Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
bf logo utan codos? :D hogy van ez? :D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az oka annak hogy én logót kérek az az hogy én sajnos a Gif-el nem tudok mit kezdeni!Photoshop úgy ahogy megy,de azon kívül más nem!
Ezért gondoltam rád ISSS!
Elõre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Szeretnek kerni egy 150*25 meretu logot, ami illeszkedik a zold szinhez, es az a nev van rajta, hogy fire.
Barmilyen lehet, szabad kezet adok.
csak abba a 120x20-as kék fejlécbe beleolvadjon :)
Ha valakinek lesz majd kedve, akkor nézek majd képet :)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
oldschool.trance.techno.rave
pred
Szeretnék kérni egy Vip méretû logót (150x25) Szomszéd névvel.
Animáció mindegy,amit csak ki lehet hozni a kép(ek)bõl.Meg ha lehet illeszkedjen bármelyik fejléc színhez.
Erre a két képre gondoltam.Amelyikbõl könnyebb,azt választjátok!
Kép1
Kép2
к.ιηтнуα.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Bocsánat, hogy az elõbb nem pontosan raktam be.
Egy normál méretû logót szeretnék kérni, melynek ez a kép az alapja. Ha megoldható a mozdony "mozoghat" is a képen (pl.: jobbról balra elhalad) és utána jön be a nicknév: GeryM41. De ha ez túl bonyolult, lehet egy mostanihoz hasonló logó is, csak a kép magasságába legyen bent az egész, széltében nem annyira baj ha el van vágva.
Elõre is köszönöm a segítségeteket és fáradozásotokat!
Szeretnék egy VIP logót kérni, ebben a témában:
a Wall Street 1987-es verziójából szeretnék egy logót, Gordon Gekko-ról. Nem tudok még linkelni képet, de a google képeknél az elsõ találatok között lesz egy olyan kép, ahol Gordon Gekko zsebre vágott kézzel áll. Vagy azt szeretném képként, vagy az új, blu-ray kiadás borítójáról az arcát, szöveg nélkül.
A kép dizájnjának valami olyat képzeltem el, hogy oldalt megjelenhetnének zöld dollár jelek, vagy talán még jobb lenne ha tõzsdeindex szerû emelkedések, jelölések, adatokkal. A kép maradhatna állandóan, de olyat is el tudnék képzelni, hogy Gordon Gekko áll, valami áttûnéssel váltana a kép és akkor jelennének meg ilyen tõzsdeadatok, majd vissza.
A logót fekete illetve zöld barhoz képzeltem el.
Remélem tudtok segíteni! Nagyon régóta figyelem a fórumot (habár passzív olvasó voltam eddig, inkább csak szemlélõdtem), tudom micsoda mestermûvek születnek itt, és hát nagy volt a kísértés most már, hogy regisztráljak és kérjek én is egy profi munkát. :)
Elõre is köszi a munkátokat!
Am már én se emlékszem, hogy ki csinálta.xD
Na de mind1 jó ez, és köszi még1x hogy válaszoltál!:D
Másrészt egyik téma se nagyon érintett meg az elmúlt 2 hónap kéréseibõl (ez nem azt jelenti, hogy nem prezentáltak jó munkákat (is) a többiek!).
Sajnos eltünt Ramy, Drephis, PJack, és a "nagyöregek".. nekem meg a kedvem is.
De a galériámban talán még van pár referencia...
De köszi, hogy legalább válaszoltál!:)
...hát igen ez van ha az ember nem ismer valamit és a keresõre hagyatkozik.
http://indafoto.hu/Thomson
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ebbõl a képbõl szeretnék egy logót:
A szemrõl, nevet nem szeretnék bele. (Se a képen lévõt, se a sajátot.)
Akár fel is dobhatjátok kicsit a képet, vagy ha ismeritek a Narutot, akkor hasonló Sharinganos ötletet is szívesen fogadnék.
Elõre is köszi a munkátok! :)
Móre ebbõ a képbõ kellene nekem egy lógót készíccsetek.
Elõre is köszönöm nektek drága tezsvérek!

Az az igazság, amit elhiszel.
Ide térítettek a valóvilág topikból hogy legyen képem, itt csinálnak nekem.
na szóval ebbõl a kápbõl kéne nekem logó, úgy hogy a lánc megcsillanjon.
Köszi elõre is.