13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#9370 ez igen erős!
én kb. egy ilyen kezdőt tennék össze:
Viviano- De Ceglie, Criscito, Coda, De Silvestri, Giovinco, Marchisio, Nocerino, Montolivo - Rossi, Rocchi -
#9369 olimpiai keret
Abate Ignazio (Milan) Acquafresca Robert (Cagliari) Bocchetti Salvatore (Genoa) Cadreva Antonio ( Udinese) Cigarini Luca (Parma) Coda Andrea (Udinese) Consigli Andrea (Atalanta) Criscito Domenico (Genoa) De Ceglie Paolo (Juventus) De Silvestri Lorenzo (Lazio) Dessena Daniele (Parma) Giovinco Sebastian (Juventus) Marchisio Claudio (Juventus) Montolivo Riccardo (Fiorentina) Motta Marco ( Udinese) Nocerino Antonio (Palermo) Ranocchia Andrea (Arezzo) Rocchi Tommaso (Lazio) Rossi Giuseppe (Villarreal) Russotto Andrea (Treviso) Sirigiu Salvatore (Città di Castello) Viviano Emiliano ( Brescia). -
Csesza #9368 jah, akkor érthető :) -
#9367 Juvés oldalról csórtam -
Csesza #9366 denagyonközépenvagytok :D -
#9365 persze :D:D -
#9364 fifa2000 sztájl, retro -
#9363 lehettek középen,jólesz?:D -
#9362 csak emeljük ki a bajnokot mindig -
#9361 Gábor csinálhatnál egy effélét is pl .az összes címer,semleges színnel vmi effekt,oszt rá egy serie a vagy figc logo.tetszés szerint mehet rá szofialoren vagy fülöplaci:D
-
Csesza #9360 mommeg neki Lajos :D -
#9359 leszarom mire gondolt,akkor is ottvan a gólkirály:) -
Csesza #9358 az első és az is :P -
Csesza #9357 jah de gondolom ő arra gondolt, hogy külön a gólkirályról és kép és nem azért mert valami címet nyert -
#9356 az meg hogy véletlenül:D véletlenül az első két hely:D -
#9355 benne van a gólkirály bubu -
#9354 Rómaszurkolók nemreklamáltak őhibájuk!4 xD -
#9353 meg tavaly se volt ott a golkiraly, msot h veletlenul juves lett egybol ott kell lennie -
Csesza #9352 -
#9351 mintha?
(najó :DDD) -
Csesza #9350 olyan mintha az olasz kupa és a serie b cím többet érne mint a serie a :) -
#9349 kicsit rosszul fogalmaztam, tehát nagyobb legyen kép, és ne takarja el ennyire másik kép, mint mostanin, nem arra akartam célozni ezzel hogy az Interől legyen a legnagyobb kép:D -
#9348 azmiaz, hogy "több helyt"? -
Csesza #9347 ajh :D -
#9346 Lippi: Ott folytatom, ahol abbahagytam
2008. július 2., szerda 13:42 InfoRádió / Goal.com
Azért tértem vissza, hogy ismét nyerjünk - mondta hivatalos bemutatásakor Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott régi-új szakvezetője.
"Ott folytatom a munkát, ahol abbahagytam. Örülök, hogy újra itt lehetek, de ez az is jelenti, hogy a dolgok nem alakultak túl jól az Európa-bajnokságon, különben még mindig a viareggói tengerparton lennék" - kezdte székfoglalóját Marcello Lippi, a világbajnok olasz labdarúgó-válogatott visszatérő szövetségi kapitánya.
A 60 éves szakvezető elődje védelmében elmondta, hogy az elmúlt két év nem elvesztegetett idő, Roberto Donadoni fontos új játékosokat épített be a világbajnok csapatba.
"Egy évig nem is gondoltam arra, hogy ismét edzősködjek, noha sok ajánlatot kaptam, más nemzeti szövetségektől is. Ahogy közeledett az Eb, nagy vágyat éreztem a visszatérésre. Úgy éreztem, tartozom az olasz szövetségnek, és a különböző ajánlatok visszautasítása a visszatérésem érdekében is a tartozás visszafizetésének a része" - tette hozzá Lippi.
Nem hívja vissza Tottit és Nestát
A szövetségi kapitány kijelentette: nem hívja vissza az együttes két korábbi sztárját, Francesco Tottit és Alessandro Nestát. A Roma csapatkapitánya a 2006-os világbajnokság után, míg az AC Milan védője egy évvel később döntött úgy, hogy nem szeretne többet szerepelni a nemzeti csapatban.
"Két olyan kiválóságról van szó, akik mindent megtettek a válogatottért. Tiszteletben kell tartanunk a döntésüket" - nyilatkozta a 60 éves szakember, ugyanakkor hozzátette, amennyiben a két futballista meggondolja magát, szívesen látja őket a squadra azzurrában.
"Építeni kell a világbajnokokra is, de új játékosokra is szükség van, fontos az egyensúly megtalálása" - mondta Lippi. Arra a kérdésre, hogy számít-e az általa korábban mellőzött Antonio Cassanóra, Lippi azt felelte: minden, 18 és 40 év közötti olasz játékos szóba jöhet, köztük Cassano is.
A szövetségi kapitány augusztus 20-án, az osztrákok elleni barátságos mérkőzésen tér vissza az olasz kispadra. Elődjét, Roberto Doandonit az Eb-kudarc, a negyeddöntőbeli búcsú után menesztették.
-
#9345 :DDDDDD
jogos :) -
#9344 "olasz foci szerelmeseinek" :P -
#9343 Intert 2x kell rátenni, mivel jövőre is ők nyerik :P -
#9342 több helyt az Internek. -
#9341 igen, csak akkor még "Világkupa" néven -
#9340 a klubb világbajnokságot is? -
#9339 van
a Juve volt az első klubcsapat amelyik begyűjtötte az összes megszerezhető trófeát -
#9338 szeretnétek ti olyan csodakupát a vitrinbe :P -
Csesza #9337 :DDDdd -
#9336 :Adsasdasa -
#9335 bajnok,kupagyőztes,serie b,gólkirály talán még a Milan is ráfér valamelyik csodakupájával:D -
#9334 azis, mindent amit akartok. :P
vki találja ki, hogy mi legyen pontosan rajta, aztán legyártom. -
#9333 gólkirályt is:D -
#9332 mondjuk nekem már akkor gázos volt a pali, mikor felvett egy messina mezt :( -
#9331 csinálok persze