Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl a KÉPbõl szeretnék kérni egy logót, ami egyezik a fejlécem színével, név nem kell rá, esetleg ha az megoldható hogy a villámok villogjanak annak örülnék.
Elõre is köszönöm!
Ui.: VIP méretû kéne.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
-név nincs, nem találtam megfelelõ betûtípust.
Capello: Nagyon szívesen!😊
13 éve itt. Szép idő.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
és normál méretût. Köszönöm még egyszer.
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Ha lehetséges, ebbõl a fegyveres úri emberrõl(Johnny Quid) a képen tudnátok nekem csinálni egy logót és valamelyik sarokba a Fixon feliratot elhelyezni?
Köszönöm.
Ingyen jót!
Ebbõl a képbõl tudnátok csinálni egy logóat VIP méretbe?

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
qtya: Fasza lett!
13 éve itt. Szép idő.
Fáradt vagyok, nyûgös, minden bajom van.. szar ez az egész élet E.
#93680 szint.
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
#93678 ,..?
Keret nélkül:
Keretes(nekem jobban tetszik😄):

13 éve itt. Szép idő.
Valaki meg tudná csinálni ezt a logóm,
csak zöld alapra. Tehát valamelyik zöld vip-es színre. Maradhat a 120x20-as méret, csak zöld alapra. Nem muszáj pont ezt, de vmi ilyen lenne a jó.
A logót még én csináltam, de nincs PS-em, s most nem részletezendõ okok miatt nem tudok vele foglalkozni.
Kösz, ha valaki foglalkozna vele.
Egy VIP-logót szeretnék kérni ebbõl a képbõl, a lényeg természetesen Ellis feje lenne 😄
Fejlécnek a választhatók közül a második sor legelsõ zöld színû fejlécét szeretném, illetõleg ha befér a kép mellé, váltakozva mondjuk 5 másodpercenként lehetne egy változó szöveg: Chawper Sauce, és Capello. Ha az elõbbi nem férne bele, akkor elég a Capello, a betûtípust a készítõre bízom 😊
Elõre is htx annak, aki megcsinálja! 😊
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
..egész kis pályázat volt?
A csávó fejéböl todnátok nekem készíteni 1 VIP logot, ami illeszkedik valameik fejléchez, és rá legyn írva a nevem h "nenus" (így, kisbetûvel)?
kép:
Köszi!
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
a stone sour felirat nem igazán fontos rá, sokkal inkább a pecsét és keret a felirat körül
elõre is nagyon kösz
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Azt hiszem PJack nyerte el a tetszésemet 😄 Köszi szépen! <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ennyi ember által készült logóból, biztos tudsz választani😄😄

13 éve itt. Szép idő.
Halvány név:
Erõsebb név:
Erõsebb név, erõsebb kerettel:
Változás kérhetõ! 😉😄
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
valóban az, de mivel csak 4 kockából áll ha lassan megy, akkor szerintem nem néz ki ilyen jól, persze tudnék rajta lassítani ha neki nem felet volna meg
anno 1987