Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anyám 😄DDDDD
olyan is volt h "Néhány pillanat alatt lerendezi az ellenfelét a Milan" ???😄DDD
I met God. She's black
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Kettõ: Vidal kihagyta, szóval a meccset nem befolyásolta.
Három: Megérdemelt gyõzelem volt, szóval nem ezen múlott (fõleg úgy, hogy Vidal be sem lõtte a büntetõt)
Négy: Ez Lascarnak szól. Talán tanulmányozd a tavalyi Milannak megítélt 11-eseket és azokból készíts ilyen és ehhez hasonló összeállítást. Ajánlom figyelmedbe Maxi Lopez gyönyörû "esését". Sajnos már nem emlékszem ki ellen.
Ja és Pirlo szabadrúgása pedig bent volt, van neten egy kép, amin fel van nagyítva.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
persze csak viccelek. ezt talán nem is lassították utána vissza olyan szögbõl, ahonnan látszódott, de nekem is lesnek tûnt elsõre is. így meg kétségtelen.
Hajrá Magyarország!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Jah es ma kezd a Juventus az elsok kozt, igy a tobbiek egesz evben nezhetik a hatunkat.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
csak az olaszoknál a legtöbb , éllovasok ebben
fõleg a juve😄😄meg a lecce😄😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ott aztán annyi csalás van, hogy columb,kojak meg a világ összes nyomozója nem derítené ki😄😄😄
(bár a leccét kizárták ha jól tudom😄😄)
amúgy végre újra nézhetem az olasz ligát, végre nema digi adja😄😄
fio-udinét ma tuti megnézem
kivi leszek az új fióra
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
a gazzetta egyébként jó döntésnek nevezte, Fernandez a labdához nem ért, Vucinichez viszont igen. egyszerre sok volt az egész a Napolinak az biztos, meg is értem a hisztit, de aki figyelemmel követte õket a feljutásuk óta az láthatta, hogy azóta folyamatosan tolják õket a sporik. neked elég csak gondolom az õszi Napoli-Intert mondanom.
ez pedig nagyban köszönhetõ az alább említett úrnak, meg a folyamatos "szarszemétészakicsapatokmindigmindentmegkapnak" nyilatkozatainak. le merem fogadni, hogy ezt a szuperkupa döntõt is szépen kompenzálják majd nekik
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
De én arra gondoltam, hogy jól elhordta a bírókat (bunda...)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú