Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
forrás?

Forza Italia
Ez viszont nem hülyeség. Gabi Millitó a Barcáé KB: 20M.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

hülyeség... hivatalos honlap irta volna, és 1ébként is nyilatkozta, hogy nem megy sehova.
Nuno88
jah meg Détári válltotta CA-t a Milannál 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

mike0013
basszus, és a real meg megvette 200 millió euroért kaka-t, baromság, az összes ien.......

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

zalan05
hülyeség akkor már minden sportoldalom fent lenne, meg Eto is most mondta hogy ö meg Ronni se megy sehova

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

dienesoft
ezt honnét szedted? 😄D

REALista
Hihetõ.😄DDDDd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

fernando torres
forrás?

NeoMaN
Na DURVA!

Eladták R10-et 110 milláért a Milannak.
<#wow1><#wow3><#shakehead><#rinya>

zalan05
ja jo énis erre gondoltam , csak azért megkérdeztem<#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

fernando torres
Chivura 😊,vagy neked kell 4.5milla helyett 5??

zalan05
ezt nem nekem mondtad?

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

fernando torres
fürdõs k.rva

zalan05
Chivu megfizethetetlen a Realnak

Miután a spanyol bajnokkal való szerzõdés kútba esett, a román védõ kijelentette: vagy jelenlegi csapatában, vagy az Interben képzeli el jövõjét.

Szerdán még úgy tûnt, semmi sem akadályozza meg a Real Madridot abban, hogy leigazolja a Roma román válogatott csatárát, Cristian Chivut. A játékossal való megbeszélések után azonban a királyi gárda elöljárói kénytelenek voltak belátni, hogy a futballista szerzõdtetésére nincs esély, a védõ ugyanis akkora fizetésre tartott volna igényt, amit a klub nem akart megadni neki. Ramon Calderon klubelnök még csütörtökön bejelentette, hogy a Real letett Chivu szerzõdtetésérõl, a játékos így minden bizonnyal Olaszországban folytatja, vagy az Internél, vagy jelenlegi klubjánál, az AS Románál.

- A madridiak szerzõdési ajánlatában szereplõ fizetés jócskán elmaradt attól, amit az Inter ajánlott a játékosnak. Chivu ezért a Roma labdarúgója marad, hacsak a madridiak nem tesznek egy jobb ajánlatot, vagy az Inter és a Roma nem egyezik meg egymással a futballista átigazolási áráról – mondta Victor Becali, Chivu menedzsere.

ezt hivják szopásnak<#mf2><#vigyor3>, csak most majd nehogy rástartoljanak Militora

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

fernando torres
"A fehér-kékek ugyanis hajlandók lennének megválni a katalánok által régóta ostromolt Gabriel Militótól, ha Motta is a transzfer része lenne."

sztem biztos középpályás..
zalan05
jövõre ha Dos Santos feljön akkor õ középályás vagy csatár lesz?

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

hát ha neki jó, hogy csak koptatja a kispadot, maradjon...-.-
dienesoft
Szerintem maradjon, csak túl felesleges.

én 1 spantol azt hallottam, hogy gudi maradni akar, de a Barca aszonta nekije h inkább ne... nemtom mi lesz vele, sztem Barcának nem lesz tul sok szüksége rá.
mike0013
eurobarca-n olvasom Krkicsrõl szóló cikket, hát télleg nem sok helye lenne már a "nagyoknál", mindenesetre sajnos felfedeztem a cikkben egy szörnyû hírt:<#rinya>

Ezzel kapcsolatban nem csak az nehezíti a helyzetét, hogy már Henry is a csapat tagja, hanem az is, hogy Eidur Gudjohnsen nem kívánja elhagyni a klubot, hiába vannak ajánlatai a Premier League-bõl.
Itt a teljes cikk

De nagyon remélem, hogy menni fog gudjohnsen, én nagyon nem szeretem se a játék stílusát, se az image-ét<#levele>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Robinho14
sztem nem egy nagy játékos h ennyi csapat harcoljon érte!Romába megfelel de egy Interbe Realba Barcába nem.(saját vélemény)

ForzaInter
már szinte biztos hogy elvitték, egészségükre😄Dddddd

Yo, Bitch!

én azt olvastam h a madrid kiperkálta a 18 millát és Chivu már az övék... hivatalos holnap irta.
fernando torres
Inter kiszállt a Chivuért folytatott átigazolási hercehurcából..
de van egy olyan érzésem hogy Madrid fogja elvinni.

fernando torres
igen, argentín,nagy tehetségnek tartják.

zalan05
Ustarir õ valami fiatal kapus nem? akit a Barca le akart igazolni?

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

fernando torres
basszus most nézem ha minden igaz Getafe leigazolta..nemgyenge

zalan05
végülis igen de majd jövõre meglátjuk mi lesz , csak a Barca legyen majd jo az a lényeg

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

fernando torres
am Ustariról mi hír? már nem kell nekünk?

Nagyon eggyeznek a gondolataink 😄DD
Mint a logónk <#idiota>

fernando torres
lelkitesók 😊

Hát már ottvan Torres helyett Forlan meg Luis Garcia, meg abból a pénzbõl amit most kaptak inkább el sem képzelem ki mindenkit fognak igazolni...

fernando torres
Forlán vitték helyére,azért õ is nagyon érzi a kaput ha rájön 😊,meg annyi pénzbõl amit kaptak Torres-ért igazolnak aztán lehet nagyon sok csapatnak mumusai lesznek 😊

zalan05
fõleg Torres miatt sztem , mert ez mostolyan sztem mint Henry elhagyta az Arsenalt.
Jövõre az Atletico nem lesz olyan jo mint az elött szerintem. De ez csak az én meglátásom meg véleményem<#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Hát igen...
Egy idõben mumusaink voltak 😊

zalan05
ja igen de az elött egy párszor volt , hogy szarok voltak az idénybe de a Barcát pont megtudták szivatni egy döntetlenel vagy egy vereségel

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Sztem ezzel az utóbbi idõben nem volt gond <#vigyor1>

20/05/07
Atlético 0 - 6 Barcelona

zalan05
nah jövõre már nem kellesz a Barcának és föleg Valdesnek félnie az Atletico Madrid-tol mert már tuti , hogy Torres a Pool-é.<#vigyor3><#vigyor1>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

NeoMaN
Az lehet, hogy joga van hozzá, de rettenet unszipatikus húzás és szvsz inkább bekakilósdiból mondta.
Nem tapsolva bíztatva fogadni egy új csapattársat, hanem rögtön ilyen mûmájer szöveggel...

Monnyuk Eto style, szóse róla, de szerintem nem kéne. Amúgy azt is el tudom képzelni, hogy ez megintcsak valamilyen média túlzása lehet.

fernando torres
így van ..

B0B0
Joga az van hozzá, nehogymár felajánlja neki, hogy: tök jó, hogy idejöttél haver, mert így játszhatsz helyettem ha akarsz, mert én úgyis átadom a posztom a csapatban...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

NeoMaN
Jó, felfelé akkor is csak csodálkozunk. Nehogymá befigyelmeztessen egy Henryt. Akármilyen jó focista is.
Ez olyan mintha Messi figyelmeztetne be egy Zidane-t.

B0B0
Miért is? Nézzük meg, hogy utóbbi 3 évben ki volt a gólerõsebb.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Eto'o-t ismerve ez számomra nem meglepetés

NeoMaN
Azért ETO picit vicces. Nehogymá ETO tanítsa Henry-t loál.
😄DDD

bigapó
csak nehogy a csapat kárára váljon egy esetleges "belharc". az egészséges versenyhelyzet természetesen jó, de elég vékony jégen táncolnak...

The Matrix has you...

fernando torres

Eto'o figyelmeztette Henryt

Megerõsítette maradási szándékát Samuel Eto'o, az FC Barcelona kameruni futballsztárja.

"Sem Ronaldinho, sem én nem fogjuk elhagyni ezt a klubot" - jelentette ki a csatár, akit a brazil zsenivel együtt az AC Milannal hoztak szóba a napokban.

Eto'o azt is hozzátette, hogy figyelmeztette csapattársát, az Arsenaltól érkezett Thierry Henryt a nagy elvárásokra Katalóniában, mondván: a francia kiválóság óriási nyomás alatt fog játszani, mert a legjobbakkal - többek között vele is - kell megküzdenie a csapatba kerülésért.

zalan05
de amugy azt szem elött kell tartani ,hogy Milito drágább mint Chivu, és állítólag a Juve már 17millió €-t ajánlott is érte és nem fogatta el a Zaragoza

Go Kimi!!!! Go Barca!!!