13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Hunor88
    Kaptam negatív szavazatot, nem hiszem :D
  • szucsy89
    sztem tök jóindulatból írta, nyugi :D
  • Hunor88
    Te tényleg ennyire buta vagy?
    Tudod van az a "szólás", hogy hülye kérdésre hülye válasz. Na akkor ez alapján hülye kommentre hülye komment. Csak az a baj, hogy ezeket te komolyan veszed. Nem véletlenül van a komment végén az az idiótaság, hogy ":D". Bár nyilván érted és így akarsz belőlem hülyét csinálni...
  • Effe88
    Mor3llo ezt sasold:D:D!!!

újabb gyöngyszem::D:D:D:

"A Serie B összefoglalót most néztem meg és komolyan jobb mint a német :D "
  • Hunor88
    Igen messze még a Juve - Milan BL döntő ;)
    Egyébként nem érdekel hogy hanyadik az olasz bajnokság ebben a buta ranglistán addig, amíg ilyen élvezetes az olasz foci. A Serie B összefoglalót most néztem meg és komolyan jobb mint a német :D De tudom, nem ez alapján dől el.
  • Hunor88
    De nem fogják komolyan venni :)
    Szerencsére/sajnos a Napoli, Lazio, Inter, Udinese olyan erősek lettek, hogy mindegyiknek van esélye 3. helyre a bajnokságban, és nem az EL fogja ezt tönkretenni...
  • Effe88
    jajj messze még az idény vége
    amúgy inkább a portugálok és a franciák teljesítményét sasold
    ne,hogy beérjenek mert 1 pontra vannak
  • szucsy89
    :DDDDD
  • Hunor88
    Jobban hangzik mint a végén a Milan :D :D :D
  • szucsy89
    Nembaj, valami örömünk had legyen már... egyébként most az EL miatt közelebb kerülhetünk, Inter, Napoli, Lazio, Udinese mind a 4en ott vannak, és hát HA komolyan veszik nagyon sokáig elmehet mindegyik.
  • Hunor88
    Értem, köszi az infokat :)
    De jobb mintha kikaptunk volna...
  • Rudee
    A szerzett pontot még le kell osztani 6-tal, ami az induló csapatok száma. Sokat nem ér, csak ha a rivális nemzetek kikapnak.
  • szucsy89
    Aszondja a végén Forza Chievo :DSDSASD:DdsA
  • Hunor88
    Ezeket a pontokat figyelembe véve, a Napoli most gyűjtött nekünk egy párat! Az Udinesenek örüljünk, hogy a végén kiegyenlített. Még jön a Lazio meg az Inter is.
    Addig az előttünk álló németek két döntetlent értek el. Nem tudom, hogy a Stuttgart meg a Mönchengladbach milyen erőt képviselnek még, de a Limassol és a Steaua ellen 1-1 döntetlent értek el, nekik még hátra van a Hannover és a Leverkusen.
    A mögöttünk lévő franciák, Bordeaux és Marseille játszott, a Bordeaux simán nyert, a Marseille pedig bravúrosan egyenlített.
    Forza Chievo!
  • 9csöves9
    nem erről van szó. hanem arról, hogy egy teljesen kiegyenlített meccsen(ahol addig a Juventusnak voltak nagyobb helyzetei) lőtt a Chelsea a semmiből két átlövés gólt és már csattogtatod is a billt hogy ennyit a nagy Juvéról.
  • szucsy89
    miért, utána Vidal miből lőtt szépítő gólt? 2-0 után írtam, de rendesen rámcáfoltak... és bármilyen hihetetlen, de tegnap a Juvénak szurkoltam, bár nem a koefficiensek miatt, azokra már régóta szarok :D
  • 9csöves9
    tehát ezt akkor írtad, miután a Chelsea talált két gólt átlövésből.aha.
  • bakkerman
    Juve pozitív csalódás,meccs előtt azt hittem a Chelsea simán nyer(2-0-át tippeltem),de remekül helytállt egy erősebb csapat ellen a Juve,sőt 2. félidőben jól is játszottak,ami a Stamford Bridgen nagy szó,főleg olasz csapatnak!
  • limperatore
    te mindig beégsz, ti meg mekkora szarok voltatok az anderlecht ellen
  • Grove4
  • szucsy89
    2-0 után írtam, azért kiváncsi vagyok, hogy akkor ki gondolta volna hogy ez lesz a vége. tényleg megérdemelték az x-et a 2. félidei játékukkal.
  • ForzaInter
    jobban játszottak végig mint a bl győztes chelsea. jó nagy csalódás tényleg a játékuk:D
  • Effe88
    jó van na:D:D
    bocs:D
  • szucsy89
    2-2 már közben, durván felszívták magukat... :D

mi meg szarok vagyunk, ez tény, nem kell minden hsz-ben szembesíteni vele :DDD
  • Effe88
    csak egy erős cselzi ellen játszik
    ti pedig egy harmat gyenge andrelectel nem bírtatok otthon:D:D:D(pedig kb. bl leggyengébb csapata :D:D)
  • ForzaInter
    ja ez nem a serie a ahol kb ötször körbenézhetsz mire lepasszolod a labdát:D
  • szucsy89
    Nem tudom, lehet hogy csak én vagyok így vele, de én többet vártam a Juvétól, nekem csalódás kicsit a játékuk. Persze így hogy Vidal lőtt egy gólt, még benne van a meccsben akár a fordítás is.

Azért öröm látni, hogy Pirlo már-már a Milanos "fénykorát" idézi, 3-4 eladott labda, 0 futómennyiség, talán a szünetben szólni kéne neki, hogy ez már a BL... :D
  • Hunor88
    De legalább a BL-ben egymásnak szurkolni! Vagy nem egymást fikázni...
  • Grove4
    ??????????

Ez a nagy Juventus abszolút játékban van a Chelseavel, a Milanod bűnszar játékkal az Anderlechttel nem bírt.
  • szucsy89
    na ennyit a nagy Juventusról...
  • Hunor88
    A Chievo is top csapat volt a 2000-es évek elején, meg az is lesz :)
    Egyébként köszönöm ezt a kommentet :)
  • Hunor88
    Nem kell EL-ban indulni, ahhoz hogy szurkoljak/szeressem őket. Egyszerűen ők a legjobbak. :) Igazából ettől az évtől kezdve nem is érdekel, hogy az olaszoknak hány BL/EL helyük van. Az a lényeg, hogy a Hellas feljusson és jól elverjük őket :D :D (mi meg ne essünk ki, erősödjünk pénzben és játékosokban).
  • Rudee
    Olaszoknak is járna a pont, ha nem szórakoznák el.

Inter az EL selejtezőben 2 hazai vereséggel, tegnap a Milan. Ma szerintem megint nem lesz győzelmük.
  • szucsy89
    sajnos ezen még én is felnevettem :D
  • Effe88
    :D:D:D
  • Mor3llo
    olvass vissza kb 1 oldalt, nem erre gondoltam :)
  • Rockynhooo
    akkor már inkább Ronaldinho az kokozik meg iszik
  • Effe88
    jóvan má robinnyó:D:D:D
    amúgy én is kis csapatnak szurkolok
    hajrá makkoshottyka
  • Effe88
    :D:D:D
    hunor logika:D:D
  • 9csöves9
    azthittem az már tiszta, hogy a németek EL teljesítménye miatt jár a több BL hely. szerintem is érthetetlen,de ez van:)