Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Eladták R10-et 110 milláért a Milannak.
<#wow1>#wow1><#wow3>#wow3><#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya>
Miután a spanyol bajnokkal való szerzõdés kútba esett, a román védõ kijelentette: vagy jelenlegi csapatában, vagy az Interben képzeli el jövõjét.
Szerdán még úgy tûnt, semmi sem akadályozza meg a Real Madridot abban, hogy leigazolja a Roma román válogatott csatárát, Cristian Chivut. A játékossal való megbeszélések után azonban a királyi gárda elöljárói kénytelenek voltak belátni, hogy a futballista szerzõdtetésére nincs esély, a védõ ugyanis akkora fizetésre tartott volna igényt, amit a klub nem akart megadni neki. Ramon Calderon klubelnök még csütörtökön bejelentette, hogy a Real letett Chivu szerzõdtetésérõl, a játékos így minden bizonnyal Olaszországban folytatja, vagy az Internél, vagy jelenlegi klubjánál, az AS Románál.
- A madridiak szerzõdési ajánlatában szereplõ fizetés jócskán elmaradt attól, amit az Inter ajánlott a játékosnak. Chivu ezért a Roma labdarúgója marad, hacsak a madridiak nem tesznek egy jobb ajánlatot, vagy az Inter és a Roma nem egyezik meg egymással a futballista átigazolási áráról – mondta Victor Becali, Chivu menedzsere.
ezt hivják szopásnak<#mf2>#mf2><#vigyor3>#vigyor3>, csak most majd nehogy rástartoljanak Militora
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Ezzel kapcsolatban nem csak az nehezíti a helyzetét, hogy már Henry is a csapat tagja, hanem az is, hogy Eidur Gudjohnsen nem kívánja elhagyni a klubot, hiába vannak ajánlatai a Premier League-bõl.
Itt a teljes cikk
De nagyon remélem, hogy menni fog gudjohnsen, én nagyon nem szeretem se a játék stílusát, se az image-ét<#levele>#levele>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
de van egy olyan érzésem hogy Madrid fogja elvinni.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Mint a logónk <#idiota>#idiota>
Jövõre az Atletico nem lesz olyan jo mint az elött szerintem. De ez csak az én meglátásom meg véleményem<#vigyor3>#vigyor3>
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Egy idõben mumusaink voltak 😊
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
20/05/07
Atlético 0 - 6 Barcelona
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Nem tapsolva bíztatva fogadni egy új csapattársat, hanem rögtön ilyen mûmájer szöveggel...
Monnyuk Eto style, szóse róla, de szerintem nem kéne. Amúgy azt is el tudom képzelni, hogy ez megintcsak valamilyen média túlzása lehet.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ez olyan mintha Messi figyelmeztetne be egy Zidane-t.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
The Matrix has you...
Megerõsítette maradási szándékát Samuel Eto'o, az FC Barcelona kameruni futballsztárja.
"Sem Ronaldinho, sem én nem fogjuk elhagyni ezt a klubot" - jelentette ki a csatár, akit a brazil zsenivel együtt az AC Milannal hoztak szóba a napokban.
Eto'o azt is hozzátette, hogy figyelmeztette csapattársát, az Arsenaltól érkezett Thierry Henryt a nagy elvárásokra Katalóniában, mondván: a francia kiválóság óriási nyomás alatt fog játszani, mert a legjobbakkal - többek között vele is - kell megküzdenie a csapatba kerülésért.