Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Azért megmutatom neked az 1999-2000-es és az 1998-1999-es keretet, az sem gyenge.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nemhiába szurkolok az Eb-n is az olaszoknak!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
de azér az olaszok eléggé nacionalisták 😛
#acm
Yo, Bitch!
de nekem majdnem tökéletes, csak annyi, hogy én mindig is mondom, nagyon sokszor, jó lenne igazolni 1-2 fiatal olasz tehetséget...
mivel én válogatott téren nem olasz, hanem argentín fan vagyok, ezért nekem megfelel 😄
neki sem meglepõ, csak egy szegény vesztes lenyilatkozott egy ilyet az újságnak, mert ha már a pályán nem tudja megelõzni az Intert akkor a médiában kell ezt tennie és nagyobb hangot teremteni ennek az ügynek...
teljesen más az, hogy egy csapatban 11 néger játszik, mint az, hogy külfüldi, fõleg itthon
teljesen máshogy állank ehhez a kérdéshez külföldön mint itt, nem lehetne ezt itthon megcsinálni mert nem engednk a Fradi súrkolók
amugy meg mondta Moratti nincsenek olyan olasz Inter szintû játékosok akik megszerezhetõek lennének, ahogy r9 is írta szinte mind nagycsapatban jáccik, így esélytelen hogy minõségi olasz játékost vegyen klub.
Yo, Bitch!
Off:
2012-ben ha minden igaz jön a szabály
Inkább az érdekes,hogy vki olasz létére,hogy tud egy olyan csapatnak szurkolni,ahol csak elvétve játszik olasz játékos
Ha a Fradiban 11 néger játszana,nem hiszem,hogy sokan kimennének szurkolni,mondjuk szerintem hamarabb szétszednék a csapatot,a vezetõséget a szurkolók ami jogos is!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Jó Pirlo nem öreg de nem jönne el 😄 szóval a lényeg h ha akarnánk se tudnánk leigazolni
védelembe kit? cannavaro? már itt volt, nesta? milanos nem jönne, grosso itt volt nem vált be, jobb oldalunk a legerõsebb a világon, középen ott van matrix, chiellini? ne vicceljünk...
kb ennyit a védelemrõl
támadó sorunk meg szintén erõs és kik a jó olasz csatára? toni? nem jönne vissza, del piero? örök juves, inzaghi? vicc, gilardni? 0 szint, cassano az aki még jöhetne és olasz
nah errõl ennyit
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
olasz bajnokságban? -igen
3zermilliárd éve? -igen
olasz csapat? -igen
nem azt mondják, hogy olaszok játszanak csak ill legfõképp benne...
Azért ennél erõsebbnek tratom az olaszokat, hogy ne csak a délamik feleljenek meg mindenhova😄
Egyébként annyi a lényeg, hogy az Inter 1 olasz csapatnak nevezi magát olasz címerrel büszkén a mezén, miközbe a délamerikai unió minden országa képviselteti magát, csak az olaszok nem.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
miért Toldo kínai?
Legalább elmondhatjuk hogy az Inter olasz játékosainak 50%-a válogatott 😄
amúgy meg foglalkozzon a csapatával mert jövõre nem sok esélyt látok más csapatoknak
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A Roma védõje az olaszok péntek délutáni edzésén sprintelés közben a jobb térdéhez kapott és lesántikált a pályáról. Az orvosi vizsgálatok nem állapítottak meg komoly sérülést, a védõ feltehetõen enyhe húzódást szenvedett, és elképzelhetõ, hogy felépül hétfõig, a Hollandia elleni csoportmeccsig.
Cannavaro hétfõn szenvedett bokaszalag-szakadást, ezért ki kell hagynia az Eb-t. Roberto Donadoni szövetségi kapitány Panuccival szerette volna helyettesíteni a kezdõcsapatban. Ha a Panucci mégsem játszhat, akkor Giorgio Chiellini kerülhet még a védelem tengelyébe Marco Materazzi mellé.
#acm
Az Interben mindössze Marco Materazzi az egyetlen felnõtt korú olasz játékos és csak õ képviseli majd a bajnokcsapatot az idei Európa Bajnokságon.
"Nem nagyon tetszik, hogy Olaszország bajnoka mindössze egy játékost ad a válogatottnak. Ez egy nagyon rossz rendszer és remélem, hogy a FIFA változtat ezen."- nyilatkozta Spalletti a Corriere dello Sportnak.
Spalletti mindemellett büszke arra, hogy a Romából négyen is ott vannak Roberto Donadoni csapatában.
"De Rossi, Aquilani és Perrotta egy komplett középpályát alkot és garantálja azt, hogy a csapat igen magas színvonalú játékra képes. Panucci roppant tapasztalt és bármelyik védõ posztján képes játszani. Szerintem a legesélyesebb a gyõzelemre Olaszország, majd Spanyolország és Portugália."
(asroma.hu)
#acm
#acm
Yo, Bitch!
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
2. nem sok olyan védõ van a világon aki felvenné a kesztyût futóversenyben ezekkel a nevekkel, ugyanis nem ez a dolguk
3. sztem a Mátrix - Panucci hátvédsor annyira lassú lenne, hogy már 16os elõtt felrugná az ellenfelet, de jobb mint az ha gyorsabb védõk lennének és megpróbálnák követni a csatárt de csak a 16oson belül tudják már felrugni 😄
Panucci mint középhátvéd,pláne Materazzival párban az életveszély...együtt 70 évesek és kurva lassúak.megnézném mit mûvelnek ha futóversenyre kerül a sor Robbennel,Van Persievel,Henryval,Benzemával stb
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
FT Pisa <0 - 1>0 - 1> Lecce
56' <0 - 1>0 - 1> S. Tiribocchi
56' Brescia <1 - 0>1 - 0> Albinoleffe
38' M. Cellini (piros)
40' <1 - 0>1 - 0> A. Caracciolo
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...