Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
FORZA INTER!
A Lyon papíron esélyes még idegenbe is, de Grosso, Reveillere, Juninho és Benzema sérülése visszavetheti õket.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szeretném megkérdezni, hogy mit tippeltek a Lazio - Inter meccsre? 😊
Elõre is köszi! 😊
Szar Bayern, szar Bayern :)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
HT Atalanta 0 - 0 Lazio
HT Cagliari 0 - 0 Sampdoria
HT Genoa 0 - 0 Bologna
HT Inter Milan 2 - 1 Napoli
HT Siena 1 - 0 Torino
HT Udinese 0 - 0 Chievo
Megint mi ez? 4gól 1 félidõ alatt...nem sok.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
http://www.corrieredellosport.it/Notizie/Calcio/50390/Oscar+Aic%2C+De+Rossi+in+lizza+per+miglior+italiano
nálam
Miglior allenatore:Cesare Prandelli
Miglior arbitro: erre nem szavazok😄
Migliore portiere: Julio Cesar
Migliore giovane: Marek Hamsik
Migliore difensore: Giorgio Chiellini
Migliore calciatore italiano: Alessandro Del Piero
Migliore calciatore straniero: Adrian Mutu
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
hát ja totti sose az "eszérõl" volt híres
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Elõször Vieri áll a tükör elé, majd azt mondja: „Azt gondolom, én vagyok a világ legjobb játékosa…” Vieri rögtön köddé válik…
Gattuso következik:„Én azt gondolom, én vagyok az univerzum legszebb férfija…” Gattuso is rögtön eltûnik.
Francesco, látva, hogy mi történt a többiekkel, kicsit félve áll a tükör elé, próbál erõsen koncentrálni, majd alig hallhatóan azt mormogja:
„Én azt gondolom, …”
És azonnal köddé válik…
(mbemba blogjáról)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
REAL MADRID

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Inter-Napoli
Milan-Fiorentina
Palermo-Milan
Az Inter és a Milan meccs is egy idõben lesz vasárnap 3kor de adja mind-t a sport tv(Inter meccs az egyesen a Milán a kettesen)
Ennyire nincs pénz a fociba olaszhonba?
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
#10302 ez meg most tökre nem ide tartozik
#acm
Mikor is voltatok utoljára nemzetközi kupa döntõjében?:S
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
<#vigyor3>#vigyor3>
Queste le probabili formazioni di Cluj-Roma, in campo stasera alle 20:45 per la quinta giornata del gruppo A di Champions League.
CLUJ (4-4-1-1): 44 Stancioiu; 4 Panin, 20 Cadù, 27 De Sousa, 33 Pereira; 7 Dubarbier, 31 Dani, 6 Muresan, 19 Culio; 10 Trica; 17 Y. Konè.
A disp. 1 Nuno Claro, 15 Alcantara, 14 Minteuan, 28 E. Konè, 77 Deac, 8 Peralta, 99 Diego Ruiz.
All. Trombetta.
ROMA (4-3-1-2): 32 Doni; 77 Cassetti, 5 Mexes, 4 Juan, 22 Tonetto; 11 Taddei, 16 De Rossi, 33 Brighi; 20 Perrotta; 10 Totti, 19 Baptista.
A disp. 25 Artur, 15 Loria, 17 Riise, 8 Aquilani, 7 Pizarro, 24 Menez, 9 Vucinic.
All. Spalletti.
ARBITRO: Batista (Portogallo).
Inter-Panathinaikos😛robabili formazioni
Queste le probabili formazioni di Inter-Panathinaikos, in campo stasera alle 20:45 per la quinta giornata del gruppo B di Champions League.
INTER (4-4-2): 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 4 J. Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic, 20 Muntari; 8 Ibrahimovic, 45 Balotelli.
A disp. 1 Toldo, 16 Burdisso, 77 Quaresma, 33 Mancini, 7 Figo, 10 Adriano, 9 Cruz.
All. Mourinho.
PANATHINAIKOS (3-5-2): 1 Galinovic; 24 Vintra, 8 Goumas, 3 Sarriegi; 19 Gabriel, 15 Gilberto Silva, 23 Simao, 21 Karagounis, 22 Tziolis; 14 Salpigidis, 26 Mantzios.
A disp. 30 Tzorvas, 29 Nilsson, 6 Melissis, 31 Spyropoulos, 27 Ivanschitz, 4 Mattos, 28 Petropoulos.
All. Ten Cate.
ARBITRO: Ovrebo (Norvegia).
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
bár néha meg épp ott tudnak felhúzni, amikor nyíltan az egyik csapat mellett beszélnek a látottaktól függetlenül.
de akkor is, a nagy rangadókhoz ez hozzátartozna, egy színvonalas felvezetéssel együtt.
Hajrá Magyarország!