13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Zsolti9014
    Ja, és Jakit sem tudom miért kéne elfelejteni, 3 meccs alapján. Ha jobb formában van, nagyon jó a helyzetkihasználása, ezzel nem egyszer húzta már ki a csapatait a sz.rból. ény, most nem ment neki, de azért még nem kell leírni.
  • Zsolti9014
    Néhány dolgot megint másképp látok mint néhányan.

Persze a tegnapi teljesítmény siralmas volt, ez tény.
    Viszont fiatalítani nem elég 1-2 év egy válogatott esetében, ez attól hosszabb folyamat. főként úgy hogy az itt említett fiataloknak nem mindegyike volt tavaly is ugyanolyan szinten mint most.

Én azonban néhány játékost megvédenék:
    Buffon- semmiről nem tehetett, nagyokat fogott.
    Grosso- amikor játszott, nálam a jobbak közé tartozott, Dossena alacsonyabb szint.
    Pepe- szerintem mindig színt vitt a csapat játékába, amikor beállt, én egyértelműen őt láttam a csapat legjobbjának, ez a véleményem, bocs. Gyors volt, beadásai veszélyesek voltak...
    Pirlo- a brazilok ellen itt-ott régi önmagát idézte már. cselek, becsúszás, passzok. persze ez még mindig kevés.

Mindemellett a brazilok ellen összesen kb. 20-25 percben irányítottunk mi, de igazából akkor is csak azért mert a braziloknak már elég volt a 3.

Én még mindig bízom Lippiben, időt kell neki adni. Ha nem is jövőre, de idővel a fiatalok beépítésével újra világbajnok csapatot képes csinálni szerintem. Márpedig ezt én nem sok olasz edzőben látom.
  • ForzaInter
    Machede először tegyen le vmit az asztalra, egyelőre legyen u21-es válogatott. De Ceglie igen, őt el is felejtettme ja meg D'Agostino még.
  • Christiansen
    és érik Macheda, De Ceglie stb..
    Pirlo helyére egy Giovinco viszont telitalálat lesz

+ még játszhatott volna Gamberini meg Montolivo is többet..ehh
  • ForzaInter
    Santon,Motta,Criscito,Bocchetti,Santacroe,Aqualani,Marchisio,Giovinco,Balotelli,Cassano,Acquafresca,Pazzini akiknek a nagy részét bekell építeni, Zambrotta,Grosso,Gattuso,Pirlo,Camoranesi,Toni,Pepe,Iaquinta meg sűrgősen elfelejteni..
  • Yulcsa
    szerintem Pippot be kellett volna hívni...
  • 9csöves9
    a számozást elbasztam egy pöppet
  • 9csöves9
    6 Juve játékos van a válogatottban.vegyük sorba

1.Buffon:ki a jobb olasz kapus nála?
    2.Chiellini:ki a jobb olasz középhátvéd nála?(ezen a tornán egy katasztrófa volt az tény)
    3.Iaquinta:nem tudott gólt szerezni,de az ő behívása is teljesen jogos volt,hiszen tavasszal ő nála több gólt szerintem egyik olasz csatár sem szerzett
    4.Camoranesi:gyenge idényye volt,de azért meghallgatnám hány nála jobb olasz jobbszélsőt tudsz mondani?sajnos ez a poszt is kurvára hiánycikk
    4.Legrotagglie:na ő a kakukktojás,semmi keresnivalója a válogatottban
    5.Cannavaro:hálisten a legutóbbi meccsét a Juvéban 2006-ban játszotta,az utolsót pedig már a vébé előtt le fogja
  • szucsy89
    ebn is ugyanolyan szar volt a pirlo-gattuso-ambrosini középpálya, de most se lett jobb
  • ForzaInter
    Fiatalítani kell nincs mese, generációváltás előtt áll az olasz válogatott, 6-7 játékost elkell felejteni, öregek és motiválatlanok sokan, ennyi volt bennük, nem több, egy sokkal fiatalabb válogatott jóval motiváltabb lenne, hihetetlen hogy a legtöbb fiatal csak padozott bezzeg az öregek mind kezdtek, utánpótlás bombaerős legalább 5-6 játékost bekell építeni, és olyan mellőzötteket mint Cassano behívni.
  • szucsy89
    igen, én is ezt mondom, csak ebben a válogatottban pont a juvésok voltak többen...
  • james69holden
    "juve válogatott"
    hmm, ezt úgy mondod mintha a Milános kollégáid nem lógnának ki ugyanúgy ebből a válogatottból...
    Zambrotta, Gattuso, Pirlo is mind-mind lebőgtek az egész pereputtyal együtt
    Ébresztő Lippi Úr! VÉRFRISSÍTÉS!
  • szucsy89
    nem azt mondom:D pl. Pirlot is kiszórnám:)
  • limperatore
    oké, csak nagyot akartam mondai :D:D de a többi 3 mehetne
  • 9csöves9
    a manchesteri olasz kb játszott 60 percet összesen felnőtt tétmeccsen,lőtt egy szép gólt meg talált egyet.azért ez még nem ér válogatottságot:)
  • limperatore
    Szerintem hiányzik ebből a csapatból a friss vér, Balotelli, Giovinco, Santon, a manchesteri olasz

tiszta pókhálós ez a csapat
  • 9csöves9
    nehogy azt mondd hogy azért szar ez a csapat mert egy Juve válogatott:D

ez úgy ahogy van szar,és abban valóban hibás Lippi hogy nem kezdett el építeni egy újat.megvolt rá az ideje
  • limperatore
    :D
  • szucsy89
    nemtom ki nézi a brazil olaszt...PFFF játék SIRALMAS, komolyan mondom áh nem találok szavakat...fél csapatot ki kéne szórni jöjjenek a fiatalok, motiválatlan csapat ez most jelenleg, Lippinek remélem jól jött most ez a konföderációs kupa, és tudja mit kell tenni...vbre mindenképp más csapat kell, nem egy "juve" válogatott..
  • 9csöves9
    szerintem kell egy ilyen szintű égés ennek a csapatnak.lesz vagy 5-0 a végére
  • ForzaInter
    Livorno-Brescia 3-0, a vörösök jutottak fel.
  • Zsolti9014
    hát, szerintem az eddigi két meccs szöges ellentétben áll egymással. először hígfos játék, győzelemmel, aztán (véleményem szerint) főleg a második félidőben, egész jó, néhol kombinatív játék, sok helyzettel, és vereség.
    Viszont Zambrottának azért volt nagy mentése tegnap.
    Én még Grossót mindig nem írnám le.
    Viszont a helyzetkihasználás...Jaki ennél sokkal magabiztosabb szokott lenni. Ha a helyzetek (csak a ziccerek) bemennek, vagy 4-1-re nyer a csapat...
    Én azért még bízom abban hogy Lippi összekapja a csapatot a VB-re, de akár a brazilok elleni meccsre is. A remény hal meg utoljára... :)

És azért Chiellini a 3 hibája ellenére egy-kétszer fontos helyzetben segítette ki Cannát.
  • 9csöves9
    én néztem a szerbek elleni meccset.az első félidő még elment,de a második nagyon gyengére sikeredett.Balotelli úgy mozgott végig mint egy öregember,semmi nem látszott a dinamizmusából.Giovinco meg állandóan megvert 1-2 embert,aztán elvesztette a 3. ellen.Aquafrescát nem lehetett megjátszani,Marchisio láthatatlan volt,Motta jól tolta,De Ceglie fel alá futkározott megállás nélkül,általában feleslegesen.Consigli egész jó,volt egy nagy bravúrja
  • ForzaInter
    Még nem esett róla szó de most zajlik az u21-es európa bajnokság is, kár hogy egy tévé sem adja, még talán jobban érdekelne mint a konf. kupa.

Azt viszont nem értem Lippi minek vitte ki Santont az konf. kupára, ha egy meccsen sem küldi pályára, ezért semmi értelme nem volt kivinnie, az u21-es csapatnak nagy szüksége lett volna rá..
  • ForzaInter
    Felesleges, van kb 7-8 jó csatár, talán egyetlen poszt ami rendben van a kapusposzt mellett, kpval és a védelemmel van gond, ott kell változtatni, egy külföldi meg ne játszon már az olasz válogatottban, mennyen a brazil válogatottba.
  • Christiansen
    Amaurit is megnézném már
  • ForzaInter
    Ja hogy így, hát erre sztem Cassano aki alkalmas lenne, de őt Lippi meg nem akarja behívni.. Giovinco meg elsőnek klubjában kéne rendszeres játéklehetőséget adni mert így nem lesz belőle semmi ha csak a cserepadot koptatja egész évben.
  • 9csöves9
    itt most nem kizárólag poszt szerint értem mint irányító.egy vezéregyéniség előre,aki mindent tud a játékról.mint a 3 említett játékos
  • Christiansen
    az a baj, hogy medőlt az a taktika, hogy
    a két védő felfut a szélen (és kényszerítőkkel vagy íveléssel) be centerbe, Grosso és Zambrotta kifulladtak mára. Pirlo is, semmi se jött be neki, a végén már csak kullogott..

jöjjenek a fiatalok!
  • ForzaInter
    Ez attól függ mijen taktkát akar majd Lippi, mert 4-3-3-ba speciel nem hiányzik annyira egy igazi 10-es.
  • 9csöves9
    egy igazi 10-es hiányzik ebből a csapatból.De Rossi nem az.Pirlo próbál az lenni,de az ő tempójával és annyira hátulról ezt nem lehet csinálni.Cassano lehetne per pillanat aki valamilyen szinten betudná tölteni ezt a posztot

technikailag és agyilag Giovinco lenne predesztinálva erre a jövőben,csak nem tartom annyira karakteresnek mint Baggiot,Del Pierot vagy Tottit.na meg nem 10 meccsnyit kéne játszania egy szezonban
  • gercse
    lehet hogy most kimagaslott, de rá sem lehet építeni, így értettem kb.
  • 9csöves9
    Canna meg?sajnos kimagaslott ebből a védelemből védekezés terén.Chiellini 3 hatalmas hibát csinált
  • gercse
    egyetértek teljesen

védelmet át kéne szabni, Zambrotta és Grosso sem a régi már, Canna meg...
    Chiellininek meg kell még egy kis idő hogy belejöjjön, de ő jó lesz
    Gatta, De Rossi, Pirlo így együtt pedig sztem nem jó, hiányzik egy Del Piero szerű "ész" a csapatból, nem kívánom hogy játsszon, mert mostanság ő sem jó, de át kell forgatni a csapatot, és a selejtezőkön már másképp kell csinálni, mint itt
  • ForzaInter
    hát reméljül Lippi legalább 5-6 játékost kiszór, és nem ezt a csapatot viszi a vbre, motta,santon,criscito,santacroe,aqualani,montolivo,d'agostinto,balotelli,cassano hirtelen akiket bekell hívni bár ezek közül van aki válogatott csak nem játszik:S zambrotta,grosso,pirlo,pepe,camoranesi így kapásból felejtős.. de nálam még gattuso és toni is, fiatalítani kell mert ez a csapat öreg és motiválatlan, bár második félidőben támadtak és mentek előre, de semmi elképzelés nem volt a csapatban, bár 1 pontra mindneképp rászolgáltak volna, azért gondolom most élvezkednek a fórumon hogy egyiptom mekkora király hogy megverte az olaszokat, ha az olaszok nyertek volna ilyen játékkal, akkor meg jött volan a mocskosolaszokantifocimegint szöveg:d
  • 9csöves9
    nem jött össze nekik semmi,ez van.de ebből a csapatból a vébére se lesz semmi

Gigi azthittem a végén bólint:D
  • gercse
    nagyon motiválatlanok a játékosok, meg fáradtak, ez érződik,
    mondjuk inkább itt essenek ki, mint a vb-n
  • Christiansen
    kész kiestünk, Egyiptom elveri USA-t is
  • Nuno88
    Egyiptom - Olaszország 1:0
  • Nuno88
    Hát ez nagyon gyenge srácok.