Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
persze ez se olyan sok, de 02-es vb-n ott volt C.Zanetti,Coco,Materazzi,Toldo,Vieri azér korábban min 3-4 játékost adott az Inter az olasz válogatotnak, ezzel csak arra akartom utalni hogy régebben azért nem ennyire kevés olasz, persze külföldiek akkor is többen voltak.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
mindenki tisztában van vele, hogy az Inter miért alakult 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Tottikám, a felhozott példádban 45! (írd és mond negyvenöt) játékosból volt 11 olasz, az olyan kemény ~24% 😊

Azért megmutatom neked az 1999-2000-es és az 1998-1999-es keretet, az sem gyenge.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BADE
nálam elég sokat számít,hogy minél több olasz legyen
Nemhiába szurkolok az Eb-n is az olaszoknak!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

LasCar16
az egész klub azért alakult meg , mert anno nem engedtek külföldieket játszani Milánóban, a nevük is "nemzetközi", de ha a mai top olasz generációnak annyi kíváncsi vagyok arra h melyik nagyobb csapatban mennyi hazai pléja lesz, az Intereseknek annyi elég , hogy a csapatuk nyer és nem érdekli õket hogy kikkel, Csesza véleményével egyetértek a #8320-ban
de azér az olaszok eléggé nacionalisták 😛

#acm

ForzaInter
hát azért ez így nem teljesen igaz, a Mancini éra alatt kezdtek el tûnni olaszok, elõtte Cupernél és elõdeinél azér voltak elég sokan, 02-03-as szezonban 11 olasz játékosa volt Internek.

Yo, Bitch!

persze, hogy számít 😊

de nekem majdnem tökéletes, csak annyi, hogy én mindig is mondom, nagyon sokszor, jó lenne igazolni 1-2 fiatal olasz tehetséget...

mivel én válogatott téren nem olasz, hanem argentín fan vagyok, ezért nekem megfelel 😄

gabber_saviola
Serintem számít, hogy internacionális-e a kedvenc csapatom vagy sem. Ez természetesen a személyes véleményem, DE a másét is hajlandó vagyok elfogadni. Igaz a mai modern futballba már valóban kellenek délamerikás mûvészek persze MÉRTÉKKEL, ezt nem kétlem.

jajj mennyi a hiba ezekben a mondtatokban :S

nem ügyelne rá, ez így alakult...

neki sem meglepõ, csak egy szegény vesztes lenyilatkozott egy ilyet az újságnak, mert ha már a pályán nem tudja megelõzni az Intert akkor a médiában kell ezt tennie és nagyobb hangot teremteni ennek az ügynek...

nemhiszem, hogy az ottani emberek azért ne szurkolnának a csapatnak mert nincs benne elég olasz, azért szúrkolnak nekik mert tetszi a játékuk, a hozzáállás és egyéb ilyen dolgok, legalábbis nemhiszem, hogy te azért szúrkolsz a Juve-nak mert ott több az olasz mint az Interbe?!

teljesen más az, hogy egy csapatban 11 néger játszik, mint az, hogy külfüldi, fõleg itthon

teljesen máshogy állank ehhez a kérdéshez külföldön mint itt, nem lehetne ezt itthon megcsinálni mert nem engednk a Fradi súrkolók

gabber_saviola
Mióta világ a világ az Inter-nél ügyelnek az olaszmentességre, nehogy azt mond hogy ez most neked újdonság.😛

ForzaInter
most nektek innét magyarországból nem mindegy hány olasz játszik egy klubcsapatban?

amugy meg mondta Moratti nincsenek olyan olasz Inter szintû játékosok akik megszerezhetõek lennének, ahogy r9 is írta szinte mind nagycsapatban jáccik, így esélytelen hogy minõségi olasz játékost vegyen klub.

Yo, Bitch!

BADE
Alex lett a csapatkapitány(ezek után kíváncsi vagyok mennyit játszik)

Off:
2012-ben ha minden igaz jön a szabály
Inkább az érdekes,hogy vki olasz létére,hogy tud egy olyan csapatnak szurkolni,ahol csak elvétve játszik olasz játékos

Ha a Fradiban 11 néger játszana,nem hiszem,hogy sokan kimennének szurkolni,mondjuk szerintem hamarabb szétszednék a csapatot,a vezetõséget a szurkolók ami jogos is!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

limperatore
ez az Inter majdnem minden poszton erõsebb mint az olasz válogatott, szóval nincs értelme olaszokat venni. gyengíteni meg nem akarjuk a keretet bocsánat 😞

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
ez nem válogatott, ez klub csapat
Jó Pirlo nem öreg de nem jönne el 😄 szóval a lényeg h ha akarnánk se tudnánk leigazolni
védelembe kit? cannavaro? már itt volt, nesta? milanos nem jönne, grosso itt volt nem vált be, jobb oldalunk a legerõsebb a világon, középen ott van matrix, chiellini? ne vicceljünk...
kb ennyit a védelemrõl

támadó sorunk meg szintén erõs és kik a jó olasz csatára? toni? nem jönne vissza, del piero? örök juves, inzaghi? vicc, gilardni? 0 szint, cassano az aki még jöhetne és olasz

nah errõl ennyit

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Kit--Kat
Azt nem mond, hogy ez normális.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

olaszországbn játszank? -igen
olasz bajnokságban? -igen
3zermilliárd éve? -igen

olasz csapat? -igen

nem azt mondják, hogy olaszok játszanak csak ill legfõképp benne...

Kit--Kat
Nem csak a középpályán nincsenek olaszok, hanem sehol eltekintve attól az egyetlen védõ poszttól és cserekapustól.

Azért ennél erõsebbnek tratom az olaszokat, hogy ne csak a délamik feleljenek meg mindenhova😄

Egyébként annyi a lényeg, hogy az Inter 1 olasz csapatnak nevezi magát olasz címerrel büszkén a mezén, miközbe a délamerikai unió minden országa képviselteti magát, csak az olaszok nem.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ez így igaz, vagy az van, hogy öreg, mondjuk Pirlo-t nem mondanám annak, de nem is jönne az Interbe, vagy 20x annyiba kerülnek...

LasCar16
megsúgom neked h Pirlo mostanában lett 29, ez hol öreg?😄

#acm

limperatore
meg ha külfödi játékosok minõségibbek mint az olaszok akkor minek vegyünk gyengébbet? Nincs olyan olasz középpályás mint Cambiasso meg Essien, akit érdemes lenne elhozni ( Pirlo már öreg ). És azért hogy legyen olasz játékos a szintbõl nem adunk, a célunk a bl gyõzelem nem hogy minnél több oalsz válogatottunk legyen. ennyi

LasCar16
:ASDDASDDDddddddd

ez meg egy másfajta megközelítés 😄

#acm

és akkor mivan? neki mi köze van ahhoz, hogy 2 olasszal nyerünk e bajnokságot vagy 8-al?

limperatore
"Az Interben mindössze Marco Materazzi az egyetlen felnõtt korú olasz játékos"

miért Toldo kínai?

Legalább elmondhatjuk hogy az Inter olasz játékosainak 50%-a válogatott 😄

amúgy meg foglalkozzon a csapatával mert jövõre nem sok esélyt látok más csapatoknak

Forza Italia
azért mert igaza van Spallettinek. Materazzini kívül talán nincs is olasz a válogatottba. Meg a csapatba is nagyon kevés van.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

LasCar16
Megsérült Christian Panucci, akinek Fabio Cannavarót kellene helyettesíteni az olasz labdarúgó-válogatottban a szombaton kezdõdõ osztrák-svájci rendezésû Európa-bajnokságon.

A Roma védõje az olaszok péntek délutáni edzésén sprintelés közben a jobb térdéhez kapott és lesántikált a pályáról. Az orvosi vizsgálatok nem állapítottak meg komoly sérülést, a védõ feltehetõen enyhe húzódást szenvedett, és elképzelhetõ, hogy felépül hétfõig, a Hollandia elleni csoportmeccsig.

Cannavaro hétfõn szenvedett bokaszalag-szakadást, ezért ki kell hagynia az Eb-t. Roberto Donadoni szövetségi kapitány Panuccival szerette volna helyettesíteni a kezdõcsapatban. Ha a Panucci mégsem játszhat, akkor Giorgio Chiellini kerülhet még a védelem tengelyébe Marco Materazzi mellé.

#acm

nemértem, inkább miért nem a csapatával foglalkozik, hogy jövõre legyen esélyük?!

LasCar16
Luciano Spalletti rámutatott arra, hogy az Inter nagyon kevés játékost ad a válogatottnak, míg az AS Roma csapatából sokan ott vannak a válogatott keretben.

Az Interben mindössze Marco Materazzi az egyetlen felnõtt korú olasz játékos és csak õ képviseli majd a bajnokcsapatot az idei Európa Bajnokságon.
"Nem nagyon tetszik, hogy Olaszország bajnoka mindössze egy játékost ad a válogatottnak. Ez egy nagyon rossz rendszer és remélem, hogy a FIFA változtat ezen."- nyilatkozta Spalletti a Corriere dello Sportnak.
Spalletti mindemellett büszke arra, hogy a Romából négyen is ott vannak Roberto Donadoni csapatában.
"De Rossi, Aquilani és Perrotta egy komplett középpályát alkot és garantálja azt, hogy a csapat igen magas színvonalú játékra képes. Panucci roppant tapasztalt és bármelyik védõ posztján képes játszani. Szerintem a legesélyesebb a gyõzelemre Olaszország, majd Spanyolország és Portugália."

(asroma.hu)

#acm

LasCar16
lehet a legjobb, de formája az utóbbi idõben...hogyismondjam.. hagy némi kívánnivalót maga után, de lehet az edzõtáborban magához tért, majd kiderül

#acm

ForzaInter
mert Materazzi a jelenleg a legjobb olasz középhátvéd keretben, Barzagli és Chiellini még nem kiforott játékosok, ráadásul Chiellinek nincs sok nemzetközi rutinja...

Yo, Bitch!

gabber_saviola
Barzagli-Chiellini lesz pedig, nem tudom Laszkár barátunk honnét vette a Mártikszos verzsönt 😄

szánalmas...:S mért nem mer meghúzni egy Barzagli-Chiellinit?

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

limperatore
hát jah 😄 kevés az Interes benne 😄D

😄

LasCar16
Chiellini barátunk lesz matrix ékpárja, Donadoni papa má lenyilatkozta

#acm

gabber_saviola

ForzaInter
Matrix-Chiellini kettõs kell, azon nem megy át élve senki😄

Yo, Bitch!

1. nem Mátrixal lesz párba 😊

2. nem sok olyan védõ van a világon aki felvenné a kesztyût futóversenyben ezekkel a nevekkel, ugyanis nem ez a dolguk

3. sztem a Mátrix - Panucci hátvédsor annyira lassú lenne, hogy már 16os elõtt felrugná az ellenfelet, de jobb mint az ha gyorsabb védõk lennének és megpróbálnák követni a csatárt de csak a 16oson belül tudják már felrugni 😄

9csöves9
szerencsére te leszarod az olasz válogatottat😄

Panucci mint középhátvéd,pláne Materazzival párban az életveszély...együtt 70 évesek és kurva lassúak.megnézném mit mûvelnek ha futóversenyre kerül a sor Robbennel,Van Persievel,Henryval,Benzemával stb

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
Milan Cup😄😄D😄:😄D:😄😄

ez tetszik😄D
limperatore
én nem

Zsolti9014
olvastam egy olyat hogy elképzelhetõ hogy Panucci, Barzagli belsõ kettõs kezd majd a védelemben, mert Materazzinak kondíciója nem elég jó. Én Chiellinit betenném mindenképpen.

Hajrá Magyarország!

Nuno88

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

limperatore
😄DDDDDDDDDDDDDDDD ez a moratti mekkora egy figura 😄😄:

gabber_saviola
Italy - Serie A/B Play-Off

FT Pisa <0 - 1> Lecce
56' <0 - 1> S. Tiribocchi

56' Brescia <1 - 0> Albinoleffe
38' M. Cellini (piros)
40' <1 - 0> A. Caracciolo

9csöves9

ForzaInter

😄

Yo, Bitch!

9csöves9
na ide elvileg képek kerültek volna de elbasztam

9csöves9