Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új logó by: berczely (Y)
к.ιηтнуα.
Köszönöm szépen! 😊
Szeretnék kérni egy 120*20-as logót ebbõl a képbõl Tomi névvel! (Animációval vagy anélkül tök mind1 rátok bízom!!!)
'KÉP!'
Elõre is köszönöm szépen!
Szeretnék egy 150x25-ös vip lógót.
Kép1
Ebbõl ha lehetne,valami hozzá illõ animációval..a sarokba meg a looney toons-os betûtípussal meg h szomszéd
Köszi
к.ιηтнуα.
13 éve itt. Szép idő.
Fekete vagy szürkés háttér, és abban villanjon meg a nevem ( matyi0323 ), ha lehet valami villámszerû is jöhet.
Elõre is köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Tudom hogy nem kifejezetten "SG-s" logóról van szó de hátha tud nekem segíteni valaki!!Egy ilyen animált logót szeretnék kérni valakitõl, csak Intercímerrel!!
Mondjuk ezzel a címerrel ha lehet, vagy valamilyen másikkal ha azzal könnyebben kivitelezhetõ...(csak ha lehet mindenképp Inter-es legyen <#nevetes1>#nevetes1>)

120*20-as ban, egy olyat hogy ez a kép szerepeljen benne:
Valahogy úgy hogy csak a kép felsõ része szerepeljen rajta, úgy értem hogy a tükrüzõdés már ne. De amúgy ha lehet akkor az egész felsõ rész.
Név nem kell rá. Esetleg annyit rá lehet írni hogy YNWA
Remélem megoldható.Elõre is köszi.
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

GET OVER HERE!
<#eljen>#eljen>
(Avataros nagyon ott van!)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Esetleg valami animációt tudsz bele tenni?
I met God. She's black
,kicsit off, remélem nem haragszotok meg érte - tudom ez nem az a topic - filmes logók :
?_
Ha logót kérsz, azt ne privátban hanem itt tedd meg, mert lehet, hogy más kovácsoknak jobb ötletük van rá, adjunk lehetõséget nekik is. 😊
#93969 Ez is pofás lett. Köszönöm neked is!
isss - a tiédet is lementem, sztem az lesz a következõ logó ez után 😛
Még egyszer köszönöm fiúk!
Opel Movano 2.8DTi
#93970 - köszi
A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...
#93960_
#93951_
..Tetszik -> Használod
Nem tetszik -> Nem használod
Brian hatalmas figura! 😊)
Ebbõl kéne egy logó hogy Brian Jobbra nézzen és mellette valami jó kis betûtípussal hogy: Baker elõre is kösszÚj logó by: berczely (Y)
Legyen hasonló mint a mostani logóm,esetleg egy kis animáció is jöhet a névnél.Ugyan csak KisHerceg a név.HA megoldható legyen fejléchez igazodó.Köszönöm elõre is.Üdv.
Opel Movano 2.8DTi
Szeretnék kérni 1 120*20-as logót ebbõl a képbõl
+ még ha megoltható, hogy a lámpája villogjon
Elõre is köszönöm !
http://indafoto.hu/Thomson