Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Spiral ShuffleIlyesmi betûvel.
És lehetne inkább ez a képen mellette a a felirat vagy valami....
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
v2_
Nem tudom, hogy esetleg nagy pofátlanság lenne-e részemrõl ha egy olyat kérnék, hogy egy IC is legyen még rajta? <#vigyor3>#vigyor3>
Mindenesetre addig berakom ezt.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
#94035 _ 2010. okt. 23. 16:07
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
120x20 lokó kéne, galériámba található escalade képekbõl 😄 azokból kéne amin eleje oldala vagy ilyesmi látszik 😄 elég ha 1et felhasznál nem kell több na mindegy az autó látszódjon meg hogy Pepsi Twist kék bar szinnel
köszcsi
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kérhetek szépen egy szép logót?
Valami ilyen stílust szeretnék.(szí és forma)
A nevemet valami apró betûvel plz.
És valami pici animációt is bele.
KÖSZI ELÕRE IS!
(nevet átírom ha kell)
kép
Ötlet annyi lenne hogy illeszkedik a fejlécemhez és villog a lámpája a gépnek ezzel egy idõben a nevem is VERESS 96
Köszönöm szépen 😊
:) Semmi okosság :P
Ezt választom!!! <#taps>#taps>
Köszi szépen!!!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Szeretnék egy új logót 150x25-ös a nevemmel: BlueMaster
Ha meg lehet oldani, akkor úgy kellene, hogy olyan színû legyen az alap mint a fejléc, és a nevem valahogy animálva legyen rajta... Villogjon, vagy betûnként jöjjön elõ, ahogy lehet ezt Ti jobban tudjátok!
Köszi!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Egy logó kéne mert a mostani nagyon gány....itt a kép,valahogy legyen mellete a nevem valami laza betütipussal és annyi,köszi 😊
:) Semmi okosság :P
Új logó by: berczely (Y)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
DFTBA ಠ_ಠ

Új logó by: berczely (Y)
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
..
Tetszik - Használod
Nem tetszik - Nem használod
Egy 120x20-as logót fekete háttérre, az elképzelésem pedig az lenne hogy a képet vízszintesen megfelezni és akkor a logó fel-le mozogjon. A név legyen Wiktor és a monster logók mögött helyezkedjen el valami jó kis neon-os beütéssel és a színe ilyen lenne:
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
120*20 as méretben, ebbõl a képbõl:
A nevem pedig ez legyen: Rolee
Animációt nem muszály bele rakni, de ezt inkább rábízom a mesterre.
Elõre is köszi.
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!