13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • ForzaInter
    Nem tom hogy a Livornograd vagy a Brescia feljutása lenne e jó a serie a-nak.
  • 9csöves9
    a Livorno 4-1-re,míg a Brescia 3-0-ra nyerte(Vass Ádi gólt lőtt) a playoff visszavágót,így ők játszák majd a döntőt a feljutásért
  • Diego85
    lol! :D:D
  • szucsy89
    :Dfasfasdfasdfasd
  • Count Adyn
    ugye:DDASD
  • Csesza
    hát sztem ez az agyhalál egyik jele :DASDasdas
  • 9csöves9
    aztakurvabazmeg:D
  • Count Adyn
  • limperatore
    nekem mindig, csak nem ismeritek el ;)
  • ForzaInter
    Felesleges őket összehasonlítani, mivel teljesen más poszton játszanak..
  • szucsy89
    eltekintve ettől Kaká a jobb:D
  • szucsy89
    Kaká most visszaszorult Dinho miatt ez igaz...
  • 9csöves9
    kivételesen igaza van:)
  • ForzaInter
    Hát kakánál egyértelmű hogy többet ér jelenleg, idei szezon alapján.
  • szucsy89
    lol
  • Bandika84
    Sziasztok eladnám a Nagy Olasz Futballkönyv és a Calcio Olasz Futball című könyveimet.Akit esetleg érdekel a [email protected] címre írjon
    Üdv
    Bandi
  • limperatore
    jah ez baromság, de kakánál tényleg többet ér kaka mostani formáját nézve
  • nagy hős
    kicsit el van szállva :D
  • szucsy89
    :ADSFasfsdafDdsf_dfasdfsfsafsddddd
  • Zsolti9014
    Gratula nekik!
  • 9csöves9
    tegnap az u21-es csapat 4-0-ra verte Dániát.a gólokat Balotelli,Aquafresca,Dessena és Ranocchia lőtték

• Zsolti9014
    Quaresma besírt, hogy nem megy a Genoába. Elég hülye...vagy élvezi kispad melegét.
  • ForzaInter
    jaja, mert emlékeztem anno egy ilyenre, tényleg elég kevés:\ 15% nekünk is mindössze, bár most már lehet van 20% mert azóta növekedett a nézőszámunk.
  • 9csöves9
    látom utána kérdeztél indexen:D ez a magazin van meg nekem valahol pdf-ben,akkor a Juve miatt rémlett az 5%.a tietek meg olyan körül lehet mint a Milané.ez kibaszottul kevés
  • ForzaInter
    Lehet de kapásból van nála, 5-6 jobb csatár, ettől persze még kilehet próbálni, és tényleg jó volt tavasszal.
  • McFrost
    Sárgalábú
  • McFrost
    Nemtom, tavasz csatára....válogatott/gól : 1/1 csupa szar:D
  • ForzaInter
    Jól nézd meg a képet, és mentsd le a gépedre mert több ilyet nem igen fogsz látni. :Dddd
  • Csesza
    fut kenyérért :D
  • McFrost
    Iggenn
  • miki36
    Lippi:)
  • LasCar16
    Silvio Berlusconi miniszterelnök kormánya törvényjavaslatot nyújtott be a parlamentben az olasz futballstadionok felújítására.

A tervezet kedvezőbb törlesztési feltételeket javasol azon klubok a részére, melyek önerőből - részben bankhitel igénybevételével - kívánnak belevágni saját arénájuk felújításába. A kormány azért kívánja támogatni a stadionok modernizálását, mert a húsz élvonalbeli csapat által használt létesítmény közül tizenhatnak az átlagéletkora 67 év.

"Olaszországban az 1990-es világbajnokság óta egyetlen új stadion sem épült és egyet sem újítottak fel, ezért itt az ideje a modernizálásnak" - mondta Luca Pancalli, az Olasz Olimpiai Bizottság alelnöke.

Az elképzelések szerint az európai mintát kívánják követni az olaszok is, az átalakított arénákban szabadidőközpontokat hoznának létre, melyek egész héten várnák a szurkolókat, a bevételekből pedig részesednének a komoly anyagi gondokkal küzdő klubok.

Az első két új stadion Torinóban és Sienában épül: a Juventus 105 millió euróért jut egy 40 ezres arénához. A törvénytervezet elfogadása esetén az élvonalbeli klubok közül az Udinese, Sampdoria és a Palermo is belevágna egy új aréna építésébe.

Az APA hírügynökség jelentésében nincs szó arról, hogy a Milan és az Inter által közösen használt San Siro helyére, vagy mellé valamelyik milánói klub új arénát építene. Korábban Moratti, az Inter tuladonosa és Galliani, a Milan elnöke is utalt arra, hogy klubja gondolkodik egy új stadion építésében, de konkrétumok az ügyben még nem történtek.

2008.11.07
  • ForzaInter
    Sztem az uj stadionokban sem lennének sokkal többen, vmennyit biztos dobna rajta de nem olyan jelentőset, annyira nincsenek azért rosz állapotban a stadionok hogy emiatt ne menjenek ki az emberek a meccsekre szvsz..
  • 9csöves9
    jó,szinte ugyanezt olvastam már mástól is.szerintem Itáliában is családi ünnep lehetne egy focimeccs,hiszen mindenki imádja a futballt.a gazdasági helyzet is tény,de azért hidd el,rengeteg olyan ember marad inkább otthon aki megengedhetné magának a jegyeket.egy modern stadionba ők is kimennének

az meg hogy nem szeretnének új stadiont az inkább az ultrák részéről áll fent.tisztelem,becsülöm,csodálom őket,de belőlük nem fognak megélni a csapatok
  • ForzaInter
    Nem tudom, én nem szeretnék uj stadion a san siro helyett, és ahogy tudom a legtöbb olasz ember sem szeretne, mert legtöbb stadionnak óriási múltja van, és a csapatok történelmével egybeforrottak már, inkább felújítani kellene őket.
  • ForzaInter
    26 ezer volt idén az átlagnézőszám, kevésnek nem mondanám, elmult években évekhez képest növekvő tendenciát mutat, és ez jövőre csak növekedhet a Bari feljutásával, de annyi nézőt itt ne várjunk mint angliában vagy németországban, ott sokkal jobb gazdasági helyzetben vannak az emberek, és egy focimeccs családi ünnepnek számít kb.:D addig olaszországban 20-30-40 éves férfiak nagy része jár ki a meccsekre, és nem állnak olyan jól az olasz emberek hogy minden meccsen ott lehessenek, viszont a hangulat kárpótól. :) Ami igazán probléma a stadionok állapota, felkell ujítani őket, mert néhány nagyon gyatra állapotban van, pedig amugy rengeteg gyönyörű stadion van.
  • McFrost
    PELLISSIER
  • 9csöves9
    konkrétan:D
  • 9csöves9
    illetve nem konkrétan a jegyeladások,hanem úgy konkrétan a stadion
  • 9csöves9
    igen a jegybevétel az övék,de megkeresem majd neked azt a kimutatást hogy az olasz klubok bevételének hány százalékát adják a jegyeladások.5% alatti a szám,miközben pl a Bayernnél és az Arsenalnál ez 50% fölötti

saját,modern stadionok kellenek