13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
Hunor88 #12572 Kaptam negatív szavazatot, nem hiszem :D -
#12571 sztem tök jóindulatból írta, nyugi :D -
Hunor88 #12570 Te tényleg ennyire buta vagy?
Tudod van az a "szólás", hogy hülye kérdésre hülye válasz. Na akkor ez alapján hülye kommentre hülye komment. Csak az a baj, hogy ezeket te komolyan veszed. Nem véletlenül van a komment végén az az idiótaság, hogy ":D". Bár nyilván érted és így akarsz belőlem hülyét csinálni... -
#12569 Mor3llo ezt sasold:D:D!!!
újabb gyöngyszem::D:D:D:
"A Serie B összefoglalót most néztem meg és komolyan jobb mint a német :D " -
Hunor88 #12568 Igen messze még a Juve - Milan BL döntő ;)
Egyébként nem érdekel hogy hanyadik az olasz bajnokság ebben a buta ranglistán addig, amíg ilyen élvezetes az olasz foci. A Serie B összefoglalót most néztem meg és komolyan jobb mint a német :D De tudom, nem ez alapján dől el. -
Hunor88 #12567 De nem fogják komolyan venni :)
Szerencsére/sajnos a Napoli, Lazio, Inter, Udinese olyan erősek lettek, hogy mindegyiknek van esélye 3. helyre a bajnokságban, és nem az EL fogja ezt tönkretenni... -
#12566 jajj messze még az idény vége
amúgy inkább a portugálok és a franciák teljesítményét sasold
ne,hogy beérjenek mert 1 pontra vannak -
#12565 :DDDDD -
Hunor88 #12564 Jobban hangzik mint a végén a Milan :D :D :D -
#12563 Nembaj, valami örömünk had legyen már... egyébként most az EL miatt közelebb kerülhetünk, Inter, Napoli, Lazio, Udinese mind a 4en ott vannak, és hát HA komolyan veszik nagyon sokáig elmehet mindegyik. -
Hunor88 #12562 Értem, köszi az infokat :)
De jobb mintha kikaptunk volna... -
Rudee #12561 A szerzett pontot még le kell osztani 6-tal, ami az induló csapatok száma. Sokat nem ér, csak ha a rivális nemzetek kikapnak. -
#12560 Aszondja a végén Forza Chievo :DSDSASD:DdsA -
Hunor88 #12559 Ezeket a pontokat figyelembe véve, a Napoli most gyűjtött nekünk egy párat! Az Udinesenek örüljünk, hogy a végén kiegyenlített. Még jön a Lazio meg az Inter is.
Addig az előttünk álló németek két döntetlent értek el. Nem tudom, hogy a Stuttgart meg a Mönchengladbach milyen erőt képviselnek még, de a Limassol és a Steaua ellen 1-1 döntetlent értek el, nekik még hátra van a Hannover és a Leverkusen.
A mögöttünk lévő franciák, Bordeaux és Marseille játszott, a Bordeaux simán nyert, a Marseille pedig bravúrosan egyenlített.
Forza Chievo! -
#12558 nem erről van szó. hanem arról, hogy egy teljesen kiegyenlített meccsen(ahol addig a Juventusnak voltak nagyobb helyzetei) lőtt a Chelsea a semmiből két átlövés gólt és már csattogtatod is a billt hogy ennyit a nagy Juvéról. -
#12557 miért, utána Vidal miből lőtt szépítő gólt? 2-0 után írtam, de rendesen rámcáfoltak... és bármilyen hihetetlen, de tegnap a Juvénak szurkoltam, bár nem a koefficiensek miatt, azokra már régóta szarok :D -
#12556 tehát ezt akkor írtad, miután a Chelsea talált két gólt átlövésből.aha. -
#12555 Juve pozitív csalódás,meccs előtt azt hittem a Chelsea simán nyer(2-0-át tippeltem),de remekül helytállt egy erősebb csapat ellen a Juve,sőt 2. félidőben jól is játszottak,ami a Stamford Bridgen nagy szó,főleg olasz csapatnak! -
#12554 te mindig beégsz, ti meg mekkora szarok voltatok az anderlecht ellen -
#12553 -
#12552 2-0 után írtam, azért kiváncsi vagyok, hogy akkor ki gondolta volna hogy ez lesz a vége. tényleg megérdemelték az x-et a 2. félidei játékukkal. -
#12551 jobban játszottak végig mint a bl győztes chelsea. jó nagy csalódás tényleg a játékuk:D -
#12550 jó van na:D:D
bocs:D -
#12549 2-2 már közben, durván felszívták magukat... :D
mi meg szarok vagyunk, ez tény, nem kell minden hsz-ben szembesíteni vele :DDD -
#12548 csak egy erős cselzi ellen játszik
ti pedig egy harmat gyenge andrelectel nem bírtatok otthon:D:D:D(pedig kb. bl leggyengébb csapata :D:D) -
#12547 ja ez nem a serie a ahol kb ötször körbenézhetsz mire lepasszolod a labdát:D -
#12546 Nem tudom, lehet hogy csak én vagyok így vele, de én többet vártam a Juvétól, nekem csalódás kicsit a játékuk. Persze így hogy Vidal lőtt egy gólt, még benne van a meccsben akár a fordítás is.
Azért öröm látni, hogy Pirlo már-már a Milanos "fénykorát" idézi, 3-4 eladott labda, 0 futómennyiség, talán a szünetben szólni kéne neki, hogy ez már a BL... :D -
Hunor88 #12545 De legalább a BL-ben egymásnak szurkolni! Vagy nem egymást fikázni... -
#12544 ??????????
Ez a nagy Juventus abszolút játékban van a Chelseavel, a Milanod bűnszar játékkal az Anderlechttel nem bírt. -
#12543 na ennyit a nagy Juventusról... -
Hunor88 #12542 A Chievo is top csapat volt a 2000-es évek elején, meg az is lesz :)
Egyébként köszönöm ezt a kommentet :) -
Hunor88 #12541 Nem kell EL-ban indulni, ahhoz hogy szurkoljak/szeressem őket. Egyszerűen ők a legjobbak. :) Igazából ettől az évtől kezdve nem is érdekel, hogy az olaszoknak hány BL/EL helyük van. Az a lényeg, hogy a Hellas feljusson és jól elverjük őket :D :D (mi meg ne essünk ki, erősödjünk pénzben és játékosokban). -
Rudee #12540 Olaszoknak is járna a pont, ha nem szórakoznák el.
Inter az EL selejtezőben 2 hazai vereséggel, tegnap a Milan. Ma szerintem megint nem lesz győzelmük. -
#12539 sajnos ezen még én is felnevettem :D -
#12538 :D:D:D -
#12537 olvass vissza kb 1 oldalt, nem erre gondoltam :) -
#12536 akkor már inkább Ronaldinho az kokozik meg iszik -
#12535 jóvan má robinnyó:D:D:D
amúgy én is kis csapatnak szurkolok
hajrá makkoshottyka -
#12534 :D:D:D
hunor logika:D:D -
#12533 azthittem az már tiszta, hogy a németek EL teljesítménye miatt jár a több BL hely. szerintem is érthetetlen,de ez van:)