Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am vki megcsinálja a logomat??
Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!
Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
) a többit rátok bízom köszi\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!
Nincs valakinek valami ötlete? Ha nagyon nem megy, akkor rátok bízom, csak valami köze legyen az idõjáráshoz. 😊 Avagy viharokhoz és ha lehet illeszkedjen egy fejlécszínnel. Csak ne ezzel a szürkével.
Köszi!
Üdv.
---Ger----
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Ha lehet akkor olyan legyen, hogy 5 alma, rajta hogy Izsma, és mindegyik sorba megcsillan, utána a betûk is sorba.
Az alma természetesen piros legyen <#rolleyes>#rolleyes>
A betûk meg arany színûek.
Elõre is kösz ha meg lehet oldani.<#email>#email>
Szeretnék kérni egy Terminátoros logót! ezekbõl a képekbõl! wip méretben (150x25)
ebbõl a képbõl! a bal oldali robot fej legyen a bal oldalon a logón! és villogjon a szeme olyan kéken! és egy ilyen lézeres csík jöjjön ki a szemébõl amibõl kirajzolódik a nevem hogy Conti...nem kell hogy olvadjon a fejlécbe..köszi! 😄😄
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
szeretnék kérni 1 logot:
Ez legyen rajta (tök mind1 melyik oldalon)
és a másik oldalon meg hogy di Santo (mozgó névként tök mind1 milyen színben) köszönöm szépen!
Ha privátban elküldöd nekem megoldom szívesen!
De ha lehet még az eredetit küld ne ezt.
Címem elküldtem pm-ben!
üdv.
---Ger----

Jamaica a Jamaicaiaké.
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
Ugyanis ezt barátnõm rajzolta, és úgy vágtam ki a könyvbõl, viszont nem tudtam rendesen kijelölni, és így most pixeles a széle. Valahogy tudná nekem valaki korrigálni, vagy elmondani mit csináljak vele, hogy "eredeti hatása" legyen, és jól mutasson?
Thx
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
Jamaica a Jamaicaiaké.
TDU nickname:lowlama
Ez a betûtipus.
ez kellene logonak
És ez kellene a kõzepére a nevemel egyûtt felcserélve😄 1 sec es delay el😛
na ha igyse jó akkor feladom 😄 utálok sg re linkelni soha nemjõn õssze😄 sry a 2 felesleges postért.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
ezel a lógoval a közepén,
és egy ilyen betûtipussal
Köffe elõreis 😄WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Amibe középre kellene a logo:
és a logo meg a név " Goku " felvátnák egymást folyamatosan 1 sec es delay el😛 köffe
Ha lehet kérni akkor valami ilyen betû típus :

Sükségem lenne egy 120*20-as nem vip logóra IE7-hez. Valami hasonlót szeretnék ami most is van csak szebbet. A lényeg a klán logó lenne meg a Detto felirat.
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

-Ne legyen vita arról, hogy xy miért kapta meg elõbb, pedig még csak most kérte, míg én egy hete...stb.
tessék elfogadni, hogy a készítõknek joguk van válogatni a kérések között és nem kötelesek elkészíteni azokat.
Én meg három napja vagy négy. És?
Bár azért bízom benne, hogy valaki érez majd ahhoz a két színhez egy kis kreativitást, és megpróbálja összehozni. de nekem még mindig ráér! 😊
---Ger----
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
egy vip logót kérnék, a lényeg hogy a nevem benne legyen a többit rátok bízom 😄 kössz 😄
szerk.: jaa és ha lehet akkor szürke Üzenetfejléchez készüljön köszi 😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"