13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#9290 Gennaro Gattuso vs. Dirty Sanchez :)
link -
#9289 Ferrara megkérte a Juve vezetőit,hogy engedjék el a válogatotthoz
ergó,jön vissza Lippi -
#9288 Ez a lap kerete........... -
#9287 az a 10 nap mitől számítódik? a kiesés pillanatától, vagy az eb végétől? -
#9286 akkor minél hamarabb ki kell dobni Donadonit -
Abruzzi #9285 Most akkor ez nem kamu?:D remélem megin vmi fasza olasz csapat áll össze jó taktikával a 2010es vbre mert most siralmasak vtak.- csak bírjam kivárni :D -
#9284 A Squadra Azzura alaposan felfog készülni a 2010-es Világbajnokságra úgy hogy még a nyáriszünetben augusztus 20-án megkezdik a felkészülést Ausztria ellen.Azután szeptember 6-án debütálnak Ciprus ellen Nicosiában és végül pályára lépnek majd Grúziában is.
forrás: acmilan.com -
kretyás #9283 ne vicceljünk már:D:D unalmába már egy komplett keretet is összedobott? :D:D poén a javából -
#9282 mennyi lehet ennek a valóság alapja? ha igaz akkor nagyon jó hírek! -
#9281 plusz Nesta -
#9280 Totti visszatér az olasz válogatottba
Két év kihagyás után visszatér az olasz válogatott élére a 2006-os világbajnok edző, Marcello Lippi, állítja a La Gazzetta dello Sport. Az újság már az első játékoskeretet is ismertette.
Biztosra veszi a La Gazzetta dello Sport, hogy visszatér az olasz válogatott kispadjára Marcello Lippi. A lap már a csapat Spanyolország elleni Eb-kiesése [1] után egy nappal megírta, Roberto Donadoni, a jelenlegi kapitány távozni fog, ezúttal azt is közölte, mikor: a futballszövetség pénteken jelenti be leváltását.
hirdetés
A gazzetta.it szerint a legkésőbbi időpont hétfő, a világbajnok Lippit már a jövő héten be is mutatják.
Donadoni hétfőn kijelentette, nem mond le [2], folytatni akarja munkáját. Szerződése még két évig él, de 10 napig felbontható, végkielégítéssel. Az edző 550-600 ezer eurót, éves bérének felét kapná.
A Gazzetta állítja, az új trénerrel visszajön a válogatottba Francesco Totti is. A Roma 31 éves csatára a két évvel ezelőtti vb-győzelem után Lippivel együtt elhagyta a válogatottat.
A lap közölte Lippi első játékoskeretét is: Buffon, Amelia; Zambrotta, Grosso, Chiellini, Cannavaro, Barzagli, Dossena, Materazzi (talán), Santacroce; Pirlo, De Rossi, Gattuso, Ambrosini, Aquilani, Montolivo, Perrotta (talán), Camoranesi, Maggio; Toni, Amauri, Cassano, Borriello.
A listán szerepel a 34 éves, az Eb-t sérülése miatt kihagyó Fabio Cannavaro és a brazil Amauri, akinek van olasz útlevele is. Mivel hazája válogatottja nem számít rá, 27 évesen szinte biztosan igent mond, ha az olaszok hívják.
Első meccsük egy Ausztria elleni, nizzai barátságos találkozó lesz, augusztus 20-án.
Donadoni két éve épp Lippitől vette át a nemzeti csapatot, de az Európa-bajnokságon csak a legjobb nyolcig jutott, miután tizenegyesekkel kikapott Spanyolországtól.
-
#9279 ez igaz, bár ha Marchionni nem lenne olyan sérülékeny...ki lehetne próbálni őt is. -
-
#9277 már Trapnál is válogatott volt
egyértelműen azért van ott mert az utóbbi 5 évben nincs,nem volt nála jobb jobbszélső Olaszországban -
Csesza #9276 wonderkid :DDDdddd -
#9275 egészséges fanolás alapja, hogy a kedvenc csapatod játékosait jobbra tartod mint a többi játékost :)
legyen igazatok Balotellivel kapcsolatban, de én nem látom benne, hogy wonderkid lenne :) -
#9274 Gabbernak hiába mondod, nála Nocerino a beszt :P -
#9273 -
Csesza #9272 nemhiszem, hogy védenem kell azt a játékost aki nagyvalószínüséggel a világ egyik, ha nem a legjobb játékosa lesz -
#9271 evidens, hogy véded az inter olasz játékosát :P -
#9270 amúgy meg tényleg, a jövő Olasz válogatottjába az Inter is adhatna játékost :) -
Csesza #9269 ne értsd félre semmi gondom velük, csak a történet kedvéért leírtam :) -
#9268 Camonál egyértelmü, hogy Lippi miatt van/volt ott. Hogy Amával mi lesz, az még a jövő zenéje. -
Csesza #9267 ha vannak jó olasz játékosok akkor miért van ott Camo és miért lesz ott Amauri? -
#9266 ha Rómában tulajváltás lenne, akkor meg lenne a helye -
#9265 UFFICIALE: Lecce, Beretta nuovo tecnico
gartulálok nekik komolyan :(
Giuseppe Papadopulo felhozza őket, erre odahozzák helyére ezt a lúzert. -
#9264 egyébként most olimpiára is kiváncsi leszek, van esély bizonyítani a fiataloknak -
#9263 jaja, Rosina játéka nekem is tetszik:)
Egy Rosina-De Rossi-Aquilani-Giovinco középpálya nem nézne ki rosszul. -
#9262 ez igaz, de remélem egy jobb csapat elfogja vinni... -
#9261 pedig ő is válogatott lesz, már olimpiára is ment volna, csak szarakodnak papírjaival, amugy én sem támogatom nem olasz játékosok honosítását... -
#9260 Rosina egy örök tehettség, aki ha nem igazol el Torinoból, akkor semmire sem fgja vinni. -
#9259 rengeteg tehetség van, sokáig lehetné őket sorolni, viszont akiket te írtál azok közül én nekem Rosina kedvencem, remélem ő válogatott lesz, nagyo jó játékos. -
#9258 valóban sok nevet kihagytam, köszi :P -
#9257 kutya-macska nem mondta, hogy élt-e Ghánában vagy sem Tottikám :)
amúgy meg vannak jó olasz játékosok, nem kellenek ide honosított pléják. -
#9256 + Montolivo, Rosina, Foggia, esetleg Bonera, + Dossena is kurtajó balbekk, és még csak 26, liverpooli lesz elvileg. -
#9255 az egy dolog, de Olaszországban nőtt fel, Ghánában nem is élt, és nemsokára megkapja olasz állampolgárságot, és olasz válogatott lesz mert Ghánai meghívót már visszautasította korábban. -
#9254 Amauri mint fiatal:D
-
#9253 Full name: Mario Balotelli Barwuah
Place of birth Palermo, Italy
csak azért olasz, mert Palermói nyarlásuk alatt rakták össze a Ghánai szülők :) -
#9252 kihagytam Cigarinit, na Ő is. -
#9251 Balotelli.:D és Amauri is:)