Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
nem tudom mire gondolsz, általában figyelmen kívûl hagyom ennek a pojácának minden megnyilvánulását. nem bírom elviselni a fájdalmat amikor éppen kimondja a nagy igazságot😞

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Még a kupadöntõ után. 😊
9csöves9
na mit mondott már megint ez a bölcs orákulum?😄

Nyilván, miután kimondta a fájó igazságot...
Én is bírom, a csapatáért mindent megtesz.
Lehetne egy Laurentis topik 😄
9csöves9
szerintem egy idióta. csak azért csinálja ezeket a baromságokat, mert amúgy a kutyát nem érdekelné a csapata meg a szemétdombjuk.

Mor3llo
De Laurentiis óriási forma!
Kedvencem a tavalyi bajnoki sorsolásnál tett alakítása volt 😄 felbaszta magát, mert szerinte manipulálták a sorsolást, elviharzott ordítozva, leállított egy ismeretlen robogóst, felszállt mögé, és elhajtatott 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
Olasz hírforrások szerint nem enyhítették szerdán Antonio Conte 10 hónapos eltiltását, így a Juventus vezetõedzõje nem ülhet le csapata kispadjára ebben az idényben. A torinói klubot az elõzõ idényben bajnoki címre vezetõ Contét azért tiltották el, mert még a Siena edzõjeként nem jelentette, hogy tudomása van két mérkõzésük manipulálásáról.

Az olasz szövetség több korábbi írtéletét is megerõsítette, a Juventusból Simone Pepét és Leonardo Bonuccit felmentették, míg a Leccét kizárták a Serie B-bõl. A Grossetto ügyében még nincs döntés: vagy kizárják a másodosztályból, vagy súlyos pontlevonással sújtják.
nso

bakkerman
igen igen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
Az Olasz Labdarúgó Szövetség elnöke Maurizio Beretta megerõsítette, hogy elfogadták a Napoli elnökének Aurelio De Laurentiisnak a néhány hónapja tett javaslatát, így ezentúl 12 játékos ülhet a csapatok kispadján - az eddigi 7 helyett.

na ez jó ötlet

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

zsivany20
"Ilyen elnök kell nekünk, ilyen elnök pompás.
Kinek a feje éjjel-nappal... " <#taps>

De Laurentiis bulizni vitte vesztes csapatát

Grove4
4 csapatban játszottak eddig együtt: Ajax, Inter, Barca és PSG.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bakkerman
jaja,meg amikor Barcanal voltak mindketten kerültek ki face-re olyan képek hogy edzésre együtt érkeznek,meg mekiben (<#nevetes1><#nevetes1>) együtt kajáznak,mondjuk nálunk Ibra senkivel se volt nagy spanságban,amit megértek...

Rockynhooo
Így van együtt kerültek az Ajaxhoz és Ibra ki volt égve egyedül és lespanolt vele 😄 meg ment lefosztani a hûtõt 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bakkerman
azt hallottam hogy Maxwellel nagy barátok,már a 3. csapat ahol együtt játszanak

Rockynhooo
ezen én lehaltam hogy bringákat lopott 😄 mondván kellett valami izgalom 😄

limperatore
jaja 😄

mondjuk ha igaz ami barcánál volt vele, jól tette h beolvasott guardiolának 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
Ja meg a családja is tipikus cigány, állandó üvöltözés, balkáni zene, az apja alkoholista, õ bringákat lop. Az is nagy amikor átmegy Maxwell-hez falni, mert neki nincs a hûtõjében semmi. 😄DDDDDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Jaja, meg amikor beígéri (az ügynöke) Gallianinak az üzleti vacsorát, de közben meg eladják az Internek. 😄 Aztán ott is megunja és megy a Barcába.

limperatore
deschampos rész kemény mikor egész juve lent várj õ meg play stationözik és kiröhögi h ok büntess meg leszarom nem játszok többet a juvéba megmondtam

könyörögnek h ráakarják építeni, de õ mondja h nem és miközben a csapat játszik elmegy tárgyalni a milannal 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szabii98
szerintem egy ilyen gól után , leszarja mennyit keres õ európa királya :ASDA?SDF_D:SA?SDF

I met God. She's black

Grove4
Én is megvettem, szerintem sem rossz könyv, viszont a róla kialakult képet bennem nem változtatta meg, csak ráerõsített. Gyakorlatilag, amikor úgy érezte az éppen aktuális csapatában, hogy szar van a levesben (Juve) vagy nincs esélye BL-t nyerni (Inter), akkor se szó se beszéd hívta Raiolat és eligazolt.

The Sopranos
nagyon jó az Ibrás könyv, már annak aki szereti a köcsög stílusát. 😄 én megkaptam névnapomra, 3 nap alatt kiolvastam. nincs unalmas élete, és a stílus amit képvisel mind a gyerekkorára vezethetõ vissza.
Összebalhézott Materazzival, verekedett Vierival, Onyewuval...de a nála gyengébbekkel sose harcolt. Ez mind részletesen megvan a könyvben.
Ajánlom.
Amúgy kinek van még önéletrajzi könyve magyarul?

FORzA PALeRMO

szucsy89
😄DDDDDDDDDDD

hát igen. bár, többet keres 1 év alatt mint az itt lévõ fórumozók egész életükben összesen, szal sztem leszar õ mindent és mindenkit 😄
9csöves9
8 év alatt csak megtanul írni...

szucsy89
Na majd ha Balo 30 évesen ír egy könyvet, megveszed😄 Bár sztem már most lehetne róla írni egyet 😄DASSD😄das
Rockynhooo
Nem olyan rossz amúgy. Akit érdekel Ibra élete a kezdetektõl családi helyzete meg hogy az egyes kluboknál kikkel spanolt kiket utált stb azoknak ajánlom mindenképp. De amúgy igen olt mindenkit õ a kurva király 😄 Csapattársai petíciót nyújtottak be még anno a malmöben hogy zárják ki csapatból 😄

bakkerman
isten õrizz,csak hallottam hogy nagy port kavart,gyakorlatilag az anyján kívül mindenkit beolt benne

Butus 😄
Te kis bírta 😊
limperatore
azért is 11es jár ha vki megcsúszik a vizes füvön? 😄

limperatore
góóóóóóóóóóóól GOGOGOGOGORAN 😄

szucsy89
Azért megjegyezném, hogy a Napolinak köze nem volt a meccshez, nem lefutott ez még. Mondjuk nagyon unalmas meccs (nekem), sztem elsõ félidõt még megvárom aztán csá... 😄
szucsy89
Cavani már be is köszönt 😄
limperatore
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól Cavani!!!!

Steve Downie
ne bántsátok már pinokkiót

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

szucsy89
Megvetted? 😄
bakkerman
ja,ez a "fasza" kis könyvében van

szucsy89
Nincs valami jobb minõségû? Régebben a SKY fasza minõségben adott meccseket.
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fabio Capello
jövõre úgyis megy tadzsigisztánba... 😄

limperatore
Te töketlen fasz! -ordítottam Guardiolának... -Teleszarod a gatyádat, ha csak meglátod Mourinhót. Menj a picsába!

😄 Guardiolának kicsit beszólt 😄

bakkerman
egy undoritó patkány ez az ember,és ez viselte egykor a mi mezünket is...<#shakehead><#csodalk><#action><#gun><#violent>

limperatore
DIGI

Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Lucio; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Matri, Giovinco
Napoli: De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Britos; Maggio, Behrami, Inler, Hamsik, Zuniga; Pandev, Cavani

Juventus kispadja: Storari, Marrone, De Ceglie, Padoin, Giaccherini, Vucinic, Quagliarella
Napoli kispadja: Rosati, Aronica, Fernandez, Dossena, Gargano, Insigne,Vargas

Palinko
nem baj jövõre legalább mi nyerjük a BL t 😄
9csöves9
5 csapat természetesen csak már nehéz követni

9csöves9
És ez a gyökér eddig 4 olyan csapatban játszott amik együtt nyertek 20 bl-t és közel 120 bajnokságot,de neki a psg az álom...nem hazudtolta meg a féreg vérét

limperatore
vagyis, kölcsön opció + 5m 10 éven át törlesztve 😊

limperatore
persze mert a bilan visszaveszi 2 év múlva 10m-ért 😄DDDDDDDDDDDD

szucsy89
Szerintem amúgy itt sem fogja kitölteni a 3 éves szerzõdését...