Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elfelejtettem oda írni,hogy 150*25ös méretben kérem szürke színben de kicsit szürkébbe,mint takié de az egész kép legyen szürke ha lehet és valami faszább átmenettel😊
Elnézést kérek!
Mi equipo favorito: Real Madrid
13 éve itt. Szép idő.
Kérnék szépen egy VIP logót ezzel a képpel, svéd zászlóval, és a nevemmel (Ámokfutó).
Köszönöm!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Egy olyas fajta logót szeretnék,mint elõttem a Taki barátom..(Le beszéltem vele,félre értés végett).
Na szóval ebbõl a képbõl szeretném:
Animáció ugyan azt lehetne de viszont név nem kell rá és szín is lehet kicsit sötétebb😄 (De ne a legsötétebb😄)
Elõre is köszönöm szépen!😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
Már 1 logót használok kb 1 éve, ezért szeretném kicsit modernesíteni magamat 😊
Egy olyan kérésem lenne felétek hogy, ezt valahova bal oldalt elhelyezve, mozgóra gondoltam, mármint hogy picit mozog, nem nagyon de egy kicsit 😄, utána jobb oldalt egy skynNy felirat kovács által megítélt betûtípussal, a szövegre annyi kérés ha lehet akkor ilyen vibrálós mozgós legyen, mint pl asszem sedo nak?... És akkor lenne egy háttér ami ebbõl álna és a vége a mostani fejléc csíkhoz hozzá passzolna. Jaj, VIP méretû lenne a logó 😊
Elõre is köszönöm ki teljesíti.
Peace!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
A halvány keret felül megtörik, amennyiben nem szándékos akkor javítsd. Az alsó részen az átmenetnél se tökéletes (sötétedik a keret aztán törik).
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
★ 汤姆 李
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocsánat, de sehol nem tudok errõl véleményt kérni😊
On!
13 éve itt. Szép idő.
ff: ??
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
..hátha tartaléknak jó lesz.
#93781 ???
Ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy VIP méretû, animált logot, Taki névvel.
Kép:Higuaín
Ha ezzel a képpel nem megy, jó egy sima Real Madrid logo is...
Ilyen animációval (ha lehet lassabban, és elég ha a Bwin feliratig lemegy):
Köszi szépen!
Király vagy 😄
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
ITT megtalálod😊
13 éve itt. Szép idő.
cesc fábregas
köszönöm
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Háth a szöveg helyett pls lehet a nevem.(EAH5770)
és ha lehet,akkor úgy hogy egybefojjon a háttér a logó mögöt..
vagyis itt forma mellett olyan színû legyen mint a fejléc színe 😊
Légyszives. 😄
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
VIP logót szeretnék kérni.
Hasonló animáltat, mint ami most van, ezekbõl a képekbõl:

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Valamit tudnál nekem is szerkeszteni?
Elõre is köszönöm.
GET OVER HERE!
#93763 .köszi
??
Valami ilyenre gondoltam. Ezt megoldható az én nevemmel?
Szeretnék kérni egy normál méretû logót.
A képet az illetõre bízom,de valami olyan modern stílusban 😊
Név : EAH5770<3