Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Group A
South Africa
Iraq
New Zealand
Spain
Group B
USA
Italy
Brazil
Egypt
Yo, Bitch!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Yo, Bitch!
Szerencsére vakbottyán játszott ott elõl.
Torinóba remélem csicskapofonok lesznek
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Yo, Bitch!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Õõõ .. nem.
Ez abban amikor megesett a szíve a ligának, hogy már nincs is élõ tanúja annak, hogy az Inter nyert valaha is bajnokságot. Tudod amikor az ügyes lobbinak köszönhetõen több évtizednyi sorozatos vereség után kapott ajándék száni bajnoki címet. Amikor olyan meghatóan örültek az interesek, hogy a második helyért járt a kupa.
Emlékszel?<#rolleyes>#rolleyes>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
<#eplus2>#eplus2><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Idén elõször nézhet farkasszemet egymással José Mourinho és Claudio Ranieri tétmeccsen csapataik szombati találkozóján, ám ezúttal elmaradt részükrõl a nyilatkozatpárbaj a mérkõzést megelõzõen, s mindketten tisztelettel beszéltek egymásról.
Szombat este egymásnak feszül a Derby D'Italián az Inter és a Juventus, mely garantáltan izgalmas kilencven percet tartogat számunkra, a csapatok mellett ráadásul a két vezetõedzõ személye miatt is pikáns lesz az összecsapás, hiszen Mourinho és Ranieri a közelmúltban jó pár csatát megvívtak már a sajtón keresztül, most pedig a pályán is bizonyíthatják egymásnak, melyikük a jobb. A portugál és az olasz mester még a bajnokság kezdete elõtt, a felkészülési idõszak közepén, augusztusban mondogatott oda egymásnak: elõbb Ranieri szúrt oda Mourinhónak, majd erre reagálva az Inter edzõje állította be hetvenévesnek kollégáját, aki nem képes komoly címet nyerni a csapataival, a vitának pedig csak napok után, egyáltalán nem barátságos viszonyban lett vége.
Az ember így azt várta volna, hogy a szombati mérkõzés elõtt verbálisan is egymásnak feszül a két vezetõedzõ, ez azonban nem következett be, mindketten csendben készülnek a találkozójukra, s úgy néz ki, a pályán próbálnak majd egymással dûlõre jutni.
„A játékosaimat ez alkalommal nem igazán kellett motiválnom" - utalt elõször is Ranieri a mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón játékosaira, akik a sorozatban megnyert hét meccs után nem meglepõ, hogy duzzadnak önbizalomtól. „Mindenképpen szeretném megnyerni a találkozót, még ha tudom is, a bajnoki címet csak májusban osztják ki. Úgy gondolom, nekünk több veszítenivalónk van, hiszen amennyiben az Inter nyerne, úgy hat pontra nõne a különbség közöttünk. Ez a meccs túl megy a Serie A-n, az egész világ kíváncsi lesz rá, sziporkázó játékot fog hozni, ahogyan tavaly is volt" - hozta fel az olasz edzõ az elõzõ szezont, melyben a Juventus gyõzni tudott a San Siróban 2-1-re.
„Érzem a játékosaim részérõl az elkötelezettséget, õk az olyan nagy összecsapásoknak élnek, mint amilyen ez is lesz. Le kell gyõznünk az Intert, hiszen óriási lépésekkel haladtunk elõre az utóbbi idõben, most pedig lehetõségünk lesz eltüntetni a két gárda közti különbséget" - adta ki végül az utolsó vezényszavakat Ranieri, majd természetesen nem kerülhette el a kérdést, mely az ellenfél edzõjével való kapcsolatát taglalta. „Inter-Juventus meccs lesz holnap, nem Mourinho-Ranieri, ezért örömmel fogok majd vele kezet a találkozó elõtt. José nagyon felkészült edzõ, aki portugál, de szeret az olaszok módjára taktikázni."
„A Ranierivel való kapcsolatom a mi saját dolgunk, ami nem tartozik a sajtóra és senki másra" - hûtötte le gyorsan a kedélyeket Mourinho, majd õ is elmondta, szíves-örömest kezet fog majd kollégájával a mérkõzést megelõzõen. „Covercianóban, újságírók nélkül, nemrég már jól elbeszélgettünk egymással, mint két kolléga, akik ugyanabban a szakmában dolgoznak. Ranieri jelenléte a San Siróban ugyanolyan lesz, mint a többi edzõé: a játékoskijáró végében fogok rá várni, mert így udvarias, és kezet fogok vele rázni a kezdõ sípszó elõtt."
Mourinho az összes hadra fogható játékosát magával viszi a mérkõzésre, így a keretben egyelõre ott van az-az Adriano is, aki jó ideje nem lépett már pályára az Inter színeiben, miután alapos nézeteltérése volt edzõjével. A portugál mester ennek nem tulajdonított nagy jelentõséget, s a brazil csatár távozását pedzegetõ mondataival is egyetértett. „Adriano ott van a csapatban, ahogy az összes egészséges játékos. Egyetértek azzal, amit mondott, ha nem tud itt játszani, akkor lehet, hogy tényleg elõnyös lenne a számára a váltás."
A Nerazzuri legutóbbi, palermói találkozóját két góljával eldöntõ, s a héten pihenõ Ibrahimovicsról is szólt Mourinho, akit nem tart nélkülözhetetlen tagnak a csapatában, valamint röviden kommentálta a Juventus elnökének szavait is, aki szinte biztos a Zebrák szombati sikerében. „Nem tudom segített-e neki az, hogy nem játszott a válogatott meccsen, holnap este kiderül. Azokkal egyébként nem értek egyet, akik nélkülözhetetlennek tartják a jelenlétét az Interben, annyi azonban bizonyos, hogy remek formában van. A karrierem során a legutóbbi alkalommal, mikor az ellenfél elnöke határozottan kijelentette, hogy gyõzni fog a csapata, simán vesztett. Ez egy Porto-Benfica meccs elõtt volt, ugyanakkor nem ismerem Cobollo Giglit, s az sem igazán érdekel, miket beszél."
😄Ssad
Szar Bayern, szar Bayern :)
Kórházban az azzurik támadója
Külföldi labdarúgás
Fabio Quagliarella orrtörést szenvedett az olasz labdarúgó-válogatott edzésén Athénban. A squaddra azzura színeiben barátságos mérkõzésen Görögország ellen lépett volna pályára az Udinese játékosa.
Quagliarella Gianluca Curcival ütközött, amelynek következtében eltörött az orrcsontja. Enrico Castellacci, az azzurrik orvosa megpróbálta helyrehozni a törést, de a játékost végül kórházba kellett szállítani, mert komoly fájdalmai voltak. A késõbbi röngtenvizsgálatok is alátámasztották, hogy Quagliarella orra eltört.
Amellett, hogy a játékos nem lép pályára az olasz válogatott ma esti mérkõzésén, Quagliarella minden bizonnyal a hétvégi, Fiorentina elleni bajnokit is kihagyja.
Hajrá Magyarország!
a kicsik kikaptak a németektõl 1-0-ra
GERMANIA (4-4-1-1): Fahrmann 6; Beck 6, Schwaab 6, Howedes 6, Aogo 6; Steinhofer 6 (1' st Johnson 6), Castro 5,5, Boateng 6 (33' st Adlung sv), Ozil 5 (22' st Ede 6); Kroos 7; Dejagah sv (18' pt Wagner 5,5). A disp. Neuer, Bungert, Heller, Halfar. Ct Hrubesch 6
ITALIA (4-3-3): Sirigu 6; Motta 6 (1' st De Silvestri 6), Santacroce 5,5, Andreolli 6 (14' st Bocchetti 6), Criscito 6 (1' st Candreva 5,5); Dessena 6 (35' st Di Gennaro sv), Bolzoni 5,5 (19' st Bottone 6), De Ceglie 6; Lanzafame 6 (1' st Cerci 6), Balotelli 5,5 (35' st Paloschi sv), Giovinco 5,5. A disp. Consigli. Ct Casiraghi 6
kell az edzés Mononak az interjuve elött😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Az Inter korábbi vezetõedzõjét, Roberto Mancinit választották az elmúlt bajnoki szezon legjobb trénerének.
A szakembert kollégái választották meg az elmúlt szezon legjobbjának, miután a Roberto Mancini vezette Inter újra megvédte bajnoki címét. A vezetõedzõ tevékenységét azonban nem találta ennyire jónak a milánói kék-feketék elsõ embere, Massimo Moratti az újabb scudetto ellenére megvált Mancinitõl.
Az Arany Kispad-díjjal jutalmazott trénernek a jelek szerint nem kell sokáig várni az újabb komoly kihívásra, spanyol sajtóértesülések szerint az olasz szakember az elsõszámú utódjelöltje Bernd Schusternek, a Real Madrid vezetõedzõjének.
- Köszönöm ezt az elismerést azoknak a szakembereknk, akik rám szavaztak, továbbá természetesen az Inter játékosainak, akik remek munkát végeztek. Külön öröm, hogy a válogatott fõhadiszállásán vehetem át ezt az elismerést, még emlékszem rá, amikor tizennégyévesen elõször beléphettem ide - mondta Mancini.
kösz mindent mancs <#worship>#worship><#integet2>#integet2>