Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Ez nagyon nem így van de spec tõle semmit nem várok.

Boriello meg Di Natale a csatártársakhoz képest senkik.

Legalábbis nemzetközi szinten 0át mutattak eddig fel.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

LasCar16
Juvésok csak Alextõl várnak valamit 😊 ez a baj 😛

#acm

Kit--Kat
Hát kiváncsi leszek mit nyújt Di Natale majd az EB-n.

Én nem várok tõle sokat.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

LasCar16
Pirlo meg bassza meg! hogy mostanában csak a válogatottban tudja így szívatni az ellent és forintos zsugákat varázsolni a csatárok lábára...

#acm

gabber_saviola
szépek 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Count Adyn
Jól néznek ki😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nuno88
Hát Boriello nem tudom mit küldött de szépen elpuskázta. Viszont Di Natale szép gólokat lõtt...
Bízom egy EB gyõzelemben! FORZA ITALIA!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gercse
és megy az eb-re, igaz?😄DD
mindegy, hátha ott majd villog, bár én be se tenném

miki36
összefoglaló
úristen Borriello...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Zsolti9014
szép volt, az eb-n nagyon oda kell tenni magukat a játékosoknak.

Hajrá Magyarország!

miki36
3-0, Camoranesi😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
Del Piero, Grosso, Chiellini be, Di Natale, Panucci, Cannavarro le

miki36
HT Italy <2 - 0> Belgium
9' <1 - 0> A.D. Natale
41' <2 - 0> A.D. Natale
Copyright © 1998-2008 LiveScore.com

limperatore
^^

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

miki36
23' Italy <1 - 0> Belgium
9' <1 - 0> A.D. Natale
Copyright © 1998-2008 LiveScore.com

Kit--Kat

gabber_saviola
Én bírnám, ha Zampa is...de Õ nem 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
nagyon elemében van, tuti hogy gólkirály lesz 😄
lehet most fog berobbanni igazán

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
Cassano bazmeg😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
váháhhá 😄

LasCar16

#acm

limperatore
nah nemtom ki olaszország legnagyobb maffiája 😄

( berlusconi )

LasCar16
tuti Moratti keze van benneASD

#acm

Count Adyn
😄D😄Ddd

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola
nem értem, hogy ez az istenkirálypléja miért maradt ki 😄ddddd

Kit--Kat
Ha ti mondjátok...

ForzaInter
hát azért õ már tett le vmit asztalra, volt már több jó szezonja is, és ne m most elõször válogatott.

mondjuk kp-re még Rosina befért volna...

Yo, Bitch!

miki36
szerintem nem nagyon láttál Udinese meccset a szezonban :}

Kit--Kat
Õt én is kihagytam volna, de Di Natalet sem értem mit keres ott.

ForzaInter
nem értem miért Montolivo maradt ki, 8 középályás elfért volna, minek 6 csatár? 5-nél még sose volt több, Boriellot kelett volna kihagyni.

Yo, Bitch!

ForzaInter

Yo, Bitch!

petee
na akkor beigazolódott a sejtésem😊 köszi!<#worship>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

szucsy89
legszívesebben én is õt hagytam volna ki
9csöves9
megvan ki hanyasban fogja tolni.Montolivo nem kapott,ahogyan várható volt õ marad ki az utazó keretbõl.Perrotta sérülése nem súlyos

1 Buffon, 2 Panucci, 3 Grosso, 4 Chiellini, 5 Cannavaro, 6 Barzagli, 7 Del Piero, 8 Gattuso, 9 Toni, 10 De Rossi, 11 Di Natale, 12 De Sanctis, 13 Ambrosini, 14 Amelia, 15 Quagliarella, 16 Camoranesi, 17 Aquilani, 18 Cassano, 19 Zambrotta, 20 Perrotta, 21 Pirlo, 22 Borriello, 23 Materazzi

9csöves9
vagyis nem mindkettõ olasz,de értsétekrá

9csöves9
két olasz mûsorvezetõ,volt már több meghökkentõ akciójuk pl láttam már képeket hogy lenge öltözékben táncolnak egy metrókocsiban a rudakon miközben az teli van utassal 😊

petee
én is lennék!😊
fölvetõdött bennem a gondolat,hogy nem direkt csinálták ezt a csajok?Úgy értem valaki pénzelte õket,azért,hogy fussanak be kicsit mutogatni magukat,hogy így reklámozzák az olasz válogatottat a világsajtóban.Megjegyzem,jó ötlet volt aki ezt kitalálta.

Vagy egyszerûen csak önmaguktól nedvesedve beszaladtak a sunák😄DDD

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

szucsy89
2.kép loooool
😄DDDSdasdasdasd

9csöves9
már elment😄

Kit--Kat
😄DD
Tudnak élni az olaszok😊

Zsolti9014
de lennék olasz válogatott kerettag. 😄

Hajrá Magyarország!

Montolivo már menne 😄DASDasdasdasds (2.kép)

9csöves9
😄DD

LasCar16
Zambrottának tetszett a legjobban, Materazzi csak a száját tátotta 😊

#acm

Count Adyn
Azok a fejek ahogy nézik a csajokat😄DD

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

limperatore
és a francia? 😄 lehetne a másik nevük black and white

ForzaInter
még nincs 18 és nem kapta meg olasz állampolgárságot.

Yo, Bitch!