Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Cassano túl az elsõ balhén
Az olasz labdarúgó-válogatott fenegyereke, Antonio Cassano a csapat keddi edzésén kiosztotta Giorgio Chiellinit.
A szemtanúk szerint Chiellini teljesen szabályos belépõje után Cassano felpattant a gyeprõl, és heves gesztikulálás kíséretében csúnyán kiosztotta csapattársát. A Sampdoria támadójának kikelése nem segített a Cannavaróval történtek feldolgozásában, ezért Roberto Donadoni személyesen kívánta helyretenni a dolgokat. A szövetségi kapitány külön elbeszélgetett a forrófejû Cassanóval a tréning alatt és után.
A Sampdoria játékosának kerettagsága csak az utolsó pillanatban dõlt el, Roberto Donadoni sokáig nem tudta eldönteni, hogy Cassano vagy Filippo Inzaghi kerüljön a squadra azzurra Eb-re készülõ keretébe.
Hát...én inkább nem szólnék be Giorgiónak.
Meg aztán csapaton belül nem kéne ezt, remélem több ilyen nem lesz, ezért tartottam Cassano kerettagságától, ugyanis a formája nem kérdéses. Remélem nem megy rá erre a csapat eredményessége.
Hajrá Magyarország!
#acm
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
de nem értem miért a Milan indulna a megüresedett helyen. ez az uefa együtthatós dolog egy baromság. anno a calciopolinál mikor kizárták a Fiot meg a Juvét, a Roma és a Chievo lépett a helyükbe az olasz szövetség szuverén döntése jogán. pedig a Chievot nem vádolhatjuk legmagasabb UEFA együtthatóval...
oké hogy hivatalosan õk lettek a negyedikek, de attól még csak kizárás történt a BLbõl, mert õk azt a pályán nem harcolták ki...
ugyanúgy mint kicsit sorozatgyilkos meg nagyon sorozatgyilkos
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Yo, Bitch!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
ez rohadtnagy😄😄😄:d nem is érdemlitek meg amugy se...😛
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
A mai napon napvilágra került hírekkel ellentétben a 2007-es gyõztes Ac Milan mégsem lesz az idei Bl résztvevõje. Mint mi is megírtuk a bolgár bajnok anyagi tartozásai miatt,elutasították a licenckérelmüket,így automatikusan a legmagasabb Uefa ponttal rendelkezõ csapat léphetett volna a helyére,amely nem más,mint az Ac Milan. Egyes sajtóorgánumok szerint a Cska megmentõje nem más,mint az Inter tulajdonosa Massimo Moratti,aki 5 millió euro gyorssegélyt utalt a bolgár klub számlájára. Ennek köszönhetõen a bolgár bajnokcsapat elõl minden akadály elhárult,hogy,újra Bl licenc kérelemért folyamodjon. Moratti ma reggeli egyik nyilatkozatában egyébként is kijelentette,hogy nem tartaná jogosnak a Milan Bl-ben való indulását,mivel a pályán elért eredmények alapján nem jogosult rá.
Moratti milyen nagylelkû
#acm
#acm
de tisztán a bolgárok helyén indulnának, tehát selejtezõ meg ami azoknak kell, vagy egybõl kiemeltként harmadik selejtezõkör, neadjisten csoportkör?
de amilyen erõs a keretük, csoportmérkõzéseken elvéreznének 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
SENSATIONAL, AC Milan could play in the Champions League
04.06.2008 00.00 by Marco Gori read 2585
The bulgarian football federation has asked that CSKA Sofia will be excluded from the next Champions League preliminary round cause of their financial situation; if UEFA will accept this request, the club that would replace the bulgarian team would be the one wit the highest UEFA coefficient, that means AC Milan. The italian club was involved in the opposite situation in 2006, when Lens asked to be admitted to the Champions League instead of Milan tha was involved in a corruption scandal.
az a vicc,hogy meccsen még lehet meg is dicsérnénk Chiellinit egy ilyen szerelésért
jobbulást Cannavaronak, forza Alessandro!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a jelzálog alatt biztos :SSSSS
Csakhát Canna nem örül neki...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
REAL MADRID
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
kapusposzton Cesar mellett valóban a bajnoki cím és a tavaszi produkciója szól, de fõleg õsszel voltak olyan hibái, amelyek miatt pl. Gigi Buffon egy másik szintet képvisel.
Viszont szerintem az élcsapatok kapusai közül az utóbbi 2 évben Cesar fejlõdött a legtöbbet.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
A 3. feljutó helyért pedig már jövõ hét szerdától jönnek a play off elõdöntõk odavágói: Pisa-Lecce és Brescia-AlbinoLeffe.
A Serie B-be jutásért rendezett play off döntõk odavágóin: Cittadella-Cremonese 0-1 és Taranto-Ancona 0-0
A Salernitana és a Sassuolo már feljutott.
A C1-be pedig az Avellino, a Cesena, a Ravenna, és a Spezia esett ki.
Yo, Bitch!