33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bigapó
    első éve, még szoknia kell a dolgokat, pályát, hangulatot, ellenfeleket, játékstílust. A La Liga, nem Premier League :)
    majd később be fog érni a tudása (sajnos:) )
  • horpeti
    De azért Ronaldo mindig odateszi magát, nem nagyon láttam "leszarom" meccset játszani még. Ez meg szimpi, tök mindegy, hogy egyéni érdek, vagy nem... Kakanak adott passza nem egyéni érdek volt most. De tény, hogy sokszor ő akarja megoldani, és önző, de Marcelonak én se adnám le. :)
  • horpeti
    Jah, de azért sok segítség, és gazdaságilag tuti visszahozza (vagy már vissza is hozta) az árát. Szal nem csak fotózkodós cash legalább.
    Messit felrúgni se tudják. :))

Bízom benne, hogy beépül még jobban... Azért ne felejtsük el, hogy ez a Madrid még csak most épül. Ahhoz képest nem rossz. De kérdés, nyáron mi marad belőle, a vezetőség bármire képes.
  • IXEMGabeo
    inkább Messit vagy Iniestát...Ronaldo az aki igen sokat rugdalózott a szezon során...számomra nem érte meg a több mint 70 milliót, a realnak se azért, főleg ha még a bajnokság se lesz meg év végén nekik...amit MU-ba hozott szintet mert a csapat is minden ráépült itt azért nem igazán tudott oly nagyon érvényesülni...
  • horpeti
    Korábban az volt, hogy minden csapat a Madridot akarja megverni, aztán lehet évek során annyira leírtuk magunkat, hogy már nem is akarnak annyira. :D Bár most arra változott, hogy mindenki Ronaldot akarja felrúgni. :D
  • bakkerman
    nem mázlijuk van,hanem annyi,hogy ellenünk a csapatok kettőzött erővel játszanak,és hajtanak,a Real ellen meg "véletlenül" nem,ennyi...ki mit gondol bele,ennyi
  • IXEMGabeo
    ja meg mázliból is ötös
  • bakkerman
    idén a Real küzdeniakarásból ötös az biztos!
  • horpeti
    Jó volt látni, mennyire tud küzdeni a Madrid. Mindig jó ezt látni. :) Jobb, mintha sértődött kis balerinák szaladgáltak volna.. Volt erre is példa az évek során. :)
  • bakkerman
    tegnap a körülményekhez képest jól játszott a csapat,jól mozgott jobb szélen Puyol,nem volt rosszabb Alvesnél! A Yaya-Keita-Xavi középpálya is szépen mozgott,Yaya labdákat szerzett,meg osztott is ki,nagyon hasznosan játszott,szintúgy Keita is! Ibra-ban láttam a küzdeniakarást,de 1 az 1 ellen a kapus ellen hibázgatott...Messi beállítása nagyot lendített a játékon :) A xerez játékosai pedig nem enyhén lelehettek fizetve Perez által,ugyanis hirtelen a vége felé 2-3 perccel kezdték agyonrúgni a játékosainkat...:@ szerencse hogy nem lett sérülés! A Real meccsről pedig annyit,hogy megint nulla játékkal,de küzdve nyert a Madrid,szal már csak a Mallorcaban bízhatunk!! :S
  • Jakuza001
    Nem is feltuno hogy ez a gyoker fujt erdekesen az Espanyol ellen is.
  • tobias88
    messze volt ez a bíróvételtől még azért
  • Gaba94
    1-2
    sajnos vastag Perezpapa pénztárcája..:s
  • tobias88
    kár hogy nyerni fog a madrid, mert szimpatikus szerű ez a Zaragoza most a 2. félidőben (ütéseket-rúgásokat nem számítva...)
  • tobias88
    Ez a bíró eléggé a Mardiddal van sajnos! Nem a kiállítás miatt, hanem a sorozatos sárga lap elmaradásokkal...
  • bodajoci
    Érdekes meccs volt ez a Xerez elleni. A végéről jobb lett volna lemaradni:-O
  • Jakuza001
    Hat mit mondjak a Xerez a vegen rendkivul gusztustalanul jatszott, mintha szandekosan serulest akarnanak okozni a jatekosainknak. Nagyon nem volt szep.
    Yaya viszont fantasztikusan jatszott, remelem szerdan is kezdo lesz.
  • bakkerman
    mondjuk remélem Messi kezd,nem azon fog múlni az Inter elleni meccsünk,hogy ő most játszik-e most vagy nem :)
  • bakkerman
    a várható kezdőcsapat a Xerez ellen. ahol zárójelbe van név,az még kérdéses.

Valdes – Puyol, Piqué (Márquez), Milito, Maxwell – Busquets, Xavi, Touré Yaya – Messi (Jeffren), Ibrahimovics, Pedro.
  • cambiasso83
    Hát nálam meg ilyen.Látom Ibra fancsali azért megyek az Interből hogy BL-t nyerjek képét:)Még jó,hogy sosem bírtam a palit:)
    Érdekes kétesélyes kis meccs lesz:)
    A bajnokság jobban fájna:)
  • Jakuza001
    Ugy is van. A RM-ot masodik helyre szoritjuk iden is, es 4:1-el hazakuldjuk az Intert. Igy beszel egy igazi optimista Barca szurkolo. :D
  • cambiasso83
    goadok=fogadok:)Ma így megy...
  • cambiasso83
    Hát egy igazi drukker amúgy sem pesszimista soha.Ezért nem goadok a kedvenc csapatomra:)
  • bakkerman
    ez így van,egy mérkőzés sose dől el még maga a meccs előtt,de mi pozitívan gondolkodunk,ezért mondjuk az 5-0-át :) ha pesszimista lennék,azt mondanám nyerünk 1-0-ra egy öngóllal :DD
  • cambiasso83
    Hát a Xerez verte az őket(Barcát) verő Atleticot a Vicente Calderónba.Azért sosem szabad lebecsülni egy ellenfelet,még ha ez egy elvetemült párhuzam is és kevés rá az esély...
  • bakkerman
    jah,nehogy 5-0 legyen belőle :)
    am az Inter meccs előtt is éreztem a Pedro gólt,mondjuk hozzátettem hogy az ő góljával nyerünk,szal ez a része nem jött be,de a gól igen :) a Xerez ellen viszont fölényes győzelmet várok,és érzek is,egy rossz meccs után mindig hengerelt a csapat idén(lásd stuttgart 1-1,utána nagy győzelem a bajnokságban),és Ibra gólt főg lőni,és Pedro is :)
  • horpeti
    Én meg azt nem hiszem, hogy sok vizet tudnak zavarni, de hátha meglepik a házigazdát.
  • Monoton
    Xerez utolsó a tabellán kell nekik a pont, nincs vesztenivalójuk. Nem hiszem hogy 0-0-ra játszanak.
  • horpeti
    Xerez felszívja magát , és kihúzza 0-0val. :D
  • barcames
    5:0
  • Jakuza001
    Szombat 18:00 orakkor hazai palyan a Xerez ellen.
  • sz4bolcs
    Mikor lesz a következő barca meccs?
  • barcames
    maicon kettő fogát messi kivájta:D ma olvastam
  • tobias88
    Nah, megnéztem újból a meccset, és sokban nem változott a véleményem, csak annyiban, hogy az internek nagyobb helyzetei voltak!

Bírói hiba 1 igazi volt a meccsen, Alves elleni szabálytalanság, a többi az bőven elnézhető! Leshelyzeteknél ugye mindig is voltak hibás döntések, meccsenként nem 1, itt is volt ide-oda
  • mike0013
    jó volt tegnap az Inter, ennyi... fölösleges foglalkozni a bírói ítéletekkel komolyabban, nem gyengén a mi kárunkra fújt, de muszáj elfogadnunk és nem szabad megtörni, otthon meg kell ölni őket, DE mindenekelőtt begyűjteni a Xerex ellen a 3 pontot!
  • Forza Italia
    Barcames a kommentjeidet olvasva rájöttem, h te rohadt ostoba vagy. A vereséget nem kell megmagyarázni. Nem kell a realt szidni. Bizonyításra ott lesz alkalom majd jövőhéten. Ismerd már el h jobb volt tegnap az inter. Nem azon a 11 esen kell nyavajogni hanem 0-1 után ugyanúgy támadni. Kicsit vegyél vissza az arcidból. Gutit pedig csak annyit h a posztján az egyik legjobb
  • WuFraZselic
    tudom, olvastam a kommented, ezért is írtam hogy az a rész nem Neked szól :)
  • bakkerman
    én elismerem az Inter győzelmét,küzdöttek,hajtottak,jól játszottak,most mi maradtunk alul,ennyi! de szvsz holnap reggelre a csapat már elfelejti a tegnapi meccset,és csak a Xerezzel szabad foglalkozni,otthon kötelező a 3 pont!!
  • WuFraZselic
    nem akarok kötözködni, de akkor ne csak a saját csapatod kárára hozott ítéleteket vedd sorra

Milito 1-1ben vihette volna a kapusra, behúzták lesnek, közel sem volt az.
    Eto'o elvette Keitától a labdát szabályosan, szintén egyedül törhetett volna, de inkább nagyhalál következett, és persze hogy visszafújták Eto'ot
    Dani Alvesnek legalább 2 sárga kijárt volna a meccsen

ez most nem Neked szól, hanem általánosságban:
    lehet jönni, hogy bíró így úgy, de mindkét oldal kárára tévedett, és ne mondjátok hogy nem volt megérdemelt a győzelmünk. az őszi meccsen mikor 1-0ra vezettetek összetörtünk, most viszont felálltunk a padlóról, és nem hagytuk a Barcát kibontakozni, meg is lett az eredménye
    hasonlóan színvonalas visszavágót kívánok szerdára!
  • Oziris666
    Hát most a Bayern nagy formában van csak nehogy nagy pofára esés legyen a vége:)
    Mert hasonlóan rossz a Lyon elleni statisztikájuk mint a Reálé