Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
nee ezt nem hiszem el 😄DD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szabii98
:SDFASDFASDFGdFGH?Sdfg:SD
anyám 😄DDDDD
olyan is volt h "Néhány pillanat alatt lerendezi az ellenfelét a Milan" ???😄DDD

I met God. She's black

Effe88
ma miért 20:45kor vannak a meccsek???
nem 15:00kor szoktak lenni?

szucsy89
😄DSAASD.DDSA.DDSADS😄SDAS

látom a színvonal megmaradt 😄
gercse
dede 😄
googlen is ha rákeresel, már kidobja a facebook bejegyzést 😄

szabii98
nane...

I met God. She's black

gercse
De a legjobb a szünetben Kokó:
"Juventusban esik az esõ." XD

Amúgy a kommentátor borzasztó volt...
Kár vitatkozni ezen. A Juve megérdemelte a gyõzelmet.
Grove4
Igen errõl beszéltem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Sztem elõre írd meg ezeket minden fordulóra,mert amíg a Juve nyer addig kb ez lesz.
Grove4
Egy: Én is úgy láttam, hogy az ellenféltõl kapta a labdát (de nem állítom 100%-ig).
Kettõ: Vidal kihagyta, szóval a meccset nem befolyásolta.
Három: Megérdemelt gyõzelem volt, szóval nem ezen múlott (fõleg úgy, hogy Vidal be sem lõtte a büntetõt)
Négy: Ez Lascarnak szól. Talán tanulmányozd a tavalyi Milannak megítélt 11-eseket és azokból készíts ilyen és ehhez hasonló összeállítást. Ajánlom figyelmedbe Maxi Lopez gyönyörû "esését". Sajnos már nem emlékszem ki ellen.

Ja és Pirlo szabadrúgása pedig bent volt, van neten egy kép, amin fel van nagyítva.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
jó maradjunk annyiban h kihagyta 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Grove4

bakkerman
ellenféltõl kapott labda volt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gercse
csak kár, hogy a pármai játékostól kapta a labdát 😛

Zsolti9014
Vidal éppen ezért hagyta ki! 😛

persze csak viccelek. ezt talán nem is lassították utána vissza olyan szögbõl, ahonnan látszódott, de nekem is lesnek tûnt elsõre is. így meg kétségtelen.

Hajrá Magyarország!

szucsy89
jézusom...
limperatore
Grove ugye megadható volt a 11-es? :p

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16

itt is hátnézés volt <#taps>

#acm

Jó kis meccs volt. A német bajnokságban egy ilyen nem volt évek óta 😄 (csak viccelek)
limperatore
na a végén behúzta a fio, 2:1 az udinese ellen

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Csacsi
Arrol a Juverol beszelsz akirol kiderult,hogy tevesen zartak ki oket,mert a tobbi csapat is ugyanezt csinalta, csak 5 ev utan derult ki amikor lejart az elevulsi ido.

Jah es ma kezd a Juventus az elsok kozt, igy a tobbiek egesz evben nezhetik a hatunkat.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Effe88
mindenhol vannak manipulált mérkõzések😄😄(magyarba,németbe,spanyolba,thaiföldön stb...stb...)
csak az olaszoknál a legtöbb , éllovasok ebben
fõleg a juve😄😄meg a lecce😄😄

Épp ez a lényeg, a spanyol bajnokságba meg a németbe nem küldenek Colombo-kat... 😊
bakkerman
az nb1 már egy jó ideje megy,levagy maradva

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
😄😄😄

limperatore
hát ja, ma kezd a juve 😄😄😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
😄😄na igen az még egy szép bajnokság😄😄
ott aztán annyi csalás van, hogy columb,kojak meg a világ összes nyomozója nem derítené ki😄😄😄
(bár a leccét kizárták ha jól tudom😄😄)

Mondjuk a 2. legjobb bajnokság már tegnap elkezdõdött, ez pedig a Serie B, akárki akármit mond 😊😊
Az már más, akkor úgy kéne írni, hogy itt felismerik a bundázókat és megbüntetik õket, nem úgy mint a német-spanyolban 😊 De ebben nincs leg... 😄
Effe88
ez így helytálóbb😄😄 "Ma kezdetét veszi a világ egyik legizgalmasabb, legváltozatosabb, legszínesebb, legdinamikusabb, legtaktikusabb, legaktívabb, legkiszámíthatatlanabb, legélvezetesebb, legbundásobb, legtöbb csalót magába foglaló, legeslegjobb bajnokság: a Serie A!!!! 😊"

Talán 😄
Effe88
elfogult vagy egy cseppet??!!!😄😄😄😄😄

Ma kezdetét veszi a világ legizgalmasabb, legváltozatosabb, legszínesebb, legdinamikusabb, legtaktikusabb, legaktívabb, legkiszámíthatatlanabb, legélvezetesebb, legeslegjobb bajnokság: a Serie A!!!! 😊
DeerHunter01
szakadjon az egész digi nyakába 1 mázsa szar

\"Erről van szó!\"

limperatore
digiben nincs sportklub

Effe88
sportklubbod nincs???

amúgy végre újra nézhetem az olasz ligát, végre nema digi adja😄😄
fio-udinét ma tuti megnézem
kivi leszek az új fióra

limperatore
szopd le a juvét

szucsy89
Te, mint aki Juve meccset néz? 😮 Beteg vagy? 😄
limperatore
Valaki tud dobni streameket a mai meccsekhez? köszi

ForzaInter
lehet, hogy nem azok, de a déliek meg fõleg nem😄

Yo, Bitch!

Mor3llo
pedig jaj szarszemétészakicsapatok annyira de annyira ártatlanok 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

9csöves9
lehet vitathatónak nevezni, viszont az is vitatható lett volna, ha nem fújja be. az is nagyban befolyásolta volna a végeredményt 😊

a gazzetta egyébként jó döntésnek nevezte, Fernandez a labdához nem ért, Vucinichez viszont igen. egyszerre sok volt az egész a Napolinak az biztos, meg is értem a hisztit, de aki figyelemmel követte õket a feljutásuk óta az láthatta, hogy azóta folyamatosan tolják õket a sporik. neked elég csak gondolom az õszi Napoli-Intert mondanom.

ez pedig nagyban köszönhetõ az alább említett úrnak, meg a folyamatos "szarszemétészakicsapatokmindigmindentmegkapnak" nyilatkozatainak. le merem fogadni, hogy ezt a szuperkupa döntõt is szépen kompenzálják majd nekik

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
de kaptatok 1 nagyon vitatható 11-est ami azért tegyük hozzá nagyban befolyásolta a végeredménzt

Grove4
Az ha jól tudom Mazzari volt és nem az elnökük. Egyébként meg éppen õk játszottak hentes módon ellenünk.

Az nagy volt 😄 😄
De én arra gondoltam, hogy jól elhordta a bírókat (bunda...)
Mor3llo
Kiosztotta a bírót, és elvitte a csapatot bulizni 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Ha választanom kellene szimpátia alapján olasz csapatot, akkor egyértelmûen a Napoli mellé tenném le a voksomat. Lehet hogy szemétdomb a város, meg szerinted pojáca az elnöke, de az az 'idióta' pár év alatt egy másodosztályú csapatból BL-ben résztvevõ csapatot csinált.