33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• hedonist
    hát Muntari helyett simán kezdő lenne.
  • rumkola
    Messin nincs mit elemezni... :D
  • bakkerman
    én mára azt húznám meg Pep helyébe,hogy Messi csak a padon(!!!) kezd!!!! Több órán át elemzi a komplett Inter védősor Messi játékát,hogy lehet megállítani,és helyére betenném Henry-t,másik szél ugye Pedro! Ez egy nagyon váratlan,és rizikós húzás lenne,de lehet bejönne! Szvsz ma Leo annyira fog villogni,mint az espanyol ellen :S de nyerünk 1 Pedro góllal,ez az érzésem :))
  • tobias88
    "jövőre ott szeretne játszani"

dehogynem, és nálam is ott van hogy valószínű
  • WuFraZselic
    az tény, hogy már körbenyalta Mourinhot nem is olyan rég, de ettől függetlenül teljesen normális hogy nem a legnagyobb riválisért szorít. elvégre egy Barca BL-győzelem ugyan Spanyolországnak jó, de egy Madridistának már közel sem
  • Monoton
    Én ilyet sehol nem írtam, hogy ott lesz.
  • tobias88
    "Csak őszinte, meg persze hogy az Internek drukkol jövőre ott szeretne játszani."

teljesen igazad van, jövőre ő Milánóban lesz valószínű
  • bakkerman
    minek szeretne ott játszani??? hogy kapjon 20 perceket kis csapatok ellen??? vagy marad madridba még egy évet,és ott padozik,vagy elmegy katarba kezdőnek,és még jobban is megfizetnék...Guti egy tipikusan olyan játékos,aki segget csinál a szájából,egész karrierje során!
  • Monoton
    Cikket is elolvastad? Mert így persze, hogy bunkón hangzik a kijelentés holott az NSO kreálta.

„A Real és a Barca a spanyol bajnokság két legjobb együttese. Egyéni teljesítményekkel kétszer is megvertek minket ebben a szezonban, de csapatként kiegyenlített a küzdelem közöttünk. Az az együttes nyeri meg a ligát, amelyik a legjobban teljesít, és nem veszít többet" – tette hozzá a középpályás, aki az Internek szurkol a Barcelona elleni BL-elődöntőben: „Madridistaként azt szeretném, hogy ne nyerjen a Barca, és az Interben jó barátaim vannak, mint Eto'o vagy Sneijder".

Csak őszinte, meg persze hogy az Internek drukkol jövőre ott szeretne játszani.
  • barcames
    Guti: Örülnék, ha a Barca kikapna a BL-ben (guti te sokat mutattál pályafutásod alatt...)
    hát, ha én reál játékos lennék nem mernék semmit mondani arról a csapatról ami rommáveri a madridot már 2 éve... arról nem is beszélve, hogy a kupából egy 3o. csapat verte őket ki na meg a bl-ben óriásit égtek megint.
    de nekik minden másra ott van a mastercard
  • Monoton
    Meg a Sevilla.
  • shevy
    dehogynem lesz, a mallorca, őket csak mi vertük idegenbe idén
  • barcames
    hát szerintem ez a 0:0 bombaerőt ad a tovább mérkőzésekre:) meglesz a bajnoki cím!
  • bakkerman
    ezzel előttük a max 1 hibánkat,így sajnos vernünk kell idegenben a sevillát is,és a villarealt is...háááát,nem tudom melyik a könyebb,az Inter elleni két meccs+Bayern vagy Lyon vagy Sevilla+Villareal idegenben....ha ma nyer a Madrid,akkor megint ők vannak lépéselőnyben,mert nekik nehéz idegenbeli meccsük már nem lesz!
  • sz4bolcs
    Ilyen meccsekhez kell Horti Gábor.

Meccs végén a három sípszó után:
    "-A kávé lefőtt, kicsöngettek.." :D:D:D
  • horpeti
    0-0.

Szal már csak 1et kell bukni, HA a Madrid behúzza az összes meccset. De hát a ma esti Valencia elleni is kemény lesz. Hajrá! :DD

Csak az összefoglalót láttam, de vannak gyökér meccsek. :(
  • sz4bolcs
    Mennyi lett az eredmény??
  • bodajoci
    Mert mindig van egy ilyen fasz bíró, aki partner a cigány alattomos játékukban. Alvest kiállította ez a gyökér, az elsö 15 percben 2-3 szemétládát le lehetett volna zavarni közülük...
  • IXEMGabeo
    Espanyol mindig kiszúr a Barcával:) tavaly ha jól emlékszem pont De La Pena!!!
  • bodajoci
    Cigány csapat ellen csak cigányul lehet jáccani, ami nekünk nem megy. Persze szarul is jáccottunk az is igaz.
  • marci9507
    *Keita helyett,Yaya Touré játszik.
  • marci9507
    A kezdő 11-ünk az espanyol ellen:

Valdés-Alvés,Piqué,Milito,Puyol-Xavi,Busquets,Keita-Messi,Maxwell és Pedro

FORCA BARCA!
  • barcames
    tiszta sor
  • horpeti
    Ez szerintem teljesen mindegy, de kösz! :D Azért írok ide, mert jól érzem magam itt eddig. :)
  • barcames
    hiszek neked!
  • horpeti
    Bár valamilyen divatdrukker vagyok, mert sosem voltam olyan, hogy most 1 csapat, és akkor mindenki mást anyázni, meg hárítani. A szép foci és szimpatikus játékosok vonzza az embert.
  • horpeti
    Jah, jól gondoltad. :) Attól még nem vagyok divatdrukker, mert bár évek óta szív a Madrid, mégis kitartottam mellettük, de a szép focit én is szeretem. És örülök, hogy végre a Madridnál is van, igaz, még lehetne jobb. :)

Amúgy meg nyilván annak örülnék, ha a Madrid nyerné a bajnokságot, de az már valszeg nem fog összejönni, így ami szép lehet a pontegyenlőség. Mondjuk az nagy teljesítmény lenne mindkét csapattól, ha behúzná a maradék meccseket. De hát ki tudja.
  • sz4bolcs
    Amiért itt vagyok, az az, hogy jelenleg a Barca játssza a világ legszebb támadójátékát.
  • sz4bolcs
    Én divatdrukker vagyok. Amint úgy jár a Barca, mint anno a Real Madrid, többé már nem fog érdekelni a csapat.
  • barcames
    csak gondoltam h nem vagy barcás mert egy barcás olyat soha nem ír, hogy örülne, ha pontegyenlőséggel nyernénk meg a bajnokságot...
  • horpeti
    Meg még van pár csapat, akiket figyelek. De gondolom ezzel mindenki így van.
    Brazilok.

Divatdrukker :D
  • horpeti
    Ja, meg Milán. :)
  • horpeti
    De ha ez azért volt, hogy ne írjak ide többet, akkor ok.
    Amúgy Madrid dukker vagyok, de nem qrvaanyázni jöttem ide. :)
  • horpeti
    Ez milyen kérdés? :-/
  • barcames
    te különben divatdrukker vagy?
  • horpeti
    Úgy értettem a játékhossz kitolása. Az élethosszt nemtom, egészségesen élnek az biztos, egészségesebben, mint az átlagember, de persze a túlzott igénybevétel nem épp egészsgéges. :)
  • sz4bolcs
    Én Messi mellett Iniesta ellenfélről való lefordulásait szoktam figyelni, ahogy a bokájukat teljesen kifordítják az valami hihetetlen.
  • hedonist
    Jah persze csak azok a cuccok nem az élethossz kitolás fáradoznak éppen, hanem inkább a rövidítésén..
  • horpeti
    Jah jah.. hát igen, az élsport az ilyen. De van elég sok cucc, amivel támogatják a szervezetüket, úgyhogy bőven egyben maradnak amikor már az "átlagember" rég feladná. :)
    És még így is szakadások, stb van.. látszik mekkora durva terhelés alatt vannak.
  • IXEMGabeo
    és köztudott, hogy a túlzott éjszakai életmód, a túlterhelések sem tesznek jót egy sportolónak...e mellett a koncentrációjukat elveheti a szex, pl Ronaldinho