Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szeretnék kérni egy logót 😊
120x20 ast 😊
lehetõleg ezekbõl a képekbõl 😊
Az lenne a kívánság,hogy a holló lefelé kiszál a képbõl és ilyen szellemképként megjelenik az Ocn a közepén(Ha lehet még ilyen pofátlan kívánságom akkor Knot fonttal)
Hálás köszönetem elõre is!
Szerk: Akkor legyen EZ.
Szeretnék egy új VIP méretû logót. Legyen benne EZ a kép+ valami hozzá illõ fain betûtípus és megspékelni egy kis animációval 😊
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
13 éve itt. Szép idő.
Köszi!!😊😊
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
Tetszik használod, nem akkor itt fog porosodni 😄
13 éve itt. Szép idő.
Punky: a Tied készül.
13 éve itt. Szép idő.
az ötlet az lenne hogy az f1 autó animációval jobbról balra mozog és a nevemet magam után húzza VERESS 96.
mind ez a fejléc színéhez igazítva!
Nagyon köszi 😊
Szeretnék kérni egy 120x20-as logot.
Ebbõl,vagy ebbõla 2 képbõl.
Mind1 hogy melyik kép lesz rajta, amelyik jobb az legyen.
A név az Punky legyen, és mehet animáció is, de nem muszáj.
Elõre is köszi!😊
?
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
A szöveg gondolom font (melyik?)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Engedelmeddel levettem a hátteret, csak zavaró:

13 éve itt. Szép idő.

13 éve itt. Szép idő.