13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Hunor88
    1. Engem nem érdekelnek ezek a pontozások, csak beírtam, hogy hogyan is alakultak az "előttünk" és "mögöttünk" lévő csapatok szereplése, és a miénk. De látom, hogy ezt már leírni sem szabad, mert mindenki félre érti.
    2. Igen Effe a Serie B-ben le is vonnak pontot azért, mert valaki csal, nem úgy mint a többi ligában...
    3. A Dortmund pontot szerzett az angol bajnok ellen. Na és? Az Udinese elverte a Liverpoolt. Ahhoz képest, hogy melyik csapat mennyit költött, nagyon jó.
    4. Ennek a topiknak a címe az "Olasz foci szerelmeseinek". Nem kell olasz foci szurkolónak lenned, de ne írj provokáló butaságokat.
  • Rudee
    Számomra akkor lenne meglepetés, ha 4-5 alapembert el kellett volna adniuk. Ezt nem történt meg, a mag együtt maradt, így egyáltalán nem meglepő. Stabil kis csapat, nem véletlenül kerültek oda ahova.
  • bakkerman
    azért meglepő a jó szereplésük,nyáron nem sokon múlt,hogy feloszlik az összevásárolt csapatmag,de végülis maradtak a klasszisok.
  • szucsy89
    Nyár végén még nem ezt mondtad volna, ráadásul azt hiszem történelmük során az első BL szereplésük, szóval igenis meglepetés. :D
  • szabii98
    BRÉKING: négy hónapra csökkentették Antonio Conte eltiltását! A Juventus vezetőedzője december kilencedikén, a Stadio Renzo Barberában ülhet vissza újra a kispadra a Palermo ellen - hozta nyilvánosságra az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) illetékes fellebviteli testülete.

Contét az olasz futballszövetség augusztusban tiltotta el tíz hónapra, amiért bizonyítottnak látta, hogy tudott meccsek eredményének manipulálásáról, de nem jelentette azt.

/Sporthiradó fb...
    FLAME ON/
  • Rudee
    A Málaga jó csapat, nincs benne semmi meglepetés.
  • Rudee
    Az EL kieséses szakaszában még lehet akármi, sajnos. Bár remélem, hogy a Lyon komolyan veszi az egészet. Illetve a Porto és a Benfica is szerezhet pontokat bőven.
  • szucsy89
    az tuti, most meg talán a Malaga lesz meglepetés
  • Effe88
    atletico madrid, barcelona, real, bilbao.....
    mi lep meg?
    az előtt sevilla,espanyol,barcelona,valencia
    oda teszik magukat mind két sorozatban elég keményen
  • szucsy89
    Ja, köszi ezt tudtam. Az viszont meglep, hogy már 2 éve a spanyol az első...
  • Effe88
    ezerszer le lett már írva neki
    hadjad szerintem:D:D

amúgy egy ideig nem lesz olasz előzés(ha lesz egyel talán), szóval kár izgulni itt egyeseknek:)
  • Rudee
    A győzelemért és döntetlenért kapott UEFA pontokat kell számolni, ha ez a válasz kielégít. Ez pedig nem az, ami egy győzelemért jár pl. Ha nagyon érdekel, akkor az UEFA holnapján találsz egy-két infót.

Egyébként már vagy 2 éve a spanyol vezeti ezt a listát.
    De nem kimondottan a bajnokság erősségét mutatja, hanem azt, hogy adott országok klubjai hogy szerepelnek a nemzetközi porondon.
  • bakkerman
    jelenlegi állapotok,eddig mutatott teljesitmények alapján igen,de majd erre szezon végén lesz érdemes visszatérni. De ha a számokat nézzük(a számok pedig a pályán elért eredmények alapján kerülnek kiszámításra),akkor a spanyol bajnokság a legerősebb. Lehet menni az uefahoz rinyálni,meg megmondani a frankót,hogy "már pedig egy cagliari-catania jobb mint egy barca-getafe".
  • szucsy89
    Akkor miért? Felvilágosítanál? Amúgy most akkor már a spanyol a világ legerősebb bajnoksága e szerint?
  • Rudee
    *54,647
  • Rudee
    Összesítésben pedig így mutat:

1. Spanyolo. 76,453
    ...
    3. Németo. 66,614
    4. Olaszo. 540647
    5. Franciao. 52,166
    6. Portugália 52,001
    ...
  • Rudee
    Tessék, az idei eredmények alapján:

1. Spanyolo. 6,142
    ...
    4. Németo. 4,928
    5. Olaszo. 4,916
    6. Franciao. 4,916
    7. Portugália 4,583
    ...
  • Rudee
    Csak hogy nem a győzelemért és döntetlenért járó pontokat kell számolni.
  • bakkerman
    csak a Dortmund nem egy Neftci Baku ellen szerzett pontot,hanem az angol bajnok ellen a BL-ben (persze a Bayern veresége óriási blama)
  • Effe88
    most látom csak, hogy az széria bébe is minden rendbe:D:D:D

• Hunor88
    Ez a hét nagyon jól sikerült az Eu-i kupasorozatokban.
    18 megszerezhető pontból 13-at gyűjtöttünk.
    Juventus - Shakthar 1-1
    Zenit - Milan 2-3
    Neftci Baku - Inter 1-3
    Lazio - Maribor 1-0
    Liverpool - Udinese 2-3
    PSV - Napoli 3-0

Ezzel szemben, a németek 8 pontot a 21-ből!
    Míg a franciák 7-et a 18-ból.
    Jóóóó! :D
  • szabii98
    A juve lerendezi a rómát keményen :D
  • Hunor88
    Ez még folytatódik :D
  • IXEMGabeo
    újabb botrány
  • DasIsFuck
    "Az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 5. fordulójában olyan eset történt, amelyhez hasonló csak nagyon ritkán történik a pályákon. A Napoli–Lazio mérkőzés 4. percében egy szögletet követően a játékvezető ítélete alapján vezetést szereztek a vendégek. Tény, a labda Miroslav Klose érintésével a kapuban kötött ki. A hazai játékosok heves reklamációba fogtak, de az esetet a német válogatott csatár oldotta meg. Bevallotta szabálytalanságát a játékvezetőnek, így gól nélküli állásról folytatódott a találkozó. A meccset végül a Napoli nyerte meg 3–0-ra."

Ilyet se hittem, hogy megtörténhet foci pályán, kár h ilyen ritka ez, miközbe elvileg a fair play focijáról beszélünk...
  • LasCar16
    Udinese-t pedig leFiózták, aztán pedig megverte saját magát :)
  • Effe88
    thx
    pffffffffff látom ott se ér sokat az emberélet:SS:S:S:S:
  • ForzaInter
    9 évet kapott
  • Hunor88
    Tegnap a Juve - Chievon is volt egy pár szép dolog:
    "ugyebár a városi riválisnak a Hellasnak 2 bajnoki címe is van..."
    Nem tudják kiejteni a játékosok nevét: Rigoni: Ridzsóni... De ez már sok meccsen feltűnt.
  • Effe88
    Gabriele Sandri ügyéről nem tud vki vmit???Mi lett a rendőrrel aki lelőtte??
  • gercse
    0 hozáértés van a sportklubnál, kommentátor ill. műsorvezetés szempontból mindenképp...
  • Effe88
    kokó a Lazióról:D:D
    "akkor most nézzük meg miért ilyen jó most ez a kis csapat"

azért kis csapat sose volt
  • bakkerman
    +1 :DDDDD
  • Effe88
    hát engem nem hiszem, hogy hülyének néznek
    nem szoktam olyanokat írni, hogy a németek csak a stadionjaik miatt kapnak el meg bl helyeket:D:D:D
    meg nem írok olyat, hogy a regionalliga(német 4.oszty) jobb mint a premier liga:D:D

de nem baj, folytassad csak:D:D
    engem nem zavar:D
  • Hunor88
    Na mindegy, hagyjuk egymást, mertz az a vicces, hogy egymást tartjuk hülyének, egymáson nevetünk, közben minket mindenki hülyének tart és mindenki rajtunk nevet :D
  • Hunor88
    Köszönöm, ez kellett :D
  • Hunor88
    Közben vezet a Kazan (meg a Genk is :()
  • szucsy89
    na én meg nyomtam rá egy pozitívat! :D
  • Hunor88
    "hülye kommentre hülye komment"...
  • Effe88
    ráadásul ezt írtam neki
    "jajj messze még az idény vége
    amúgy inkább a portugálok és a franciák teljesítményét sasold
    ne,hogy beérjenek mert 1 pontra vannak"
    szerinte ez hülye komment voltD::Dna mindegy

erre válaszul jött,hogy a seria b jobb mint a német bajnokság:D:D nem tudom, hogy kapcsolodott ide, de mindegy ő tudja:D:D

ő csinál hülyét magából én csak jegyzetelek és röhögök:D:dkb:D:D