Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ezt hívják szégyennek. Ki ez a Dortmund? Valami falu? A Schalkéval ha 1-1 pontot szereznek már csoda lesz.
Az EL pedig a németek specialitása, ezért nem ér semmit 😄 😄
Effe88
bl-csopkörbebe Bayern,dortmund,schalke
el-csopkörbebe hannover(idegenbe verte vmi lengyelt 3-5 re csak tovább jutnak otthon😄😄), gladbach,leverkusen,stuttgart(dinamo moszkvát verte)

bl-csopkörbe: milan,juve
el-csopkörbe:napoli,udinese,valószínû lazio,inter

Effe88
az hatalmas csel volt😄😄
õ volt a meccs embere😄😄<#taps><#taps>
a másik néger meg aki oda pöccintette a braga kapus kezébe a tizenegyest😄😄😄
hatalmas játékosok😄

LasCar16
az a baj h eddig a digókat nem nagyon érdekelte az EL, remélem javítanak

#acm

limperatore
az a néger aki az udinese gólját lõtte, üresen vitte a 16oson belül azt elesett a saját lábában 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Kiesett az Udinese... Ez nagyon jót tett az olasz focinak 😞((((((
De ha a jó oldalát nézzük: 5 olasz csapat is továbbjuthat az EL csoportkörön, így egy rakás helyet elõreléphetünk, mint a németek, akik a BL-ben nem sokat csináltak, az EL-ban meg továbbjutottak...
Sergio Pellissier a csatár neve erre:
"Peresszé"
"Peresszié"
"Perisszié"
Csak 3 változatot hallottam... 😄
De a legkeményebb, hogy fogalmuk sincs, hogy hogyan is hívják a játékosokat mindaddig, amíg nem látják a mezére ráírva, profizmus 😄
Steve Downie
Itt egy sg összefoglaló is, ha valaki nem szeretne visszakeresgélni 😄

"Juventusban esik az esõ."
"Veszli Szneöjdör"
"Széria Éj"
"Néhány pillanat alatt lerendezi az ellenfelét a Milan" (Juventus-Parma meccsen)
"A MU - Bayern emlékezetes BL-döntõ valamikor a 2000-es évek elején volt"

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Steve Downie
😄😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

De ilyen nincs. Valaki nézi a Széria éj összefoglalóját a sport klubon? Szégyen.
limperatore
Osvaldo nem kis gólt lõtt 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
erõsödött a bohóc liga biztos 😄 már 4 erõs csapat van

Rockynhooo
szégyen bazdmeg. José most mutasd meg!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szabii98
vicc bazdmeg vicc...
5 pontot bukni két forduló alatt XD

I met God. She's black

Na várj csak, majd 12 év múlva mond ezt, amikor BL-t nyernek 😄 (közben arab tulajdonosa lesz)
Effe88
kb. a fürth megfelelõje a bundesbõlD:😄

limperatore
de szép ez az este és a világ legjobb csapata vesztésre áll a getafe ellen ahahhaha 😄

Szerintem kell nekik egy jó hónap, elvégre a fele a csapatnak új.
limperatore
Ez a Pescara amúgy nem rossz kis csapat, nagyon fiatalok is meg van bennük tûz. milant tuti agyonverik 😄DDDDDDDD

Nektek is: <#mf1><#mf1>
😄
Effe88
Hellas Verona sokkal jobb!!!<#mf1>

gercse
Az van, hogy van Chievo topik <#mf1><#eplus2>

Gyáááá, már komolyan, Cruzadoooo!!!!!!!!!!!!!!!!! GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL MIVAAAAAAAAN? 😄
Effe88
<#idiota><#ijedt>
kurva ostoba egy ember😄😄
ez a sportklub a retardáltak gyûjtõhelye😄😄

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL SERGIO PELLISSIER!!!!!!!!!!!!!! CHIEVO CHIEVO CHIEVO!!!!!!!! A SCUDETTÓÉRT! 😄 Bocsi de ez kellett
😄DDDDDDDD Volt egy olyan az azzurri.co.hu-n, hogy lehet kérdéseket feltenni nekik. Mi meg elküldjük nekik ezt 😄 Nagy ötlet
limperatore
és minden finomságot beírunk oda és év végén küldünk egy listát a sportjlubnak 😄 h miben javítsanak

persze tanácsadás végett kérünk érte 1 jelentõs összeget

Nyissunk egy új topikooooooooooot 😄 😄
WuFraZselic
én most tudtam meg Kokótól, hogy a MU - Bayern emlékezetes BL-döntõ "valamikor a 2000es évek elején" volt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
kajak ezeket felkéne venni és visszanézni tuti feltûnne még sok faszság 😄

Grove4
most akartam írni 😄DDDDDDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
koko

széria éj

ennyi

😄

WuFraZselic
megértem, hogy fekete-fehér szemellenzõbe tolod, de a kis szlovák hülyegyerek akkorát dobott magán, hogy a csapattársai is kiröhögték. Zanetti mellett ez elég gyenge próbálkozás volt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
csak túlképzett a kommentátor 😄DDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DeerHunter01
bugos sg.....
tehát még mellé "szneöjdör" is 😄DD

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
+\

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
"veszli SZNÁJDÖR"

\"Erről van szó!\"

Csacsi
Ez a Pescara egy meglepetes csapat lehet iden.

Egy nem vak bironal mar akar vezethetnenek is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

WuFraZselic
a másik forma azzal kezdte, hogy a Pescara idegenben nyerni fog

Nem tudom eldönteni, hogy hazudnak, vagy csak tettetik, vagy tényleg hülyék 😄
limperatore
azt mondja koko, internél nincs 36 évesnél idõsebb ember

végülis csak az élõ legenda 38 éves 😄

Count Adyn
Máris nézitek😛 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Valaki követi rajtam kívül a Coppa Italia Lega Prot? 😊
Sajnos 😞
Rudee
Az a baj, hogy a mai kommentátorok elfogultak. Akármilyen meccs is legyen, valamelyik csapat felé húznak. Lehet NB2-es vagy BL meccs, szinte mindegy.

Szar Bayern, szar Bayern :)

De én nem értem ezeket a kommentátorokat. Ott a nagy helyzet, erre lehalkul... De legalább ilyen hibákat ne ejtsenek.
banok
Nyár van és meleg.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Akkor majdnem kikapcsoltam a TV-t 😄
bakkerman
ez a somos ákos is egy faszláma,nem csak a kokó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DeerHunter01
Úgy látom magas színvonalat képvisel a sportklub 😄DD

\"Erről van szó!\"