Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
marad a 4-3-3,és valaki padozni fog,de ez még nembiztos(70%)
hát,milito se sokkal több ideje van itt spanyolban:/
Milito azért volna jobb mert már hozzászokott a spanyol focihoz Chivunak pedig alkalmazkodnia kéne de akármelyik jön jó igazolás lesz
Visca el Barça !
úgy legyen(meg egy jó taktika)
aha értem, na tényleg már csak egy jó védõ kell és jövõre mindenki verve lesz<#vigyor3>#vigyor3><#worship>#worship>
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
klubnélküli jelenleg,és nyaral
Saviola már elment a Realba mert a madridosok nagyon verik magukat , hogy már ott van?
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
inkább Chivu,õ sokoldalúbb
Ha nincs Chivu, Milito a cél
Cristian Chivu ügye újabb fordulatot vett, s a játékosért csak késve jelentkezõ Real Madrid lehet végül a nyerõ. Ez természetesen még nem végleges, ahogy semmi más sem Chivu esetében a bejelentésekig, ám a Barcelonánál már készülnek arra, ha végül lecsúsznának a románról.
Chivu kapcsán már kedden vagy szerdán várható végsõ döntés, hogy hova igazol a védõ, és most semmiképp sem a Barca a favorit a játékosért, aki az ügynöke szerint csak az alapján hozza majd meg a döntését, hogy hol mennyi lesz a fizetése, illetve milyen hosszú lesz a szerzõdése. A kontraktus hosszában ugyan 5 évet kínál a Barca, ám a fizetést tekintve alulmarad a Madrid és az Inter mellett.
Milito esetében is akad vetélytársa majd a katalánoknak, mivel a futballistát szeretné megvenni a Juventus is. Az olaszok a minap folyamatosan emeltek az ajánlatukon, állítólag 17 millió euró fölött is ajánlottak a Zaragozának, amit nem fogadott el az aragóniai klub, mely 20 milliót szeretne kapni Militóért. Ennyit nyilvánvalóan nem fog kifizetni a Barca sem, ám bízik abban, hogy Milito maga gránátvörös-kékbe kíván öltözni. A következõ napokban a klub vezetése megpróbálja meggyõzni a Zaragozát egy mindkét félnek elõnyös ajánlat elfogadásáról, mivel arra csak csekély esély maradt, hogy Milito marad a kék-fehéreknél.
sztem Milito is kurva jo de õ még drágáb mint Chivu ugyhogy kiváncsi leszek hogy a Barca kit fog odaadni érte hogy ne legyen annyira drága
Cristian Chivu ügye újabb fordulatot vett, s a játékosért csak késve jelentkezõ Real Madrid lehet végül a nyerõ. Ez természetesen még nem végleges, ahogy semmi más sem Chivu esetében a bejelentésekig, ám a Barcelonánál már készülnek arra, ha végül lecsúsznának a románról.
Chivu kapcsán már kedden vagy szerdán várható végsõ döntés, hogy hova igazol a védõ, és most semmiképp sem a Barca a favorit a játékosért, aki az ügynöke szerint csak az alapján hozza majd meg a döntését, hogy hol mennyi lesz a fizetése, illetve milyen hosszú lesz a szerzõdése. A kontraktus hosszában ugyan 5 évet kínál a Barca, ám a fizetést tekintve alulmarad a Madrid és az Inter mellett.
Milito esetében is akad vetélytársa majd a katalánoknak, mivel a futballistát szeretné megvenni a Juventus is. Az olaszok a minap folyamatosan emeltek az ajánlatukon, állítólag 17 millió euró fölött is ajánlottak a Zaragozának, amit nem fogadott el az aragóniai klub, mely 20 milliót szeretne kapni Militóért. Ennyit nyilvánvalóan nem fog kifizetni a Barca sem, ám bízik abban, hogy Milito maga gránátvörös-kékbe kíván öltözni. A következõ napokban a klub vezetése megpróbálja meggyõzni a Zaragozát egy mindkét félnek elõnyös ajánlat elfogadásáról, mivel arra csak csekély esély maradt, hogy Milito marad a kék-fehéreknél.
sztem Milito is kurva jo de õ még drágáb mint Chivu ugyhogy kiváncsi leszek hogy a Barca kit fog odaadni érte hogy ne legyen annyira drága
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
akkor már inkább a kék-fekete(azt még komálom is),de ne az ácsé-hoz...
off
jó a logód😄
off
jó a logód😄
nem lehet neki szimpatikus? -..-
“We’re not moving from FC Barcelona”
Once again, Eto'o was asked about the rumours that place him and Ronaldinho in other clubs and once again he gave the same answer: “Please, I’m telling everyone that neither I nor Ronaldinho, and I’m taking the liberty of speaking in his name, are moving from FC Barcelona”.
Sem Eto'o, sem Ronaldinho NEM megy sehova.
Once again, Eto'o was asked about the rumours that place him and Ronaldinho in other clubs and once again he gave the same answer: “Please, I’m telling everyone that neither I nor Ronaldinho, and I’m taking the liberty of speaking in his name, are moving from FC Barcelona”.
Sem Eto'o, sem Ronaldinho NEM megy sehova.
jaja,meghogy ronaldinho azt nyilatkozta,hogy szimpatikus neki Milánó😄😄
kamu hír... nemzeti sport mindig hülyeséget ír, legutóbbi hírük szerint jön lampard... -.-
jó,de ti euróban adnátok 35-öt,az ágyusok meg fontba adnának 20-at,azért nem mindegy<#ejnye1>#ejnye1>
hát basszus mi 35öt kínáltunk de ha eladjátok 20ért akkor nemtom hova süllyedek, bár szerintem maradni fog
#acm
de a madrid most Bernd Schuster szerzõdtetésével van elfoglalva úgy hogy most csak rajtunk és az Interen múlik
Visca el Barça !
msn-n írta 😄
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
kimondta ezt neked hogy hozzátok akar menni?<#idiota>#idiota><#csodalk>#csodalk>
akkor a madridé...
13 millió euró különben 18-at kérnek érte de az Inter sem hajlandó ennyit fizetni
Visca el Barça !
mennyi volt az utccsó ajánlat?
Mink tettünk egy utolsó ajánlatot és ezt vagy elfogadják vagy nem versenyezni nem fogunk ezt kijelentette a vezetõség de az utolsó ajánlatra még nem érkezett válasz
Visca el Barça !
ugyláccik kiszáltatok ahogy a Real is😄 Mijatovics róla: "Kiváló védõ, de nem harcolunk érte." a barca pedig: "Reports from Spain suggest Barcelona have pulled out of the race to sign Roma’s Cristian Chivu, leaving Inter and Real Madrid to battle it out."
Yo, Bitch!
állítólag mi már lemondtunk róla...
,,Hétfõn vagy kedden dõl el Chivu sorsa,,- remélem nálunk köt ki csak az a baj hogy az inter is elég rámenõs
Visca el Barça !
bázz ezt nézem én is😄
Mert õ megérdemli😄D
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Esetleg ha gondoljátok be lehetne ezt tenni a banner alá:
...csak nem képes sport?😊 az kamu sztem.
jajjdejó😛
izmosodunk,izmosodunk😄
izmosodunk,izmosodunk😄