bizottság alelnöke.
Az elképzelések szerint az európai mintát kívánják követni az olaszok is, az átalakított arénákban szabadidőközpontokat hoznának létre, melyek egész héten várnák a szurkolókat, a bevételekből pedig részesednének a komoly anyagi gondokkal küzdő klubok.
Az első két új stadion Torinóban és Sienában épül: a Juventus 105 millió euróért jut egy 40 ezres arénához. A törvénytervezet elfogadása esetén az élvonalbeli klubok közül az Udinese, Sampdoria és a Palermo is belevágna egy új aréna építésébe.
Az APA hírügynökség jelentésében nincs szó arról, hogy a Milan és az Inter által közösen használt San Siro helyére, vagy mellé valamelyik milánói klub új arénát építene. Korábban Moratti, az Inter tuladonosa és Galliani, a Milan elnöke is utalt arra, hogy klubja gondolkodik egy új stadion építésében, de konkrétumok az ügyben még nem történtek.
2008.11.07 -
#10820 Sztem az uj stadionokban sem lennének sokkal többen, vmennyit biztos dobna rajta de nem olyan jelentőset, annyira nincsenek azért rosz állapotban a stadionok hogy emiatt ne menjenek ki az emberek a meccsekre szvsz.. -
#10819 jó,szinte ugyanezt olvastam már mástól is.szerintem Itáliában is családi ünnep lehetne egy focimeccs,hiszen mindenki imádja a futballt.a gazdasági helyzet is tény,de azért hidd el,rengeteg olyan ember marad inkább otthon aki megengedhetné magának a jegyeket.egy modern stadionba ők is kimennének
az meg hogy nem szeretnének új stadiont az inkább az ultrák részéről áll fent.tisztelem,becsülöm,csodálom őket,de belőlük nem fognak megélni a csapatok -
#10818 Nem tudom, én nem szeretnék uj stadion a san siro helyett, és ahogy tudom a legtöbb olasz ember sem szeretne, mert legtöbb stadionnak óriási múltja van, és a csapatok történelmével egybeforrottak már, inkább felújítani kellene őket. -
#10817 26 ezer volt idén az átlagnézőszám, kevésnek nem mondanám, elmult években évekhez képest növekvő tendenciát mutat, és ez jövőre csak növekedhet a Bari feljutásával, de annyi nézőt itt ne várjunk mint angliában vagy németországban, ott sokkal jobb gazdasági helyzetben vannak az emberek, és egy focimeccs családi ünnepnek számít kb.:D addig olaszországban 20-30-40 éves férfiak nagy része jár ki a meccsekre, és nem állnak olyan jól az olasz emberek hogy minden meccsen ott lehessenek, viszont a hangulat kárpótól. :) Ami igazán probléma a stadionok állapota, felkell ujítani őket, mert néhány nagyon gyatra állapotban van, pedig amugy rengeteg gyönyörű stadion van. -
#10816 PELLISSIER -
#10815 konkrétan:D -
#10814 illetve nem konkrétan a jegyeladások,hanem úgy konkrétan a stadion -
#10813 igen a jegybevétel az övék,de megkeresem majd neked azt a kimutatást hogy az olasz klubok bevételének hány százalékát adják a jegyeladások.5% alatti a szám,miközben pl a Bayernnél és az Arsenalnál ez 50% fölötti
saját,modern stadionok kellenek