Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
Üdv!
Ebbõl a KÉPbõl szeretnék kérni egy logót, ami egyezik a fejlécem színével, név nem kell rá, esetleg ha az megoldható hogy a villámok villogjanak annak örülnék.
Elõre is köszönöm!

Ui.: VIP méretû kéne.

morcosqtya
Azért ez túlzás, ha jobb passzban talál meg a kérés, és több idõvel, akkor jó is lehetett volna. Leginkább feszültséglevezetésként csináltam, hogy elvonja a figyelmemet a jelenlegi gondjaimról, de nem sikerült.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

papi08
Nagyon szívesen 😊

13 éve itt. Szép idő.

fixon
Így is perfect. Köszönöm!

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

papi08
Itt nincs lehetõség módosításra, tetszik használod nem, nem:
-név nincs, nem találtam megfelelõ betûtípust.

Capello: Nagyon szívesen!😊

13 éve itt. Szép idő.

Metalmilitiakid
4:3 as kép, állított kép, jaj de szeretni fogják ezt a kovácsok 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fabio Capello
Köszönöm 😊

fixon
a kép:
és normál méretût. Köszönöm még egyszer.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

fixon
Jó estét!
Ha lehetséges, ebbõl a fegyveres úri emberrõl(Johnny Quid) a képen tudnátok nekem csinálni egy logót és valamelyik sarokba a Fixon feliratot elhelyezni?
Köszönöm.
Ingyen jót!

R420
Sziasztok!
Ebbõl a képbõl tudnátok csinálni egy logóat VIP méretbe?

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

papi08
A leírásod alapján ennél szebb megvalósítást nem hiszem hogy fogsz látni 😊

qtya: Fasza lett!

13 éve itt. Szép idő.

immovable
Thx, de azért várok mém mások mûveire. De értékelendõ az igyekezet.<#smile><#eljen>
morcosqtya
<#rinya> ..szar lett a noise, kevés a frame, nem tetszik, de törlés elõtt felrakom ide, ha valami csoda folytán megfelelne...
Fáradt vagyok, nyûgös, minden bajom van.. szar ez az egész élet E.

..szívesen
#93680 szint.
Köszönöm szépen 😊

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

..elég sûrû 120*20 -ba

#93678 ,..?
papi08
Egyéb ötletem nincs😄
De majd ha jönnek a prók, Õk megmutatják😄

😊

13 éve itt. Szép idő.

Fabio Capello
faszányos lett, köszi 😊 Ha még annyit tudnál rajta változtatni, hogy ellis kicsit jobban látszódjon (mea culpa, sötét volt a kép is... 😊 ), és a nevemnek vmi fasza kis animot tudnál adni, akkor tökéletes lenne 😊

papi08
Ha tetszik használod ha nem, nem😄

Keret nélkül:

Keretes(nekem jobban tetszik😄):

13 éve itt. Szép idő.

immovable
A .psd küldöm mail-ben ha kell.
immovable
Szevasztok.

Valaki meg tudná csinálni ezt a logóm, csak zöld alapra. Tehát valamelyik zöld vip-es színre. Maradhat a 120x20-as méret, csak zöld alapra. Nem muszáj pont ezt, de vmi ilyen lenne a jó.
A logót még én csináltam, de nincs PS-em, s most nem részletezendõ okok miatt nem tudok vele foglalkozni.

Kösz, ha valaki foglalkozna vele.
Fabio Capello
Ahoy mesterek!

Egy VIP-logót szeretnék kérni ebbõl a képbõl, a lényeg természetesen Ellis feje lenne 😄

Fejlécnek a választhatók közül a második sor legelsõ zöld színû fejlécét szeretném, illetõleg ha befér a kép mellé, váltakozva mondjuk 5 másodpercenként lehetne egy változó szöveg: Chawper Sauce, és Capello. Ha az elõbbi nem férne bele, akkor elég a Capello, a betûtípust a készítõre bízom 😊

Elõre is htx annak, aki megcsinálja! 😊

Roland10
*a háttér valami ilyesmi legyen:kép

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Roland10
Sziasztok! Szeretnék kérni magamnak egy normál méretû logót.
Valahogy legyenek összeszerkesztve a képek és a valamelyik sarokba legyen feltüntetve az hogy R10. elöre is köszi
kép1
kép2

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Klemice
kösz szépen

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

??

..egész kis pályázat volt?
Sziasztok!
A csávó fejéböl todnátok nekem készíteni 1 VIP logot, ami illeszkedik valameik fejléchez, és rá legyn írva a nevem h "nenus" (így, kisbetûvel)?
kép:
Köszi!
Remélem használható a

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Doomista
Köszi! <#worship>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

jhetedikj
Itt van név nélkül:

anno 1987

Klemice
ebbõl össze tudnak nekem rakni valaki egy nem vip logót?
a stone sour felirat nem igazán fontos rá, sokkal inkább a pecsét és keret a felirat körül
elõre is nagyon kösz

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Doomista
A csontváz miatt különösen tetszik, ha kivennéd a piros nevemet, jó lenne még non name logónak, köszi!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Köszönöm szépen mindenkinek a fáradozását! <#eljen>
Azt hiszem PJack nyerte el a tetszésemet 😄 Köszi szépen! <#eljen><#worship><#worship>

Drephis
azigen.

help

Gell97 kolega
dö beszt xD

többi se rossz <#eljen>

papi08
Na tényleg ez a végleges😄
Ennyi ember által készült logóból, biztos tudsz választani😄😄

13 éve itt. Szép idő.

jhetedikj
Én is készítettem egyet:

anno 1987

papi08
Más ötletem nincs😄

13 éve itt. Szép idő.

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Rowlend
Tudom nem nagy szám, de a szövegre nem volt más ötletem 😊

GET OVER HERE!

Doomista
Betûtípus lehetne komolyabb 😊

papi08
Rögtönözve:
Halvány név:

Erõsebb név:

Erõsebb név, erõsebb kerettel:

Változás kérhetõ! 😉😄

13 éve itt. Szép idő.

Doomista
150x25-ös méretû logót szeretnék kérni ebbõl a képbõl (nem az egész képbõl, hanem tetszetõsen kivágtok valahonnan egy 150x25 méretet, rátok bízom honnan). Lehetne ilyen modern az egész, szóval pl a keret lehetne aeros átlátszó, mint ezen, ha értitek mit próbálok kifejezni...😄D a betûtípus fogalmam sincs milyen legyen de mozoghat is, és a logó végén legyen egy kis beolvadó kékes szín, amilyenbe most látjátok a logó bárt. de persze egyéb ötletekre is nyitott vagyok. Elõre is köszi!

papi08
Már én is kezdem unni magam😄

13 éve itt. Szép idő.

Drephis
van valami kérés?

help

papi08
azt szerintem úgy értette, hogy egy lassítót, amitõl értelemszerûen lassabb lesz az animáció😊

13 éve itt. Szép idő.

jhetedikj
üres? annak mi értelme van?

anno 1987

morcosqtya
a 4. és 1. frame közé ha befér még, mehetne egy üres frame is..

jhetedikj
😄D
valóban az, de mivel csak 4 kockából áll ha lassan megy, akkor szerintem nem néz ki ilyen jól, persze tudnék rajta lassítani ha neki nem felet volna meg

anno 1987

papi08
Igazán nem akarok bunkó lenni, de nem gyors kicsit?😄😄

13 éve itt. Szép idő.

szép let köszinagyon köszönöm<#worship><#worship>